Ziua Logo
  Nr. 4080 de miercuri, 7 noiembrie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2007-11-07

Comentarii: 11, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

DanielUdrescu
2007-11-07 00:00:26

Aurul dacilor

Ce nu stiu italienii este ca Traian le-a furat aurul dacilor si acum recuperatorii incearca sa-l aduca inapoi acasa. Problema din Italia este ca tara a fost decapitalizata prin lipsa acestui capital de lucru si saracia este rezultatul unui furt si al unor crime comise de italieni si pedofilul de Traian

cercetas
2007-11-07 01:39:48

Este problema UE. De ce nu recunoste UE limba tziganeasca printre limbile oficiale?

Dar Frattini vorbeste tiganeste, s-a dus el un an doi sa traiasca printre rromi, ca saa-i inteleaga? Ciuciu!

cercetas
2007-11-07 02:38:46

De ce organizatia NATIUNILOR unite nu e formata din reprezentanti ai NATIUNILOR, ca de ex. Rroma?

Baaai....... umblati cu vorbe goale?
Gata, reprenentantii Rroma sa intre permanenti in Consiliul de Securitate

FB
2007-11-07 03:04:49

Sa-i expulzeze

da'nu in Romania.Au comis infractiuni in Italia ,acolo sa-i judece.Si sa-i condamne. Vor veni in Romania si se vor apuca din nou de furaciuni.Sau pe ai buni ii pastreaza italienii ,pe ceilalti nu.
Tineti-i ba si educati-i ! Cand i-au luat la scurt romanii la Hadareni ce au mai sarit europenii ! No acum vedeti pe pielea voastra ce paragladii ati protejat .
Sa va faceti poze cu ei.

ROYR
2007-11-07 10:32:05

Re: Este problema UE. De ce nu recunoste UE limba tziganeasca printre limbile oficiale?

Ca UE cunoaste sau nu limba tiganilor, nu aici este problema. Problema este delicventa, este criminalitatea, este furtul este faptul ca din motive obiective sau subiective, aceasta minoritate "europeana" este la marginea societatii , este neintegrata, needucata, nu are de lucru samd

Ghita Bizonu'
2007-11-07 14:26:01

Re: dintai ionvata sa-i cunosti !!

caci atitudinea xenofoba anti se invata din casa !!

Astea sunt indemnuri ce le citesc in metrou. E si un steag UE pe acolo. Cica banii PHARE. A aparut nitel inainte ca Mailat ala sa doreasca poseta dnei amiral.

Asa ca nu vaz de ce nu s-ar aplica cestia asta si la Roma. Si-n ciubotica cucului.

alwis46
2007-11-07 15:29:03

Ne-am pricopsit !

800-1000 de suti, de criminali, de violatori, de indivizi dedati la smenuiala sau la intinsul mainii si nu la munca cinstita.
Punem pariu ca nu vor trece prea multi ani pana cand Hadareniul se va fi multiplicat la scara nationala ?
Dea Domnul sa ma insel !

sndrgyrgy
2007-11-07 16:56:30

Made in Romania

Ne este rusine noua ardelenilor in toata tarile Europei ca suntem din Romania. Nu stiu voi dincolo de munti cum sunteti cu asta???!!!Asta si merita Romania!

Dan Ottiger Dumitrescu
2007-11-07 17:36:25

Prea Luminatu' Iorgulescu da lectii de "rromologie" Europenilor ?

Directorul Romani CRISS, Magda Iordache are perfecta dreptate."PROBLEMA ROMILOR ROMANI E IN PRIMUL RAND PROBLEMA ROMANIEI si apoi a Europei". In schimb, Prea Luminatu' Iorgulescu aluneca pe panta pedagogiei ieftine reprosand "Europenilor" (sic) ca pur si simplu ei "NU INTELEG CHESTIA ASTA", "chestia" insemnand apartenenta romilor la patrimoniul european. Oare Prea Luminatu' Iorgulescu a sesizat faptul ca Romii din Romania APARTIN, INAINTE DE TOATE, PATRIMONIULUI NATIUNII al carei ministru al Culturii este chiar D-sa? Gargara pseudo-academica referitoare la "cultura", "comportament", "civilizatie", "raporturi interumane" pare a fi destinata unor creiere aproape... "netede" (= lisencefale, adica fara circumvolutii). In privinta Romilor, in ce reviste au fost publicate contributii stiintifice cu aplicabilitate pe "teren" semnate de Prea Luminatu' Iordache? D-sa a studiat "comportamentul" Romilor, "raporturile (lor) interumane" in Romania si in alte tari ale UE (Italia, Spania, etc.)?
Elvetia, tara ce nu face parte din UE, este confruntata inca din 1990 cu scene injositoare de cersetorie avand ca principali actori pe UNII Romi din Romania, adica cei ce ajung pe aceste meleaguri. Acostarea trecatorilor si exhibarea unor foi de hartie pe care era inscris: "Heros de la Revolution de Timisoara", "Heros de la Revolution roumaine", era insotita de gestul de a intinde un recipient din plastic, destinat recoltarii banilor. In cantonul Valais, diversi preoti au fost contactati de Romi care le-au sugerat (si uneori obtinut) ca sumele de bani recoltate la sfarsitul slujbelor sa fie varsate unor "heros de la Revolution", adica lor! Tiganci cu copii in carucioare - pe care scria "ils ont faim" - abordau oameni pe strada, contorsionandu-se, bocind si cersind fara jena (!!!) desi multe dintre ele beneficiau si de un ajutor social minim, pe termen limitat. Am mai scris despre recentele articole publicate de "Tribune de Geneve" (30, 31 noembrie, etc.) cu privire Romii ce cersesc in mod sistematic in Geneva.
Astazi, 7 noiembrie, am intalnit la "marche"-ul saptamanal din Fribourg un tigan ce se chinuia sa foloseasca corect un baston, palid indiciu al unei presupuse infirmitati. Inarmat cu un borcanel, facea piruete la dreapta, la stanga, curbandu-se si mimand o suferinta imaginara. L-am privit timp de 10 minute; doar o singura persoana i-a dat ceva. L-am intrebat pe romaneste: "De ce cersesti Dom'le? Stii ca la Fribourg cersetoria este interzisa? Unde dormi? De cand ai venit din Romania si cum?" Socat vizibil de astfel de intrebari in limba romana, mi-a raspuns: "Vezi conasule, eu nu stiu nimic. Am venit cu un autobuz, m-a adus unul din Alba-Iulia si mi-a spus ca-mi gaseste de lucru aici. M-a lasat si a plecat. Nu gasesc nimic de lucru aici". Ceea ce mi-a reamintit de "inteleptele" cuvinte ale premierului Tariceanu privind datoria Italiei de a asigura un loc de munca emigrantilor romi..."Ce stii sa faci?", l-am intrebat. "Am lucrat intr-o fabrica in Romania. Nu prea stiu mare lucru." I-am amintit de problemele ridicate de unii Romi in Italia. "Nu stiu nimic, conasule, n-am televizor, nu citesc ziare. Dar daca nenorocitu' ala a omorat o femeie nevinovata, atunci trebuie impuscat!"
Ce util ar fi fost daca Prea Luminatu' Iorgulescu ar fi asistat la o numai o parte din convorbirile cu cersetori tigani pe care le-am avut in Elvetia. Este adevarat, nu am abordat nici hoti profesionisti, nici prostituate si nici criminali...Shadow
2007-11-07 17:48:30

Re: Ne-am pricopsit ! alwis

> 800-1000 de suti, de criminali, de violatori, de indivizi dedati la
> smenuiala sau la intinsul mainii si nu la munca cinstita.
> Punem pariu ca nu vor trece prea multi ani pana cand Hadareniul se va
> fi multiplicat la scara nationala ?
> Dea Domnul sa ma insel !

Pai nu ne-am procopsit ca ii aveam si inainte si disparusera doar temporar. Eu ma asteptam sa ne punem problema de ce astia "x sute" sau mii nu sunt la "parnaie". Si daca au dat deja pe acolo cum Dumnezeu au obtinut pasaport ca din cate stiu ti se cere si cazierul. Sau cazierul trebuie doar sa existe si continutul sau nu face obiectul actelor de pasaport sau onor functionarii nostri "consulari" is mai bogati decat Cressus(ghici de ce). Si in cazul asta mai putem numara la "procopseala" si pe "smenarii" din administratie ca sa nu ne pierdem de tot moralul. Ca morala au "reperato" deja "stimabili".

Paul din Ohio
2007-11-07 20:10:41

Re: Made in Romania. Oare?

Vezi ca Romulus e chiar ardelean. In presa franceza se spunea clar ca el este "de Transylvanie". Ce te faci? Iti e rusine ca esti si tu transilvanean?La 2007-11-07 16:56:30, sndrgyrgy a scris:

> Ne este rusine noua ardelenilor in toata tarile Europei ca suntem din
> Romania. Nu stiu voi dincolo de munti cum sunteti cu asta???!!!Asta si
> merita Romania!
>
>


« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 CIA si extraterestrii (4444 afisari)
 Teroarea Rosie, la 90 de ani (2605 afisari)
 SIE nu stie (2125 afisari)
 Romania domnului Cioroianu (2097 afisari)
 Iuscenko a inspectat insula Serpilor si canalul Bastroe (1877 afisari)
 Voronin recunoaste ca Moldova este a lui Stefan cel Mare (453 afisari)
 Romanca agresata la Milano (366 afisari)
 Caini vii aruncati intr-o groapa plina cu lesuri (349 afisari)
 SUA nu mai tin cont de Rusia in privinta scutului antiracheta (321 afisari)
 Viktor Iuscenko si-a tras insula (319 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00662 sec.