Ziua Logo
  Nr. 4076 de vineri, 2 noiembrie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »

Analize si comentarii

2007-11-02

Comentarii: 66, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

Mos_Tautu
2007-11-01 22:49:35

CUM SE FACE POLITICA LA NOI

johnson
2007-11-01 23:29:38

Basescu este pe faras

M-am linistit,daca va continua la acest subnivel intelectual campania Basescu va parasi urgent scena politica.Pe motive medicale deosebit de grave.

alexandru bogdan
2007-11-01 23:43:11

super rebublica fffff prezidentiala!

tot e modern sa spui "super"!mai bine ,mul;t mai bine monarhie constituitionala!acest personaj nu vrea decat sa distruga !TOT!

johnson
2007-11-02 00:30:24

Un presedinte Consecvent

Pacat ca nu s-a inventat varza de Anvers,cred ca nici ca securist n-a rupt gura targului....din cate am auzit si-a dat singur foc la nava sa nu-i gaseasca aia blugii si videoplayerele.Au scapat de la incendiere sticlele de whisky,inca nu se stie din ce motive...Acest personaj isi bate joc astazi de Romania,nu si de vestitele sticle pe care le trateaza cu aceasi atentie ...cata consecventa.

Arogantu'
2007-11-02 00:49:33

"Argumentele" domnului Golanul ( la finalul postarii )

johnson
2007-11-02 01:00:09

Trompeta cu Barba a Famigliei Paunescu

Ieri(alaltaieri) seara Nasul a ucis definitiv meseria de realizator-moderator.El a devenit un fel de trompeta cu barba pusa la dispozitia unuia care nu mai are ce face in tara a carui este presedinte decat sa livreze romanilor informatii " la cald " si " fierbinti " despre adversarii politici.Flecareala a fost ridicata la nivel de Talk Show politic,recunosc n-am urmarit-o(miercurea nu am crize de masochism) dar din cate am vazut in preluarile altor televiziuni(daca o pun si pe B1 la categoria Tv) Basescu si-a mai dat jos un rand de inhibitii din alea protocolare,cica demne de un presedinte,si a devenit exact la ststura pe care i-o banuiam de tzatza politica de cea mai joasa ghiolbanie,unul care nu suporta replica sau intreruperi dimpotriva solicita cu disperare gazdei sa i se ridice mingii la fileu ceea ce Moraru a si facut din plin probabil are si acum febra musculara.Am aflat aseara de la Nasul ca Tariceanu ar fi bine sa plece(atat l-a dus capul sa inteleaga),ca lui Orban i s-a pregatit surpriza,ca vom organiza referendumuri saptamanal...Si uite asa Fratili GC Paunescu si-a achitat datoria pentru halucinanta neicludere pe lista Mogulilor,a Oligarhilor,a Devalizatorilor si Securistilor,nu in ultimul rand a DNA-ului.

Razvratitul
2007-11-02 02:02:18

Re: Mos Teaca ne invata sa facem politica!!!

Mosu' are limbarita, nu gluma. Iar a avut polologhia pregatita din timp si a lansat-o (ma tem ca) inainte de aparitia pe net a ziarului. Dar asta e treaba veche. Remarc doar ca dupa ce a mai dat odata cu oistea in gardul ortografiei a facut ce a facut si l-a descris perfect tocmai pe securistul pe care il iubeste si vrea sa il sustina discret. Ce sa-i faci? Naravul din fire n-are lecuire si te tradeaza cand ti-e lumea mai draga!

CID
2007-11-02 03:35:22

Re: Trompeta cu Barba a Famigliei Paunescu

Cred ca Base nici macar nu s-a prins ce prostie a facut aparand in emisiunea bietului Moraru. B1TV e la pamant. In criza cronica de audienta, a ajuns sa umple timpul cu prostiile lui Irinel sau Laura Andresan. "Nasu" l-a invitat pe Base cu aceeasi speranta, sa se mai uite cineva si la el. A mizat prost, ca l-au batut toate emisiunile paralele mai importante. Iar Baselu, facut sandvis intre Irinel si Andresanca, s-a facut de ras.
(Am vazut secventele date de alte posturi. Ca nu m-ar mira sa apara vreun "destept" beshist cu mintea de clasa a patra, care sa-mi zica: "aha, vezi ca te-ai uitat, te-ai uitat, vezi ca te-ai uitat!")

laur
2007-11-02 05:08:15

Basescu si ai sai Mungii Patapievici Liicheni in rezumat

Ce ar mai fi de adaugat dincolo de ceea ce toata lume stie dar nimeni nu indrazneste sa vorbesca ?

"Putem sa ne facem ca nu vedem faptul ca asa-zisa sa <<lupta>> cu presedintele Ion Iliescu nu esta o lupta impotriva oligarhiei securisto-comuniste ci o lupta inversunata pentru sefia acestei oligarhii?",

"sursa agitatiei permanente si galagioase" a lui Basescu este "frica de a nu fi parasit de cercurile mafiote care l-au finantat si ca acestea sa nu-si gaseasca alti sustinatori in zonele de decizie politica".

"- Traian Basescu nu poate lupta impotriva Securitatii. El este Securitatea. (...)
- Traian Basescu nu poate reforma Justitia, pentru ca el insusi este un obiect de activitate al Justitiei. Locul sau nu este la Cotroceni, ci pe culoarele DNA si in salile de judecata. (...)
- Traian Basescu nu poate reforma clasa politica pentru ca reprezinta exact ce trebuie reformat in aceasta: demagogia, minciuna, aroganta, tradarea valorilor, dispretul fata de ideologii, lipsa de respect pentru lege si institutiile statului.
-Traian Basescu nu poate reforma societatea romaneasca pentru ca reprezinta ce e mai rau in aceasta: d"Putem sa ne facem ca nu vedem faptul ca asa-zisa sa <<lupta>> cu presedintele Ion Iliescu nu esta o lupta impotriva oligarhiei securisto-comuniste ci o lupta inversunata pentru sefia acestei oligarhii?", subliniaza fostul presedinte. El apreciaza ca "sursa agitatiei permanente si galagioase" a lui Basescu este "frica de a nu fi parasit de cercurile mafiote care l-au finantat si ca acestea sa nu-si gaseasca alti sustinatori in zonele de decizie politica". "Traian Basescu nu poate lupta impotriva Securitatii. El este Securitatea. (...) Traian Basescu nu poate reforma Justitia, pentru ca el insusi este un obiect de activitate al Justitiei. Locul sau nu este la Cotroceni, ci pe culoarele DNA si in salile de judecata. (...) Traian Basescu nu poate reforma clasa politica pentru ca reprezinta exact ce trebuie reformat in aceasta: demagogia, minciuna, aroganta, tradarea valorilor, dispretul fata de ideologii, lipsa de respect pentru lege si institutiile statului. Traian Basescu nu poate reforma societatea romaneasca pentru ca reprezinta ce e mai rau in aceasta: dispretul fata de cultura si educatie, cultivarea instinctelor primitive, ale urii si dispretului fata de minoritatile etnice, sexuale, vulgaritatea in comportament si limbaj, lipsa de loialitate, spiritul conflictual, arivismul""

de fapt bashiunile din siajul sau asta si reprezinta :
- dispretul fata de cultura si educatie,
- cultivarea instinctelor primitive, ale urii si dispretului ...
- vulgaritatea in comportament si limbaj,
- lipsa de loialitate,
- spiritul conflictual,
- arivismul"


Pentru fircare din aceste acuze se pot gasi exemple factuale care sa suszina toate afirmatziile de mai sus .
Dar ce conreza faptele in fatza basinilor proagandei ...... ?
Ele o tzin bazta ca faptele nu conteza cand se refera la preiubitul lor. Ca faptele nu conteza cand se refera la :
- activitate a ministrului Basescu =>
1- reducerea volumului si calitatzii traficului feroviar in Ro
2- anenatizarea flotei comerciale a Ro

nooo astea nu mai conteza

-activiatrea excrocului imobiliar Basescu =>
1 casa din Mihaileanu
2 filiera Casunaeanu a sapgii pe fatza prin specula imobiliara

nici aste nu conteza

- activiateta securistului de la Anvers si a informatorului de la Academia de Marina (oare sa conteze astea ?)

- manaria glorioasa ca primar al Bucurestiului . Dicolo de imcasarea lunara a spagii prin fica de la Luxteen putezi numi vre-o singura activiatea a primarie Bucurestiului initziata de Basescu care a condis la cresterea nivelului de confort si civilizatie a vietzii in Bucuresti ? Dar cresterea numarului de locuri de munca ca urmare a crearii de noi oportunitatzi in sectorul retail servicii , industrial prin activitatzi secifice primarei , zonari de terenuri , infiintzrai de rute de transport extinderea retzelei de facilitatzi urbane ( sosea, gaz, apa electricitate canal) ? Aud ?

Dar de fapt mai contreaza ceva ?
- Un minsitru al transportului falimentar
- Un primar falimentar
- Un excroc imobiliar
- Un individ a carei maxima cometentza e porcia nesimtzirea si turnatoria ( cam asa a avansat el in viatza )
Dar de fapt mai contreaza ceva ?

Ce conteaza e ca ne-a ajutat sa vedem care dintre "civici" sunt procupatzi de "romanica" si dicolo de spaga transatlantica si care sunt cacatzi cu simbrtie impstori care imput cu duhnelile lor basinoase spatziu public romanesc.

Cinstire e lui ca i-a expus si cinste lor ca s-au expus .

Acum stim si ii stim , tot ce ne mai lipseste este caterul care sa dreneze pustula .

Apropo America cand s-a ridicat ca o mare putere industrial nu s-a ridicat prin oligarhi ? Nu s-a ridicat prin megatrusturi care si-au putut folosi eficient factorul de scara pentru a zdrobi competiztia oriunde in lume ? Noooo . S-a ridicat prin pingelari si vanzatorii d einghetzta d ela coltzul starzii . N-asa?
De aia in zilele de glorie erau doar sunt catziva mari fabricantzi de :
automobile , otzel , IC-uri , ISP etc ...
Nuoo Romaniei nu ii itrebuei oligarhi eventual si patriotzi .
Romanei ii trebuie turnatori si excroci spagari incapabili sa conduca eficient si sa creasca o fabrica , o ramura industriala sau un oras , dupa chipul si asemenare presedintelui sau .

ionion
2007-11-02 06:57:05

Adica nu am inteles : daca n-ai apartament "propritate pirsonala" trebuie sa

cadindezi la functia de Prishidinti al Ripubliciii ?
Sa i se dea gratuit lui Traian Basescu apartament social si sa elibereze Cotroceniul pentruca au aparut gandaceii de casa.
Cotroceniul si cu Victoria trebuie deratizati.

Raquel
2007-11-02 07:54:06

Matrozul Popeye roman(?!) merita caftit de catre Bluto cel putin de trei ori pe zi !

Atata nerusinare ca a lui Ba-secu nu gasesti nici macar in tarile bananiere, la presedintii lor ridicoli si smintiti !
Felicitari lui Alexandru Sassu ca nu l-a primit la TVR sa se scalambaie si doar penalii de frati Paunescu de la B1RV mai pun botul la promisiunile lui ca-i va scapa de puscarie pentru toate hotiile lor.

Huhurianu
2007-11-02 08:02:06

Lasitatea e in Romania ca aerul, o gasesti peste tot, mai ales la politicieni si lichele!

La mai mare, lasitate!

Lasitatea-i sfinta, sa traiasca lasitatea comunista! Pa!

Huhurianu
2007-11-02 08:17:37

Re: Basescu si ai sai Mungii Patapievici Liicheni in rezumat / Laur, pacat ca nu esti ziarist

celebru, ai un talent extraordinar in a spune adevarul!!!La 2007-11-02 05:08:15, laur a scris:

> Ce ar mai fi de adaugat dincolo de ceea ce toata lume stie dar nimeni
> nu indrazneste sa vorbesca ?
>
> "Putem sa ne facem ca nu vedem faptul ca asa-zisa sa <<lupta>> cu
> presedintele Ion Iliescu nu esta o lupta impotriva oligarhiei
> securisto-comuniste ci o lupta inversunata pentru sefia acestei
> oligarhii?",
>
> "sursa agitatiei permanente si galagioase" a lui Basescu este "frica
> de a nu fi parasit de cercurile mafiote care l-au finantat si ca
> acestea sa nu-si gaseasca alti sustinatori in zonele de decizie
> politica".
>
> "- Traian Basescu nu poate lupta impotriva Securitatii. El este
> Securitatea. (...)
> - Traian Basescu nu poate reforma Justitia, pentru ca el insusi este
> un obiect de activitate al Justitiei. Locul sau nu este la Cotroceni,
> ci pe culoarele DNA si in salile de judecata. (...)
> - Traian Basescu nu poate reforma clasa politica pentru ca reprezinta
> exact ce trebuie reformat in aceasta: demagogia, minciuna, aroganta,
> tradarea valorilor, dispretul fata de ideologii, lipsa de respect
> pentru lege si institutiile statului.
> -Traian Basescu nu poate reforma societatea romaneasca pentru ca
> reprezinta ce e mai rau in aceasta: d"Putem sa ne facem ca nu vedem
> faptul ca asa-zisa sa <<lupta>> cu presedintele Ion Iliescu nu esta o
> lupta impotriva oligarhiei securisto-comuniste ci o lupta inversunata
> pentru sefia acestei oligarhii?", subliniaza fostul presedinte. El
> apreciaza ca "sursa agitatiei permanente si galagioase" a lui Basescu
> este "frica de a nu fi parasit de cercurile mafiote care l-au finantat
> si ca acestea sa nu-si gaseasca alti sustinatori in zonele de decizie
> politica". "Traian Basescu nu poate lupta impotriva Securitatii. El
> este Securitatea. (...) Traian Basescu nu poate reforma Justitia,
> pentru ca el insusi este un obiect de activitate al Justitiei. Locul
> sau nu este la Cotroceni, ci pe culoarele DNA si in salile de
> judecata. (...) Traian Basescu nu poate reforma clasa politica pentru
> ca reprezinta exact ce trebuie reformat in aceasta: demagogia,
> minciuna, aroganta, tradarea valorilor, dispretul fata de ideologii,
> lipsa de respect pentru lege si institutiile statului. Traian Basescu
> nu poate reforma societatea romaneasca pentru ca reprezinta ce e mai
> rau in aceasta: dispretul fata de cultura si educatie, cultivarea
> instinctelor primitive, ale urii si dispretului fata de minoritatile
> etnice, sexuale, vulgaritatea in comportament si limbaj, lipsa de
> loialitate, spiritul conflictual, arivismul""
>
> de fapt bashiunile din siajul sau asta si reprezinta :
> - dispretul fata de cultura si educatie,
> - cultivarea instinctelor primitive, ale urii si dispretului ...
> - vulgaritatea in comportament si limbaj,
> - lipsa de loialitate,
> - spiritul conflictual,
> - arivismul"
>
>
> Pentru fircare din aceste acuze se pot gasi exemple factuale care sa
> suszina toate afirmatziile de mai sus .
> Dar ce conreza faptele in fatza basinilor proagandei ...... ?
> Ele o tzin bazta ca faptele nu conteza cand se refera la preiubitul
> lor. Ca faptele nu conteza cand se refera la :
> - activitate a ministrului Basescu =>
> 1- reducerea volumului si calitatzii traficului feroviar in Ro
> 2- anenatizarea flotei comerciale a Ro
>
> nooo astea nu mai conteza
>
> -activiatrea excrocului imobiliar Basescu =>
> 1 casa din Mihaileanu
> 2 filiera Casunaeanu a sapgii pe fatza prin specula imobiliara
>
> nici aste nu conteza
>
> - activiateta securistului de la Anvers si a informatorului de la
> Academia de Marina (oare sa conteze astea ?)
>
> - manaria glorioasa ca primar al Bucurestiului . Dicolo de imcasarea
> lunara a spagii prin fica de la Luxteen putezi numi vre-o singura
> activiatea a primarie Bucurestiului initziata de Basescu care a condis
> la cresterea nivelului de confort si civilizatie a vietzii in
> Bucuresti ? Dar cresterea numarului de locuri de munca ca urmare a
> crearii de noi oportunitatzi in sectorul retail servicii , industrial
> prin activitatzi secifice primarei , zonari de terenuri , infiintzrai
> de rute de transport extinderea retzelei de facilitatzi urbane (
> sosea, gaz, apa electricitate canal) ? Aud ?
>
> Dar de fapt mai contreaza ceva ?
> - Un minsitru al transportului falimentar
> - Un primar falimentar
> - Un excroc imobiliar
> - Un individ a carei maxima cometentza e porcia nesimtzirea si
> turnatoria ( cam asa a avansat el in viatza )
> Dar de fapt mai contreaza ceva ?
>
> Ce conteaza e ca ne-a ajutat sa vedem care dintre "civici" sunt
> procupatzi de "romanica" si dicolo de spaga transatlantica si care
> sunt cacatzi cu simbrtie impstori care imput cu duhnelile lor
> basinoase spatziu public romanesc.
>
> Cinstire e lui ca i-a expus si cinste lor ca s-au expus .
>
> Acum stim si ii stim , tot ce ne mai lipseste este caterul care sa
> dreneze pustula .
>
> Apropo America cand s-a ridicat ca o mare putere industrial nu s-a
> ridicat prin oligarhi ? Nu s-a ridicat prin megatrusturi care si-au
> putut folosi eficient factorul de scara pentru a zdrobi competiztia
> oriunde in lume ? Noooo . S-a ridicat prin pingelari si vanzatorii d
> einghetzta d ela coltzul starzii . N-asa?
> De aia in zilele de glorie erau doar sunt catziva mari fabricantzi de
> :
> automobile , otzel , IC-uri , ISP etc ...
> Nuoo Romaniei nu ii itrebuei oligarhi eventual si patriotzi .
> Romanei ii trebuie turnatori si excroci spagari incapabili sa conduca
> eficient si sa creasca o fabrica , o ramura industriala sau un oras ,
> dupa chipul si asemenare presedintelui sau .
>
>

avarfreson
2007-11-02 08:41:33

ploua ca lumea cu substantive si adjective ; insa de-ale lor

treaba este : cand incep rumanii sa intrebe de preturi si sa deie cu sictir politrucii ?

oare de ce nu avem agricultura , produse ieftine - sa fie din cauza de caltabosi ?

Ghita Bizonu'
2007-11-02 09:11:56

Daca vreti confruntare stiu io unele mai bune :

cu Victor Ciutacu (baiat balnd si potolit , ii trece dupa a doua sticla de wizichi)
cu Mircea Badea - daca nu vine cu badiguarzii .... e pe nasoale ! Si oricum poate isi mai imbogateste bagajul de insulte ( Mirciulica are un talent .... ceva de speriat)
cu V . Stan. Moarte sigura cand s-ar apuca VS sa dea drumu la fileuri audio si sa citeze din presa .....

cornel.
2007-11-02 09:12:08

.

Tu ai un caracter deosebit sau esti bine platita daca argumentezi in felul acesta in ziarul Ziua, care sper sa nu ajunga Cancan sau Click. Cand acuzi pe cineva foloseste mai putine adjective. Ziua era un ziar obiectiv ...

Alin Rotaru
2007-11-02 09:15:56

Iadul prezidential

Nu exista decat un singur vinovat in situatia de fata din Romania. Alegatorul slab informat si dezinteresat. Basescu stie de profilul romanului incult si bineinteles este principalul sau atu. Ca el are probleme, probabil chiar medicale, e alta problema, inseamna ca acest popor incult, este condus de un alt dezaxat. Imaginea rezultata din aceasta contopore popor conducator, este o imagine reprezentativa tarii noastre in Europa. Sa adaug ca suntem si criminali in Italia? Nu cred ca mai e nevoie. Sau ca ucrainienii cu al lor presedinte care se intereseaza de a sa natiune, fac puncte pe spatele nostru in fata Europei datorita lipsei de diplomatie a lui Basescu, diplomatie, cuvant strain Romaniei in relatia cu Ucraina.

Vasile Bleaga
2007-11-02 09:33:14

Re: Iadul prezidential

seminanalfabet este si baselu! iar masele sunt prostite cu ajutorul manipularii securitatii!

moga
2007-11-02 09:38:19

balamucul prezidential

Acest personaj a luat-o razna de tot,la spalat puntea cu el.

moga
2007-11-02 09:39:48

Re: Iadul prezidential

La 2007-11-02 09:15:56, Alin Rotaru a scris:

> Nu exista decat un singur vinovat in situatia de fata din Romania.
> Alegatorul slab informat si dezinteresat. Basescu stie de profilul
> romanului incult si bineinteles este principalul sau atu. Ca el are
> probleme, probabil chiar medicale, e alta problema, inseamna ca acest
> popor incult, este condus de un alt dezaxat. Imaginea rezultata din
> aceasta contopore popor conducator, este o imagine reprezentativa
> tarii noastre in Europa. Sa adaug ca suntem si criminali in Italia? Nu
> cred ca mai e nevoie. Sau ca ucrainienii cu al lor presedinte care se
> intereseaza de a sa natiune, fac puncte pe spatele nostru in fata
> Europei datorita lipsei de diplomatie a lui Basescu, diplomatie,
> cuvant strain Romaniei in relatia cu Ucraina.
>Asa este,aveti mare dreptate dar ce este de facut ?

Huhurianu
2007-11-02 09:53:21

Re: balamucul prezidential / Mai bine la spalat putina.

La 2007-11-02 09:38:19, moga a scris:

> Acest personaj a luat-o razna de tot,la spalat puntea cu el.
>

simiondan
2007-11-02 10:18:14

roxana draga,

nu ne lasa asa cu ochii in soare. spune-ne cum l-a pus la punct tariceanu pe iuscenko! cum a spalat el obrazul romaniei. numai prin faptul ca s-au evitat declaratiile bilaterale? pai ce bilateral trebuie intre o intalnire presedinte -prim ministru. legat de evitarea intalnirii directe basescu si cei enumerati. hai ca esti simpatica. la tupeul lui basescu, chiar crezi ca fuge de o intalnire de genu asta? eu cred ca o asteapta cu mare placere. cu fiecare in parte sau in grup. ma mir cum numele roxana iordache nu apare in acest grup.
de unde stie basescu ca orban s-ar putea sa aibe probleme? e obligat sa stie.
e vorba de un ministru nu de un drogat de cartier. care ministru e investit si de presedinte.
ca vorbeste la televiziuni ce stie ,inainte de -a se pronunta justitia, asta da e o prostie.

Yitzhak
2007-11-02 10:22:03

Suprarealism

Ma gandeam ca acesta este termenul care defineste ultimele zile din punct de vedere socio-politic. Ne confruntam cu o problema sociala de integrare a rromilor, cu decredibilizare in politica regionala, cu atragerea unui val de antipatie si revolta cu accente xenofobe in Italia...
Strict pe plan intern se duce un conflict politic perpetuu cu valente economice si penale intre hetairiile presedintelui, premierului etc. Pe romaneste : we're in deep shit !!!
Si noi ce facem ... incercam sa legitimam solutii anacronice precum democratia plebiscitara, sau turnam covoare asfaltice prin dinastii moldave.
Romanii,scriu pe forumuri cu o visceralitate demna de cauze mai bune...in concluzie, eu zic ca ne meritam unii pe altii :)

Catal1n
2007-11-02 10:50:07

Sfarsitul Basescului

Era evident ca la un moment dat Basescu o va lua la vale serios, nefiind unul din acei oameni pe care discernamantul sa-i de a afara din casa. El gandeste manelist, smechereste iar acest mod de a gandi sau actiona, la un moment dat, zgarie urechea si retina omului normal, satul e fanfaroni. El, de o buna bucata de vreme, pt cei care tin ochii deschisi , de cand este primar, nu face nimic in afara de galagie hahaita. E tot ce poate produce acest tip de mediocru!

Jalnica prestatia lui Moraru! Mai jalnica decat a presedintelui.

Aeno
2007-11-02 10:56:22

Un consult psihiatric

Atitudine tipica de paranoic! Dece o expune la TV?

mica_si_rea
2007-11-02 11:00:28

Basescu trebuie trimis la psihiatru!

prea multa putere imbolnaveste mintea umana! Avem cel mai bun exemplu in persoana lui Basescu. Numai ca domnia lui este presedintele tarii! nu are voie sa'si bata joc de vietile unei natiuni! becali macar a avut taria de a recunoaste ca are nevoie sa consulte un psihiatru. ar face bine Baselu' sa fuga repejor pana nu va fi nevoie sa utilizam camasa de forta!

Mark
2007-11-02 11:12:37

Re: Daca vreti confruntare stiu io unele mai bune :Cand scuipa Basescu-n microfoane?

Tari si alea numai ca tre' sa fii cu masca pe figura daca stai aproape......
e transmisibil sifilisul "airborn" aveti grija cei ce mai nimeriti prin "baile de multime" si spre sfarsitul mandatului prezidential, in "bai de namol"


La 2007-11-02 09:11:56, Ghita Bizonu' a scris:

> cu Victor Ciutacu (baiat balnd si potolit , ii trece dupa a doua
> sticla de wizichi)
> cu Mircea Badea - daca nu vine cu badiguarzii .... e pe nasoale ! Si
> oricum poate isi mai imbogateste bagajul de insulte ( Mirciulica are
> un talent .... ceva de speriat)
> cu V . Stan. Moarte sigura cand s-ar apuca VS sa dea drumu la fileuri
> audio si sa citeze din presa .....
>

DanBruma
2007-11-02 12:44:07

Re: Basescu si ai sai Mungii Patapievici Liicheni in rezumat...ar mai fi de adaugat

Ca acuma trebuie facuta treaba inversa. Ma explic: trebuie dat jos de acolo unde a fost urcat. De cine? Pai de aceea

La 2007-11-02 05:08:15, laur a scris:

> Ce ar mai fi de adaugat dincolo de ceea ce toata lume stie dar nimeni
> nu indrazneste sa vorbesca?

Arogantu'
2007-11-02 12:46:57

Re: Simioane draga, ai dat-o-n bara !

Daca spui si de ce "e obligat sa stie" - mai treaca-mearga ! NU E !

Dar intrebarea "de unde stie" nu o poti arunca la cos !

Atita timp cit, OFICIAL, nu a primit o solicitare din partea procuraturii pe numele lui Orban - nu are cum sa stie ! Decit daca procurorii ABSOLUT INDEPENDENTI DE PUTEREA POLITICA raporteaza la Cotroceni tot ce au in dosare !

Sper ca, dupa asta, nu te miri de ce merge prost instrumentarea dosarelor grele si nici de ce procurorii le primesc apoi drept in freza, ca pe bumeranguri !

La 2007-11-02 10:18:14, simiondan a scris:
> de unde stie basescu ca orban s-ar putea sa aibe probleme? e obligat
> sa stie.
> e vorba de un ministru nu de un drogat de cartier. care ministru e
> investit si de presedinte.
> ca vorbeste la televiziuni ce stie ,inainte de -a se pronunta
> justitia, asta da e o prostie.
>

Arogantu'
2007-11-02 12:52:33

Re: Basescu si ai sai Mungii Patapievici Liicheni in rezumat - Aaaaamiiiiiiin ! ndc

La 2007-11-02 05:08:15, laur a scris:

> Ce ar mai fi de adaugat dincolo de ceea ce toata lume stie dar nimeni
> nu indrazneste sa vorbesca ?
>
> "Putem sa ne facem ca nu vedem faptul ca asa-zisa sa <<lupta>> cu
> presedintele Ion Iliescu nu esta o lupta impotriva oligarhiei
> securisto-comuniste ci o lupta inversunata pentru sefia acestei
> oligarhii?",
>
> "sursa agitatiei permanente si galagioase" a lui Basescu este "frica
> de a nu fi parasit de cercurile mafiote care l-au finantat si ca
> acestea sa nu-si gaseasca alti sustinatori in zonele de decizie
> politica".
>
> "- Traian Basescu nu poate lupta impotriva Securitatii. El este
> Securitatea. (...)
> - Traian Basescu nu poate reforma Justitia, pentru ca el insusi este
> un obiect de activitate al Justitiei. Locul sau nu este la Cotroceni,
> ci pe culoarele DNA si in salile de judecata. (...)
> - Traian Basescu nu poate reforma clasa politica pentru ca reprezinta
> exact ce trebuie reformat in aceasta: demagogia, minciuna, aroganta,
> tradarea valorilor, dispretul fata de ideologii, lipsa de respect
> pentru lege si institutiile statului.
> -Traian Basescu nu poate reforma societatea romaneasca pentru ca
> reprezinta ce e mai rau in aceasta: d"Putem sa ne facem ca nu vedem
> faptul ca asa-zisa sa <<lupta>> cu presedintele Ion Iliescu nu esta o
> lupta impotriva oligarhiei securisto-comuniste ci o lupta inversunata
> pentru sefia acestei oligarhii?", subliniaza fostul presedinte. El
> apreciaza ca "sursa agitatiei permanente si galagioase" a lui Basescu
> este "frica de a nu fi parasit de cercurile mafiote care l-au finantat
> si ca acestea sa nu-si gaseasca alti sustinatori in zonele de decizie
> politica". "Traian Basescu nu poate lupta impotriva Securitatii. El
> este Securitatea. (...) Traian Basescu nu poate reforma Justitia,
> pentru ca el insusi este un obiect de activitate al Justitiei. Locul
> sau nu este la Cotroceni, ci pe culoarele DNA si in salile de
> judecata. (...) Traian Basescu nu poate reforma clasa politica pentru
> ca reprezinta exact ce trebuie reformat in aceasta: demagogia,
> minciuna, aroganta, tradarea valorilor, dispretul fata de ideologii,
> lipsa de respect pentru lege si institutiile statului. Traian Basescu
> nu poate reforma societatea romaneasca pentru ca reprezinta ce e mai
> rau in aceasta: dispretul fata de cultura si educatie, cultivarea
> instinctelor primitive, ale urii si dispretului fata de minoritatile
> etnice, sexuale, vulgaritatea in comportament si limbaj, lipsa de
> loialitate, spiritul conflictual, arivismul""
>
> de fapt bashiunile din siajul sau asta si reprezinta :
> - dispretul fata de cultura si educatie,
> - cultivarea instinctelor primitive, ale urii si dispretului ...
> - vulgaritatea in comportament si limbaj,
> - lipsa de loialitate,
> - spiritul conflictual,
> - arivismul"
>
>
> Pentru fircare din aceste acuze se pot gasi exemple factuale care sa
> suszina toate afirmatziile de mai sus .
> Dar ce conreza faptele in fatza basinilor proagandei ...... ?
> Ele o tzin bazta ca faptele nu conteza cand se refera la preiubitul
> lor. Ca faptele nu conteza cand se refera la :
> - activitate a ministrului Basescu =>
> 1- reducerea volumului si calitatzii traficului feroviar in Ro
> 2- anenatizarea flotei comerciale a Ro
>
> nooo astea nu mai conteza
>
> -activiatrea excrocului imobiliar Basescu =>
> 1 casa din Mihaileanu
> 2 filiera Casunaeanu a sapgii pe fatza prin specula imobiliara
>
> nici aste nu conteza
>
> - activiateta securistului de la Anvers si a informatorului de la
> Academia de Marina (oare sa conteze astea ?)
>
> - manaria glorioasa ca primar al Bucurestiului . Dicolo de imcasarea
> lunara a spagii prin fica de la Luxteen putezi numi vre-o singura
> activiatea a primarie Bucurestiului initziata de Basescu care a condis
> la cresterea nivelului de confort si civilizatie a vietzii in
> Bucuresti ? Dar cresterea numarului de locuri de munca ca urmare a
> crearii de noi oportunitatzi in sectorul retail servicii , industrial
> prin activitatzi secifice primarei , zonari de terenuri , infiintzrai
> de rute de transport extinderea retzelei de facilitatzi urbane (
> sosea, gaz, apa electricitate canal) ? Aud ?
>
> Dar de fapt mai contreaza ceva ?
> - Un minsitru al transportului falimentar
> - Un primar falimentar
> - Un excroc imobiliar
> - Un individ a carei maxima cometentza e porcia nesimtzirea si
> turnatoria ( cam asa a avansat el in viatza )
> Dar de fapt mai contreaza ceva ?
>
> Ce conteaza e ca ne-a ajutat sa vedem care dintre "civici" sunt
> procupatzi de "romanica" si dicolo de spaga transatlantica si care
> sunt cacatzi cu simbrtie impstori care imput cu duhnelile lor
> basinoase spatziu public romanesc.
>
> Cinstire e lui ca i-a expus si cinste lor ca s-au expus .
>
> Acum stim si ii stim , tot ce ne mai lipseste este caterul care sa
> dreneze pustula .
>
> Apropo America cand s-a ridicat ca o mare putere industrial nu s-a
> ridicat prin oligarhi ? Nu s-a ridicat prin megatrusturi care si-au
> putut folosi eficient factorul de scara pentru a zdrobi competiztia
> oriunde in lume ? Noooo . S-a ridicat prin pingelari si vanzatorii d
> einghetzta d ela coltzul starzii . N-asa?
> De aia in zilele de glorie erau doar sunt catziva mari fabricantzi de
> :
> automobile , otzel , IC-uri , ISP etc ...
> Nuoo Romaniei nu ii itrebuei oligarhi eventual si patriotzi .
> Romanei ii trebuie turnatori si excroci spagari incapabili sa conduca
> eficient si sa creasca o fabrica , o ramura industriala sau un oras ,
> dupa chipul si asemenare presedintelui sau .
>
>

Mark
2007-11-02 12:53:56

Re: roxana draga,Simioaneeeeeeeeeeee

Ai confundat aghiazma cu otetul de mere?

Mark
2007-11-02 12:56:13

Re: Suprarealism , si ce propui Yzakule?

Sa incepem sa scriem pe asfalturile prezidentiale cashunesti? sau pe bordurile platite de 5 ori ?

owl
2007-11-02 13:28:41

Re: roxana draga,

pai ea nu stie, ca articolul i l-a dat nasu' de la Victoria, da' ea a sarit citeva rinduri cind l-a copiat...


La 2007-11-02 10:18:14, simiondan a scris:

> nu ne lasa asa cu ochii in soare. spune-ne cum l-a pus la punct
> tariceanu pe iuscenko! cum a spalat el obrazul romaniei. numai prin
> faptul ca s-au evitat declaratiile bilaterale? pai ce bilateral
> trebuie intre o intalnire presedinte -prim ministru. legat de evitarea
> intalnirii directe basescu si cei enumerati. hai ca esti simpatica. la
> tupeul lui basescu, chiar crezi ca fuge de o intalnire de genu asta?
> eu cred ca o asteapta cu mare placere. cu fiecare in parte sau in
> grup. ma mir cum numele roxana iordache nu apare in acest grup.
> de unde stie basescu ca orban s-ar putea sa aibe probleme? e obligat
> sa stie.
> e vorba de un ministru nu de un drogat de cartier. care ministru e
> investit si de presedinte.
> ca vorbeste la televiziuni ce stie ,inainte de -a se pronunta
> justitia, asta da e o prostie.
>

DanBruma
2007-11-02 13:31:10

Re: roxana draga..simioane draga

Oare de ce nimeni nu-ti comenteaza comentariile?? Poate pentru ca si tu vorbesti ca Basescu, adica inainte ca cel in drept sa se pronunte.

La 2007-11-02 10:18:14, simiondan a scris:

> ca vorbeste la televiziuni ce stie ,inainte de -a se pronunta
> justitia, asta da e o prostie.

Nituc
2007-11-02 13:41:29

Nu va mai plangeti, ca l-ati crezut si l-ati votat

Nituc
2007-11-02 13:42:41

Re: Basescu trebuie trimis la psihiatru!

Traiasca DA! Ce-ati votat, aia aveti!

La 2007-11-02 11:00:28, mica_si_rea a scris:

> prea multa putere imbolnaveste mintea umana! Avem cel mai bun exemplu
> in persoana lui Basescu. Numai ca domnia lui este presedintele tarii!
> nu are voie sa'si bata joc de vietile unei natiuni! becali macar a
> avut taria de a recunoaste ca are nevoie sa consulte un psihiatru. ar
> face bine Baselu' sa fuga repejor pana nu va fi nevoie sa utilizam
> camasa de forta!
>

Nituc
2007-11-02 13:53:31

Re: Sfarsitul Basescului

Sa nu fim rai. A mai produs cate ceva. Elena Udrea, Mantale, plus aia care a fost la integrare. plus Elena Luxxten, plus notarul Ioana Bodo, Jiji Becali, Videanu, Boc, schimbul de teren din cartierul francez in parcul Bordei, afacerea Luxten, Elena Luxten, Mihaileanu, satisfacerea unor firme care in noiembrie ara asfaltul unor strazi bucurestene, repartizarea unei case in Mihaileanu, declaratia cu Marea Neagra lac rusesc, o bauta cu Voronin, jignirea ziaristelor si a ziaristilor, cedarea flotei si cate si mai cate! Sa traiti bineeee!

La 2007-11-02 10:50:07, Catal1n a scris:

> Era evident ca la un moment dat Basescu o va lua la vale serios,
> nefiind unul din acei oameni pe care discernamantul sa-i de a afara
> din casa. El gandeste manelist, smechereste iar acest mod de a gandi
> sau actiona, la un moment dat, zgarie urechea si retina omului normal,
> satul e fanfaroni. El, de o buna bucata de vreme, pt cei care tin
> ochii deschisi , de cand este primar, nu face nimic in afara de
> galagie hahaita. E tot ce poate produce acest tip de mediocru!
>
> Jalnica prestatia lui Moraru! Mai jalnica decat a presedintelui.
>

johnson
2007-11-02 13:55:09

Tactica lui Moraru este o conserva expirata de Baneasa

Din nefericire am mai asistat si cu alte ocazii la episoade de genul " Basescu acuza din ficat Guvernul " fara dovezi,probe,evidente...fara nimic,ceva ca o flecareala intre doua telenoveliste infierbantate.De multe ori telecomanda te poarta pe cele mai nedorite coclauri media,de multe ori la Nasul(Ochiul si Timpanul) o vezi pe Udrea,pe Avramescu sau Pora mutiland adevarul in acelasi stil barbar de om uns cu toate alifiile Scolii de la Baneasa.Arunca cu noroi ca ceva tot ramane,fa-o cat mai populist tocmai pentru ca populatia din zona periferica sa-ti adopte usor discursul.De fiecare data Nasul nu a intervenit cum normal ar fi fost sa fie,dimpotriva " facea pe prostul " concluzionand.." Din cate spuneti dvs aici inseamna ca Mafia a acaparat Guvernul cu totul " " Chiar nu ma asteptam " ca si cum aceia veneau cu dovezi beton de fapt niste citate luate din editorialele proprii scrise prin oficioase cu o zi-doua in urma.Aseara a lasat sa se inteleaga ca-i da credit deplin lui Basescu pentru ca " este cea mai informata persoana din tara " ( !!!!!!! ) Nici Iliescu in zilele lui cele mai nenorocite nu apela la asemenea tertipuri ieftine.Pentru ca la el poate functiona Bunul Simt Elementar,avea un prag sub care poate nu putea sa coboare.Acel prag pentru Basescu nu exista,pentru el conteaza doar pragul electoral.

simiondan
2007-11-02 14:42:49

Re: roxana draga, mai baieti dragi

ce v-a apucat? e obligat sa stie pentru ca avem cel mai mare produs intern brut de spioni per cap de locuitor. ca doar astia n-au srl-uri la care raporteaza.
legat de comentarii la comentarii , fiecare comenteaza ce are chef. eu credeam ca ma lamuriti voi cum ne-a spalat d-l pm rusinea.


La 2007-11-02 10:18:14, simiondan a scris:

> nu ne lasa asa cu ochii in soare. spune-ne cum l-a pus la punct
> tariceanu pe iuscenko! cum a spalat el obrazul romaniei. numai prin
> faptul ca s-au evitat declaratiile bilaterale? pai ce bilateral
> trebuie intre o intalnire presedinte -prim ministru. legat de evitarea
> intalnirii directe basescu si cei enumerati. hai ca esti simpatica. la
> tupeul lui basescu, chiar crezi ca fuge de o intalnire de genu asta?
> eu cred ca o asteapta cu mare placere. cu fiecare in parte sau in
> grup. ma mir cum numele roxana iordache nu apare in acest grup.
> de unde stie basescu ca orban s-ar putea sa aibe probleme? e obligat
> sa stie.
> e vorba de un ministru nu de un drogat de cartier. care ministru e
> investit si de presedinte.
> ca vorbeste la televiziuni ce stie ,inainte de -a se pronunta
> justitia, asta da e o prostie.
>

moga
2007-11-02 14:59:33

Re: Nu va mai plangeti, ca l-ati crezut si l-ati votat

Arogantu'
2007-11-02 15:12:31

Re: roxana draga, mai baieti dragi

simiondan
2007-11-02 15:17:21

Re: Nu va mai plangeti, ca l-ati crezut si l-ati votat

virusake
2007-11-02 15:44:59

Moarte lenta dar sigura

Mi-a placut faza cu "dl Moraru a ucis definitiv meseria de realizator-moderator". Dar se pare ca uitam ce este mai important, anume ca acest Moraru nu-si castigase cu nimic acest statut. El se vrea realizator-moderator, dar nu a fost si nu este nimic mai mult decat un bufon, pus in fata camerelor de filmat pentru a satisface deliciul casnicelor dornice de "reality show", de scandaluri, de lacrimi si de can-can-uri ieftine. Basescu este cel care s-a injosit pana sub limita punand piciorul in studioul B1Tv. Si o data cu el ne-am injosit si pe noi, romanii de pretutindeni. Este inadmisibil sa vina si sa improaste cu noroi diverse persoane publice. Este inadmisibil ca in anul de gratie 2007 sa se faca publice rufele murdare ale guvernarii intr-un mod grotesc. Este inceputul unei noi ere de freamat pentru romani. Iar daca Base mai si vine in fata natiunii cu lozinci demne de Reich, s-ar putea sa retraiasca momentul '89. Prin aparitia sa la acest canal B1Tv, Base n-a facut decat sa treaca in mod legal pe acelasi piedestal ocupat de personaje precum Columbicii, Andresanca - cu alte cuvinte in lumea depravata. Si culmea, cu tot acest statut proaspat capatat tot n-a reusit sa castige lupta in audienta impotriva personajului Elodia. Asta ce inseamna? Ca dl. Basescu nu mai reprezinta niciun fel de interes pentru romani. Asta inseamna ca nimeni nu este interesat de acest referendum, care deja a devenit o vrajitoare pentru populatie, un lucru de care trebuie sa se tina departe. Asta inseamna ca referendumul nu va fi validat, dar totusi ne va fi bagat cu de-a sila pe gat. Asta inseamna inceputul sfarsitului preaminunatului Base si sa speram si al celor pe care-i sustine cu atat ardoare.

benef2006
2007-11-02 16:26:10

Cucoana Iordache ..

.. cum l-a pus la punct Tariceanu pe Iuscenko ? Tare-s curios ! Cum l-a 'plesnit' ? Nici mie nu mi-a placut atitudinea ucraineanului si tare m-as bucura sa aud cum l-a pus un roman la punct, asa ca va rog, spuneti-ne si noua, celor care nu au timp de telembizoare.

In rest, cucoana Iordache, articolul seamana cu certuri tipice forumurilor studentesti, asa numitele flame-uri. Mai ales chestia cu 'varza de Bruxelles', e curat-murdar atitudine smechereasca.

simiondan
2007-11-02 16:31:18

arogantule, explica-mi te rog!

Arogantu'
2007-11-02 16:53:23

Re: arogantule, explica-mi te rog!

Arogantu'
2007-11-02 16:59:47

Re: Cucoana Iordache ..

Arogantu'
2007-11-02 17:13:59

benef2006
2007-11-02 18:07:41

pt Arogant-ul ..

Arogantu'
2007-11-02 18:17:39

     Pagina  din 2      Pagina urmatoare

« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Lasul de la Cotroceni (4589 afisari)
 Romulus a aprins Italia (3881 afisari)
 Scandal la Atac (2461 afisari)
 Falimentul discriminarii pozitive (2438 afisari)
 "Basescu nu poate lupta impotriva Securitatii. El este Securitatea" (2222 afisari)
 Un posibil complice in cazul Reggiani este cautat de politisti (619 afisari)
 Presa britanica despre dezmatul parlamentarului: "Esti o rusine, Lembit!" (503 afisari)
 Razboiul din Irak, "declansat" de Rafid Ahmed Alwan (364 afisari)
 Trei barbati au atacat sediul unei banci din Capitala (344 afisari)
 Seful Politiei Capitalei a dat in judecata institutia pe care o conduce ca sa-si recupereze salariile restante (320 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01000 sec.