Ziua Logo
  Nr. 4071 de sambata, 27 octombrie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »

Dosare ultrasecrete

2007-10-27
Garamfoiu (...@aol.com, IP: 195.93.60...)
2007-10-28 18:26
Secretele U.M.01215 Sibiu cin o patrona si o patroneaza azii.

In noaptea de 21 decembrie 1989 in CasaArmatei din Sibiu comandamentul revolutionarilor reuniti au avut in contact cu ofiteri militari inplicati in revolutie o propunere . Um 01215 sa fie desfintata pentru activitatea ofiteriilor si militarilor de acolo antinationala. Cap Radu de la garziile patriotice s-a opus avind sustinere in rindul celolalti ofiteri prezenti. Natura ca a fost acuzat de civili de colaborationist si tradator pus la zid la care a replicat ca -Va demonstrez ca nu se poate. Acolo se gaseste un obiectiv militar strategig ingropat in pamint. Militari si civili au luat foc s-au inbarcat in Taburi si camioane m-am inbarcat si eu si am mers sa vedem minunea din mijlocul orasului Sibiu ingropata in pamint. Cazarma este lnconjurata de strazi cu exceptia aripei de rasatit unde un Cartier discret de vile este vecin cu gardul Unitati Militare 01215 unde i-si avea resedinta totii Prim Secretarii comunisti ai Judetului Sibiu inclusiv Barbulescu cumnatul lui Nicolae Ceausescu etc. Din gradinile vilelor erau montate porti de aces care da in curtea unitati militare de unde se inbarcau oficialii comunisti si paraseau Unitatea militara pe una din cele cele 3 porti care da in trei strazi diferite. Concret acolo era un Stat Major al Securitati, al Comunistilor din CC-u si un Buncar subteran de unde se controla operatiunile militare din Transilvania . UM 01215 era recunoscuta de Tranzmiasiunii.
Teoretic ca material petagogic aveau in dotatre in salile de clasa 10 telefoane cu manivela militare. != statii de radio emisie potative militare stil cehoslovac, si 15 manipulatore Morse Jacheta care se lega de piciorul telefonistului militar.
Rominia nu era departe de Africa si nici de armata franceza de interventie in coloniile africane. Intrarea in Buncarul Subteran la 60 metri adincime se facea din curtea din spate a militiei mascata de un transformator electriv acolo era si un Pavilion al Securitati cu trupele Uslasilor de interventie acum devalizat de civili ca si cladirea anexsa a Securitatii.
Subterana care trecea in curtea U.Militare 01215 era blocata de militari lui Aurel Dragomir din U.Militara. Asa ca militenii si securisti au vrut sa ia cu asalt U.Militara sa deschida poarta tunelului sa se poata salva in Cazarma cei ramsi ascunsi in subteranele orasului care avea legatura cu Buncarul si au ramas ciuruiti de gloante in gardul Unitati Militare.Dr ce era aceasta U.Militara.
Aici erau adusi militarii competenti din scolile militare Sibiene dar si din Transilvania, erau sortati pe discipline ajungeau apoi la Bacau, Baneasa, Pitesti, Arges in scolile de Securitate si Spionaj. Acesti-a au fost cei care au tras in colegi lor militari care vroia sa se salveze in interioru U. Militare 01215.
In curtea unitati au construit o sala de spot si un bazin de inot la care aveau acces Clanul lui Ceausescu transferat din Bucuresti in Sibiu. intrau in sala de sport in anonimat prin curtea unei vile a unui macelar care lucra pentru ei ca maseor . Tot prin acesta curte au fost eliberati si teroristi dusi in timpul revolutiei la Bazin.Roata sa schimbat apoi la Bazin au fost dusi si revolutionati la care bocancul militarului romin l-ea rupt dantura .si oasele. Si tot prin aceasta poarta am intrat noi un grup de civili inseling vigilenta militarilor in timp de noapte si i-am eliberat. Astazi militia ciuruita de gloante si cladirea Securitatii refacute functioneaza bine mersi cu acele-as cadre iar U.M. continua ce a invatat avind altzi parteneri si altzii actorii. Lupii Alfa din cind in cind mai da tircole zidurilor unitati militate rememoreaza intimplarile i-si pune intrebari ore cind aceasta Bastilia Sibiana va ajunge Campus locuita de Studentii asa cum s-a propus in timpul revolutiei.


     « Comentariu anterior

     « Toate comentariilePentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Putin ameninta Romania (7611 afisari)
 Premise pentru dezmembrarea Romaniei (6878 afisari)
 Raportul Tismaneanu pus la zid de un analist CIA (3933 afisari)
 Presedintele Basescu a intrat din nou in incurcatura (2156 afisari)
 Singur cuc in gradina lu' Ion (2089 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00981 sec.