Ziua Logo
  Nr. 4076 de vineri, 2 noiembrie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »

Marile dosare

2007-11-02
bebi tanase din bv (...@yahoo.com, IP: 86.125.101...)
2007-11-02 15:13
Era de asteptat sa se intample !

Am devenit dupa 1989 mari exportatori de infractori ! Adica,am subtiat exportul de produse si am trecut cu toata energia la exportul de f. de munca, cu infractori cu tot, ca sa simta toata Europa civilizata in ce cacat suntem la capitolul educatie, bun simt,respectul legilor,frica de Dumnezeu,etc.,etc.
Cel putin inainte de 1989 exista frica de regimul comunist, dictatorial, militienesc,securist sau cum vreti sa-i mai zicem. Acum totul s-a terminat, nu mai exista nicio frica de nimic si nimeni.Legile sunt blande, justitia corupta si bezmetica, parca totul este facut pentru a prolifera infractionalitatea si iata rezultatele. O infractionalitate fara nicio discriminare, fara bariere rasiale, etnice,sociale ,etc. si fara hotare. Adica raspandita uniform si proportional la toate categoriile de romani si in toata lumea.Ce rusine ! Ce rusine ! Sunt convins ca sunt multe motive care au condus Romania la aceasta situatie grava, de care nu este responsabil poporul in ansamblul sau. El a fost si este o victima a hotararilor luate de marile cancelarii dupa al 2-lea razboi mondial, cand s-a inceput spulberarea a tot ce s-a creat mai bun intre razboaie si cand am fost aruncati in bazinul nenorocit al comunismului sovietic. Dar, lasand la o parte toate aceste motive reale, exista un motiv inpardonabil si anume acela ca guvernele INCOMPETENTE ce s-au perindat de la 1989 incoace, nu au realizat ca stoparea infractionalitatii de mare gravitate ca omorurile, violurile, jafurile si altele pot fi reduse substantial prin pedepse aspre, inclusiv pedeapsa cu moartea ! Da, pedeapsa cu moartea trebuia sa mai ramana cativa ani in Romania si lucrurile nu ar fi degenerat. Asa cum in SUA se mai aplica inca in unele state, de ce nu s-ar fi putut aplica la noi ? Pentru violuri ar exista si o pedeapsa mai blanda dar 100 % eficienta si anume, CASTRAREA . Ce blajini si placuti ar deveni "armasarii" zvapaiati si descreierati care considera violul o virtute !In plus, odata deveniti eunuci, ar da un randament mai mare in munca,nemaifiind zgandariti de hormonii nabadaiosi din glande.


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariilePentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Lasul de la Cotroceni (4589 afisari)
 Romulus a aprins Italia (3881 afisari)
 Scandal la Atac (2461 afisari)
 Falimentul discriminarii pozitive (2438 afisari)
 "Basescu nu poate lupta impotriva Securitatii. El este Securitatea" (2222 afisari)
 Un posibil complice in cazul Reggiani este cautat de politisti (619 afisari)
 Presa britanica despre dezmatul parlamentarului: "Esti o rusine, Lembit!" (503 afisari)
 Razboiul din Irak, "declansat" de Rafid Ahmed Alwan (364 afisari)
 Trei barbati au atacat sediul unei banci din Capitala (344 afisari)
 Seful Politiei Capitalei a dat in judecata institutia pe care o conduce ca sa-si recupereze salariile restante (320 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00723 sec.