Ziua Logo
  Nr. 4000 de luni, 6 august 2007 
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2007-08-06

Comentarii: 6, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

emilcurios
2007-08-05 22:52:56

Mai

rau ca in presa!

DORINEL
2007-08-06 01:10:51

Re: Mai

La 2007-08-05 22:52:56, emilcurios a scris:

> rau ca in presa!
>


Mai..rau ca asha nu se poate! Sinescu asta e masonic ? E prieten cu FrunzaVerde, care e sigur ? Atunci toate "e aranjate" bine...
Regele a murit ! Traiasca ( Daniel ) regele !!!!!

ionion
2007-08-06 09:53:29

Ce gluma ! Deci Voiculescu Voican zburda in libertate si voi vreti sa-l arestati pe Sinescu ?

ha ha ha ha !
Tara intoarsa pe dos !

catalin_mattei
2007-08-06 11:04:24

Oups!

Mai sunt citiva medici care nu plac unora si altora.. grabiti-va sa vedeti ce pacienti au murit si apoi luati-i de guler!.. rusinos.. indiferent de parerile unuia sau altuia medicului Sinescu trebuie sa i se recunoasca valoarea... a gasi nu stiu ce vini ascunse nu ajuta pe nimeni.. doar mintilor incatusate in ura!

veres
2007-08-06 16:09:42

Re: Mai

La 2007-08-06 01:10:51, DORINEL a scris:

> La 2007-08-05 22:52:56, emilcurios a scris:
>
> > rau ca in presa!
> >
>
>
> Mai..rau ca asha nu se poate! Sinescu asta e masonic ? E prieten cu
> FrunzaVerde, care e sigur ? Atunci toate "e aranjate" bine...
> Regele a murit ! Traiasca ( Daniel ) regele !!!!!
>

Dorinele taica,
Intrebarea corecta este daca ii mason, nu masonic! Banuiesc ca nu-i! Daca era, sigur n-ar fi facut gafa asta!
Stii, mai draga, prin toamna lui'40, niste zabauci strigau prin Bucuresti:"JOS JIDANII SI NASONII!" Intrebat unul dintre ei: Bine, bre, jidanii stim cine's, dar nasonii? Raspunsul tantalaului o fost: Nu stiu, cred ca niste NASOLI!

varu Stoiu

plongeur.alpin
2007-08-06 19:53:04

Spital Euroclinic, cum se poate sfarsi un pacient de 92 ani?

Consilierul meu in probleme medico-sociale mi-a spus ca de la acel Euroclinic si ce mai urmeaza a inceput toata chestia cu discutiile incalzite la rosu. Zice el ca a auzit de targuri europene, expozitii, pasunat european ce nu era tocmai in concordanta cu cel romanesc expus pentru consens, capitala culturala europeana, temporara, ca si cele primele expuse, cate si mai cate, toate europene, expuse mai ales in capitala europeana, dar nu numai. De spitale a auzit de toate felurile, in Europa si alte parti peste ocean, american, Necker, diaconate, catolice si de alte confesiuni, de Spital Euroclinic, macar temporar, insa nu, pana acuma, chiar daca mai sunt ceva clinici prin lume cu performante cel putin la fel ca al fostului Fundeni din Bucuresti. Ii pare rau ca nu poate auzi pe arhicunoscutul fost profesor-chiuirg Setlacec ce a lucrat in acelasi spital, numai Fundeni, cu gura cam sloboda in toate directiile, cele (anti)guvernamentale dinainte de 89 incluse, ce ar zice, lucrand inca sub noua titulatura. Sigur ceva placut de auzit fata de genul bagatorilor in fata, a maestrilor la afisaj si charisma. Nici o aluzie specifica pentru nefericitii protagonisti, valabila insa pentru toti, inclusiv forumisti si jurnalisti intretinatori ai stirilor bomba din vacanta. Zicea cineva ca chirurgul executa, internistul decide(intre altele a plecat in vacanta fara a-si fi anuntat pacientul pentru inlocuire). Asta ar suna tare bine pentru parlament si guvern care ar executa decizii juste ale electoratului! Sa nu uitam ca au fost chirurgi care punand doar mana pe abdomenul bolnavului trimis cu abdomen acut pentru operatie au diagnosticat o pneumonie scapata internistului cu toata ascultarea cu stetoscopul a plamanului.Mai exista acel inefabil simt clinic, adaugat intuitiei prin experienta cumulata, variabil de la un medic la altul. Mai adaugam ca medicina a devenit din ce in ce mai concreta in diagnostic si indicatii de tratament, fara a exclude simtul clinic dar inca departe de a atinge axiomaticul, dependent de biologicul fiecarui pacient si inca si mai departat de opinia celor dinafara profesiei. Toate acestea spuse fara nici o tendinta de excludere a intrebarilor stimulate de bun simt si spirit de observatie. Nu numai la 92 ani se poate muri in fotoliu fara nici macar a ofta inainte. Cu afisajul acesta este insa ceva. Zice consilierul ca inainte de 89 Fundeniul era un centru ravnit de instruire medicala postuniversitara si nu numai,avand si atunci bagatori in fata, tratatele ce apareau erau o buna sursa de informatie, cu bibliografie bogata, corecta si la subiecte. Se zice prin ziare de ceva tratate plagiate, recent, inclusiv de prin partile Euroclinicului, tot de persoane abile in ale bagarii in fata, fapt ce nu ar exclude pregatirea profesionala, eventual doar o anume scintilatie in domeniu.
De unde fireasca intrebare, dorinta de afisare, dublata de probitate profesionala a determinat firma de Spital Euroclinic sau firma, unica in felul ei, a incitat la primordialitatea afisarii, chiar daca « euro-ul » este de data recenta si chinuit mosit? Cam incalcit poate, dar clinici in proximitatea unor mari organisme europene sau ONU, Bruxelles, Geneva, Strasbourg, Viena, unde s-au scris volume pentru inspirarea profesionostilor sau unde s-au executat chiar trei transplante reusite, pe acelasi corp uman, nu au gasit inca timpul sa se ocupe de titlul clinicii, implicit nici firmane.
Odihneasca-se in pace patriarhul.


« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Incompatibilitatea dintre Ortodoxie si Masonerie (9020 afisari)
 Sfantul Sinod: Masoneria, dusman al lui Dumnezeu (8149 afisari)
 Secretul Patriarhului (7449 afisari)
 Ultimele trei zile ale Parintelui Teoctist (6835 afisari)
 Presedintele Basescu, cinism mafiot (4092 afisari)
 Medicul Parintelui Teoctist vorbeste despre cauzele mortii Patriarhului (682 afisari)
 Trupul lui Florian Pittis a fost depus la Teatrul Bulandra (484 afisari)
 Profesoara Corina Vasile este nevinovata (336 afisari)
 PSD vrea multi functionari publici (160 afisari)
 Cod galben in sudul tarii (151 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00625 sec.