Ziua Logo
  Nr. 4059 de sambata, 13 octombrie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2007-10-13
ursu livia (...@yahoo.com, IP: 86.124.98...)
2007-10-13 11:59
Scoateti mandatele?Care mandate intr-o tara comunista.

Dupa cum vedeti nu renunt.Tin foarte mult la argumente si la istorie,pe care nu trebuie s-o uitam si la logica.sper sa nu fiu cenzurata.Scriu penttru ca consider ziarul Ziua un ziar liber si democratic.

Despre telenovela spagii la ministrul liberal,savarsita de un exministru taranist nu se poate spune decat doua lucruri:
1. Cei doi fii de sarantosi romani(remes nascut inmtr-u amarat sat din Maramures)educati in timpul ceausismului nu se poate spune decat ca acum isi platesc politzile fata de comunisti.
Au fost namiti,poate cu spagi f.f.f. grase, sa compromita total cele doua partide istorice,PNL-ul si PNT-cd-ul, pentru ca marea majoritate a electoratului actual roman,vad in faptele penale ale celor doi infractori "putreziciunea"partidelor istorice si noncomuniste romanesti,doar asa au fost invatati "la scoala" de comunisti.
Din acest moment PSD-ul spera "redresarea" pe scena politica a tarii si aceasta cu acceptul si concursul actualei guvernari si al actualului presedinte.
2.Faptele penale ale celor doi indivizi sunt certe,dovedite si de "licitatiile "ilicite ale lui Cioarba, atunci de ce si remes si muresan mai sunt liberi si cu averile intacte?
Cum este posibil ca remes sa stranga o avere colosala in NUMAI 15 ANI DE ZILE si aceasta in timpul guveranrii PSD-to-comunisto- mafiote?
Unde a fost pana acum justitia romana?
Dar argumentul cel mai de netagaduit al telenovelei relansarii mafiei PSD-to comuniste este dat de "colaborarea "tovaraseasca dintre PSD-uil reprezentat de tov.Sasu si infractorul remes.
Ce vreti ,banditii se apara intre ei ,dar in primul rand isi apara sistemul socio-politic care le permite sa fure nestingheriti: COMUNISMUL.
Magistratii romani sunt doar dansatori ,de circ, pe jaratec.
Au mai dat si o alta lovitura ,au com[promis total justia firava romaneasca.
Putem spune ca teroarea comunista impotriva romanilor a avansat, de la violenta,barbarie si crima impotriva elitelor romanesti pana astazi la telenovele cu implicare psihologica criminala impotriva majoritatii electoratului roman.


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariilePentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Noul Ku Klux Klan (4384 afisari)
 Boierii Europei (2555 afisari)
 Crima de la Nisa, rezolvata dupa 30 de ani (2384 afisari)
 Doua muste in ciorba (2170 afisari)
 Conducatorul pe care il meritam? (2113 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.02351 sec.