Ziua Logo
  Nr. 4001 de marti, 7 august 2007 
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2007-08-07
adma (...@cepiem.ro, IP: 89.120.103...)
2007-08-07 13:51
lectie de iesire din anonimat

imi este rusine de ceea ce se tot scrie de Dl Sinescu....eu personal de doctorul ursea nu am auzit decat dupa scandalul pe care l-a creat...dar este si asta un mod de afirmare...daca nu poti altfel...asa a ales el sa iasa din anonimat si din pacate a gasit si persoane de aceeasi calitate sa-l ajute...eu ii raman vesnic recunoscatoare Dlui Sinescu si echipei de specialisti de la spitalul Fundeni , Dl Tulbure si ceilalti,pentru faptul ca mi-au operat cu succes copilul cand alti medici plini de titluri nu au vrut pe motiv ca era prea mic (avea trei luni).Datorita DUMNEALOR baietelul meu are o viata normala si nu este nevoit sa faca dializa sau transplant rezultat la care se ajungea fara interventia Dlui Sinescu.Poate ar fi bine daca doctorul "viteaz dupa razboi" ar invata ceva din daruirea, talentul si bunul simt al D-lui Sinescu si ar lua o pauza cu acuzatiile pe care le tot face Sa ne spune si noua de ce nu l-a insotit pe Preafericit la spital,daca ii era asa de devotat si de apropiat cum vrea sa lase sa se inteleaga, mai ales caci tot el sustine ca nu era o urgenta medicala deci Preafericitul putea sa-l astepte si sa nu se interneze fara prezenta lui valoroasa.
Mie tot scandalul asta imi cam pute si cred ca este cazul sa nu se mai caute vinovati acolo unde nu este cazul si sa-l lasam pe Preafericit sa-si doarma somnul linistit fiindca a avut o viata lunga si frumoasa si nu cred ca El si-ar fi dorit sa se faca atata caz de moartea Lui si sa fie folosit de niste anonimi ca si rampa de lansare.

Monica_E_G din Iasi (...@yahoo.com, IP: 86.124.124...)
2007-08-07 18:14
daca v-a operat copilul asta nu inseamna ca nu este un nenorocit asasin

Faptul ca domnul sinescu v-a operat cu succes copilul nu il absolva de alte greseli pe care ar fi putut sa le comita. Va inteleg si va respect recunostinta, dar OBIECTIV ce legatura este intre situatia dvs personala si cea despre care discutam aici??? Daca un medic reuseste o operatie, asta inseamna de acum incolo ca TOATE operatiile lui sunt automat niste succese? Bine ar fi...
Rampa de lansare...nu cred ca 21 de ani ca medic personal al Patriarhului, profesor, rector al univeristatii de medicina, autor de manuale NEPLAGIATE...toate astea sunt semnele unui om carea vrea sa se lanseze. De lansat s-a lansat acum multa vreme...altfel nu ar fi ajuns acolo unde este. Sunt studenta, si am invatat ca cei care ies in fata cu surle si trambe sunt de obicei cei mai incompetenti dintre toti.


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariilePentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Cauzele mortii Patriarhului (9004 afisari)
 Masoneria, bau-baul suprem si ultim (7428 afisari)
 Plagiatul care ucide (3377 afisari)
 Sondaj fantoma cu PD in prabusire (2660 afisari)
 Pittis ingropat azi la Bellu (2540 afisari)
 Florian Pittis condus pe ultimul drum de sute de oameni (819 afisari)
 Cod Galben in 23 de judete (177 afisari)
 Colegiul National al Medicilor a preluat ancheta in cazul Teoctist (159 afisari)
 Georgia acuza Rusia ca a lansat o bomba pe teritorul sau (140 afisari)
 Matt Damon il surclaseaza pe Brad Pitt, Jeniffer Aniston este deasupra Angelinei (134 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00649 sec.