Ziua Logo
  Nr. 4091 de marti, 20 noiembrie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2007-11-20

Comentarii: 39, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

dihot
2007-11-19 22:33:39

Foarte bun articolul

Realitatea TV deja a inceput astazi o dezbatere pe aceasta tema care ar trebui sa continue.
MAE ar trebui sa actioneze!
Ar trebui ca toate acesea sa ajunga si la urechile oamenilor de afaceri italieni din Romania si a patronilor italieni care castiga de pe urma romanilor!
DH

Huhurianu
2007-11-19 22:45:05

Foarte verosimile ipoteze, fascistii italieni ca si cei din alte tari sint in stare de orice rele!

Fascisti-s foarte rai, nemilosi, brute periculoase!

Mos_Tautu
2007-11-19 22:51:06

Rasismul antiromanesc fabricat in laboratoarele serviciilor secrete italiene


Din ce in ce mai mult apare convingerea ca atacurile antiromanesti din Italia nu apar spontan sau ca urmare a unor infractiuni facute de romani ci mai degraba ele sunt bine dirijate si executate de organe ale staului italian.

Asemenea fenomene au mai avut loc in Italia,daca ne amintim de anii '70-'80 cand tot serviciile secrete dadeau vina pe asa numitele organizatii extremiste si care aveau ca tinta crearea unui guvern autoritar care ca si acum trebuia sa salveze Italia de haos.Practic doar inamicul a fost schimbat,acum fiind de vina romanii.

Mecanismul desinformarilor a fost declansat de anuntul privind asa zisele tabere de antrenament Al Queda (informatie transmisa de organele romanesti ca unor prieteni in cadrul colaborarii antiteroriste),pana la incriminarea in tot ce se petrece rau in Italia a romanilor.

Serviciile secrete italiene au aratat ca se afla in spatele campaniei antiromanesti si ca si fosta noastra securitate actioneaza prin creare de legende care sa desinformeze,sa creieze falsa idee a unui catastrofism,prin maniera in care sunt descrise unele delicte ale romanilor,pana la cel mai atroce sistem de propaganda si de infricosare a populatiei,in sensul ca nu s-ar mai putea iesi noaptea pe strazi,ca romanii sunt toti criminali etc.

Presa italiana a fost inundata cu stiri despre atrocitatile romanilor, dezmintite ulterior(cum a fost prertinsa violare si torturare a Giovannei Reggiani, jafuri provocate de indivizi cu accent romanesc,ca sa nu mai vorbesc de pretinsul roman(de fapt ucrainian) care transporta un cadavru in portbagaj .Romanii sunt deslantuiti,spun provocatorii,si creaza teroare in Italia.

Si iata ca in orice furoare rasista,acum urmeaza un val de atentate contra romanilor,si asa cum se dovedeste in articolul comentat, crimele sunt puse la cale,chiar cu stangacie de organe ale statului italian (niciodata cetatenii chiar indignati nu vor reactiona prin asasinate profesioniste ).

Incendierea cu arderea de vii a romilor din taberele in care acestia locuiau seamana cu rasismul lui Musolini,iar intelectualii italieni au specificat acest lucru si l-au intitulat-triunghiul negru-(semnul pe care tiganii trebuiau sa-l poarte in timpul fascismului italian).

Crimele au inceput a fi facute sistematic si chiar daca dl.Basescu spunea de 9 crime in noembrie si apoi s-a corectat,adevarul nu este prea departe (adica 7).

Campaniei antiromaneasca a fost declansata de primarul comunist Walter Veltroni si iata rezultatele dlui primar:
-Magazinul romancei Diana Mailat a fost incendiat de o bomba artizanala.
-Romanita Rozeta Duplea a fost gasita moarta, cu capul zdrobit.
-Patru romani au fost atacati de italieni mascati cu bate si cutite fiind grav raniti.
-Un roman de 22 ani a fost ucis prin injunghiere la Roma.
- Nazian Buzatu a fost ucis de ucigasi profesionisti care l-au impuscat din masina.

Probele puse in evidenta de articolul despre care comentam ne dovedesc,pe langa cele spuse,ca aceasta campani este desfasurata de statul italian,care si acum ca si in perioada fascismului constituie o organizatie criminala,pentru ca implica institutii si functionari platiti de stat(serviciile secrete,politie,organizatii extremiste paramilitare).

Alexandra Toma
2007-11-19 23:04:27

Dezimformare

Un interviu cu Roberto Fiore a fost publicat de agentia de stiri Novopress:
Roberto Fiore, liderul Forza Nuova: "Nici un tigan insa nu poate fi acceptat pe teritoriul Italiei!"

NovoPress prezinta un interviu realizat cu dl. Roberto Fiore, liderul organizatiei nrobertofioredo4.jpgationaliste italienie Forza Nuova. Forza Nuova, membra a Frontului National European, a tinut prima pagina ziarelor din Italia si Romania dupa ce reprezentanti ai acesteia au declarat ca vor distruge taberele de tigani nomazi din Italia, daca autoritatile nu vor face ele acest lucru. Perceputa ca o declaratie anti-romaneasca, acest scurt interviu spera sa lamureasca unele confuzii referitoare la Forza Nuova.

NovoPress: Forza Nuova Genova a dat un ultimatum locuitorilor unei tabere de nomazi de langa oras, sa plece sau
vor fi evacuati de catre militantii FN. Presa de sistem a interpretat acest ultimatum ca fiind dat romanilor. Pe site-ul oficial al FN, se mentioneaza doar tigani, nu romani. Care e adevarul?

Roberto Fiore: Forza Nuova, care a studiat si admirat viata si lupta lui Corneliu Zelea Codreanu, este constienta de diferenta dintre romani si tigani. Ultimatumul a fost dat unei tabere de tigani de langa Genova, cat si tuturor taberelor tiganesti pe teritoriul Italiei.

Novo: Presa din Italia si autoritatile vorbesc incontinuu despre romani, dar in fapt, crimele despre care se vorbeste sunt comise de tigani din Romania. Forza Nuova, o organizatie nationalista, face diferenta dintre romani si tiganii din Romania?

R.F.: Cu siguranta ca da. Mai mult, pe site-ul nostru oficial, www.forzanuova.org, am publicat pe prima pagina un mesaj primit de la nationalistii romani, care clarifica aceasta confuzie.

Novo: Sunt aproape 500.000 de romani in Italia, o parte dintre ei fiind tigani. Tiganii din Italia vin si din Ungaria, Slovacia, Serbia si asa mai departe. Vedeti problema tiganeasca ca o problema a Romaniei, Ungariei etc, sau o vedeti ca pe o problema Europeana? Cum priviti emigratia non-europeana catre Vestul Europei si cum priviti emigratia din tarile Europei de Est?

R.F: In general, nu suntem multumiti cu orice fel de migrare a unor populatii din teritoriile pe care i le-a dat Dumnezeu. Cu siguranta ca vedem compatibila prezenta unui numar de romani in societatea italiana. Nici un tigan insa nu poate fi acceptat pe teritoriul Italiei! Un alt aspect regretabil este ca, din cauza esecului sistemului judiciar italian, multi infractori romani au venit in Italia pentru a-si desfasura activitatile ilicite. Desigur ca am vrea sa-i vedem pedepsiti, la fel ca si pe infractorii autohtoni.

Novo: Sunt multi Romani muncitori si onesti in Italia de ani de zile, care se tem ca italienii ii vor desconsidera din cauza infractorilor tigani din Romania. Va incuraja FN publicul italian, in colaborare cu Noua Dreapta, sa faca o diferenta intre tigani si restul?

R.F.: Acest lucru se intampla deja. Forza Nuova cere tuturor romanilor sa actioneze singuri pentru a stopa expasiunea criminalitatii tiganesti.

Novo: Exista o legatura istorica si culturala veche de 2000 de ani intre italieni si romani. Pe site-ul FNE putem vedea si un afis cu liderul legionar Corneliu Z. Codreanu. Cum credeti ca evenimentele recente vor afecta aceste relatii romano-italiene?

R.F.: Prietenia si camaraderia dintre patriotii romani si italieni va ramane la fel, asa cum a ramas neschimbata si in deceniile de dictatura comunista din Romania.

neamtu tiganu
2007-11-19 23:08:53

Traiasca prietenia intre popoare!

Sa recapitulam... incerc sa gasesc o tara prietena cu Romania:

_ Bulgaria, poate ar fi fost daca nu ar fi jucat fotbal..
- Rusia, prietenie la catarama daca n-ar fi Moldova.
- Ungaria ... Transilvania..

astia ar fi vecinii, pardon mai ie Sirbii da si aia cu Timocu...

- Italia... tiganii
- Anglia, desigur astia sunt prieteni buni ca sunt pa axa, desi parca mi se par un pic sucariti-
- USA, marele prieten si cel mai bun..

Rog sa fiu iertat daca am uitat pa unele sau pe altele de ex. pe Norvegia si Buchina Fasoo... cert ie ca politica externa inteleapta a Romaniei ... aplauze, AXa, ... Bazinu Marii Negre..

JohnGreen1
2007-11-19 23:51:02

Dar ce au cu Romanii???

Poate sa-mi spuna cineva... de ce tocmai romanii? De ce nu cu alte natii?

vida clara
2007-11-20 00:04:50

E lung pamantul?Ba mailat.

Fiecare padure,are uscaturile ei.Cand le ai la tine,e problema ta,dar cand le mutzi la altzii,e destul de normal sa te usuie,atunci cand se satura de tine.
Noi,romanii,n-am avut minte sa ne facem o societate buna pt noi,dar vrem sa "ne dea"altzii"dintr-a lor.Auzi merite,la romani,ca daca nu veneau ei,astia ramaneau neingrijitzi.
Adica eu,la mine in casa,daca "iau" doi muncitori sa-mi munceasca in curte,o sa trebuiasca sa-i sui in pat la mine,sau sa-i platesc si sa se suie in pat la ei.
Avetzi putzintica rabdare,ca se va "internatzionaliza" si Romania,si sa va vad eu pe astia care stitzi sa ceretzi frumos,cat de frumos stitzi sa datzi.

Paul din Ohio
2007-11-20 00:21:16

Re: Dar ce au cu Romanii??? Intreaba-i pe

Prodi si pe Putin.La 2007-11-19 23:51:02, JohnGreen1 a scris:

> Poate sa-mi spuna cineva... de ce tocmai romanii? De ce nu cu alte
> natii?
>

cercetas
2007-11-20 01:52:05

Capusa latina peste stravachiul pamant etrusc? AFARA CU ASA-ZISII "ITALIENII" DIN ITALIA !!!

Nu au avut nici o cultura, le-am dat literele, cifrele, pina si limba! si acum se iau de noi?

Paul din Ohio
2007-11-20 02:18:59

Re: Dezimformare. Oare?

M-am uitat pe site-ul indicat de Fiore. Am cazut pe ganduri inca decand am aflat (din interviul de mai sus) despre legaturile organizatiei Forza Nuova cu Noua Dreapta din Romania si "respectul" lui Fiore pentru Corneliu Zelea Codreanu. Fiore are deasemena un respect deosebit pentru "ridicarea Rusiei". Iata un paragraf (in italiana) de pe acel site:

Si è svolto nella sala Capranichetta il convegno internazionale di geopolitica "Roma e Mosca (nota mea: Mosca este Moscova) per la Nuova Europa" che ha visto protagonisti esponenenti culturali russi, greci, italiani ed irlandesi.
Il convegno, diretto da Roberto Fiore, ha toccato tutte le questioni rigurdanti la crisi europea ed il risveglio russo in atto. Ordine Futuro pubblicherà nel prossimo numero gli interventi dei conferenzieri.
Il dato più significativo è che per la prima volta si apre la prospettiva di un' Europa non più monca e debole, ma forte, indipendente e sovrana.
Dopo la conferenza gli esponenti europei si sono riuniti ed hanno deciso dar vita ad inziative che abbiano come obiettivo la creazione di una nuova intellighenzia europea.
P.S. Vedem deci ca toate drumurile duc la MOSCOVA.
La 2007-11-19 23:04:27, Alexandra Toma a scris:

> Un interviu cu Roberto Fiore a fost publicat de agentia de stiri
> Novopress:
> Roberto Fiore, liderul Forza Nuova: "Nici un tigan insa nu poate
> fi acceptat pe teritoriul Italiei!"
>
> NovoPress prezinta un interviu realizat cu dl. Roberto Fiore, liderul
> organizatiei nrobertofioredo4.jpgationaliste italienie Forza Nuova.
> Forza Nuova, membra a Frontului National European, a tinut prima
> pagina ziarelor din Italia si Romania dupa ce reprezentanti ai
> acesteia au declarat ca vor distruge taberele de tigani nomazi din
> Italia, daca autoritatile nu vor face ele acest lucru. Perceputa ca o
> declaratie anti-romaneasca, acest scurt interviu spera sa lamureasca
> unele confuzii referitoare la Forza Nuova.
>
> NovoPress: Forza Nuova Genova a dat un ultimatum locuitorilor unei
> tabere de nomazi de langa oras, sa plece sau
> vor fi evacuati de catre militantii FN. Presa de sistem a interpretat
> acest ultimatum ca fiind dat romanilor. Pe site-ul oficial al FN, se
> mentioneaza doar tigani, nu romani. Care e adevarul?
>
> Roberto Fiore: Forza Nuova, care a studiat si admirat viata si lupta
> lui Corneliu Zelea Codreanu, este constienta de diferenta dintre
> romani si tigani. Ultimatumul a fost dat unei tabere de tigani de
> langa Genova, cat si tuturor taberelor tiganesti pe teritoriul
> Italiei.
>
> Novo: Presa din Italia si autoritatile vorbesc incontinuu despre
> romani, dar in fapt, crimele despre care se vorbeste sunt comise de
> tigani din Romania. Forza Nuova, o organizatie nationalista, face
> diferenta dintre romani si tiganii din Romania?
>
> R.F.: Cu siguranta ca da. Mai mult, pe site-ul nostru oficial,
> www.forzanuova.org, am publicat pe prima pagina un mesaj primit de la
> nationalistii romani, care clarifica aceasta confuzie.
>
> Novo: Sunt aproape 500.000 de romani in Italia, o parte dintre ei
> fiind tigani. Tiganii din Italia vin si din Ungaria, Slovacia, Serbia
> si asa mai departe. Vedeti problema tiganeasca ca o problema a
> Romaniei, Ungariei etc, sau o vedeti ca pe o problema Europeana? Cum
> priviti emigratia non-europeana catre Vestul Europei si cum priviti
> emigratia din tarile Europei de Est?
>
> R.F: In general, nu suntem multumiti cu orice fel de migrare a unor
> populatii din teritoriile pe care i le-a dat Dumnezeu. Cu siguranta ca
> vedem compatibila prezenta unui numar de romani in societatea
> italiana. Nici un tigan insa nu poate fi acceptat pe teritoriul
> Italiei! Un alt aspect regretabil este ca, din cauza esecului
> sistemului judiciar italian, multi infractori romani au venit in
> Italia pentru a-si desfasura activitatile ilicite. Desigur ca am vrea
> sa-i vedem pedepsiti, la fel ca si pe infractorii autohtoni.
>
> Novo: Sunt multi Romani muncitori si onesti in Italia de ani de zile,
> care se tem ca italienii ii vor desconsidera din cauza infractorilor
> tigani din Romania. Va incuraja FN publicul italian, in colaborare cu
> Noua Dreapta, sa faca o diferenta intre tigani si restul?
>
> R.F.: Acest lucru se intampla deja. Forza Nuova cere tuturor romanilor
> sa actioneze singuri pentru a stopa expasiunea criminalitatii
> tiganesti.
>
> Novo: Exista o legatura istorica si culturala veche de 2000 de ani
> intre italieni si romani. Pe site-ul FNE putem vedea si un afis cu
> liderul legionar Corneliu Z. Codreanu. Cum credeti ca evenimentele
> recente vor afecta aceste relatii romano-italiene?
>
> R.F.: Prietenia si camaraderia dintre patriotii romani si italieni va
> ramane la fel, asa cum a ramas neschimbata si in deceniile de
> dictatura comunista din Romania.
>
>
>

Val
2007-11-20 04:23:14

Grija de ciolan ....

Bai romini sint persecutati in Moldova, Ucraina, Serbia. Cit se poate de oficial. Si nu prea au sarit in halul asta in apararea lor.

Normal, aia sint autohtoni, iar de ai nostri nu prea se imbulzest in Moldova sau chiar Serbia. Dar cu Italia este o alta poveste ....

Si inca o intrebare prosteasca: de unde atitea date precise despre anchete in curs de derulare ???? Cumva a tras curentul de la vreo gura de canal ??? Sau cineva isi imagineaza de ucigasii se conformeaza "legii italiene a armelor, din aprilie 1975, modificata in februarie 1990,..." si folosesc armament "legal".

PS.
Romanilor care nu le place in Italia sint poftiti in Romania, unde vor fi protejati, aparati, spalati, apretati ..... exceptind cele citeva sate unde au fost pusi pe foc ....

Val
2007-11-20 04:26:48

Re: Foarte verosimile ipoteze, fascistii italieni ca si cei din alte tari sint in stare de orice rele!

Dar ce zici de tiganii carora li s-a dat foc in Romania ???? Tot mafia italiana ????


La 2007-11-19 22:45:05, Huhurianu a scris:

> Fascisti-s foarte rai, nemilosi, brute periculoase!
>

Ion Caramache
2007-11-20 05:09:41

Re: Rasismul antiromanesc fabricat in laboratoarele serviciilor secrete italiene

La 2007-11-19 22:51:06, Mos_Tautu a scris:

> Probele puse in evidenta de articolul despre care comentam ne
> dovedesc,pe langa cele spuse,ca aceasta campani este desfasurata de
> statul italian,care si acum ca si in perioada fascismului constituie o
> organizatie criminala,pentru ca implica institutii si functionari
> platiti de stat(serviciile secrete,politie,organizatii extremiste
> paramilitare).
>
Carevasazica cu un presedinte comunist, primar comunist al Romei si un toash de drum intruchipat de primul ministru, statul italian este o organizatie criminala. Pai nu este de datoria guvernului de la Bucuresti sa-i apere pe cetatenii romani si sa organizeze evacuarea imediata din cizma a cetatenilor romani aflati in pericol?

FB
2007-11-20 05:12:53

Re: Dar ce au cu Romanii???

La 2007-11-19 23:51:02, JohnGreen1 a scris:

> Poate sa-mi spuna cineva... de ce tocmai romanii? De ce nu cu alte
> natii?
>
Simplu sefu' ai vazut ca linia rosie ,sau axa cum se mai spune leaga Roma
...Moscova.Rusii nici acuma n-au uitat ca i-am batut. Soldatii romani au intrat ca in branza in al Doilea Razboi Mondial.Nici nemtilor nu le venea a crede eroismul soldatilor romani si nu in ultimul rand profesionalismul.In comparatie binenteles cu rusii.Cat despre italieni atuncea ca si acuma s-au tinut de chestii slabe.Au intrat intr-un razboi ca si principalii aliati ai nemtilor si au pierdut toate bataliile la care au participat. La Stalingrad au venit cu doua ( 2) divizii.Romanii au avut cel putin douazeci.Pacat ca romanasii nu au avut tancuri si tunuri antitanc suficiente. Pacat ca la Stalingrad comandant a fost Von Paulus.
Pacat ca au facut nemtii cu evreii cele ce au facut. Daca nu erau toate acestea poate aveam si noi o soarta mai buna.Nu sa ajungem in situatia de a fi umiliti.De neica nimeni.

Ion Caramache
2007-11-20 05:14:42

Re: Foarte verosimile ipoteze, fascistii italieni ca si cei din alte tari sint in stare de orice rele!

La 2007-11-19 22:45:05, Huhurianu a scris:

> Fascisti-s foarte rai, nemilosi, brute periculoase!
>
Sati neica, ca fashistii astia rai erau pina mai deunazi camarazii de lupta si ideologhie a lui V.C.Tudor.
Chestia este ca fashistii astia foarte rai si brute nemiloase NU sunt acum la putere in Italia. La putere sunt comunistii ( presedintele Italiei, ceva ministri, primarul Romei, etc, etc ) si omul nostru din Havana, il signor Romano Prodi. Astia cum sunt? Niste ingeri?

Huhurianu
2007-11-20 06:11:56

Re: Traiasca prietenia intre popoare! / :))))

La 2007-11-19 23:08:53, neamtu tiganu a scris:

> Sa recapitulam... incerc sa gasesc o tara prietena cu Romania:
>
> _ Bulgaria, poate ar fi fost daca nu ar fi jucat fotbal..
> - Rusia, prietenie la catarama daca n-ar fi Moldova.
> - Ungaria ... Transilvania..
>
> astia ar fi vecinii, pardon mai ie Sirbii da si aia cu Timocu...
>
> - Italia... tiganii
> - Anglia, desigur astia sunt prieteni buni ca sunt pa axa, desi parca
> mi se par un pic sucariti-
> - USA, marele prieten si cel mai bun..
>
> Rog sa fiu iertat daca am uitat pa unele sau pe altele de ex. pe
> Norvegia si Buchina Fasoo... cert ie ca politica externa inteleapta a
> Romaniei ... aplauze, AXa, ... Bazinu Marii Negre..
>

Paul din Ohio
2007-11-20 06:47:55

Berlusconi a cerut Romaniei taxa de protectie

Citeam zilele trecute ca Berlusconi a promis romanilor ca ziarul sau Il Giornale isi va atenua atacurile impotriva lor daca Romania va cumpara avioane de la compania lui. Acest lucru imi suna a TAXA DE PROTECTIE.

Phil
2007-11-20 07:51:51

Re: Foarte verosimile ipoteze, fascistii italieni ca si cei din alte tari sint in stare de orice rele!

La 2007-11-20 05:14:42, Ion Caramache a scris:

pai ce stii tu si Val, ipochimenul acum face si o petrecere mare ca cineva a facut si comentarii la ineptia lui. acum daca reveniti o sa fiti catalogati pd+pld+psd=fsn=comunisti, securisti, pai te pui cu stampila?

> La 2007-11-19 22:45:05, Huhurianu a scris:
>
> > Fascisti-s foarte rai, nemilosi, brute periculoase!
> >
> Sati neica, ca fashistii astia rai erau pina mai deunazi camarazii de
> lupta si ideologhie a lui V.C.Tudor.
> Chestia este ca fashistii astia foarte rai si brute nemiloase NU sunt
> acum la putere in Italia. La putere sunt comunistii ( presedintele
> Italiei, ceva ministri, primarul Romei, etc, etc ) si omul nostru din
> Havana, il signor Romano Prodi. Astia cum sunt? Niste ingeri?
>

Mayajoy
2007-11-20 08:40:47

Exceptional

Informatii foarte legate,plauzibile,de care te trec fiorii.Poate in urmatoarele articole o sa gasim si o explicatie a ceiace se intampla? ce vor acestia cu romanii, ?Asteptam

Huhurianu
2007-11-20 09:31:22

Re: Berlusconi a cerut Romaniei taxa de protectie / in ''bunul'' stil mafiot?

La 2007-11-20 06:47:55, Paul din Ohio a scris:

> Citeam zilele trecute ca Berlusconi a promis romanilor ca ziarul sau
> Il Giornale isi va atenua atacurile impotriva lor daca Romania va
> cumpara avioane de la compania lui. Acest lucru imi suna a TAXA DE
> PROTECTIE.
>

ionion
2007-11-20 09:48:53

In afara de subiect : pt d-l Pacepa

Draga domnule Pacepa,

ma pufneste rasul cum cotidianul ZIUA iti accepta "bomboanele", dar ma rog ZIUA fiind un cotidian "independent" de ce nu...
In legatura cu J.F.Kennedy :
tal lui Kennedy a fost ajutat de mafia americana ca fiul sa-i ajunga Presedintele USA, iar cand s-a vazut la Casa Alba a inceput sa lupte impotriva mafiei.
Nu inteleg- servici contra servici sau nu ?
Nu mai umblati cu Stalin si cu Marx si Engels ca l-au omorat pe Kennedy pentruca nu tine. Bagati un fitil cu Ceausescu ....cine stie poate se prinde....

Flavius
2007-11-20 10:45:28

Deci manipulare / actiuni ale serviciilor secrete / carabinieri etc.

De fapt serviciile secret italiene sunt manipulate de catre extraterestrii impotriva romanilor.

katty1
2007-11-20 10:54:44

Re: Deci manipulare / actiuni ale serviciilor secrete / carabinieri etc.

La 2007-11-20 10:45:28, Flavius a scris:

> De fapt serviciile secret italiene sunt manipulate de catre
> extraterestrii impotriva romanilor.
>

Este documentat deja legaturile nor politicieni italieni cu serviciile KGB.

SKEPTIK
2007-11-20 11:10:18

Lor spuneti-le

Ok, ati descoperit ceva grav , bin e lucrat, dar ce ne foloseste ca ne spuneti noua, aici in romaneste?
Scrieti in italiana la toate ziarele italienesti si la alte ziare din alte tari, ca sa stie toata lumea ce fac ei! Eu am scris la multe ziare italienesti si le-am spus ca sint cea mai violenta societate din Europa, si fara romani, ca se ucud intre ei ca orbii, ca ne-au dat mafia, si vaticanul, cele mai violente organizatii criminale a tuturor timpurilor, samd......Voi ce asteptati?
Toti sinteti eroi aici!

Phil
2007-11-20 11:16:36

Re: Deci manipulare / actiuni ale serviciilor secrete / carabinieri etc.

La 2007-11-20 10:54:44, katty1 a scris:

ai discutat treaba asta cu Paul ot Ohio?

> La 2007-11-20 10:45:28, Flavius a scris:
>
> > De fapt serviciile secret italiene sunt manipulate de catre
> > extraterestrii impotriva romanilor.
> >
>
> Este documentat deja legaturile unor politicieni italieni cu serviciile
> KGB.
>

ionion
2007-11-20 12:09:51

Inainte de a scrie asemenea articole ati observat vreodata comportamentul

majoritatii romanilor in strainatate care se considera "buricul Pamantului" si care peste tot jignesc si isi bat joc de populatia locala ?
De lucrat nici nu mai vorbesc : din 8 ore poate o ora si jumatate.
Le-a ajuns la os si italienilor ceece ce se intampla si in definitiv sunt acasa la ei
si se apara !
Ce tot ii faceti ba mafioti, ba ca serviciile secrete nu stiu ce si nu stiu cum iar in afara de toate astea :
NU-TI CONVINE SA RESPECTI REGULILE IN STRAINATATE RAMANE ACASA BAIETE CA IMIGRAREA NU-I OBLIGATORIE- ei asta-i buna !

ARP
2007-11-20 12:41:59

Nu se leaga

Fascistii si comunistii uniti in cuget si simtiri impotriva romanilor.

As zice mai degraba ca este vorba de o supapa pentru revolta impotriva multiculturalismului. Pentru a nu se putea ridica acuza de "rasism" au fost alesi romanii iar confuzia roman-rrom exploatata. Acelasi lucru se intampla si in UK. Nemultumirile impotriva asiaticilor si africanilor au fost ricosate de laburisti impotriva polonezilor si din nou a romanilor. Se pare ca violenta de pe stadioane nu mai este suficienta.

Ca este vorba de mana lunga a Moscovei si a prietenilor acestora din partidele de stanga si mass-media (care numai de simpatii de dreapta nu poate fi acuzata) incepe a fi evident.

Interesul Romaniei ar fi recuperarea propriilor cetateni (avand in vedere problema demografica din ce in ce mai spinoasa - recente studii indicand posibila disparitie a poporului roman in actualul secol) impreuna cu sumele imense varsate la bugetul italian de muncitorii romanii (sume pe care Italia nu se considera obligata sa le reinvesteasca si in beneficiul romanilor din Italia).

Interesul Italiei pare a fi mai degraba amutirea romanilor de acolo, scaderea dramatica a salariilor, mentinerea romanilor in teroare si servitute pentru evidente castiguri materiale. Evident romanii isi vor turna cenusa in cap si barbateste vor astepta mila italienilor si oprirea micilor persecutii.

Pe acest fond Rusia are un castig extraordinar de imagine - vreti Ioropa? uite cat va iubeste fascista ioropa!!!! Semnal destul de atractiv pentru multi romani. Nu mai vorbim de ucrainieni.

Interesant ca presa din Romania se bate cu fascistii italieni dar nu scoate o vorba despre maoistii din specia Veltroni. Numai despe m-me Mussolini cea fascista care bineinteles nu vorbeste de capul ei cel vopsit-blond. Ah, doamna asta e o arma bacteriologica pe doua picioare la cat "botox" are injectat.

Totodata nimeni nu remarca distrugerea Romaniei sau Italiei prin emigratie necontrolata. Aplicand principiul darwinist cum ca indivizii asemanatori se incaiere cel mai adesea, cele doua popoare suficient de asemanatoare s-au incaierat cu dor si drag.

In acest timp migratia asiatica si africana continua - cu efecte dezastruoase si pentru Europa dar si pentru Asia, Africa (Africa in mod cu totul special).

Nationalistii au fost amutiti, salariile au scazut, afacerile merg bine acum, nu putem fi acuzati de rasism, combatem fascismul, Romania devine un mare penitenciar pe banii ultimilor platitori de taxe romani, deci totul e MINUNAT.

ionion
2007-11-20 12:50:02

Acest articol trebuia scris in limba italiana si nu pentru romani, daca aveti clar

probe ca totul este fals si Mailat este o victima a xenofobiei din partea autoritatilor italiene.

Ion Caramache
2007-11-20 13:28:34

Re: Exceptional

La 2007-11-20 08:40:47, Mayajoy a scris:

> Informatii foarte legate,plauzibile,de care te trec fiorii.Poate in
> urmatoarele articole o sa gasim si o explicatie a ceiace se intampla?
> ce vor acestia cu romanii, ?Asteptam
>
Ui-te aici un mic amanunt care te va face sa-ti treaca din nou fiorii prin sira spinarii. Este vorba de crucea celtica - simbolul , printre altele, si al organizatiei Forza Nova.
Interesant este faptul ca aceasta cruce se mai numeste si "Saint Patrick cross" dupa numele crestinatorului Irlandei. Saint Patrick se traduce in limba romina prin Sfantul Patriciu, stii cel care a vindut actiunile alea multe companiei de stat din independentul Kazahstan filmat in Glod, Dimbovita si aratat intregii lumi in filmul Borat. Sa fie oare simpla coincidenta? Ia intreaba-l pe ziaristul George Scarlat..

Ion Caramache
2007-11-20 13:31:50

Re: Foarte bun articolul

La 2007-11-19 22:33:39, dihot a scris:

> Realitatea TV deja a inceput astazi o dezbatere pe aceasta tema care
> ar trebui sa continue.
> MAE ar trebui sa actioneze!
> Ar trebui ca toate acesea sa ajunga si la urechile oamenilor de
> afaceri italieni din Romania si a patronilor italieni care castiga de
> pe urma romanilor!
> DH
Excelenta sugestie! MAE trebuie sa declare persona non grata pe italienii din Romania, iar patronii italieni sa fie facuti "aux gratin".

the
2007-11-20 13:54:36

Re: Lor spuneti-le

La 2007-11-20 11:10:18, SKEPTIK a scris:

...
> Scrieti in italiana la toate ziarele italienesti si la alte ziare din
> alte tari, ca sa stie toata lumea ce fac ei! Eu am scris la multe
> ziare italienesti si le-am spus ca sint cea mai violenta societate din
> Europa, si fara romani, ca se ucud intre ei ca orbii, ca ne-au dat
> mafia, si vaticanul, cele mai violente organizatii criminale a tuturor
> timpurilor, samd......Voi ce asteptati?
...
***
Pai asteptam sa ne spui in ce limba le-ai scris ...
Eu nu ma incumet la italiana, ca ma impiedic in consoanele duble ...
Astia pricep valaha moderna ?

... acum fro doojde ani intelegeau ...
la Modern pe plaja la patratzica, il gaseam pe Giulio ... "ce faci, bey, ai pantofi de vanzare ?" "ma certo, the, ma pentru tine sono troppo mici !"
pace, salute !

anakin
2007-11-20 14:50:43

pt.ionion

Ii vezi peste tot pe Internet si ii poti citi pe toate siturile marilor ziare romanesti la rubricile cu ,comentariile cititorilor ori in cadrul forumurilor pentru cititori,injurand gros,neuitand sa scrie vulgaritati. Infiorator de inculti si groaznic de needucati, acesti romani (care nu trebuie confundati totusi cu intreg poporul roman) nu sunt capabili de un dialog civilizat, constituie o mare parte a populatiei romanesti si reprezinta rezultatul a peste un secol de spalare neintrerupta a creierelor romanilor de catre clasa lor politica si de catre elitele lor intelectualissime.

lovable
2007-11-20 14:57:05

un articol consistent, reusit

Felicitari politistilor si magistratilor romani detasati in italia.
Si in cazul actritei Laura Vasiliu sunt incertitudini deoarece reprezentantii autoritatilor italiene nu au vrut sa
- spuna cand a fost emis mandatul de arestare internationala,
- faca publica fotografia presupusei romance urmarite.

GheorgheMihail
2007-11-20 16:15:43

Re: Inainte de a scrie asemenea articole ati observat vreodata comportamentul

La 2007-11-20 12:09:51, ionion a scris:

> majoritatii romanilor in strainatate care se considera "buricul
> Pamantului" si care peste tot jignesc si isi bat joc de populatia
> locala ?
> De lucrat nici nu mai vorbesc : din 8 ore poate o ora si jumatate.
> Le-a ajuns la os si italienilor ceece ce se intampla si in definitiv
> sunt acasa la ei
> si se apara !
> Ce tot ii faceti ba mafioti, ba ca serviciile secrete nu stiu ce si nu
> stiu cum iar in afara de toate astea :
> NU-TI CONVINE SA RESPECTI REGULILE IN STRAINATATE RAMANE ACASA BAIETE
> CA IMIGRAREA NU-I OBLIGATORIE- ei asta-i buna !
>
Ce comportament au insa marocanii in Franta care anul trecut au incendiat in toata Franta in jur de 50000 de automobile franceze atunci cand s-au rasculat?
Ce ziceti de perioada mai-iunie 1968 din Franta (in special Paris) cand au fost ridicatepeste 50 de baricade de catre studentii francezi si alte categorii de oameni , baricade alcatuite din bucati de caldaram, de grilaje de la garduri, de scaune, de masini rasturnate si deseori incendiate, si de ciociniriel de saptamani cu fortele de C.R.S. (securitatea politiei franceze(forte de represiune)?Ce se intampla in lume?

Bumerang
2007-11-20 17:03:40

cam subrede argumentele...


A sustine ca romanii au fost ucisi de catre autoritatile italiene, este destul de abernat, dar si periculos. Una este ce scrie "presa libera", si alta sunt realitatile.
Si pe ce se bazeaza acest articol?
1 - Calibrul gloantelor folsite, care sunt de regula folosite de armata italiana.
2 - Un articol dintr-un ziar, care ar avea surse in serviciile secrete italiene.

1- Criminalii folosesc orice calibru, indiferent de sursa! Se poate ca a fost cumparat de mafie de la persoane corupte din cadrul armatei!

2 - Ziarele au peste tot surse! Cine spune ca aceste informatii au fost date deliberat de catre servicii, sau ca pur si simplu s-au scurs. Si chiar daca ar fi asa, o campanie antiromaneasca nu trebuie neaparat sa aiba legatura cu acele crime.

Eu unul as dori sa aud si ceva informatii despre cei trei. Cu ce se ocupau etc. dar aceste informatii nu sunt de gasit in acest articol.
Situatia este complicata. Daca Ziua actioneaza in acelasi stil ca si presa Italiana, atunci la revedere.......

Huhurianu
2007-11-20 18:10:42

Re:Lor spuneti-le / AI DREPTATE SKEPTIK, TOATE articolele astea trebuie publicate in presa

internationala!!!


a 2007-11-20 11:10:18, SKEPTIK a scris:

> Ok, ati descoperit ceva grav , bin e lucrat, dar ce ne foloseste ca ne
> spuneti noua, aici in romaneste?
> Scrieti in italiana la toate ziarele italienesti si la alte ziare din
> alte tari, ca sa stie toata lumea ce fac ei! Eu am scris la multe
> ziare italienesti si le-am spus ca sint cea mai violenta societate din
> Europa, si fara romani, ca se ucud intre ei ca orbii, ca ne-au dat
> mafia, si vaticanul, cele mai violente organizatii criminale a tuturor
> timpurilor, samd......Voi ce asteptati?
> Toti sinteti eroi aici!
>

Zenn
2007-11-20 18:36:42

Re: Dezimformare. Oare?

Pai se putea sa nu apara si KGB-ul!?La 2007-11-20 02:18:59, Paul din Ohio a scris:

"P.S. Vedem deci ca toate drumurile duc la MOSCOVA."

hefaistos
2007-11-20 20:30:08

Recrudescenta fascismului italian

Nu este de mirare faptul ca Italia este de multa vreme bintuita de forte oculte .
NIcaieri in lumea civilizata nu s-a manifestat mai zgomotos stinga ca in Italia
( extrema sinistra ) Insasi liderul social democrat Aldo Moro a cazut victima unui atentat pus la cale de aceasta banda de teroristi. Dreapta la rindul ei este indreptatita sa se apere impotriva manifestarilor comuniste . Sa nu uitam ca pina in anii "70 Partidul Comunist Italian era cel mai puternic partid comunist din Occident ,
mai tare decit cel francez.
Asadar , toate neimplinirile politicienilor italieni trebuie sa aiba un tap ispasitor care s-a potrivit ca o manusa pe gainariile marunte ale unor asa zisi compatrioti de-ai nostri si care a lansat o adevarata campanie antiromaneasca.
Autoritaile romane trebuie sa aiba curajul sa demonteze toate gainariile mafiote ale italienilor ,gainarii in care sunt neintrecuti.

california
2007-11-20 20:59:02

Gresit.

La 2007-11-20 14:50:43, anakin a scris:

> Ii vezi peste tot pe Internet si ii poti citi pe toate siturile
> marilor ziare romanesti


Nu te amagi. Nici acum o suta de ani n-au fost altfel. Internetul iti da doar posibilitatea sa realizezi cat de multi sunt.


« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Arma crimei (6016 afisari)
 Prognoza mea (4391 afisari)
 DNA prins cu fofarlica (3173 afisari)
 Scandalul Shirley Temple (2580 afisari)
 Tinu a fost exhumat (1973 afisari)
 Putin ameninta NATO cu o riposta nucleara (2015 afisari)
 Concluziile medicilor legisti: Tinu a murit in urma accidentului de masina (1740 afisari)
 Italienii cred ca au descoperit "grota gemenilor Romulus si Remus" (1299 afisari)
 Basescu a interzis parada militara de la Alba Iulia (1234 afisari)
 Leul in cadere, euro, nou record in fata dolarului (1137 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01746 sec.