Ziua Logo
  Nr. 3961 de joi, 21 iunie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »

Anchete

2007-06-21

Comentarii: 9, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

JMJ
2007-06-21 01:14:22

Numai cu Fatima Rosary Rally s-ar putea rezolva

Societatea moderna este in criza cam peste tot. Nu trebuie sa asteptam ca Vaticanul sa ne dea semnalul sa incepem raliuri de rugaciune pentru a rezolva problemele.
Diavolul este angajat in batalia decisiva impotriva Fecioarei pentru acapararea de suflete. Alegeti acum de ce parte sunteti intrucat foarte curand cei de partea Fecioarei vor fi in Eden (Noul Ierusalim), iar ceilalti in focul iadului la purificare pentru o mie de ani.
Today our society at large, as well as the Church itself, is in crisis! Our Lady of Fatima promises there is a way out if we do our part. But if we do not... Read what Sister Lucy of Fatima tells us below:
"My mission is not to indicate to the world the material punishments which are certain to come if the world does not pray and do penance beforehand. No! My mission is to indicate to everyone the imminent danger we are in of losing our souls for all eternity if we remain obstinate in sin."
"We should not wait for an appeal to the world to come from Rome on the part of the Holy Father, to do penance. Nor should we wait for the call to penance to come from our bishops in our dioceses, nor from the religious congregations. No! Our Lord has already very often used these means and the world has not paid attention. That is why now, it is necessary for each one of us to begin to reform himself spiritually. Each person must not only save his own soul but also help all the souls that God has placed on our path."
"The devil does all in his power to distract us and to take away from us the love for prayer; we shall be saved together or we shall be damned together."
"The devil is in the mood for engaging in a decisive battle against the Virgin. And a decisive battle is the final battle where one side will be victorious and the other side will suffer defeat."
"Hence from now on we must CHOOSE SIDES!
Either we are for God or we are for the devil.
There is no other possibility."
"The two means to save the world are prayer and sacrifice."
"The Most Holy Virgin in these last times in which we live has given a new efficacy to the recitation of the Holy Rosary. She has given this efficacy to such an extent that there is no problem, no matter how difficult it is, whether temporal or above all, spiritual, in the personal life of each one of us, of our families, of the families of the world, or of the religious communities, or even of the life of peoples and nations that cannot be solved by the Rosary."
"There is no problem I tell you, no matter how difficult it is, that we cannot resolve by the prayer of the Holy Rosary. With the Holy Rosary, we will save ourselves. We will sanctify ourselves. We will console Our Lord and obtain the salvation of many souls."
Please join us at our Fatima Rosary Rally and learn what you can do to safeguard your soul and the souls of your loved ones.
OUR LADY IS WAITING FOR YOU

alexandru_prodan
2007-06-21 01:39:54

nu cred

nu cred

nevoiadeadevar
2007-06-21 09:20:23

Oful e prea mare

Oful patitilo , precum peronajul din acest articol, este atat de mare incat foarte greu se poate concentra comentariul intr-un spatiu mic. Va rugam fie sa renuntati la textul care depaseste spatiul admis, fie sa separati in 2-3 comentarii ,pe acelasi nume. Nu va fi cu suparare. Afisati ce si cat se poate .
Comentam cu lux de amanunte situatii asemanatoare , exemple de nerespectarea legilor si metodologiei de aplicarea lor, pentru o intelegere clara a fenomenului malefic, acutizat in Romania, dupa 1990, in privinta nerespectarii drepturilor omului, a legii si ca urmare a nerespectarii dreptului de proprietate. Avem impresia ca sub masca aparentei legalitati ,se iau masuri abuzive , se infaptuieste o alta nationalizare, cu mana justitiei, dreapta sau stanga, nu conteaza. Este implicata si compromisa prin masurile politico-administrative , influientabile sau care pur si simplu nesocotesc actul de justitie. Ati dezvaluit destule exemple, dar inertia edililor dovedeste ca nu s-au sensibilizat inca cei obligati prin fisa postului ocupat, sa transeze categoric problema legalitatii unor acte de dispozitie privind garantarea propriwetatii si stabilitatea circuitului civil. Multumim pentru informatiile de major interes public
pe care le primim zilnic prin stradania jurnalistilor onesti , de la ZIUA !

George de Ro
2007-06-21 09:42:50

Dictionar

Nu am dictionarul la indemana sa vad exact ce inseamna <trepadusi>.
Dar sunt altii care nu inteleg ce inseamna <democrat>.

Inteleg ca toata structura de sub primarul general Basescu, in cazul celor descrise de dl Dan Margarit, au fost in aceeasi situatie ingrata.
Ce sa spunem? Decat ca de acesta data justitia nu a fost oarba. In final l-a ajutat, i-a rezolvat cauza. Intre timp un MARGARIT a murit.

( Dl Iliescu nu a facut gafa de a desconsidera pe fata poporul, a facut multe si mari greseli, dar cred ca totusi <compatimea>, <simtea> cu poporul, Basescu il dispretuieste constant prin faptele sale)

Reprezentantii PD se considera ...democrati?
Exponentul lor cel mai reprezentativ e departe de a fi !

Spargel
2007-06-21 10:13:59

O zi fara Basescu este deja pentru Ziua ca o zi fara insulina pentru un diabetic :-))

Toate relele le-a facut Basescu :-)) Nu tu Iliescu, nu tu Cosntantinescu, nu tu Nastase, Stolo sau Tariceanu. Basescu! :-) Cum a decazut si Ziua asta , din jurnalism in blog de rafuieli private.

Vidim
2007-06-21 13:37:28

Ma bucur

Aflam din acest articol ca, in sfarsit, domnul director Adrian Iordache, stie ca
notificatorii trebuia sa-si dovedeasca pretentiile de "persoana indreptatita"cu dovezi care sa ateste, cu certitudine, existenta dreptului de proprietar, al autorului mostenit, in momentul preluarii imobilului solicitat, chiar daca i-a aparut numele (C.R ) pe lista anexa a D.92/1950. Mai stie Dansul si ca cei care se pretind fii ai proprietarului de drept, trebuie sa dovedeasca acest moft, cu acte de stare civila sau cel putin, cu existenta consemnarilor in Registrele Primariei S.1, daca s-ar fi recunoscut paternitatea prin vreun testament valid.
chiar post-mortem. Sa crezi semenea calitati pe vorbe, frizeaza ridicolul si inseamna nerespectarea dispozitiilor legale cand s-au verificat si interpretat actele, cand s-a avizat favorabil notificarea, acceptandu-se ca persoana indreptatita a revendica un imobil din zona zero a capitalei, si nepoate a unor nepropriwetari. inseamna incalcarea legilor proprietatii si ale codului civil, si cand se emite dispozitia de restituire, desi lipsesc de la dosar aceste inscrisuri decisive ale calitatii de prioprietar sau mostenirori ai proprietarului de drept, care trebuia desemnati cu respectarea legii. Daca in timpul semnarii primelor dispozitii in baza Legii nr. 10/2001, metodologia de aplicare inca nu aparuse ( dar criteriile dupa care trebuia dovedit de catre notificator dreptul de proprietate al numelui de pe lista si cu aceeasi importanta decisiva si dreptul
de mostenitor testamentar al proprietarului tabular, cu descrierea imobilului
imobilului solicitat intr-un Certificat, cum i s-a pretins lui Margarit, Ce motive mai sunt acum care sa justifice balbaiala si nelegalitatea unor dispozitii executorii. Se repeta aceleasi principii ,cu precizari clare si in Legea 10/2007, varianta pentru care Normele Metodologice au aparut inca din 03. 04.2007.
Aceasta este inca o sansa pentru a reflecta si a reveni asupra unor dispozitii pripite,incorecte in lipsa actelor veridice si legal constituite, enumerate si explicate in noile norme de aplicare a legii proprietatii . Este sau nu si aceasta lege un indemn la reverificarea dosarelor impotriva carora s-au depus contestatii privind dreptul la revendicare a nepoatei unui neproprietar, care pentru imobilul in cauza este doar un nume , pe lista, aparut din erori cu grave repercursiuni , in defavoarea dreptului altora si in defavoarea intereselor PMB, atata timp cat unele imobile inca nu au fost solicitate de adevaratii mostenitori ai adevaratului proprietar de drept. ? Jurnalistii sa nu creada dar...sa cerceteze legalitatea unor asa ciudate restituiri cu suspecta celeritate, unor personaje neindreptatite, dar acceptate si de ce adevaratii revendicatori sunt nedreptatiti si purtati prin instante. Cazul Margarit sau cel al imobilului din str.Paris 4, din care se desprind aspecte de neaplicarea corecta a legii, sunt emblematice privind discriminarea intre notificatori, partinirea celor care nu si-au dovedit inca calitatile pretinse si respingerea celor in drept a revendica.Norocul lui Margarit a fost totusi ca dosarul a ajuns in justitie, pe maini curate. Speram sa-si obtina si despagubirile. Este lesne de inteles cate au patimit prin tribunale si parchete, locatarii care s-au opus revendicarii imobilului de langa guvern,
chiar daca au trimis si PMB - probe contrare sustinerilor notificatoarei, veridice si fiindca s-au intocmit legal. Ei probabil au intalnit magistrati pentru cre nu -i
important adevarul si "lege este ce hotaraste judecatorul , nu ce scrie legiuitorul" .??? Asteptam, in continuare, opiniile curajosilor jurnalisti de la ZIUA.. Fiti cu ochii pe cei certati cu legea si nu lasati cartitele sa acopere adevarul cu noroi. Pana cand ? umilinta in tacere, de teama invinovatirii victimelor sau jurnalistilor, pentru insinuate calomnii, chiar si cand presa respecta adevarul?

George de Ro
2007-06-21 13:51:36

Re: O zi fara Basescu este deja pentru Ziua ca o zi fara insulina pentru un diabetic :-))

La 2007-06-21 10:13:59, Spargel a scris:

> Toate relele le-a facut Basescu :-)) Nu tu Iliescu, nu tu
> Cosntantinescu, nu tu Nastase, Stolo sau Tariceanu. Basescu! :-) Cum a
> decazut si Ziua asta , din jurnalism in blog de rafuieli private.


Unde e vorba de Basescu, nu poti spune sau scrie Ionescu, popescu etc.

Pe vremea lui Ceausescu ascultam sau citeam Cuvantarea tovarasului, SA FIU SIGUR ca a ramas acelasi. Sa raman edificat cu cel in cauza. Nici Basescu nu s-a schimbat de loc in bine. Asta e!

Credeti ca mai poate iesi ceva bun din <serviciile > (ministru la transp., primar general, primul om in stat) unde "lucreaza" Basescu?

Domnului Constantinescu nu i se pot reprosa prea multe.
In conditiile date a gestionat binisor problematica.

nevoiadeadevar
2007-06-21 16:27:48

De ce-i basescu vinovat ?

JMJ
2007-06-21 20:32:08

Cu dragoste crestineasca s-ar putea rezolva totul

Rectific ce-am scris inainte, desi inseamna cam acelasi lucru pentru ca indreptandu-ne cu rugaciuni la Iisus si Maica Domnului ne vom regasi cu totii sub mantaua Ei protectoare si dragoste Materna.
Astazi m-am gandit ca in loc sa le expunem oamenilor teorii despre credinta, mai repede ii atragem cu ceva sfaturi din Holistic medicine - medicina prin sfintenie si iubire crestineasca. Numai atunci cand facem bine si ajutam oamenii cu ce au ei nevoie ne exprimam iubirea fata de ei si Dumnezeu.
Deschizand televizorul am dat de o discutie intre pastorul american Joyce Meyer si un doctor invitat al ei, discutand pe marginea cartii acestuia, intitulata 5 Ways to Express Love ( 5 cai pentru a exprima Iubirea). aceasta coincidenta denota ca Iubirea, adica Dumnezeu, se gaseste in noi si in aer si ne inspira pe toti pentru a o exprima la randul nostru.
Societatea romaneasca duce lipsa de iubire si de-asta sunt atatea inconveniente. Numai in tariel arabe se mai manifesta mai multa lipsa de iubire si de-aia au razboi si exporta terorism.
Iubire nu inseamna numai sex, duap cum sexul de multe ori raneste persoane.
Spuneau ca oamenii au nevoie de 12 atingeri cu dragoste zilnic, altfel vor fi nefericiti si isi scurteaza viata.
Doctorii americani au constatat intr-un experiment ca atunci cand copii prematuri primesc trei masaje zilnic au crescut ami bine si mai sanatosi decat ceilalti. Mai e nevoie de afirmatii pozitive si laude, incurajari, pentru ca oamenii sa cresca si sa functioneze cum trebuie.
Evident ca politicienii nostri nu prea au primit din astea si de aceea nici presedintele Basescu nu-si manifesta dragostea crestineasca sa rezolve cu dreptate problemele oamenilor. Si eu am fost purtata pe drumuri cu cereri pentru recuperarea unui apartamentla care mi se raspundea peste o luna, pentru ca sa nu se rezolve nimic si sa te faca sa renunti. Sa fie sanatosi. Ce dai aia primesti si li se va masura si lor de catre Dumnezeu cu aceeasi masura.


« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Asasinii au scapat! (3884 afisari)
 Maturatorul genial (3351 afisari)
 A treia porcarie (2848 afisari)
 Romani umiliti pentru cetatenia romana (1874 afisari)
 Pacatul de a fi bine platit (1813 afisari)
 Nicolae Cochinescu si Petre Ninosu, implicati in Mineriada din '90 (444 afisari)
 UE cauta solutii pentru Tratatul Constitutional (346 afisari)
 "Cetateanul Kane", cel mai bun film al tuturor timpurilor (221 afisari)
 Gwoemul/ The Host (Monstrul) (142 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.02331 sec.