Ziua Logo
  Nr. 4069 de joi, 25 octombrie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2007-10-25

Comentarii: 83, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

daniel
2007-10-24 22:58:58

In Europa

In Europa, rezultatele euroalegerilor sunt cel mai adesea diferite de cele ale alegerilor pentru organele interne. Basescu trage tare pentru PD la aceste euroalegeri. Dar pana intr-un an de aici inainte, romanii vor avea ocazia sa aprecieze prestatia pedistilor basescieni si alta s-ar putea sa fie parerea lor atunci cand se vor duce la urne pentru alegerea Parlamentului Romaniei.

Mos_Tautu
2007-10-24 23:02:29

Constitutia,un ntext pe care fiecare il interpreteaza in propriul interes


Cred ca nu este cuvant mai des utilizat decat respectarea constitutiei.Nu exista politician,ziarist,comentator care sa nu-si faca din constitutie cum spune dna ziarista propria hartie igienica.

daca din articolul comentat de noi surprindem o anumita pozitie fata de folosirea constitutiei intr-o disputa politica sa vedem daca nu mai sunt si alte interpretari.

Am citit articolul doamnei ziariste si mi-am dat inca odata seama ca de fapt articolul nu depaseste nivelul unui mic panseu de propaganda.
Doamna sustine o anumita politica care socoate ca presedintele tarii trebuie sa fie un fel de rege constitutional sau oricum o personalitate de decor,dl.Tariceanu fiind astfel scutit de a mai da seama in fata vreo unei instante.
Iata cateva exemple recente de cum a inteles conducerea PNL sa se foloseasca demagogic de constitutie:
In PNL,deci la o sedinta de partid ,se decide retragerea trupelor Romaniei din Irak.A doua zi ministrul Atanasiu,folosind cifrul statului, da dispozitie la toate ambasadele sa se inceapa aducerea la cunostinta a deciziei Ministerului apararii(nu a CSAT,guvernului,parlamentului ci a PNL). Dl.ministru nu cunoaste procedura constitutionala dar este convins ca partidul si seful sau conduce totul.

Dl.Crin Antonescu,in stilul sau inconfundabil ,ca un adevarat Catavencu,acuza pe presedinte ca nu respecta Constitutia tarii,deoarece s-a dat NUP pentru Dl.Atanasiu de la procuratura si presedintele nu anuleaza ordinul de suspendare,desi un termen de apel de 20 zile era prevazut in constitutie.
Din nou un liberal crede ca constitutia poate fi inlocuita tot cu vointa unui partid sau a unui sef de partid.

As putea insira multe asemenea fapte care arata nerespectarea Constitutii:

-nerespectarea dreptului la viata prin promovarea saraciei,foamei,frigului in ciuda pomenilor date(la 7 milioane de asistati social),

-nerespectarea dreptului la invatamant(doar 1% dintre fii de tarani pot face o facultate),

-nerespectarea dreptului la sanatate(decese din lipsa de medicamente,de coruptie in medicina),

-inegalitatea de sanse prin respectare de algoritm politic pana la cele mai umile functii etc,etc,etc
In schim dl.basescu si alti opozanti ai PNL sunt acuzati ca nu respecta constitutia.
In fond ce nu a respectat Dl.Basescu?

Dl.Basescu are practic drepturile care le am si eu.dreptul la cuvant,la critica,la a atrage atentia guvernantilor ca sunt pe o cale gresita.Nu a facut nimic decat a vorbit si a criticat.
Ori ce actiune politica,chiar exprimarea unei opinii din partea Dlui Basescu este tratata ca anticonstitutionala.
Dece nu mi se aplica si mie acelas tratament sau la miile de critici,la sutele de ziaristi care critica politica guvernului?

Dar ce este Constitutia si spiritul Constitutiei.

Constitutia poate fi folosita spre binele sau raul cetatenilor si politica PNL ne-o dovedeste cu prisosinta.

Constitutia comunista ,de exemplu,prevedea si ea toate drepturile fundamentale ale omului(dreptul la cuvant,la asociere,la munca,sanatate etc) si cu toate acestea lagarile, spitalelele de psihiatrie,inchisorile erau pline de indivizi care credeau naivi ca ii apara Constitutia.

Cat conteaza la romani Constitutia,ar fi bine sa vedem cate Constitutii am avut noi in 50 de ani si cate a avut SUA in 200 de ani,comparatia ar arata cat de neseriosi sunt politicienii romani,care ar schimba Constitutia de cate ori au interese partinice.

Acum,liberalii considera ca trebuie de urgenta limitate puterile presedintelui,si presedintele sa nu mai fie ales de popor ci poate in tratativele dintre dl.Hrebenciuc si Olteanu,maine cand ei vor avea postul de presedinte vor spune invers,ca trebuie imultite prerogativele presedintelui.

Fratilor,Constitutia nu este scrisa pe hartie igienica si nu se poate jongla cu ea in stilul Atanasiu sau Antonescu.

Unii spun ca ar fi o lege sfanta,a doua dupa Biblie.

Pentru politica romaneasca este doar un petic de hartie pe care il interpreteaza dupa interesele mediocritatile politice ale momentului.

A face o constitutie noua numai pentru ca primul ministru este admonestat mereu de presedinte si ar dori nu presedintele sa il dojeneasca ci el sa dicteze politica tarii fara opreliste.iata ce doresc de fapt liberalii,mai ales ca nici nu au un prezidentiabil dupa plecarea dlui Stolojan.

jan dinu
2007-10-24 23:28:12

Presedintelui -- TRAIAN BASESCU -- Bucuresti - Romania

Comandante suprem ales la marele plen ,
MMafiHotzii au adus tzara la sapa de lemn !..
Cu guvernul din umbra de gangsteri - condus ...
ROMANII fug de-acasa la ..straini in apus !!

In societatea secreta mMembrii ca plaga se'nmultzesc ..
Natiunea e sacrificata la altarul ..."fratzesc"..
Chiar si -- Marele Preot -- a devenit servantul lor ..
Mizerabil timp traieste - amaritul roman ca popor --...!!

Jan Dinu

Romica
2007-10-24 23:47:02

Daca presedintele Iliescu ar fi comis un sfert din pasivul actualului presedinte

Daca presedintele Iliescu ar fi comis un sfert din pasivul actualului presedinte atunci Romania nu ar fi ajuns intr-un rahat asa de mare.

Razvratitul
2007-10-25 00:16:22

Mos_Teaca s-a dovedit a lucra in aceleasi servicii cu Ba-secu si a avansat acolo la gradul

de locotenent (la exceptional) si apoi la cel de capitan (la vechime). Pe Base il doare in cot de votul uninominal. El vrea pretext sa se implice in campania electorala. Inca odata s-a dovedit corecta maxima lui Murfi in legatura cu ce poate fi mai rau : Cand il criticam pe Iliescu de incalcarea constitutiei si de tendinte absolutiste, nu ne gandeam "fiti linistiti, vine Ba-secu si el il va intrece!". 60 de semnaturi am adus la partid acum 3 ani. Asa-mi trebuie!

Mark
2007-10-25 00:40:45

Re: Presedintelui -- TRAIAN BASESCU -- Bucuresti - RRomonania

Hai te trailes bahtalo Jeane , iti transmut saluptari din partea lui Gadjo Dillo de la Cotrocenillo.A zis ca te pupa dulce pe nasuc ptr versuruile dedicate !

Mark
2007-10-25 00:50:50

GADJO DILLO rade la MISHTO

Stau si ma-ntreb de ceva vreme daca in sistemul asta cu uninominala nu s-ar impune totusi obligativitatea unor teste psihilogice si psihiatrice .Altfel o sa ne cam pricopsim cu d-alde becali si basescu , fenomene normale de altfel daca consultam sondajele de popo-.laritate .

Sobru
2007-10-25 00:52:14

Re: Daca presedintele Iliescu ar fi comis un sfert din pasivul actualului presedinte

Nu prea se intelege ce vrei sa spui in fraza aia.
Iti dau eu una mai clara: pe cand Iliescu facea doar un sfert din ce face nemernicul asta, probabil ca "golanul" ragea pana i se umflau venele la gat. Acuma cica "il vreti pe Iliescu inapoi?" Ar fi de ras daca n-ar fi de plans.

Rollo
2007-10-25 00:53:20

Domana Roxana de ce atata indignare?

Doar a promis sa fie un presedinte jucator si s-a tinut de cuvant.
Ca a dat si cu bata in balta si asta e drept, dar e un altfel de presedinte. CUm doi oameni nu sunt la fel asa si cu presedintii fiecare are propria viziune. Noi am avut modelul Iliescu, un sforar de culise care scotea castanele din foc cumana altora si se erija de orice poisibila responsabilitate, modelul Constantinescu nu mi-am dat seama exact ca a zis ca a fost invins de sistem dar nu a facut mare lucru ca sa lucreze si sa schimbe sistemul.
Base desi marinareste zguduie sistemul din temelii, ceva trbeuie schimbat si repede sau daca se mai ofera o generatie de sacrificiu de ce nu??!! INteleg ca sunteti in contracurent incee ce priveste Cotroceniul , la ziar fiind alte indicatii pretioase.

Mark
2007-10-25 00:56:52

Mark
2007-10-25 01:26:40

Re: Domana Rollo de ce atata indignare acolo la SU-A?

Nu-l ai pe Badalutza si Rromanian Voice de unde-ti iei informatiunile? de ce ne mai obosesti cu tehoriile astea premature?

Mark
2007-10-25 01:30:38

Re: Mos_Teaca s-a dovedit a lucra in aceleasi servicii cu Ba-secu si a avansat acolo la gradul

Si cand te-nsori e cam la fel, o mai dai in bara sau pe langa...deh ..vara nu-i ca referendumul si nici Basescu ca Udrea(ca n-are parul lung)

MEMO
2007-10-25 01:32:46

Ptr. Rollo

Lejea-i leje si pentru tata

Mark
2007-10-25 01:35:58

Re: Crostitutia,un text pe care fiecare il interpreteaza in propriul interes

Moshule te-as intreba....unde-i consti tu tia?
Auzi bre , matale crezi ca ninge la Strasbourg ? De ti s-au inclestat tacamurile pe tastatura sa ne zapacesti creierasii cu hulucinogenele dumitale...
Apropos l-ai vazut pe Don Bassino azi la tembeliziune live in direct? Ia zi bre ce-l apucase asa deodata rasul lumii in plina conferinta de presa? Bre nu cuimva i-au pus astia marijuana in tigari si Extasy in ochiul ala zbanghiu??La 2007-10-24 23:02:29, Mos_Tautu a scris:

>
> Cred ca nu este cuvant mai des utilizat decat respectarea
> constitutiei.Nu exista politician,ziarist,comentator care sa nu-si
> faca din constitutie cum spune dna ziarista propria hartie igienica.
>
> daca din articolul comentat de noi surprindem o anumita pozitie fata
> de folosirea constitutiei intr-o disputa politica sa vedem daca nu mai
> sunt si alte interpretari.
>
> Am citit articolul doamnei ziariste si mi-am dat inca odata seama ca
> de fapt articolul nu depaseste nivelul unui mic panseu de propaganda.
> Doamna sustine o anumita politica care socoate ca presedintele tarii
> trebuie sa fie un fel de rege constitutional sau oricum o
> personalitate de decor,dl.Tariceanu fiind astfel scutit de a mai da
> seama in fata vreo unei instante.
> Iata cateva exemple recente de cum a inteles conducerea PNL sa se
> foloseasca demagogic de constitutie:
> In PNL,deci la o sedinta de partid ,se decide retragerea trupelor
> Romaniei din Irak.A doua zi ministrul Atanasiu,folosind cifrul
> statului, da dispozitie la toate ambasadele sa se inceapa aducerea la
> cunostinta a deciziei Ministerului apararii(nu a
> CSAT,guvernului,parlamentului ci a PNL). Dl.ministru nu cunoaste
> procedura constitutionala dar este convins ca partidul si seful sau
> conduce totul.
>
> Dl.Crin Antonescu,in stilul sau inconfundabil ,ca un adevarat
> Catavencu,acuza pe presedinte ca nu respecta Constitutia
> tarii,deoarece s-a dat NUP pentru Dl.Atanasiu de la procuratura si
> presedintele nu anuleaza ordinul de suspendare,desi un termen de apel
> de 20 zile era prevazut in constitutie.
> Din nou un liberal crede ca constitutia poate fi inlocuita tot cu
> vointa unui partid sau a unui sef de partid.
>
> As putea insira multe asemenea fapte care arata nerespectarea
> Constitutii:
>
> -nerespectarea dreptului la viata prin promovarea
> saraciei,foamei,frigului in ciuda pomenilor date(la 7 milioane de
> asistati social),
>
> -nerespectarea dreptului la invatamant(doar 1% dintre fii de tarani
> pot face o facultate),
>
> -nerespectarea dreptului la sanatate(decese din lipsa de
> medicamente,de coruptie in medicina),
>
> -inegalitatea de sanse prin respectare de algoritm politic pana la
> cele mai umile functii etc,etc,etc
> In schim dl.basescu si alti opozanti ai PNL sunt acuzati ca nu
> respecta constitutia.
> In fond ce nu a respectat Dl.Basescu?
>
> Dl.Basescu are practic drepturile care le am si eu.dreptul la
> cuvant,la critica,la a atrage atentia guvernantilor ca sunt pe o cale
> gresita.Nu a facut nimic decat a vorbit si a criticat.
> Ori ce actiune politica,chiar exprimarea unei opinii din partea Dlui
> Basescu este tratata ca anticonstitutionala.
> Dece nu mi se aplica si mie acelas tratament sau la miile de
> critici,la sutele de ziaristi care critica politica guvernului?
>
> Dar ce este Constitutia si spiritul Constitutiei.
>
> Constitutia poate fi folosita spre binele sau raul cetatenilor si
> politica PNL ne-o dovedeste cu prisosinta.
>
> Constitutia comunista ,de exemplu,prevedea si ea toate drepturile
> fundamentale ale omului(dreptul la cuvant,la asociere,la
> munca,sanatate etc) si cu toate acestea lagarile, spitalelele de
> psihiatrie,inchisorile erau pline de indivizi care credeau naivi ca ii
> apara Constitutia.
>
> Cat conteaza la romani Constitutia,ar fi bine sa vedem cate
> Constitutii am avut noi in 50 de ani si cate a avut SUA in 200 de
> ani,comparatia ar arata cat de neseriosi sunt politicienii romani,care
> ar schimba Constitutia de cate ori au interese partinice.
>
> Acum,liberalii considera ca trebuie de urgenta limitate puterile
> presedintelui,si presedintele sa nu mai fie ales de popor ci poate in
> tratativele dintre dl.Hrebenciuc si Olteanu,maine cand ei vor avea
> postul de presedinte vor spune invers,ca trebuie imultite
> prerogativele presedintelui.
>
> Fratilor,Constitutia nu este scrisa pe hartie igienica si nu se poate
> jongla cu ea in stilul Atanasiu sau Antonescu.
>
> Unii spun ca ar fi o lege sfanta,a doua dupa Biblie.
>
> Pentru politica romaneasca este doar un petic de hartie pe care il
> interpreteaza dupa interesele mediocritatile politice ale momentului.
>
> A face o constitutie noua numai pentru ca primul ministru este
> admonestat mereu de presedinte si ar dori nu presedintele sa il
> dojeneasca ci el sa dicteze politica tarii fara opreliste.iata ce
> doresc de fapt liberalii,mai ales ca nici nu au un prezidentiabil dupa
> plecarea dlui Stolojan.
>
>

ingineru
2007-10-25 02:05:47

Tot mai sunteti ofticati de ieri pt. ca pierdeti locurile de pe liste ?

Foarte bine, continuati...

Mare plictiseala p-acilea... :-)

indel
2007-10-25 02:15:40

Re: Presedintelui -- TRAIAN BASESCU -- Bucuresti - Romania

La 2007-10-24 23:28:12, jan dinu a scris:

> Comandante suprem ales la marele plen ,
> .....

Jenele, mi-am dat seama, inca acum zece ani, ce potential poet zace in tine. Hai pa.

cosor ion
2007-10-25 02:41:41

grea boala

basita asta,cred ca nu mai ai vindecare,cum adica 2 tururi de scrutin?dar la prezidentiale cite exista?sper ca peste cel mult 2 luni sa-ti schimbi profilul,adica dupa prezenta la vot.si sa fim sanatosi.romanul nu mai este nea Ion de alta data,ai sa te convingi

Cititor
2007-10-25 02:55:19

Lui Daniel

Ai perfecta dreptate. Dar, cu parere de rau, trebuie sa-ti amintesc faptul ca Romania este numai geografic situata in Europa. Din pacate. Iar Basescu stie foarte bine asta. Este un tip smecher. As fi preferat unul inteligent! Dar...

Omul cu Picioare foarte Paroase
2007-10-25 05:15:40

Cu destinatia Constitutiei ai dreptate madam Iordache.. totusi hartia cretata zgarie si nu absoarbe

...fiindca daca mi-aduc eu bine aminte - criminalu' de Tariceanu isi face de cap cu excrocu' ala - prietenu' lui de nebunii (la dush ?) + cei 322 uitati + cei 22 % reprezentati de Guvern - TOCMAI DATORITA CONSTITUTIEI ASTEA....

Tyranosaurusrex
2007-10-25 06:57:14

Felicitari Dmna Iordache

Excelent articol ,excelente pasajele abuzului incredibil de putere a matrozului chior. Un lucru insa a s vrea sa adaug , nu va mai certati atit adepti si opozanti a lui Bashinescu ca individul are deja floarea in gura. Va sarbatori revelionul la Bellu. Nu mai merita sa va pierdeti energiile degeaba. Dumnezeu sa-l ierte ca multe nenorociri a adus tarii.

Raquel
2007-10-25 08:15:10

Cand ma gandesc la faptul ca omul asta bolnav are atatea fani, mi se face rau. Am observat insa ca toti papagalii de fani ai lui sunt exact ca el, guralivi, agresivi si vulgari.

Huhu extraterestrul
2007-10-25 08:52:15

Referendumul e o fitza, un moft foarte scump al lui Basescu, e inutil din moment ce Tariceanu a spus

clar ca guvernul isi asuma raspunderea pentru proiectul votului uninomonal al Pro Democratiei!

Musai sa se faca o lege in Parlament prin care presedintele tarii sa fie obligat sa plateasca din buzunarul lui aceasta fitza, acest moft, acest referendum inutil!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Huhu extraterestrul
2007-10-25 08:59:17

Re: GADJO DILLO rade la MISHTO / Corect, sint foarte necesare asemenea teste!

La 2007-10-25 00:50:50, Mark a scris:

> Stau si ma-ntreb de ceva vreme daca in sistemul asta cu uninominala nu
> s-ar impune totusi obligativitatea unor teste psihilogice si
> psihiatrice .Altfel o sa ne cam pricopsim cu d-alde becali si basescu
> , fenomene normale de altfel daca consultam sondajele de
> popo-.laritate .
>

ionion
2007-10-25 09:01:14

Constitutia de azi a Romaniei a fost scrisa cu litere de tipar de elevii proletari

pe hartie igienica reciclata.

ionion
2007-10-25 09:02:26

Constitutia de azi a Romaniei este o Constitutie ilegala pentruca a fost

aprobata de un Parlament ilegal si semnata de niste fanfaroni care s-au numit
singuri conducatori ai tarii.

brad
2007-10-25 09:34:53

Basescu si constitutia

Sa fim seriosi, nu este pentru prima data cand Basescu incalca constitutia, pentru el nu are importanta decat scopul, nu si mijloacele, iar scopul este cresterea in sondaje a partidului sau de,, inima" dupa cum se exprima domnia sa. Ca tara are sau nu are nevoie de referendum, ca incalca inca o daa constitutia, este prea putin important pentru Basescu, importanta este pacalirea electoratului. Ceea ce este cu adevarat grav este ca populatia priveste toate acestea ca pe un lucru firesc, oamenii au devenit scarbiti de jocurile murdare dintre palate, iar cu exceptia unor grupuri conduse de PD sa iasa in piata pentru al sustine pe Basescu, oamenii nu mai ies in strada sa isi manifeste indignarea.

vallya
2007-10-25 09:41:24

Constitutia...

Pai....si asta e constitutie ?
Madam Iordache esti bine platita...

avarfreson
2007-10-25 10:29:16

judecand la rece lucrurile sunt mult mai simple ....

pana cind nu acceptam ca legea trebuie si poate fi aplicata , ne furam caciula

deocamdata smecherii pot suci cum vor situatia iar juzii sunt injurati.... asadar ?!

Adrian v.D.
2007-10-25 10:50:35

<Iliescu a fost un mic copil.....>

Doamna cu norma de 400% la acest ziar(i-a crescut norma,dela 300%!)cauta sa subestimeze raul capital facut de Iliescu si nomenklaturistii stalinisti, Romaniei iesite din ilegalitatea unui regim criminal!Sa fie clar:Romania a cunoscut trei mari dictatori,care au facut atat de mult rau Romaniei,incat un profesor de istorie ar trebui sa predea ani de zile crimele lor:Gheorghiu-Dej,Ceusescu si Iliescu.

Faptul ca PSD(urmasul direct al PCR!)s-ar bucura si azi de 20% la alegerile europene(tot amanate de reprezentantii guvernului)inseamna ca romanii inca nu-si cunosc calaii....

Mi-a placut si "axioma" dupa care presedintele ar fi avut-o usor,daca ar tacea,daca ar reprezenta,daca s-ar face ca totul e bine si normal in Romania.Ce vreti mai mult?Asta sa fie si dorinta romanilor?!

Ce i se poate reprosa presedintelui popular si populist este ca nu profita de increderea de care se bucura si nu incearca reabilitarea monarhiei in Romania....Pentru ca doar prin monarhie ne vom intoarce la normalitate.Nici un cuvant,doamna Roxana Iordache?!

Adrian

PS
Cand a fost Iliescu un mic copil?La mineriade,la Tg. Mures,la Universitate,cand a distrus si compromis partidele istorice,cand a compromis monarhia,cand a blocat TVR definitiv cu politruci?Si cand a respectat Iliescu Constitutia tarii?

sandutza
2007-10-25 10:55:59

Re: Domana Roxana de ce atata indignare?

La 2007-10-25 00:53:20, Rollo a scris:

> Doar a promis sa fie un presedinte jucator si s-a tinut de cuvant.
> Ca a dat si cu bata in balta si asta e drept, dar e un altfel de
> presedinte. CUm doi oameni nu sunt la fel asa si cu presedintii
> fiecare are propria viziune. Noi am avut modelul Iliescu, un sforar de
> culise care scotea castanele din foc cumana altora si se erija de
> orice poisibila responsabilitate, modelul Constantinescu nu mi-am dat
> seama exact ca a zis ca a fost invins de sistem dar nu a facut mare
> lucru ca sa lucreze si sa schimbe sistemul.
> Base desi marinareste zguduie sistemul din temelii, ceva trbeuie
> schimbat si repede sau daca se mai ofera o generatie de sacrificiu de
> ce nu??!! INteleg ca sunteti in contracurent incee ce priveste
> Cotroceniul , la ziar fiind alte indicatii pretioase.
>
Intr-adevar Basescu se cazneste sa schimbe din temelii sistemul cat de cat democratic cu unul autoritar, discretionar, in care nu mai conteaza autoritatea si independenta institutiilor precum justitia, parlamentul sau guvernul. Important este pentru Basescu sa controleze totul sub falsul pretext al reformelor si modernizarii. Dar uitam sau ne facem ca nu observam ilegalitatile si abuzurile pe care el si sprijinitorii lui le comit si asa-zisa societate civila le tolereaza. Nu exista scop care sa justifice faradelegea, este o contradictie in termeni. Mitul Basescu ar trebui sa apuna in momentul in care recurgem la logica si analizam faptele concrete ale acestui om provenit din sistemul securist si a carui imagine e intretinuta de fosti si actuali soldati ai sistemului. Basescu nu a avut realizari nici ca ministru al transporturilor, nici ca primar, nici ca presedinte. De unde atunci dreptul moral si constitutional de a critica si a infiera in maniera proletara pe altii? Cum de unde? De la Servicii. Care nu prididesc sa-si puna in miscare intreg arsenalul logistic si uman de care dispune ( in care intra o gramada de intelectuali, ziaristi, analisti, etc.). Si dispune, har Domnului, de toate mijloacele pentru a invinge intr-o lupta politica inegala si incorecta. Razboiul dintre Tariceanu si Basescu este de fapt lupta dintre sprijinitorii si aparatorii autentici ai valorilor si principiilor democratice si cabotinii care trec fara scrupule de la o doctrina la alta, de la un sistem de vot uninominal la altul, etc. Pentru ei un singur lucru e de neconceput sa se schimbe: seful.

sandutza
2007-10-25 11:38:18

Pentru Rollo si alti nedumeriti

Intr-adevar, Basescu se cazneste sa schimbe din temelii sistemul cat de cat democratic cu unul autoritar, discretionar, in care nu mai conteaza autoritatea si independenta institutiilor precum justitia, parlamentul sau guvernul. Important este pentru Basescu sa controleze totul, sub falsul pretext al reformelor si modernizarii. Dar uitam, sau ne facem ca nu observam ilegalitatile si abuzurile pe care el si sprijinitorii lui le comit, si asa-zisa societate civila le tolereaza. Nu exista scop care sa justifice faradelegea, este o contradictie in termeni. Mitul Basescu ar trebui sa apuna in momentul in care recurgem la logica si analizam faptele concrete ale acestui om provenit din sistemul securist si a carui imagine e intretinuta de fosti si actuali soldati ai sistemului. Basescu nu a avut realizari nici ca ministru al transporturilor, nici ca primar, nici ca presedinte. De unde atunci dreptul moral si constitutional de a critica si a infiera in maniera proletara pe altii? Cum de unde? De la Servicii. Care nu prididesc sa-si puna in miscare intreg arsenalul logistic si uman de care dispun ( in care intra o gramada de intelectuali, ziaristi, analisti, etc.). Si dispun, har Domnului, de toate mijloacele pentru a invinge intr-o lupta politica inegala si incorecta. Razboiul dintre Tariceanu si Basescu este de fapt lupta dintre sprijinitorii si aparatorii autentici ai valorilor si principiilor democratice si cabotinii care trec fara scrupule de la o doctrina la alta, de la un sistem de vot uninominal la altul, etc. Pentru ei un singur lucru e de neconceput sa se schimbe: seful.

DanBruma
2007-10-25 11:45:13

Re: Mos_Teaca s-a dovedit a lucra in aceleasi servicii cu Ba-secu si a avansat acolo la gradul

Problema e nu ca i-ai adus, pentru ca ai crezut, ci ca nu mai poti sa-i scoti.

La 2007-10-25 00:16:22, Razvratitul a scris:

> 60 de
> semnaturi am adus la partid acum 3 ani. Asa-mi trebuie!
>

DanBruma
2007-10-25 11:48:12

Re: <Iliescu a fost un mic copil.....> asta cu reabilitarea monarhiei de catre Basescu

e tare de tot. Tu te auzi vorbind?

La 2007-10-25 10:50:35, Adrian v.D. a scris:

> Ce i se poate reprosa presedintelui popular si populist este ca nu
> profita de increderea de care se bucura si nu incearca reabilitarea
> monarhiei in Romania....Pentru ca doar prin monarhie ne vom intoarce
> la normalitate.Nici un cuvant,doamna Roxana Iordache?!

Ghita Bizonu'
2007-10-25 11:50:54

Si-al vremii rost ea nu-l mai intelege &#8230;.

Fuse fuse si se duuse unitatea de monolit a intelptualitaii in jurul Seniorului Suprem , sub pastorirea lui ghinIon Cotrocitu&#8217;.

Da&#8217; asat inseamna ca nu ne-am lamurit ce intelgem prin intelectualitate . In acele vremi ferice de dinante de Zodia Tapului intelctual era ala de striga Jos Ilici ! Si FSN du-ten URSS !
Azi se pare ca dna Cornea nu mai e imtelectuala. Ca am citit ca intelctualii sprijina pe presedintele tutuLoL pedee iilor , Basescu I .

Iar dn Iordache da dovada ca nu se prinde care e realitatea. Pai in acele vremi ferice (misto vremuri ! Aveam mai putine problele de santatte ) marea frauda morala nu a constat in rtransformarea FSN in partid ci in "albirea" unora foarte rosii pana atunci.
Ca sa fim cinstiti au fost minim 3 centre de activitate politica : FSN (ulterior FDSN, PDSR si PSDR) , partidele istorice (PNT cd , PNL si PSDR ) si unu ignorat dar extrem de important : societatea civila, adica intelectualii adicatelea sa zic asa GDS &#8211; RL devenit ulterior AC.

Ori AC s-a dovedit a fi cel de-al doilea jucator politic , daca nu primul. Desi netrasnparent ca sa &#8211;l parafrazez pe Escu al IV lea (eseecul PAC e graitor) , AC a fost adevarata contrapondere a polului de stanga si nu partidele istorice. AC avea publicatiile, audienta si influenta. Pardidele istorice aveau doar firma (nu credeti? Va mai amintiti de ziarul Dreptatea? Sub multe aspecte era mai bun decat RL , dar a disparut &#8211; poate ca sa-I dea dreptate lu Ricardo , nu stiti da va zic io : moneda proasta o alunga pe cea buna!).
AC a dar un prsedinte &#8211; Escu 3lea,- un primsinistru &#8211; Ciorbea &#8211; si a desemnat un alt premier si l-a impins spre catindatura la fonctia suprema : Isarescu . Ea l-a facut si pe Basescu &#8211; ca cu sprijinul ei si cu junii educati de ea si un babuin devine primar la Bucale daca contracatindatu e PSDR.

Azi societatea civila a hotarat :Basescu si PD. Restu nu mai conteste ca e comunisti, vanduti Moscovei si dumani ai poporului. Care a declarat ca constitutia e schizofena ca cica ca contradictorie intre votu "plebiscitar" (aiurea-n tramvai plebiscitar) si prerogativele restranse (special ptr Ilici) si acu doreste sa schimbe constitutia.
Iar < Ele se razboiesc in continuare cu fostul presedinte Iliescu> este normal. Reabelu cu Ilici este necesar sa continue fiindca asa :
1) unii se legitimeaza ca e intelctuali
2) se legitimeaza Baselu&#8217;
3) se legitimeaza AC ca forta conducatoare (dpv al ideii)
si se ametesc gutzanii.
Si nu va puteti atinge de prezidelu fiindca el cica a condamnat comunismu&#8217;.
Si ptr asta el poate fi inscaunat .
In cazul; lor nu-I vorba de < lasitatea civica de tip vremea lui Ceausescu> ci de ideile care au dus la paroxismul cultului lui Pingelica. Si poate si alte interese. Si numani muscovite.

DanBruma
2007-10-25 11:53:33

Re: Domana Roxana de ce atata indignare?...asa trebuie privit Basescu

Cel putin eu asa il privesc. Ca pe un tip care de 17 ani de cand e in politica nu a facut nimic pentru romani. Din momentul in care ai inteles asta nu te mai poti insela in privinta lui.

La 2007-10-25 10:55:59, sandutza a scris:

Basescu nu a avut realizari nici ca ministru al transporturilor, nici ca primar, nici ca presedinte.

Huhu extraterestrul
2007-10-25 13:09:42

Re: Pentru Rollo si alti nedumeriti / Foarte corect, adevarat, Sandutza!

La 2007-10-25 11:38:18, sandutza a scris:

> Intr-adevar, Basescu se cazneste sa schimbe din temelii sistemul cat
> de cat democratic cu unul autoritar, discretionar, in care nu mai
> conteaza autoritatea si independenta institutiilor precum justitia,
> parlamentul sau guvernul. Important este pentru Basescu sa controleze
> totul, sub falsul pretext al reformelor si modernizarii. Dar uitam,
> sau ne facem ca nu observam ilegalitatile si abuzurile pe care el si
> sprijinitorii lui le comit, si asa-zisa societate civila le tolereaza.
> Nu exista scop care sa justifice faradelegea, este o contradictie in
> termeni. Mitul Basescu ar trebui sa apuna in momentul in care recurgem
> la logica si analizam faptele concrete ale acestui om provenit din
> sistemul securist si a carui imagine e intretinuta de fosti si actuali
> soldati ai sistemului. Basescu nu a avut realizari nici ca ministru al
> transporturilor, nici ca primar, nici ca presedinte. De unde atunci
> dreptul moral si constitutional de a critica si a infiera in maniera
> proletara pe altii? Cum de unde? De la Servicii. Care nu prididesc
> sa-si puna in miscare intreg arsenalul logistic si uman de care dispun
> ( in care intra o gramada de intelectuali, ziaristi, analisti, etc.).
> Si dispun, har Domnului, de toate mijloacele pentru a invinge intr-o
> lupta politica inegala si incorecta. Razboiul dintre Tariceanu si
> Basescu este de fapt lupta dintre sprijinitorii si aparatorii
> autentici ai valorilor si principiilor democratice si cabotinii care
> trec fara scrupule de la o doctrina la alta, de la un sistem de vot
> uninominal la altul, etc. Pentru ei un singur lucru e de neconceput sa
> se schimbe: seful.
>

Huhu extraterestrul
2007-10-25 13:11:55

Re: Basescu si constitutia / Baba si boxul! :))))))))

La 2007-10-25 09:34:53, brad a scris:

> Sa fim seriosi, nu este pentru prima data cand Basescu incalca
> constitutia, pentru el nu are importanta decat scopul, nu si
> mijloacele, iar scopul este cresterea in sondaje a partidului sau de,,
> inima" dupa cum se exprima domnia sa. Ca tara are sau nu are nevoie
> de referendum, ca incalca inca o daa constitutia, este prea putin
> important pentru Basescu, importanta este pacalirea electoratului.
> Ceea ce este cu adevarat grav este ca populatia priveste toate acestea
> ca pe un lucru firesc, oamenii au devenit scarbiti de jocurile murdare
> dintre palate, iar cu exceptia unor grupuri conduse de PD sa iasa in
> piata pentru al sustine pe Basescu, oamenii nu mai ies in strada sa
> isi manifeste indignarea.
>

Bercaru
2007-10-25 13:26:15

Hatie igenica Ha! HA!

Foarte amuzant titlu, Chiar asa face. Lui Basescu asta nu ii e greu sa mearaga de fiecare data cand vrea sa '' dea mana cu un prieten'' (defapt singurul, pana nu il extirpeaza si pe asta), tocmai pana la Curtea Constitutionala. Se intoarce saracu' Iorgovan in mormant. Ba dar saracul asta trist se joaca asa cu toata populatia , chiar asa ne ia la misto, isi face veacul perin carciumi si restaurante pipaind '' pasarici'' si se urca pe mese si isi pune cate o cusma in cap sa fie mai popular. Se afiseaza in public manifestand o omenie si o normalitate aparenta. Gata, nu mai tine cu chestiuni din astea, mai in gluma mai in serios gata cu smecheria.
COTROCENIUL este in deriva!

plongeur.alpin
2007-10-25 13:51:27

Publicitate frauduloasa (la Cotroceni, of course).


Se vede ca autoarea nu a incercat, macar, pe pielea proprie calitatea suportului cartii de baza a tarii daca la continut nu a prea umblat, fortand astfel intrebarea: " inca nu v-ati plictisit? ".

alwis46
2007-10-25 14:06:15

Fara titlu.

Din pacate, Cosntitutia asta a violat-o cine a vrut si cine n-a vrut si inainte si dupa 1989 iar Traian Basescu nu este nici primul si nu va fi nici ultimul violator.
Ce ne facem insa cu acei semeni dintre noi care au coordonat sau ordonat uciderea unora dintre noi ?
Observ ca in mintea doamnei Iordache intre aceste doua actiuni se pune semnul egal, ba mai mult, in acceptia dansei, violarea Constitutiei este mult mai grava de omorul facut la comanda, hai sa zicem doar de Targu Mures si Mineriade.
Doamna Iordache, ce credeti ca as face daca ar fi sa aleg intre a fi ciopartit cu toporul sau sa fiu injurat de mama ?
Eu prefer injuratura, dumneavoastra optati pentru chestia cu toporul ?

Shadow
2007-10-25 14:37:39

Re: <Iliescu a fost un mic copil.....> ce surpriza Adita masoara norme mai nou

> Doamna cu norma de 400% la acest ziar(i-a crescut norma,dela
> 300%!)cauta sa subestimeze raul capital facut de Iliescu si
> nomenklaturistii stalinisti, Romaniei iesite din ilegalitatea unui
> regim criminal!Sa fie clar:Romania a cunoscut trei mari dictatori,care
> au facut atat de mult rau Romaniei,incat un profesor de istorie ar
> trebui sa predea ani de zile crimele lor:Gheorghiu-Dej,Ceusescu si
> Iliescu.

Imi pare bine ca pot sa te contrazic. Iliescu nu a ajuns sa fie dictator. Nu l-au lasat "golanii din piata" si "partenerii occidentali".

> Faptul ca PSD(urmasul direct al PCR!)s-ar bucura si azi de 20% la
> alegerile europene(tot amanate de reprezentantii guvernului)inseamna
> ca romanii inca nu-si cunosc calaii....

cum te vad un foarte bun "metrolog" vrei sa spui ca FSN (urmas direct al PCR) s-ar bucura si azi nu de 20% din voturi ci pe la 60-70%(PSD + PD = FSN) inseamna ca romanii intradevar nu-si cunosc calaii.

> Mi-a placut si "axioma" dupa care presedintele ar fi avut-o usor,daca
> ar tacea,daca ar reprezenta,daca s-ar face ca totul e bine si normal
> in Romania.Ce vreti mai mult?Asta sa fie si dorinta romanilor?!

Da axioma atata timp cat ea exista in Constitutie(adica nu se cere demonstrata). Putea sa faca "loby" la partidele care l-au sustinut ca sa schimbe articole din Constitutie. Ala era "joc democratic".

> Ce i se poate reprosa presedintelui popular si populist este ca nu
> profita de increderea de care se bucura si nu incearca reabilitarea
> monarhiei in Romania....Pentru ca doar prin monarhie ne vom intoarce
> la normalitate.Nici un cuvant,doamna Roxana Iordache?!

Stai pe aproape ca pres-ul populist si mincinos s-ar putea sa "o puna" de o monarhie. Sa nu te mire ca Regele va fi doar altul decat ala la care te astepti dta.

sitting bull
2007-10-25 15:36:53

nu-i pasa

pt basescu constitutia nu mai reprezinta un cumulat de drepturi si obligatii pe care tb sa-l respecte ci un ghimpe in coasta pe care-l suporta, fara sa-l deranjeze prea rau;ca si cum ai avea o aschie in deget care uneori te mai supara, dar o suporti si traiesti f bine cu ea; la inceput incerca sa fie mai subtil , incerca sa fenteze legal constitutia pt a nu-si crea probleme de imagine;acuma , insa, gradul de nesimtire a ajuns prea departe si teama de repercursiuni a disparut; cine iese pe sticla si acuza incalcarile flagrante ale constitututiei ,facute de magnificul basel, ori e pus la colt de PD-isti si de opinia publica ori e amenintat ca se face inca un referendum, poporul il sustine pe base, si tot contestatatul iese in pierdere; sa zica mersi ca nu-l deporteaza prin transnistria sau siberia;sa stea in banca lui si sa nu mai indrazneasca sa-l critice pe dragul presedinte;caruia daca ii dai un deget, iti ia toata mana; ce vorbesc eu, te ia cu totul; ca doar nu esti nebun sa-l contesti; dupa aia fac misto de tine prietenii "ia uite ma, te-a facut base gaozar in direct, la tv,;ce tare!" se risca cineva?

plongeur.alpin
2007-10-25 15:46:07

Publicitate excesiva pentru produse de calitate dubioasa.

Se vede ca autoarea nu a incercat, macar, pe pielea proprie calitatea suportului cartii de baza a tarii daca la continut nu a prea umblat, fortand astfel intrebarea: " inca nu v-ati plictisit? ".

Rollo
2007-10-25 15:49:38

Lui Sandutza,

Sandutza
Daca crei sa vezi regim autoritar uita-te la Putin sua aduti aminte de Ceausescu, sau chiar Chirac, sau Bush, umbla un pic prin lume -mai multe - si priveste analizeaza si compara.

Marinarul, nu e nimic altceva decat ceea ce a fost toata viata lui Comandant de nava , obisnuit sa fie mana forte si sa vada rezultate.
Am mai spus ca a dat si cu bata in balta dar una peste alta schimbarile nu vin de la sine niciodata-sau nu in Romania- unde politicienii sunt paralizati de coruptie, lipsa de vointa politica si speriati de ideea ca nu vor mai fi parlamentari si o sa trebuiasca sa faca si ei ceva util adica sa munceasca.

Tie ti se pare normal ca sa nu se poata vota o lege pe motive de absenta?sau ca parlamentarii sa frece menta pe bani grei, sa-i mareasca cu nerusinare privilegiile banesti?

Ti se pare firesc casa fie tot parlamentul manipulat de doi trei sforari?
Sau o vesnica raca intre palate? e fireasca... de ce toate astea din cauza ideilor generate de " un om pentru linsite dvs"!
Sa nu mai vorbiom de politica externa unde guvernul Tariceanu a avut niste ministrii ' ilustrii" care au facut din ROmania un fel de nici un fel.

C si in viata in politica uneori e nevoie de vremuri agitate ca sa se produca o schimbare.

Fii linistita tu si altii nu va fi nici un regim autoritar si la capitolul democratie o sa stam mai bine........
Daca e sa lasam dupa unii ca tine sandutzo o sa mai crape doua trei generatii si tot praful de pe toba o sa se aleaga de democratia romaneasca.

Arogantu'
2007-10-25 15:58:27

Re: <Iliescu a fost un mic copil.....>

Rollo
2007-10-25 15:58:43

Care constitutie madam Iordache

O contitutie de doi bani scrisa in cel mai pur stil comunist .
O constitutie in care prorprietatea privata e tolerata nu garantata si care specifica imbraligat rau de tot raporturile intre diferite componentele puterii.
Sa nu mia vorbim ca are 80 de pagini?? hahaha Constitutia SUA e de o pagina si doar a fost amendata de cateva ori semn ca parintii constitutiei americane au sezut si gandit inainte comparat cu tatal vitreg al constitutiei noastre care doar a sezut si a scris ce ia dictat Ilici.

DACA ne rapotam la ceva trebuie sa cadem de acord mai inainte ca acel ceva e bun solid ca sistem de referinta si apoi sa purcedem la comparatie si analiza.
Cu o constitutie ca si cea prezenta a romaniei zau ca si eu as folosi-o ca hartie igienica la fel sistemul politic.

Golanul
2007-10-25 16:10:07

Re: Pentru Rollo si alti nedumeriti

La 2007-10-25 11:38:18, sandutza a scris:

> Intr-adevar, Basescu se cazneste sa schimbe din temelii sistemul cat
> de cat democratic cu unul autoritar, discretionar, in care nu mai
> conteaza autoritatea si independenta institutiilor precum justitia,
> parlamentul sau guvernul. Important este pentru Basescu sa controleze
> totul, sub falsul pretext al reformelor si modernizarii. Dar uitam,
> sau ne facem ca nu observam ilegalitatile si abuzurile pe care el si
> sprijinitorii lui le comit, si asa-zisa societate civila le tolereaza.
> Nu exista scop care sa justifice faradelegea, este o contradictie in
> termeni. Mitul Basescu ar trebui sa apuna in momentul in care recurgem
> la logica si analizam faptele concrete ale acestui om provenit din
> sistemul securist si a carui imagine e intretinuta de fosti si actuali
> soldati ai sistemului. Basescu nu a avut realizari nici ca ministru al
> transporturilor, nici ca primar, nici ca presedinte. De unde atunci
> dreptul moral si constitutional de a critica si a infiera in maniera
> proletara pe altii? Cum de unde? De la Servicii. Care nu prididesc
> sa-si puna in miscare intreg arsenalul logistic si uman de care dispun
> ( in care intra o gramada de intelectuali, ziaristi, analisti, etc.).
> Si dispun, har Domnului, de toate mijloacele pentru a invinge intr-o
> lupta politica inegala si incorecta. Razboiul dintre Tariceanu si
> Basescu este de fapt lupta dintre sprijinitorii si aparatorii
> autentici ai valorilor si principiilor democratice si cabotinii care
> trec fara scrupule de la o doctrina la alta, de la un sistem de vot
> uninominal la altul, etc. Pentru ei un singur lucru e de neconceput sa
> se schimbe: seful.
>

Ce spuneti aici se poate caracteriza drept un scenariu mai mult sau mai putzin plauzibil (mai putzin, as zice, dupa ce-l vad pe Huhu dansind si strigind la galerie). Faceti totusi citeva greseli.

Din dorinta de a-l picta pe Basescu in culorile cele mai rele, il definiti ca <<provenit din sistemul securist>>. Atunci de unde provin majoritatea oponentilor lui Basescu: Iliescu, Geoana, Vadim, Vacaroiu, Voiculescu, etc? Basescu desigur ca a raportat la securitate, ca orice cetatean roman care era lasat sa lucreze afara, dar adevaratii securisti se afla in tabara opusa lui.

Iar intrebarea pe care o puneti este de-a dreptul hilara. De unde are dreptul Basescu sa critice? Din pozitia sa de presedinte ales al Romaniei, validata si de un referendum. Orice cetatean al Romaniei are dreptul sa critice institutiile statului, cu atit mai mult presedintele! El are chiar datoria sa o faca.

Confundati luarea de pozitie si atentionarea publica (la care Basescu are dreptul) cu actiunea anti-constitutionala si strigati din tozi bojocii <<dictatura!>>. Daca era cu adevarat dictatura ati fi vazut suspendarea parlamentului, guvern de <<uniune nationala>> si nu mai aveati ocazia sa scrieti in Ziua fiindca se desfiintza.

Ziaristii care in mod constient mistifica realitatea, (in termeni relativ pestilentiali - dar nu asta este problema) fac un mare deserviciu natiunii. Dar ce conteaza cita vreme venitul/ salariul merge bine?

Oricum, sa-l compari pe Basescu cu Iliescu si sa conchizi ca Iliescu e mai bun constituie o renegare a tuturor principiilor pentru care s-a luptat in 1990. Pacat.

Golanul
2007-10-25 16:26:00

Re: Sobru

Mai intii ca nu posed cunostinte de limba boului ca sa pot rage in voie. Poate ma inveti tu ca esti expert - ai deprins-o de la nastere.

Al doilea ca a face comparatie intre Iliescu, care are pe constiinta multe vieti nevinovate si a contribuit la mentinerea tarii in partea de jos a Europei pentru ani buni si un tip (Basescu) care mai mult face galagie decit actioneaza (dar galagia e buna ca trezeste pe multi la realitate si ii infurie pe fesenei ca tine) este ridicol daca nu cumva de-a dreptul prostesc. Sa-ti desenez de ce.

Daca vrei sa vinzi o idee, vezi macar sa fie consistenta si proportionala cu discursul. Altfel se cheama ca faci din tintar armasar si in mod intentionat vrei sa pacalesti auditoriul. Iar acesta nu te iarta si - voteaza cu Basescu! Chiar daca nu-l simpatizeaza in mod deosebit.

Adrian v.D.
2007-10-25 16:47:14

Re: <Iliescu a fost un mic copil.....> asta cu.../Dane,Dane,ce usor e...

La 2007-10-25 11:48:12, DanBruma a scris:

> e tare de tot. Tu te auzi vorbind?
>
> La 2007-10-25 10:50:35, Adrian v.D. a scris:
>
> > Ce i se poate reprosa presedintelui popular si populist este ca nu
> > profita de increderea de care se bucura si nu incearca reabilitarea
> > monarhiei in Romania....Pentru ca doar prin monarhie ne vom intoarce
> > la normalitate.Nici un cuvant,doamna Roxana Iordache?!
---------------------------------------
Dane,ce nu ti-a placut?Cand am scris despre criminalii comunisti,sau cand am scris despre Basescu ca nu face nimic pentru monarhie,cu toate ca se bucura de o mare popularitate?!
Prof.Constantinescu a spus-o fara vreun echivoc,ca el este un republican.Iliescu,comunistul sadea,nici n-a vrut sa-l primeasca pe Rege in Romania.Pana acum nici Basescu nu face nimic.Dar pentru tine o repet:comunismul a fost criminal si ilegal.Concluzia este ca si proclamarea Replublicii este ilegala.
Spune-mi si mie,cum se vede monarhia de pe Tour Eiffel....
Adrian

PS
Imi pare rau pentru tine ca ai ramas si tu corigent la purtare....Iata ce spune J.Joubert despre respect:"Respectul(politicos) este ca o floare a oemnescului,iar cine nu este politicos destul,nu este nici uman destul."
>

Mihnea Apostol
2007-10-25 16:49:10

Dna. Roxana IORDACHE va admir curajul

Eu am postat un comentariu oarecum pertinent pe Hotnews in perioada referendumului de susprndare si apoi am observat ca baietii ma urmareau pe fata, fara sa se mai ascunda si pe site-ul Hotnews am primit trei mesaje de amenintare, iar in luna iulie m-au fotografit si filmat in parcul Eroilor..
Este nevoie de oameni ca dv. iar societatea civila trebuie sa devina mai activa, astfel incat marii mafioti ca Basescu, Stolojan, criminalul Ion Ilici Iliescu, huliganul politic VC Tudor sa ajunga dupa gratii.
Va multumesc
Mihnea APOSTOL

     Pagina  din 2      Pagina urmatoare

« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Falimentul selectionerului Gigi (3506 afisari)
 Un baptist orthodox (3314 afisari)
 Misterul mortii lui Edgar Allan Poe (2855 afisari)
 Constitutia, hartia igienica a presedintelui tarii (2787 afisari)
 Azi e Ziua Regelui (2581 afisari)
 George Bush avertizeaza: Romania, in raza rachetelor iraniene (648 afisari)
 Isteria Elodia: Inarmat, a intrat la un procuror sustinand ca are probe despre caz (465 afisari)
 Surprize, surprize: Basescu s-a dus la lansarea candidatilor PSD pentru euroalegeri (436 afisari)
 AC Milan - Sahtior 4-1 (315 afisari)
 Martirii nasaudeni din secolul al XVIII-lea vor fi canonizati (279 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01036 sec.