Ziua Logo
  Nr. 3944 de vineri, 1 iunie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »

Analize si comentarii

2007-06-01

Comentarii: 20, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

bbbb
2007-05-31 23:15:25

Opozitie

"Asta, daca nu vor dori sa se sinucida din punct de vedere politic, caci ce partid ramane acum la guvernare va avea soarta PNT-CD."

Adica vor lasa in continuare PNL-ul la guvernare.
Care PNL, dupa ce se va vedea rezultatul euro-parlamentarelor, va fi obligat sa dea dovada de intelepciune politica, sa ia o pozitie impotriva lui Tariceanu, daca acesta nici macar atunci nu va considera momentul potrivit sa-si retraga partidul in opozitie.

cosor ion
2007-06-01 01:53:13

simple calcule

Basescu practic nu face parte din niciun partid,ca atare n-ar avea o resposabilitate in caz ca anumite partide fac anumite aliante in anumite scopuri.totusi basescu nu cred ca ar agreia cu Hrebenciuc sau Ilici,ar sinucidere sigura.pentru darimarea lui Tariceanu,inca se mai cauta solutii care sa nu compromita

doctorul
2007-06-01 06:38:16

Alianta toxica?

Pentru noi,nu pentru ei.De fapt,refacerea FSNului,cu structurile vizibile si invizibile,consolidate vartos,cu ramificatii in celelalte Partide,pe sfere de interese George Calalb

ionion
2007-06-01 07:00:06

republica nu o dam si proletarii securisti din Romania vom fi stransi uniti in jurul

CC al PCR .
Republica este idealul nostru, al tutulor !

green day
2007-06-01 07:10:24

Un presedinte care distruge aliantele

<<Asta, daca nu vor dori sa se sinucida din punct de vedere politic, caci ce partid ramane acum la guvernare va avea soarta PNT-CD.>>
Asta se intimla cind guvernezi alaturi de PD si Basescu.
Dar de data asta PNL a luat taurul de coarne si merge inainte.Ii dorim multa bafta.

odiseu
2007-06-01 09:14:28

Fara iesire

Toata lumea se preface ca nu intelege.PNL se afla intr-o situatie fara iesire:daca accepta sa puna Basescu saua pe ei,trebuie sa faca fuziune cu PD si PLD si sa dispara in "marele partid prezidential",visul si "pohta" viitorului"Mare Cirmaci";daca nu accepta,devine tinta aparataului de demolare al PD dirijat cu rinjetul de satisfactie tiparit pe fata de acelasi B.Singura urmare logica,este mersul inainte la guvernare,indiferent de aliati,un eventual "posibil" succes economic aducindu-i "poporul" alaturi.Sa nu creada democratii ca votantii au devenit proprietatea lor sigura si ca lume-i iubeste de nu mai poate.Sa vedeti surpriza cind intr-o zi si nu cred ca este departe si "marele combinagiu" se va trezi singur alergind prin salile de la Cotroceni cu mintea dusa aiurea inchipuindu-se ovationat de oameni.

enzo
2007-06-01 10:23:39

Un pic mai multa atentie, dle Comaroni !!!!!!!

Articolul dvs incepe cu ideea ca "tot mai mult SE VORBESTE despre o posibila alianta PD-PSD". Din start incepeti cu o ipoteza care nu este confirmata si incepeti sa crosetati, dezvoltand-o. Nu cred ca este politicaly corect.

Katty
2007-06-01 11:07:31

Re: Un presedinte care distruge aliantele

La 2007-06-01 07:10:24, green day a scris:

> <<Asta, daca nu vor dori sa se sinucida din punct de vedere politic,
> caci ce partid ramane acum la guvernare va avea soarta PNT-CD.>>
> Asta se intimla cind guvernezi alaturi de PD si Basescu.
> Dar de data asta PNL a luat taurul de coarne si merge inainte.Ii dorim
> multa bafta.
>
>

Si eu cred ca dv. ca PNL alta sansa nu are decit sa continue guvernarea. Oamenii se vor trezi din galagia asta stridenta pe care Basescu si partidele loiale lui o fac si se vor uita tot mai mult la rezultate. Daca PNL-ul sprijinit in umbra de celelalte partide nedoritoare de alegeri anticipate vor face o guvernare buna pina la sfirsitul mandatului, vor avea ce sa arate electoratului la viitoarele alegeri. A pleca de la guvernare acum inseamna sinucidere curata caci Basescu, PD si PLD vor arunca toate relele din lume in spinarea PNL-ului. Avintul lui Basescu pentru distrugere trebuie temporizat pina electoratul va reusi sa se trezeasca din manipularea intensa la care este supus. Parlamentul si guvernul trebuie sa inceapa sa invete sa nu mai raspunda la toate provocarile securiste ale lui Basescu si sa se concentreze pe guvernare, atragere de fonduri si modificarea fondului legislativ astfel incit Basescu sa nu mai aiba initiative din care sa cistige. Oamenii vor mai mult ca orcand fapte ca de promisiuni si vorbarie goala s-au cam saturat.

Mark
2007-06-01 13:39:05

DOINEA CORNEA - Interviu BBC- 31 mai 2007(fragmente)

Mark
2007-06-01 14:42:54

Doina Cornea fata-n fata cu reactiunea

Intr-o lume predominant apocaliptica, un personaj de talia D-nei Cornea devine atipic si respins ca "anormal" in perceptia majoritatii (75% din 44%).
Am folosit termenul 'apocaliptic" pentru ca este exact ceea ce vad eu acum intr-o Romanie sfasiata de haitele bulimice ale sistemului oligo-securist.Romania astazi , privita din afara cel putin, aduce din ce in ce mai mult cu Roma antica in care luptele intestine pentru putere si privilegii , promiscuitatea si egoismul clasei politice au indobitocit un popor deja rapus de aberatiile marxiste. Traian Basescu este dupa parerea mea un personaj apocaliptic , un Nero mai mic si mai prost educat caruia ambitiile si pofta de putere i-au intors pe dos simtul ratiunii. Sunt convins ca pentru a-si atinge scopurile perverse ar fi capabil sa arunce Romania in haos , parjolind totul in jur.Ceea ce este mult mai grav , este complicitatea unei sectiuni a "cremei " societatii civile care impinsa tot de interesul personal se descalifica pentru totdeauna.Judecand realist totusi, ei contribuie involuntar la procesul purificarii atat de necesar unei societati in convalescenta.

Katty
2007-06-01 15:02:42

Re: Un pic mai multa atentie, dle Comaroni !!!!!!!

La 2007-06-01 10:23:39, enzo a scris:

> Articolul dvs incepe cu ideea ca "tot mai mult SE VORBESTE despre o
> posibila alianta PD-PSD". Din start incepeti cu o ipoteza care nu este
> confirmata si incepeti sa crosetati, dezvoltand-o. Nu cred ca este
> politicaly corect.
>


...cit timp este doar o ipoteza nu este neaparat nevoie de a fi confirmata ... ramane o ipoteza pe care cine vrea o crede cine nu vrea nu o crede.

Mark
2007-06-01 15:50:48

Ce-ati face in locul lui Basescu?

Eu, mi-as face freza cu prosopul ,sau o noua vila(din salariul de presedinte) , insa nu in Mihaileanu sa ma stie toti oligarhii. Mi-as retrage fetele de pe statul de plata LUXTEN sa nu mai barfeasca presa ca i-au spaga prin intermediul progeniturilor.Ce idiot ar putea sa considere doua salarii minime pe economie de 15000 si 8000 de euro ,spaga mascata pentru un presedinte de stat(pe scaun)?

As trimite-o pe ELENA UDREA la produs prin diaspora pentru a-mi asigura voturile castigatoare in 2009.
Lui Boc i-as cumpara o tricicleta pentru a lua decizii rapide in situatii de criza.
As demola Golden Blitzul si as construi in loc un muzeu al imposturii .
As demola si parlamentul rusinii si guvernul urmand ca eu sa preiau in mainile mele soarta tarisoarei si a poporului care ma doreste si ma iubeste .Le-as achita cheltuielile de transport(din banii publici) tuturor celor care nu m-au votat si vor sa se stabileasca peste hotare. Asa voi ramane eu si cei "74%" care ma idolatrizeaza pina la orgasm.
M-as gandi si la reinstaurarea Monarhiei pentru linistea poporului , insa numai daca regele ar renunta la tron in favoarea mea .
Pentru ca eu,"Traian Basescu" sunt cel mai frumos, destept si indreptatit sa conduc Romania pina in ultima clipa a vietii mele.
Asa sa -mi -ajute Dumnezeu!

andreifodor
2007-06-01 16:26:43

imposibil, adevaratii continuatori ai PCR il avem acum

prin PSD, de netagaduit, prin PRM si PC, la fel si prin PNL: ce au fost Tariceanu si Patriciu inainte de 90. Luptatori anticomunisti? Ma tem ca pentru functie Tariceanu trebuia sa fie baiat bun. De aceea Lazarescu, colaborator demonstrat, l-a readus la PNL, dupa ce a fost dat afara. Poate PNL isi va schimba actuala conducere, care o tine captiva. Pentru a avea totusi o speranta...

simiondan
2007-06-01 17:10:32

Re: Doina Cornea fata-n fata cu reactiunea-indobitocit un popor?

depasesti in imaginatie partea cealalta! pro basescu. poti spune mintit, manipulat, dezinformat , umilit , ingretosat un popor sau cum doresti dar nu indobitocit un popor.
exprimare mult prea dura. romania astazi, privita din interior are cu totul si cu totul alta infatisare decat a unei biete cete indobitocite. america privita din interior , cum e? pentru ca din exterior, iti reproduc o fraza memorabila dintr-un film romanesc" nu exista pe lumea asta, om mai prost ca americanul!"
fraza a starnit ropote de aplauze, ghici unde?


La 2007-06-01 14:42:54, Mark a scris:

> Intr-o lume predominant apocaliptica, un personaj de talia D-nei
> Cornea devine atipic si respins ca "anormal" in perceptia majoritatii
> (75% din 44%).
> Am folosit termenul 'apocaliptic" pentru ca este exact ceea ce vad eu
> acum intr-o Romanie sfasiata de haitele bulimice ale sistemului
> oligo-securist.Romania astazi , privita din afara cel putin, aduce din
> ce in ce mai mult cu Roma antica in care luptele intestine pentru
> putere si privilegii , promiscuitatea si egoismul clasei politice au
> indobitocit un popor deja rapus de aberatiile marxiste. Traian Basescu
> este dupa parerea mea un personaj apocaliptic , un Nero mai mic si
> mai prost educat caruia ambitiile si pofta de putere i-au intors pe
> dos simtul ratiunii. Sunt convins ca pentru a-si atinge scopurile
> perverse ar fi capabil sa arunce Romania in haos , parjolind totul in
> jur.Ceea ce este mult mai grav , este complicitatea unei sectiuni a
> "cremei " societatii civile care impinsa tot de interesul personal se
> descalifica pentru totdeauna.Judecand realist totusi, ei contribuie
> involuntar la procesul purificarii atat de necesar unei societati in
> convalescenta.
>
>
>

Shadow
2007-06-01 18:24:26

Re: imposibil, adevaratii continuatori ai PCR il avem acum ai dreptate Andrei

> prin PSD, de netagaduit, prin PRM si PC, la fel si prin PNL: ce au
> fost Tariceanu si Patriciu inainte de 90. Luptatori anticomunisti? Ma
> tem ca pentru functie Tariceanu trebuia sa fie baiat bun. De aceea
> Lazarescu, colaborator demonstrat, l-a readus la PNL, dupa ce a fost
> dat afara. Poate PNL isi va schimba actuala conducere, care o tine
> captiva. Pentru a avea totusi o speranta...

Ce a u fost tariceanu si patriciu (asta ce e in pnl in afara de simplu membru?) inainte de 90? Se purta inainte zicala "ce au facut in ultimii cinci ani" apoi s-au facut 10-15 si acum aproape 20. Dar de ce nu ce au fost inainte de 90 basica si silvanii sai, blaga (oops) si boculetz, stolojan si stoica. Astia "nu conteaza" ? Adevaratii continuatori al comunistilor in politici si in exprimari (continuatori ai fsn si ilic,psdr si psd) ii ai la presedentie. Trebuie ca "lupa" e curata dar "barnele" de la presedentie nu destul de mari.

Mark
2007-06-01 18:32:55

Re: Doina Cornea fata-n fata cu reactiunea "populara"

Nu stiu replica si nici ca-mi starneste curiozitati sau interese, ceea ce stiu este ca emotional, strugurii sunt verzi ptr multi.
Vino si traieste aici si vei constata singur realitatea , in orice caz daca erau asa prosti nu aveau nici cea mai mica sansa sa ajunga No1 in lume , economic si militar.
Prosti sunt peste tot dar procentele difera de la natie la natie.....oricum majoritatea aplaudaca pro-bashista este mult sub nivelul prostului american de rand....
Ti-o spune unul care cunoaste ambele maluri ale garlei ...

La 2007-06-01 14:42:54, Mark a scris:

> Intr-o lume predominant apocaliptica, un personaj de talia D-nei
> Cornea devine atipic si respins ca "anormal" in perceptia majoritatii
> (75% din 44%).
> Am folosit termenul 'apocaliptic" pentru ca este exact ceea ce vad eu
> acum intr-o Romanie sfasiata de haitele bulimice ale sistemului
> oligo-securist.Romania astazi , privita din afara cel putin, aduce din
> ce in ce mai mult cu Roma antica in care luptele intestine pentru
> putere si privilegii , promiscuitatea si egoismul clasei politice au
> indobitocit un popor deja rapus de aberatiile marxiste. Traian Basescu
> este dupa parerea mea un personaj apocaliptic , un Nero mai mic si
> mai prost educat caruia ambitiile si pofta de putere i-au intors pe
> dos simtul ratiunii. Sunt convins ca pentru a-si atinge scopurile
> perverse ar fi capabil sa arunce Romania in haos , parjolind totul in
> jur.Ceea ce este mult mai grav , este complicitatea unei sectiuni a
> "cremei " societatii civile care impinsa tot de interesul personal se
> descalifica pentru totdeauna.Judecand realist totusi, ei contribuie
> involuntar la procesul purificarii atat de necesar unei societati in
> convalescenta.
>
>
>

Mark
2007-06-01 18:33:58

Re: imposibil, adevaratii continuatori ai PCR il avem acum

In frunte cu agentul straniu : Ba-Secu

La 2007-06-01 16:26:43, andreifodor a scris:

> prin PSD, de netagaduit, prin PRM si PC, la fel si prin PNL: ce au
> fost Tariceanu si Patriciu inainte de 90. Luptatori anticomunisti? Ma
> tem ca pentru functie Tariceanu trebuia sa fie baiat bun. De aceea
> Lazarescu, colaborator demonstrat, l-a readus la PNL, dupa ce a fost
> dat afara. Poate PNL isi va schimba actuala conducere, care o tine
> captiva. Pentru a avea totusi o speranta...
>

simiondan
2007-06-01 19:27:44

Re: dolarii sunt verzi pentru toti

mark-ule , am incercat sa-ti spun ca exagerezi. cunosc destul de bine ce inseamna america. sau mai bine zis , viata unui roman in america. america este in fata europei occidentale cu multi ani. din multe privinte. putem discuta altadata despre acest aspect. vezi tu, multi confunda NU -ul de la refendum cu o gloata isterizata , incapabila sa gandeasca , usor de manipulat , dornica de un tatuc care le stie si le face pe toate. este o mare greseala. basescu isi va lua pe cocoasa cei 75% din cati or fi , in situatia in care va aparea o varianta mai buna. eu cred ca aceasta varianta va aparea. cat de curand. nu, nu-i jiji , sper ca nu te gandesti ca asta-i varianta pe care o anticipez. da, Doina Cornea este o Doamna a spiritului treaz . daca-ti spun ca in 90 am facut parte din cei 3% care au votat ioan ratiu presedinte, ma crezi? cui spuneam cu cine am votat , radeau pur si simplu de mine . asta ca sa spun doar manifestarile calme. sa-ti mai spun ceva. exista si in romania locuri in care merita sa traiesti . fara balacareli politice, fara isterii . cat se poate de decent. o seara buna!

La 2007-06-01 18:32:55, Mark a scris:

> Nu stiu replica si nici ca-mi starneste curiozitati sau interese, ceea
> ce stiu este ca emotional, strugurii sunt verzi ptr multi.
> Vino si traieste aici si vei constata singur realitatea , in orice caz
> daca erau asa prosti nu aveau nici cea mai mica sansa sa ajunga No1 in
> lume , economic si militar.
> Prosti sunt peste tot dar procentele difera de la natie la
> natie.....oricum majoritatea aplaudaca pro-bashista este mult sub
> nivelul prostului american de rand....
> Ti-o spune unul care cunoaste ambele maluri ale garlei ...
>
> La 2007-06-01 14:42:54, Mark a scris:
>
> > Intr-o lume predominant apocaliptica, un personaj de talia D-nei
> > Cornea devine atipic si respins ca "anormal" in perceptia majoritatii
> > (75% din 44%).
> > Am folosit termenul 'apocaliptic" pentru ca este exact ceea ce vad eu
> > acum intr-o Romanie sfasiata de haitele bulimice ale sistemului
> > oligo-securist.Romania astazi , privita din afara cel putin, aduce din
> > ce in ce mai mult cu Roma antica in care luptele intestine pentru
> > putere si privilegii , promiscuitatea si egoismul clasei politice au
> > indobitocit un popor deja rapus de aberatiile marxiste. Traian Basescu
> > este dupa parerea mea un personaj apocaliptic , un Nero mai mic si
> > mai prost educat caruia ambitiile si pofta de putere i-au intors pe
> > dos simtul ratiunii. Sunt convins ca pentru a-si atinge scopurile
> > perverse ar fi capabil sa arunce Romania in haos , parjolind totul in
> > jur.Ceea ce este mult mai grav , este complicitatea unei sectiuni a
> > "cremei " societatii civile care impinsa tot de interesul personal se
> > descalifica pentru totdeauna.Judecand realist totusi, ei contribuie
> > involuntar la procesul purificarii atat de necesar unei societati in
> > convalescenta.
> >
> >
> >
>
>

cosor ion
2007-06-01 19:39:45

Re: Fara iesire

La 2007-06-01 09:14:28, odiseu a scris:

> Toata lumea se preface ca nu intelege.PNL se afla intr-o
> situatie fara iesire:daca accepta sa puna Basescu saua pe ei,trebuie
> sa faca fuziune cu PD si PLD si sa dispara in "marele partid
> prezidential",visul si "pohta" viitorului"Mare Cirmaci";daca nu
> accepta,devine tinta aparataului de demolare al PD dirijat cu rinjetul
> de satisfactie tiparit pe fata de acelasi B.Singura urmare logica,este
> mersul inainte la guvernare,indiferent de aliati,un eventual "posibil"
> succes economic aducindu-i "poporul" alaturi.Sa nu creada democratii
> ca votantii au devenit proprietatea lor sigura si ca lume-i iubeste de
> nu mai poate.Sa vedeti surpriza cind intr-o zi si nu cred ca este
> departe si "marele combinagiu" se va trezi singur alergind prin salile
> de la Cotroceni cu mintea dusa aiurea inchipuindu-se ovationat de
> oameni.
>
Odiseu,pentru ca tot vorbesti de crestere economica,pai deja economia creste,dar omul de rind saraceste.este cam ca pe timpul lui ceasca,cind faceam un cincinal in 4 ani.nu crezi ca aceasta crestere,care nu se reflecta in cresterea nivelului de trai,este putin,cam mult cosmetizata de actualii consilieri a lui Tariceanu in frunte cu Andronic,care Andronic l-a ingropat si pe Nastase?nu crezi ca Andronic este o cucuvea,care cind cinta anunta moarte?

Mark
2007-06-01 21:18:31

Re: Doina Cornea fata-n fata cu reactiunea "populara"/Coincidenta

In '90 tot cu Ratiu am votat , am avut fericita ocazie sa fiu linga el destul timp, in campanie (nu avea incredere in protectia secu si a apelat la noi )
Era sa-l pierdem de cateva ori dar nu intru in detalii(toate la timpul lor).
Cand au venit minerii ne-am gasit vreo 10 inconstienti sa il protejam pe El si familia de ura animalelor lui Ilievici (ca Basescu era atunci tot in gaska lor numai conteaza)
Numai cei care au fost acolo in momentele acelea stiu ce confortabil e sa stii ca dincolo de gard sunt sute sau mii de fiare alcoolizate. drogate si agitate de expertii securitatii kgbiste.La fel ca tine ma numar printre cei 3.98%, si pe mine m-au luat in ras destui apti necombatanti ai vremurilor, m-au trimis la Balaceanca cand alergam dupa semnaturi ptr Proclamatia de la Tmisoara (punctul 8) , m-au vinat in iunie 90 din Piata Universitatii si m-au pus pe drumuri...iaka asa am kam ajuns sa comentez realitatea psihomotorie a Cotrocenilor de peste garla ....Si-atunci cum sa nu te-apuce pandaliile cand vezi ca oameni care ti-au fost candva pe frecventa s-au lasat sedusi de cine? De o marztoaga securista care a bagat in mormant partidul lui Maniu, Copsu si Mihalache ? Cum poti sa treci peste toate magariile executate de consumatorul de spanac cotrocenist?
Coposu , D-zeu sa-l ierte , avea o vorba de mare greutate;
"PRINCIPIILE NU SE NEGOCIAZA" !
Cred ca am spus tot ...


> Nu stiu replica si nici ca-mi starneste curiozitati sau interese, ceea
> ce stiu este ca emotional, strugurii sunt verzi ptr multi.
> Vino si traieste aici si vei constata singur realitatea , in orice caz
> daca erau asa prosti nu aveau nici cea mai mica sansa sa ajunga No1 in
> lume , economic si militar.
> Prosti sunt peste tot dar procentele difera de la natie la
> natie.....oricum majoritatea aplaudaca pro-bashista este mult sub
> nivelul prostului american de rand....
> Ti-o spune unul care cunoaste ambele maluri ale garlei ...
>
> La 2007-06-01 14:42:54, Mark a scris:
>
> > Intr-o lume predominant apocaliptica, un personaj de talia D-nei
> > Cornea devine atipic si respins ca "anormal" in perceptia majoritatii
> > (75% din 44%).
> > Am folosit termenul 'apocaliptic" pentru ca este exact ceea ce vad eu
> > acum intr-o Romanie sfasiata de haitele bulimice ale sistemului
> > oligo-securist.Romania astazi , privita din afara cel putin, aduce din
> > ce in ce mai mult cu Roma antica in care luptele intestine pentru
> > putere si privilegii , promiscuitatea si egoismul clasei politice au
> > indobitocit un popor deja rapus de aberatiile marxiste. Traian Basescu
> > este dupa parerea mea un personaj apocaliptic , un Nero mai mic si
> > mai prost educat caruia ambitiile si pofta de putere i-au intors pe
> > dos simtul ratiunii. Sunt convins ca pentru a-si atinge scopurile
> > perverse ar fi capabil sa arunce Romania in haos , parjolind totul in
> > jur.Ceea ce este mult mai grav , este complicitatea unei sectiuni a
> > "cremei " societatii civile care impinsa tot de interesul personal se
> > descalifica pentru totdeauna.Judecand realist totusi, ei contribuie
> > involuntar la procesul purificarii atat de necesar unei societati in
> > convalescenta.
> >
> >
> >
>
>


« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Moscova a dirijat Revolutia (8933 afisari)
 M-am intors! Si cer Steaua Romaniei! (4412 afisari)
 Basescu si Securitatea in "Razboiul nevazut" (2839 afisari)
 Cutia neagra (2520 afisari)
 O noua alianta toxica (1702 afisari)
 Moratoriu politic pe sase luni (229 afisari)
 O chelnerita devine vedeta dupa ce a cantat pentru George Clooney (87 afisari)
 Romanii, mai pasnici decat francezii si americanii (86 afisari)
 Motiunea PD, depusa si retrasa pentru a doua oara (58 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00753 sec.