Ziua Logo
  Nr. 3949 de joi, 7 iunie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »

Cultura

2007-06-07

Comentarii: 4, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

JMJ
2007-06-07 01:36:48

Ar trebui sa si invatam ceva din aceste biografii si evenimente

Avand in vedere cele spuse in lectura lui Cayce privind vibratiile, deducem ca si vibratiile produse prin anumite genuri de muzica vor avea ca rezultat crearea anumitor personalitati la oameni. Schimba-i preferintele muzicale si vei schimba persoana. De-aia e important cum educam copiii si ce muzica transmitem la radio- televiziune. Dar intre modul cum un popor intelege religia, ca legatura cu Dumnezeu, si muzica ce o compune exista o mare legatura. Instrumentele folosite indeplinesc si ele diverse roluri, caci nu degeaba tobe si trompete sunt folosite in fanfare militare (si cred ca-I de inpiratie biblica), in timp ce instrumentele cu coarde produc suntete mai melodioase, ce au darul ca prin vibratiile lor sa vindece, sa armonizeze natura si oamenii, adica sa faca sa inceteze conflictele – dupa cum sustin si unii fizicieni.
Muzica lui Wagner i-a deschis Veturiei Goga drumul spre lumea plin de intrigi a politicii i a spionajului. "Ea a reuit s l farmece pe Hitler prin muzica pe care o cnta, Wagner fiind compozitorul preferat al conductorului german", afirm profesorul clujean.
Exista niste legi obiective stabilite de Dumnezeu ce actioneaza in privinta conflictelor.
Ma uitam astazi la desenele de pe doua CD-uri cu jocuri ale baiatului meu, si mi se pareau asa de sataniste ca-mi venea sa le zdrobesc si sa le arunc la gunoi. Cu astfel de creatii incepi sa-i intelegi pe unii dictatori care le-au pus in piata mare si le-au dat foc.
Dar daca ne gandim bine, nu cumva astfel de creatii decadente fac sa apara dictatori pusi pe distrugere si razboaie?
Categoric asa este intrucat dupa cum spun lecturile lui Cayce, exista o lege - LIKE BEGETS LIKE - CEVA NASTE CEVA ASEMANATOR.
Si cum creatiile sunt violente si decadente (adica decazut din Rai) vor crea o realitate nihilista - de distrugere a tot ce a fost creat.
In RAI - EDEN - totul se multiplica, proviziile nu se termina niciodata pentru ca viata se desfasoara dupa cum Dumnezeu a lasat in legile sale, pe cand o societate decadenta nu va atrage decat distrugeri si decaderea din Rai. Schimbati creatiile - muzica, filme, jocuri, picturi, literatura, etc. si se va schimba si realitatea, astfel ca si Vladimir Putin si George Bush vor deveni mielusei.

alwis46
2007-06-07 09:35:20

Si privighetoarea lui Stalin.....

.....Ilya Ehrenburg care declama cat il tineau bobocii : ucideti-i pe germani chiar si in pantecele mamelor lor ! de parca si nenascutii ar fi fost vinovati de razboiul care tocmai incepuse atunci sau de parca toti germanii erau nazisti.
Fiecare ideologie cu privighetorile ei dupa cum fiecare pasare pe limba ei piere !

Aladin
2007-06-07 19:44:23

Autorul, este fiul lui Maria Goga ?

Pentru ca la nume coincide. Se pare ca profita de coincidenta pentru ai face pe unii, interesati sa afle cate ceva de la sursa.

Golanul
2007-06-07 20:10:49

??

Este prima oara cind aud asa ceva. Dar se poate sa fie adevarat. Ce se stie cu sigurantza (si marturia lui Horia Sima atesta) este ca dna Goga era o inversunata anti-legionara, punind gaz pe focul relatarilor despre abuzurile legionarilor prezentate lui Antonescu.

Ce-i drept, Hitler la rindul lui nu dadea doi bani pe Legiune (inca o adunare de nationalisti de care nu avem nevoie fiindca singurul natzionalism admis este cel german) si pusese toate cartile pe Antonescu. O fi avut si dna Goga vreun rol? Fiindca asa s-ar leaga...


« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Guvernul absurd (3064 afisari)
 Sotia lui Goga, "Privighetoarea lui Hitler" (2245 afisari)
 Mita la OTV (2219 afisari)
 Cartitele de sub Inter (2060 afisari)
 Rusia il plesneste pe Melescanu (1991 afisari)
 California Dreamin' (nesfarsit) (162 afisari)
 Negocieri, nunti si sfaturi pentru copii (160 afisari)
 Compromis pe schimbarile climaterice (70 afisari)
 Siamezele romance au trecut cu bine de prima operatie (66 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00683 sec.