Ziua Logo
  Nr. 4083 de sambata, 10 noiembrie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »

Magazin

2007-11-10
JMJ din rasarit (...@comcast.net, IP: 207.180.145...)
2007-11-10 05:18
Un nou Ciclu incepe

“Oamenii de stiinta sunt in alerta pentru turbulente furtuni solare” – era titlul unui articol din Boston Herald/20 feb.2000, in care zicea: “Soarele este categoric furios, si nu am nici o indoiala ca vom vedea cel putin trei sau patru episoade de vreme furtunoasa in spatiu cu ceva efecte la diverse sisteme pe pamant in timpul acestui ciclu”- a spus Director la National Oceanic and Atmospheric Administration, Space Enviroment center din Colorado.Ceea ce-I ingrijoreaza pe oamenii de stiinta este ca instalatiile electrice si satelitii comerciali sunt obiecte fragile in fata acestor furtuni.Acestea fiind responsabile pentru distrugerea a cel putin sase sateliti (atunci!) si avarierea a cel putin inca doisprezece. Aceste se avariaza din cauza supraincarcarii instantanee cu electricitate si chiar bolcarea acestora atunci cand atmosfera pamantului se incalzeste si se extinde. Aceste anomalii in stratosfera pot intrerupe comunicatiile si semnalele radio so Tv. Deasemnei furtunile geomagnetice trimit descarcari prin intalatiile electrice provocand scurt-circuite si topind transformatoarele. Intr-o emisune pe Discovery Ch. Despre furtunile solare ziceau ca oameni de stiinta de la NASA si Univ of Colorado sustin ca acestea ar fi responsabile de anomaliile climaterice din ultimul timp.
In 1989 cand soarele a erupt violent, s-a intrerupt electricitatea in Quebec- Canada, pentru sase milioane de locuitori, iar in SUA au fost afectate semnalele radio si alte anomalii.
Vantul solar a fost asociat si cu marirea riscului de razboi si s-a observat ca produce la populatie un numar mai mare de atacuri de inima. Deducem de aici ca miscarile de eliberare din 1989 au fost o urmare a acestor eruptii solare. Dumnezeu este cel care incurajeaza pe cei oprimati pt ca el a lasat ca toti sa fie liberi.
Astronautii ce au efectuat “space walks” in timpul furtunilor solare au facut cancer, si toti cei care zboara la mare altitudine (cu Concorde de ex.) sunt supusi radioactivitatii.
Furtunile solare au facut si prin 2001-2002 sa se produca aurora boreala si in multe state sudice ale SUA si Europei.
Facand legatura cu faptul ca furtunile solare maresc riscul de razboi, m-am gandit ca tot asa s-a produs aurora boreala din 1938, sase luni inainte de inceperea celui de-al II-lea RM, profetita de Sfanta Fecioara in 1917, la Fatima. Deci a spus ca va veni un razboi si mai mare decat primul, daca lumea nu se schimba la credinta, si ca semnul va fi o noapte luminata neobisnuit deasupra Europei.
Si lucrurile nu se opresc aici. Ar trebui sa adaugam si profetia lui Cayce privind Schimbarea Polilor Pamantului, care dupa cum spun oamenii de stinta ar fi inceput deja.
In reading 826-1, Cayce a indicat ca schimbarea polilor pamantului va deveni aparrenta in 2000 sau 2001.
“The NOVA show a aratat ca schimbarea intr-adevar a inceput in regiunea din Sudul Ocenului Atlantic (as zice cam in aceeasi zona ca si la scufundarea Atlantidei), intre Africa si Sud America. Aici polaritatea nord-sud fluctueaza inainte si inapoi. Slabind protectia contra radiatiilor solare. In timpul procesului de schimbarea polilor, campul electromagnetic de protectie nu va mai canaliza vanturile solare spre polii actuali, unde putini oameni locuiesc. Luminile nordului si Sudului sunt rezultatul radiatiei miscandu-se spre poli. Cum radiatia cauzeaza multe probleme, slabirea campului este ingrijoratoare. Un slab camp magnetic inseamna deasemeni ca luminile Nordului si Sudului vor fi vazute pe toata planeta, chiar dealungul ecuatorului. Poate-I frumos, minunat, vizionar timp pentru Pamant dar nu un timp sanatos pentru multi locuitori ai sai.”
Deci luminile Nordului si Sudului vor fi vazute pe toata planeta – si au si fost vazute – dar nu este un timp sanatos pentru oameni. Razboaie avem, boli de tot felul s-au inmultit si ele. Cam asa cum se zice si in profetiile biblice, ale sfintilor sau oamenilor religiosi.
Cayce ne face cel mai bine legatura dintre religie si stiinta, el explicand fenomenul religios din punct de vedere stiintific, in foarte multe lecturi, si poate convinge oameni ce cred numai in stiinta asupra adevarului fenomenului religios. Caci numai religia ne poate salva.
“Question: What great change or the beginning of what change, if any, is to take place in the earth in the year 2,000 to 2,001 A.D.? Answer: When there is a shifting of the poles; or a new cycle begins.”
“Intrebare: Ce mare schimbare or inceputul carei schimbari, daca-I vreuna, este sa aiba loc pe pamant in anul 2000 la 2001 A. D.? Raspuns: Cand este schimbarea polilor; or un nou ciclu incepe.”
Edgar Cayce Reading 826-8 – August 11, 1936
Daca-mi amintesc bine, pe 11 august 2000 a avut loc o eclipsa solara si in Romania, cand a venit Pavarotti sa cante "O Sole mio".


     « Comentariu anterior

     « Toate comentariilePentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Repetentul Cioroianu (2607 afisari)
 Romani Criss cheama la anarhie in Bucuresti (2536 afisari)
 "Schisma" nationalista este definitiva (2513 afisari)
 Fals la Tantum (2338 afisari)
 Ministrii Interpol (2334 afisari)
 Dezastru ecologic in Marea Neagra (768 afisari)
 Bogdan Chireac a demisionat de la ziarul "Gandul" (734 afisari)
 Roman impuscat in Italia (576 afisari)
 Trei ani de la moartea lui Yasser Arafat (167 afisari)
 Presedintele pakistanez desfiinteaza Parlamentul (104 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01518 sec.