Ziua Logo
  Nr. 4011 de sambata, 18 august 2007 
 Cauta:  
  Detalii »

Magazin

2007-08-18
Aladin din york (...@optonline.net, IP: 69.123.167...)
2007-08-18 01:30
Liviule tu ai o masina care spala cu sifon ??

Deci atentie nu va tavaliti in iarba (chinezii nu au asa ceva) si nu lasati petele sa se invecheasca. In rest pretul e foarte competitiv! ma mir ca nu le-au cumparat chinezii pe toate.

Liviu2002j din Bucuresti (...@yahoo.com, IP: 86.121.141...)
2007-08-18 11:56
Nu, nu am asa ceva !

Problema cu masinile de spalat coreene este ca trebuie cuplate si la apa rece si la apa calda. Ori pe la noi pe la blocuri apa calda vine cand vor "ei" ... Am un amic care are asa ceva dar o foloseste rar acum. Insa cat a folosit-o nu s-a plans ca nu ar fi buna si asa cum a scris si Mache este foarte economica. Oricum in cazul petelor si mai stiu eu ce orice masina de spalat cu toti detergentii pe care ii foloseste are oricum limitele ei.

In contextul pe care l-am mai dezbatut apropo' de calitatea produselor chinezesti mie unul mi se pare totusi un lucru foarte important faptul ca cei de pe acolo se mai preocupa si in directia inventarii si cercetarii pe langa copierea fara nicio permisiune. Acum totusi sa ne aducem aminte ca mai toti asiaticii copiaza (ca sa nu aducem in discutie pe japonezi care acum isi muta fabricile in China si la o adica ii blameaza pe chinezi ca polueaza dar o foarte mare parte din vina si profit o au ei !!!) deoarece - Iliescu a spus ceva la un moment dat - nu ar avea capacitatea organica sa creeze lucruri noi.

Iar in final, fara sa intru in dispute anti americanesti si in binecunoscuta formulare de pe acest forum cu "amerlocii", trebuie totusi sa-ti scriu ca chinezii au probabil mai multa iarba decat SUA si Marea Britanie la un loc. Iar - inca o data si pentru Mache de data asta - daca poluarea este aia de care se spune atunci o vina importanta o au si tarile dezvoltate care pur si simplu isi muta fabricile in China. Motivatii se gasesc multe dar responsabilitatea ar trebui impartita corect !


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariilePentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Arhiva comica a Securitatii (11618 afisari)
 Nicolas Sarkozy de Nagy-Bocsa, Presedintele Frantei (4609 afisari)
 S-a inventat masina de spalat rufe fara detergent (2771 afisari)
 Tariceanu trei (2548 afisari)
 Terorismul global sau globalizarea terorismului (2276 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00752 sec.