Ziua Logo
  Nr. 3998 de vineri, 3 august 2007 
 Cauta:  
  Detalii »

Marile dosare

2007-08-03

Comentarii: 14, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

George-Felix
2007-08-03 00:06:53

cum sa ii impaci pe toti?Catolicii gresesc desigur, caci mirenii nu au nici un cuvant de spus in alegerea Papei.

Ortodocsii gresesc de asemenea, caci implica mirenii in alegerea Intaistatatorului.

Tare greu sa impcai pe toata lumea.., cum o dai, tot prost iese.


FelixSobru
2007-08-03 01:15:40

Re: cum sa ii impaci pe toti?

De ce gresesc catolicii?

Un Agricultor
2007-08-03 06:08:16

MULT ZGOMOT PENTRU NIMIC

O lista banala si normala. Priveam cu mila aseara la TV cum se imflmau unii absolut degeaba cautand nod in papura. Sa lasam biserica sa ishi vada de treaba si sa nu generam zanzania pe care unii abia asteapta sa o amplifice.

Ion Caramache
2007-08-03 07:29:14

Simple coincidente?


Fotografia care insoteste articolul este extraordinara!
Membrii Adunarii Nationale Bisericesti se intrunesc in sala Marii Adunari Nationale, iar in banca pe care statea conducerea PCR-ului sta acum conducerea BOR-ului.
Pe de alta parte, este interesant de ce nu a fost facuta public la data respectiva, sau mai tirziu, Hotarirea Sfintului Sinod cu privire la modifcarea regulamentului de alegere a Patriarhului Bisericii Ortodoxe Romane.
Este de asemenea interesant de semnalat ca decizia de schimbare a regulamentului de alegere a Patriarhului Bisericii Ortodoxe Romane a fost urmata la scurt timp de desfacerea Mitropoliei Ardealului in doua mitropolii mai mici. Simpla coincidenta, sau jocuri politice de culise ?
Pe site-ul Patriarhiei Romane ultima Hotarire a Sf Sinod publicata este Hotarirea nr. 410 din 10-12 februarie 2004. Oare nu au existat si alte hotariri posterioare datei de 10-12 februarie 2004 ?
Sau Sfintul Sinod asezat in banca ministeriala a Marii Adunari Nationale recurge exact la aceleasi metode folosite de regimul comunist si nu face cunoscute publicului toate hotaririle sale ?
A fost oare publicata in Buletinul Oficial al Patriarhiei Romane, Hotarirea Sfintului Sinod cu privire la modifcarea regulamentului de alegere a Patriarhului Bisericii Ortodoxe Romane ?
O fi oare in canoanele BOR-ului si Legea secretului bisericesc cu secrete de serviciu, secrete bisericesti si secrete bisericesti de importanta deosebita ?
****************************************************************************************


371 /18 ianuarie 2006

COMUNICAT DE PRES

Reunit n edin plenar de lucru, n zilele de 17-18 ianuarie 2006, sub preedinia Prea Fericitului Printe Patriarh Teoctist la reedina patriarhal, Sfntul Sinod al Bisericii Ortodoxe Romne a hotrt:

- meninerea statutar a Mitropoliei Ardealului, avnd sediul la Sibiu;

- titulatura nou nfiinatei Mitropolii din Transilvania este Mitropolia Clujului, Albei, Crianei i Maramureului, avnd sediul la Cluj-Napoca.

Pentru a sublinia unitatea spiritual i integritatea administrativ-bisericeasc a Transilvaniei, Sfntul Sinod a hotrt ca noua Mitropolie s ocupe locul al patrulea n dipticele Bisericii Ortodoxe Romne, dup Mitropolia Ardealului.

Titulatura i ntinderea teritorial a noii Mitropolii din Transilvania vor fi supuse spre hotrre Adunrii Naionale Bisericeti.

ntruct nfiinarea unei noi mitropolii n Transilvania a creat pentru o parte din clerul i credincioii ortodoci perspectiva unei activiti pastoral-misionare mai intense, iar pentru alt parte a provocat teama slbirii unitii bisericeti i naionale, Sfntul Sinod al Bisericii Ortodoxe Romne, ca garant al unitii Bisericii, a hotrt ca ierarhii din cele dou mitropolii s se ntruneasc periodic, cel puin de trei ori pe an, pentru a elabora i aplica un plan comun de cooperare permanent la nivel pastoral i social.

BIROUL DE PRES I COMUNICAII

AL PATRIARHIEI ROMNE
****************************************************

COMUNICAT DE PRESntrunit astzi, 9 februarie a.c., n edin de lucru la Reedina patriarhal, sub preedinia Prea Fericitului Printe Patriarh Teoctist, Sfntul Sinod al Bisericii Ortodoxe Romne a hotrt:

- validarea alegerii de ctre Colegiul Electoral Bisericesc, n ziua de 8 ianuarie a.c., a Prea Sfinitului Printe Lucian Lugojanul n scaunul vacant al Episcopiei Caransebeului i a Prea Sfinitului Printe Ambrozie Sinaitul n scaunul de Episcop al Giurgiului;

- alegerea Prea Cuviosului Protosinghel Paisie Gheorghe, secretar eparhial al Episcopiei Ortodoxe Romne din Ungaria, n postul de Episcop vicar al Arhiepiscopiei Timioarei, cu titulatura Lugojanul;

- desemnarea nalt Prea Sfinitului Mitropolit Laureniu al Ardealului, nalt Prea Sfinitului Arhiepiscop Bartolomeu al Vadului, Feleacului i Clujului, nalt Prea Sfinitului Arhiepiscop Andrei al Alba-Iuliei i a Prea Sfinitului Justin Sigheteanul, Arhiereu vicar al Episcopiei Maramureului i Stmarului ca mpreun cu autoritile abilitate s identifice ci de aplicare a retrocedrilor terenurilor i pdurilor ctre cultele religioase.

Sfntul Sinod a formulat o scrisoare pastoral ctre clerul i credincioii ortodoci n legtur cu colecta ce va fi organizat n toate bisericile i mnstirile n Duminica Ortodoxiei (prima din postul Sfintelor Pati, 12 martie 2006) pentru Fondul Central Misionar, destinat lucrrii misionare, sociale i caritative a Bisericii Ortodoxe Romne.

Avnd n vedere c testamentul lui Emanoil Gojdu prevede clar c ntreaga sa avere le revine romnilor ortodoci din Transilvania i Ungaria i innd seama c aceast problem se dovedete a fi de stringent actualitate n opinia public romneasc, Sfntul Sinod decide ca ierarhii ortodoci din Transilvania i Banat, n calitatea lor de reprezentani legitimi ai beneficiarilor, s se implice efectiv i eficient n executarea testamentului lui Emanoil Gojdu i, n colaborare cu Ministerul de Externe al Romniei, s gseasc soluiile legale i morale pentru rezolvarea acestei probleme.

BIROUL DE PRES I COMUNICAII
AL PATRIARHIEI ROMNE
*********************************************
Nr: 915 /1 martie 2006

Adunarea Naional Bisericeasc a aprobat titulatura i ntinderea teritorial a Mitropoliei Clujului, Albei, Crianei i Maramureului

Astzi, 1 martie a.c., la Palatul Patriarhiei, sub preedinia Prea Fericitului Printe Patriarh Teoctist, s-au desfurat lucrrile Adunrii Naionale Bisericeti a Bisericii Ortodoxe Romne.

Forul central reprezentativ al Bisericii Ortodoxe Romne a analizat i a evaluat activitatea bisericeasc pe plan intern i extern n anul 2005 sub aspect pastoral-misionar, social-caritativ, organizatoric, administrativ, via monahal, nvmnt teologic i religios n colile de stat, patrimoniu cultural bisericesc, activitate editorial-tipografic, construirea de noi locauri de cult, relaii cu alte culte, legturile cu romnii din jurul granielor rii i Diaspora, relaii externe bisericeti etc.

Adunarea Naional Bisericeasc a aprobat mai multe amendamente ale Sfntului Sinod la diferite articole din Statutul pentru organizarea i funcionarea Bisericii Ortodoxe Romne cu referire la componena i atribuiile comitetelor parohiale, numirea personalului bisericesc de conducere de la eparhii, alegerea clerului superior, comisiile sinodale i atribuiile lor, precum i la funcionarea organelor centrale deliberative, administrative i executive din Patriarhia Romn.

Adunarea Naional Bisericeasc a aprobat titulatura i ntinderea teritorial a Mitropoliei Clujului, Albei, Crianei i Maramureului, precum i nscrierea noii Mitropolii pe locul al patrulea n dipticele Bisericii Ortodoxe Romne, dup Mitropolia Ardealului.

BIROUL DE PRES
AL PATRIARHIEI ROMNE

********************************************************************fufu
2007-08-03 08:38:49

Zau?

Academicianul Virgil Candea, din Comisia Culturala, va face eventual semne si complimente de dincolo, ca s-a dus la cele vesnice de vreun anisor...

George-Felix
2007-08-03 09:33:59

Re: cum sa ii impaci pe toti?

La 2007-08-03 01:15:40, Sobru a scris:

> De ce gresesc catolicii?

:)) Era o figura de stil Sobrule. Adica tinta postarii mele e starea de "critic de profesie" cum sunt o multime de ziaristi si nu numai.., carora totul "le pute".

Mie personal imi place mai mult varianta catolica, in care Intaistatatorul e ales de catre "colegiul profesional".. Altele mi se par mie in neregula in catolicism, dar varianta de alegere imi place. Si inteleg si varianta ortodoxa, cu implicarea mirenilor; varianta asta are radacini istorice pana in vechiul Bizant.

Felixionion
2007-08-03 09:34:58

Important este sa fie numit un membru devotat partidului comunist care

prin abnegatia sa va duce pe noi culmi enoriasii.

Ghita Bizonu'
2007-08-03 12:50:30

Re: Nu , nimic nu e intamplator

ca mai inainte acea sala a dfost camera deputailo rpre vremea a 4 regi!
Si daca banca aia nu a fost in;locuita au stat pe ea si fro doi Bratieni, maniu, Vaida , Argetoianu, Iorga Averescu.
Si nu e intamplator ca sala aia a cam ramas fara afectatiune prin mutarea camerei Deputailor la Casa Poporului.
Asa cum s-ar putea ca mirarea dvoastra sa fie motivata prin faptul ca va bazati doar pe vagi amintiri din scoala facuta sub comunisti (vagi ca in gnl erati ocupat cu chiulitu si fumiclubu). Asa ca principalele dvcoastra argumentatii sunt : nu stiu, nu am auzit, stie cineva ce?! in loc sa va duceti sa cautati Buletinul Oficial al Patriarhiei Romane.
Nu-i asa ca sunteti votac PD si probasescian?!La 2007-08-03 07:29:14, Ion Caramache a scris:

>
> Fotografia care insoteste articolul este extraordinara!
> Membrii Adunarii Nationale Bisericesti se intrunesc in sala Marii
> Adunari Nationale, iar in banca pe care statea conducerea PCR-ului sta
> acum conducerea BOR-ului.
> Pe de alta parte, este interesant de ce nu a fost facuta public la
> data respectiva, sau mai tirziu, Hotarirea Sfintului Sinod cu privire
> la modifcarea regulamentului de alegere a Patriarhului Bisericii
> Ortodoxe Romane.
> Este de asemenea interesant de semnalat ca decizia de schimbare a
> regulamentului de alegere a Patriarhului Bisericii Ortodoxe Romane a
> fost urmata la scurt timp de desfacerea Mitropoliei Ardealului in doua
> mitropolii mai mici. Simpla coincidenta, sau jocuri politice de culise
> ?
> Pe site-ul Patriarhiei Romane ultima Hotarire a Sf Sinod publicata
> este Hotarirea nr. 410 din 10-12 februarie 2004. Oare nu au existat si
> alte hotariri posterioare datei de 10-12 februarie 2004 ?
> Sau Sfintul Sinod asezat in banca ministeriala a Marii Adunari
> Nationale recurge exact la aceleasi metode folosite de regimul
> comunist si nu face cunoscute publicului toate hotaririle sale ?
> A fost oare publicata in Buletinul Oficial al Patriarhiei Romane,
> Hotarirea Sfintului Sinod cu privire la modifcarea regulamentului de
> alegere a Patriarhului Bisericii Ortodoxe Romane ?
> O fi oare in canoanele BOR-ului si Legea secretului bisericesc cu
> secrete de serviciu, secrete bisericesti si secrete bisericesti de
> importanta deosebita ?
> ****************************************************************************************
>
>
> 371 /18 ianuarie 2006
>
> COMUNICAT DE PRES
>
> Reunit n edin plenar de lucru, n zilele de 17-18 ianuarie 2006,
> sub preedinia Prea Fericitului Printe Patriarh Teoctist la
> reedina patriarhal, Sfntul Sinod al Bisericii Ortodoxe Romne a
> hotrt:
>
> - meninerea statutar a Mitropoliei Ardealului, avnd sediul
> la Sibiu;
>
> - titulatura nou nfiinatei Mitropolii din Transilvania este
> Mitropolia Clujului, Albei, Crianei i Maramureului, avnd sediul la
> Cluj-Napoca.
>
> Pentru a sublinia unitatea spiritual i integritatea
> administrativ-bisericeasc a Transilvaniei, Sfntul Sinod a hotrt ca
> noua Mitropolie s ocupe locul al patrulea n dipticele Bisericii
> Ortodoxe Romne, dup Mitropolia Ardealului.
>
> Titulatura i ntinderea teritorial a noii Mitropolii din
> Transilvania vor fi supuse spre hotrre Adunrii Naionale
> Bisericeti.
>
> ntruct nfiinarea unei noi mitropolii n Transilvania a creat
> pentru o parte din clerul i credincioii ortodoci perspectiva unei
> activiti pastoral-misionare mai intense, iar pentru alt parte a
> provocat teama slbirii unitii bisericeti i naionale, Sfntul
> Sinod al Bisericii Ortodoxe Romne, ca garant al unitii Bisericii, a
> hotrt ca ierarhii din cele dou mitropolii s se ntruneasc
> periodic, cel puin de trei ori pe an, pentru a elabora i aplica un
> plan comun de cooperare permanent la nivel pastoral i social.
>
> BIROUL DE PRES I COMUNICAII
>
> AL PATRIARHIEI ROMNE
> ****************************************************
>
> COMUNICAT DE PRES
>
>
>
> ntrunit astzi, 9 februarie a.c., n edin de lucru la Reedina
> patriarhal, sub preedinia Prea Fericitului Printe Patriarh
> Teoctist, Sfntul Sinod al Bisericii Ortodoxe Romne a hotrt:
>
> - validarea alegerii de ctre Colegiul Electoral Bisericesc, n ziua
> de 8 ianuarie a.c., a Prea Sfinitului Printe Lucian Lugojanul n
> scaunul vacant al Episcopiei Caransebeului i a Prea Sfinitului
> Printe Ambrozie Sinaitul n scaunul de Episcop al Giurgiului;
>
> - alegerea Prea Cuviosului Protosinghel Paisie Gheorghe, secretar
> eparhial al Episcopiei Ortodoxe Romne din Ungaria, n postul de
> Episcop vicar al Arhiepiscopiei Timioarei, cu titulatura Lugojanul;
>
> - desemnarea nalt Prea Sfinitului Mitropolit Laureniu al
> Ardealului, nalt Prea Sfinitului Arhiepiscop Bartolomeu al Vadului,
> Feleacului i Clujului, nalt Prea Sfinitului Arhiepiscop Andrei al
> Alba-Iuliei i a Prea Sfinitului Justin Sigheteanul, Arhiereu vicar
> al Episcopiei Maramureului i Stmarului ca mpreun cu autoritile
> abilitate s identifice ci de aplicare a retrocedrilor terenurilor
> i pdurilor ctre cultele religioase.
>
> Sfntul Sinod a formulat o scrisoare pastoral ctre clerul i
> credincioii ortodoci n legtur cu colecta ce va fi organizat n
> toate bisericile i mnstirile n Duminica Ortodoxiei (prima din
> postul Sfintelor Pati, 12 martie 2006) pentru Fondul Central
> Misionar, destinat lucrrii misionare, sociale i caritative a
> Bisericii Ortodoxe Romne.
>
> Avnd n vedere c testamentul lui Emanoil Gojdu prevede clar c
> ntreaga sa avere le revine romnilor ortodoci din Transilvania i
> Ungaria i innd seama c aceast problem se dovedete a fi de
> stringent actualitate n opinia public romneasc, Sfntul Sinod
> decide ca ierarhii ortodoci din Transilvania i Banat, n calitatea
> lor de reprezentani legitimi ai beneficiarilor, s se implice efectiv
> i eficient n executarea testamentului lui Emanoil Gojdu i, n
> colaborare cu Ministerul de Externe al Romniei, s gseasc soluiile
> legale i morale pentru rezolvarea acestei probleme.
>
> BIROUL DE PRES I COMUNICAII
> AL PATRIARHIEI ROMNE
> *********************************************
> Nr: 915 /1 martie 2006
>
> Adunarea Naional Bisericeasc a aprobat titulatura i ntinderea
> teritorial a Mitropoliei Clujului, Albei, Crianei i Maramureului
>
> Astzi, 1 martie a.c., la Palatul Patriarhiei, sub preedinia Prea
> Fericitului Printe Patriarh Teoctist, s-au desfurat lucrrile
> Adunrii Naionale Bisericeti a Bisericii Ortodoxe Romne.
>
> Forul central reprezentativ al Bisericii Ortodoxe Romne a analizat i
> a evaluat activitatea bisericeasc pe plan intern i extern n anul
> 2005 sub aspect pastoral-misionar, social-caritativ, organizatoric,
> administrativ, via monahal, nvmnt teologic i religios n
> colile de stat, patrimoniu cultural bisericesc, activitate
> editorial-tipografic, construirea de noi locauri de cult, relaii cu
> alte culte, legturile cu romnii din jurul granielor rii i
> Diaspora, relaii externe bisericeti etc.
>
> Adunarea Naional Bisericeasc a aprobat mai multe amendamente ale
> Sfntului Sinod la diferite articole din Statutul pentru organizarea
> i funcionarea Bisericii Ortodoxe Romne cu referire la componena i
> atribuiile comitetelor parohiale, numirea personalului bisericesc de
> conducere de la eparhii, alegerea clerului superior, comisiile
> sinodale i atribuiile lor, precum i la funcionarea organelor
> centrale deliberative, administrative i executive din Patriarhia
> Romn.
>
> Adunarea Naional Bisericeasc a aprobat titulatura i ntinderea
> teritorial a Mitropoliei Clujului, Albei, Crianei i Maramureului,
> precum i nscrierea noii Mitropolii pe locul al patrulea n dipticele
> Bisericii Ortodoxe Romne, dup Mitropolia Ardealului.
>
> BIROUL DE PRES
> AL PATRIARHIEI ROMNE
>
> ********************************************************************
>
>
>
>
>

Nepoata
2007-08-03 13:34:36

lista veche

In lista cu Comisia Organizatoare ati pus nume de persoane care au trecut de mult la cele vesnice. Vezi pozitia 5 Prof.dr Ioan Floca-decedat in iunie 2006

George-Felix
2007-08-03 14:42:15

Re: lista veche


:)) Sunt curios cate asemenea erori sunt in lista publicata de Ziua:)

Felix
La 2007-08-03 13:34:36, Nepoata a scris:

> In lista cu Comisia Organizatoare ati pus nume de persoane care au
> trecut de mult la cele vesnice. Vezi pozitia 5 Prof.dr Ioan
> Floca-decedat in iunie 2006
>

texanu
2007-08-03 19:29:32

DUMNEZEU VA HOTARI CINE VA FI

Prin puterea Duhului Sfint, Dumnezeu si Maica Domnului, pentruca noul Patriah care va veni...va schimba foarte mult atitudinea credinciosilor si va lupta pentru aducerea Regalitati in Romania....pentruca asa este planul lui Dumnezeu Romania trebuie sa fie o tara REGALA nu satanica neocomunista...TRAIASCA REGELE....ASA SA NE AJUTE DUMNEZEU

MESAJ PENTRU NOUL PATRIAH DOMNUL SA IL INTAREASCA SI SA II DEA PUTERE SA PUNA REGALITATEA IN DREPTURILE EI STRAMOSESTI

ionion
2007-08-03 20:19:06

Dumnezeu ? Ce copil esti ! Basescu va hotara- dar deja este numit prin decret ! ndc

La 2007-08-03 19:29:32, texanu a scris:

> Prin puterea Duhului Sfint, Dumnezeu si Maica Domnului, pentruca noul
> Patriah care va veni...va schimba foarte mult atitudinea
> credinciosilor si va lupta pentru aducerea Regalitati in
> Romania....pentruca asa este planul lui Dumnezeu Romania trebuie sa
> fie o tara REGALA nu satanica neocomunista...TRAIASCA REGELE....ASA SA
> NE AJUTE DUMNEZEU
>
> MESAJ PENTRU NOUL PATRIAH DOMNUL SA IL INTAREASCA SI SA II DEA PUTERE
> SA PUNA REGALITATEA IN DREPTURILE EI STRAMOSESTI
>

Ion Caramache
2007-08-03 21:27:40

Re: Nu , nimic nu e intamplator

La 2007-08-03 12:50:30, Ghita Bizonu' a scris:

> ca mai inainte acea sala a dfost camera deputailo rpre vremea a 4
> regi!
> Si daca banca aia nu a fost in;locuita au stat pe ea si fro doi
> Bratieni, maniu, Vaida , Argetoianu, Iorga Averescu.
> Si nu e intamplator ca sala aia a cam ramas fara afectatiune prin
> mutarea camerei Deputailor la Casa Poporului.
> Asa cum s-ar putea ca mirarea dvoastra sa fie motivata prin faptul ca
> va bazati doar pe vagi amintiri din scoala facuta sub comunisti (vagi
> ca in gnl erati ocupat cu chiulitu si fumiclubu). Asa ca principalele
> dvcoastra argumentatii sunt : nu stiu, nu am auzit, stie cineva ce?!
> in loc sa va duceti sa cautati Buletinul Oficial al Patriarhiei
> Romane.
> Nu-i asa ca sunteti votac PD si probasescian?!

La 2007-08-03 12:50:30, Ghita Bizonu' a scris:

> ca mai inainte acea sala a dfost camera deputailo rpre vremea a 4
> regi!
> Si daca banca aia nu a fost in;locuita au stat pe ea si fro doi
> Bratieni, maniu, Vaida , Argetoianu, Iorga Averescu.
> Si nu e intamplator ca sala aia a cam ramas fara afectatiune prin
> mutarea camerei Deputailor la Casa Poporului.
> Asa cum s-ar putea ca mirarea dvoastra sa fie motivata prin faptul ca
> va bazati doar pe vagi amintiri din scoala facuta sub comunisti (vagi
> ca in gnl erati ocupat cu chiulitu si fumiclubu). Asa ca principalele
> dvcoastra argumentatii sunt : nu stiu, nu am auzit, stie cineva ce?!
> in loc sa va duceti sa cautati Buletinul Oficial al Patriarhiei
> Romane.
> Nu-i asa ca sunteti votac PD si probasescian?!

Domnule Bizonu',
cum se face ca stirilii publicate pe site-ul oficial al Patriarhiei Romane ( www. patriarhia.ro ) nu dau amanunte despre schimbarile la regolament ?
Nu sunt credinciosii din tara interesati de modul in care se alege Intiistatatorul Bisericii Ortodoxe Romane?
Cum se face ca nu sunt publicate pe internet toate hotaririle Sfintului Sinod?
Pot citi pe internet Monitorul oficial. De ce nu pot citi pe internet Buletinul oficial? Pentruca Monitorul oficial este in traditia Monitorului oficial al Bratienilor, Maniu, Vaida , Argetoianu, Iorga si Averescu - pe cind Buletinul oficial este in traditia Buletinului oficial al celor carora conducerea Sfintului Sinod le-au luat locul in banca ministeriala?
Sau, ca pe vremilii acelea, ezicsta exemplare ale Buletinului oficial <<< numai pentru uz intern >>>, ori Hotariri si acte ale Sfintului Sinod <<<care nu se publica>>>.
Va rog sa nu imi veniti cu argumentul ca Hotaririle Sfintului Sinod nu au fost publicate din cauza unora care au dormit in post pe internet. Eu nu prea am auzit ca clericii dorm in cizme.
In alta ordine de idei, trebuie sa recunosc ca ati ghicit egzact cu ce ma ocupam in scoala. Chiuleam de la sarbatoarea pomului de iarna ca sa sarbatoresc Craciunul, si de la manifestarile scolere ca sa ma duc la Sfinta slujba de Inviere si sa simt parfumul fumului de tamiie.
In afara de astea, mai puneam si mina pe carte ca eram printre aia douazeci la suta de nenorociti beliti de aia optzeci la suta de nescoliti si parintii lor analfabeti.
Mai chiuleam si de la invatamintul politic, cor si manifestatiile sportivilor de intii mai si doua zeci si trei august. Fumiclubul nu il frecventam deoarece putzea prea tare din cauza ca colegii dadeau cu degetele pe pereti si stropeau pe linga. ( By the way, cind dvs. mergeati la scoala, mirosea fumiclubul a trandafiri si avea in dotare servetele sa va stergeti nu numai la nas? ).
Na, ca am uitat de faptul ca, impreuna cu alte milioane de scoleri, prescoleri, absolventi si pensioneri am frecventat ani de zile foameclubul - si nu fumiclubul. Dvs. nu ati fost membru al foameclubului? Ati avut parte numai de antricoate si muschiuleti, evident ale altora - ca doar nu putea fi vorba de alea personale?
Evident, dvs. aveti perfecta dreptate: dupa modul in care scrieti <<< Nu, nimic nu e intimplator >>> .
Da', dvs. cetatzene Bizonu' cu cine votati, si ce fel de "pro" sunteti?

Ion Caramache
2007-08-03 21:31:01

Re: lista veche

La 2007-08-03 13:34:36, Nepoata a scris:

> In lista cu Comisia Organizatoare ati pus nume de persoane care au
> trecut de mult la cele vesnice. Vezi pozitia 5 Prof.dr Ioan
> Floca-decedat in iunie 2006
>
Pai au revenit vremilii dantan cind si decedatii votau. Traditia nu s-a pierdut.


« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Medicul Patriarhului: NU trebuia operat! (13759 afisari)
 Lista completa a Colegiului Electoral Bisericesc (4979 afisari)
 O mitocanie infioratoare (4051 afisari)
 Harta vanturilor si a soarelui (3369 afisari)
 Pedepse medievale in secolul XXI (3301 afisari)
 Patriarhul a murit singur in spital (761 afisari)
 Colegiul Medicilor s-a autosesizat in cazul mortii Patriarhului (395 afisari)
 Funeraliile Patriarhului Teoctist (376 afisari)
 Farfurii zburatoare pentru drumurile accidentate din Romania (268 afisari)
 A fost inventat primul computer care stie de gluma (194 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01396 sec.