Ziua Logo
  Nr. 3966 de miercuri, 27 iunie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »

Anchete

2007-06-27

Comentarii: 7, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

C.D.
2007-06-26 23:36:45

Cosma recunoaste ca a fost complice

"Dan Voinea a sustinut ca, in timpul cercetarilor, Miron Cozma a relatat ca in noaptea de 14 iunie 1990 a stat la Sala Polivalenta, alaturi de mineri, iar in cursul acelei nopti veneau, pe rand, civili care spuneau ca au nevoie de cinci, de zece sau de mai multi mineri, ii luau cu ei si nu se stie unde-i duceau si la ce-i foloseau." Pai cui ii spuneau "civilii" ca au nevoie de mineri si cine a dat aprobarea ca minerii sa urmeze acei "civili"? Evident ca Miron Cosma. De fapt nu este pentru prima oara cind Cosma se autoacuza. Tot el a mai declarat ca a fost plimbat de catre criminalul Virgil Magureanu (fost Director al SRI-lui de atunci) cu masina prin Bucuresti pentru a i se arata "distrugerile legionarilor". Cosma nu este strain nici de imbracarea minerilor in haine militare si cazarea lor in unitatile armatei. Daca luam in considerare si comunicatele politice ale Ligii Sindicatelor Miniere despre Piata Universitatii, Miron Cosma este candidatul ideal la complicitate in dosarul Mineriada din iunie 1990.
Pana acum am crezut ca Miron Cosma este nevinovat. M-am inselat si imi cer scuze pentru postarile mele anterioare, aparandu-l.
Criminalul complice, Miron Cosma, este si v-a ramane un simbol al rusinii nationale si o pata de nesters pe imaginea minerilor din Valea Jiului.

cosor ion
2007-06-27 03:05:03

D-le Voinea

eu te intreb de ce s-a tergiversat aceste doasare atita timp si a cui a fost ideia ca dosarele sa fie date civililor.oare crezi ca in calitatea pe care o aveai,chiar nu puteai sa-ti faci meseria?cit despre Cozma,sunt convins ca este vinovat si povestea ca veneau civili si luat citiva mineri si el nustia ce fac,sa-i spuna lui Mutu.dar cind se intorceau minerii din actiune el nu afla unde au fost?

Iovescu
2007-06-27 08:14:31

transferati pe voinea la civil

sa continue ancheta.
proc.gen ce asteapta

sucamoromete
2007-06-27 09:11:42

Voineo,v o i n eo.....

Ba baiete, de ce n-oi fi ramas tu contabil la CAP-ul ala din ialomota eu nu stiu...era mai bine pentru tine, erai privatizat acum, aveai un tractor UTOS, un disc, o grapa... si nu te facei de ras periodic.Pai tu , Voineo esti unul din primii criminali ai tarii, esti instigator si complice la omor deosebit de grav!!!! Chiar nu ti-e rusine de scriitura aceea la care i-ai zis rechizitoriu, atunci la Targoviste? Ca sa nu mai vorbesc ca incompetenta ta este arhicunoscuta la procuratura si instante! Pai Voineo, datorita tie au plecat din institutie, mai anul trecut vreo trei procurori militari dastepti si competenti- nu au suportat sa le fie sef un incompetent, adica TU. Din cate stiu Oancea ti-a zis-o de la obraz, dar tu nu ai asa ceva...Si daca tot vorbesti de 17 ani de dosarele revolutiei si din pacate te asculta unii,de ce nu incepi urmarirea penala impotriva lui Romeo Balan pentru favorizarea infractorilor??- a dat NUP pentru toti tragatorii fruntasi de la Timisoara si pentru sefii lor Stanculescu si Chitac....esti o hahalera, Voineo........

Gotcu
2007-06-27 16:58:56

DA...O MARE GOLANIE !

.....................................

ionion
2007-06-27 18:48:59

pt Iliescu : mai golane nu ti-e rushine ? Oare nu mai ai pic de bun simt in tine ?

hai sictir golanule !

Nocturnus
2007-06-27 21:58:26

Culmea nerusinarii!

Cum nu avea politie? Cind subsemnatul a fost "saltat" de un grup de mineri in fata la Galeriile "Orizont" a aparut si un politist, care a insotit tot timpul , ca o papusa, fara sa scoata un cuvint, acele brute, pina la aruncarea subsemnatului in duba ce avea sa-l duca la Politia Capitalei (unde a mai luat niste pumni si suturi zdravene de la aceiasi "sustinatori ai ordinei" )dupa care duba a pornit si a ajuns la Baneasa. Cine are timp sa creada toate ineptiile nerusinate ale lui Iliescu? Cum adica, nu se cunostea cu exactitate "dispozitivul" efectivelor de mineri? Haida-de! Si ce a pazit ministereasa Justitiei in anii cind a condus Ministerul? Nu putea sa clarifice chestiunea cu procurorii militari sau civili? Este din ce in ce mai revoltator! Si asta dupa 17 ani! (Alex. T. - alias Nr. 408 din lagarul de la Baneasa, 14-15. iunie1990)


« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Rusia vrea inapoi Balcanii si Marea Neagra (4019 afisari)
 Grupul de Intelectuali "Romavia" (GIR) (2610 afisari)
 Romania, trista figura (2434 afisari)
 Mincinosii EVZ, condamnati (2409 afisari)
 Az RMDSZ hatalom veget ert (2357 afisari)
 Tupeu iliescian (377 afisari)
 Jocuri politice la CNA si TVR (75 afisari)
 No comment! (72 afisari)
 Raportul CE: Progresele in cazul Romaniei exista, dar sunt insuficiente (62 afisari)
 Dick Marty acuza "zidul tacerii" din jurul inchisorilor CIA (54 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00706 sec.