Ziua Logo
  Nr. 4080 de miercuri, 7 noiembrie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »

Analize si comentarii

2007-11-07
traian lazar din Targoviste (...@yahoo.com, IP: 89.33.74...)
2007-11-07 01:17
Buna analiza. TREBUIE sa facem ORDINE IN ROMANIA !

Scaderea infractionalitatii se pote face numai prin modificarea Codului Penal si adoptarea URGENTA a unor legi care sa includa pentru condamnatii la inchisoare indiferent de etnie ( ca, prea multi romani s-au tiganizat ) urmatoarele :--- PLATA CHELTUIELILOR DE DETENTIE sau MUNCA FORTATA pentru acoperirea acestor costuri.
--- In cazul prejudiciilor economice condamnatul RAMANE LA MUNCA SILNICA pana la recuperarea prejudiciului . STATUL ca si GARANT AL PROPRIETATII sa dea pagubasului cel putin jumatate din valoarea prejudiciului la condamnarea definitiva a faptuitorului.
--- FAPTELE PENALE comise in SPATIUL PUBLIC sa fie anchetate prin AUTOSESIZAREA organelor statului abilitate pentru cercetarea lor si faptuitorii sa fie judecati in REGIM DE URGENTA ;pentru ca , in foarte multe cazuri victimele, de frica, nu depun plangere penala atunci cand sunt agresate sau , daca au depus-o , si-o retrag in urma amenintarilor. NEPEDEPSIREA acestor fapte are EFECT DEMORALIZATOR asupra CETATENILOR si un EFECT CATASTROFAL asupra EDUCATIEI COPIILOR.
In acest fel vor fi intrdevar pedepsiti si guleratii ce au DEVALIZAT BANCILE si/sau a facut EXCROCHERII de milioane de EURO, si gainarii care prin furturi repetate ii baga intr-o neagra saracie pe amaratii care traiesc mancand 5 gaini si un purcel pe an (sa nu radeti ,bunuri de acest fel nu se recupereaza si pagubitii raman muritoi de foame, pentru ca acestia nu se duc sa cerseasca si nici sa fure de la altul ).
Suntem prea saraci si nu ne putem permite sa intretinem puscariasii in conditiile cerute de UE , in timp ce nu putem asigura conditii minime in scoli si spitale. Puscariile au devenit CASE DE ODIHNA pentru cei care, mine vor iesi in lume bine hraniti si odihniti pentru a o lua de la capat ;si asta pe banii nostri . AVEM ATATEA DE CONSTRUIT IN ROMANIA !.................


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariilePentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 CIA si extraterestrii (4444 afisari)
 Teroarea Rosie, la 90 de ani (2605 afisari)
 SIE nu stie (2125 afisari)
 Romania domnului Cioroianu (2097 afisari)
 Iuscenko a inspectat insula Serpilor si canalul Bastroe (1877 afisari)
 Voronin recunoaste ca Moldova este a lui Stefan cel Mare (453 afisari)
 Romanca agresata la Milano (366 afisari)
 Caini vii aruncati intr-o groapa plina cu lesuri (349 afisari)
 SUA nu mai tin cont de Rusia in privinta scutului antiracheta (321 afisari)
 Viktor Iuscenko si-a tras insula (319 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00685 sec.