Ziua Logo
  Nr. 3939 de sambata, 26 mai 2007 
 Cauta:  
  Detalii »

Dosare Ultrasecrete

2007-05-26

Comentarii: 5, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

doctorul
2007-05-26 06:49:43

Cine ne va asculta telefoanele

in ce ma priveste,in primul rand cei ce vorbesc cu mine la telefon.I-am dibuit pe unii....si cand am de "comunicat"ceva,Ii chem si-mi dau drumul.

M_D_L
2007-05-26 12:51:50

Intrebare de baraj

Am auzit la televizor, de mai multe ori, ca emisiunea X de la postul Y, a fost urmarita de N milioane de cetateni. Se preciza ca in acelasi timp, alte M milioane de telespectatori priveau la Antena 1, altii la Pro-Tv, ... .
Prin ce mijloace tehnice pot sa spuna tovarasii securei, la ce canal ne uitam noi?
Din cate stiu, receptoarele de televiziune sunt de tip superheterodina. Semnalul de la antena (cablu), cu frecventa F1 corespunzatoare canalului receptionat, intra in selectorul de canale, este selectat si amplificat cu un tranzistor si se aplica unui al doilea tranzistor care are rolul de mixer. Tot la mixer se aplica si semnalul de oscilatorul local, care are o frecventa F2, mai mica cu 38MHz decat cea a canalului receptionat. Rezulta un semnal de frecventa intermediara, cu frecventa Fm=F1-F2, care este amplificat, demodulat, etc.
Teoretic, o parte din semnaluil de la oscilatorul local trece prin tranzistorul amplificator si ajunge la antena. Daca cineva aflat in exteriorul apartamentului, se cupleaza la cablu, poate sa vada cu un aparat numit analizor de spectru (care costa peste 1000$), la program privim.
Numai ca este imposibil sa urmaresti prin acest procedeu milioane de telespectatori.
Mult mai simplu este sa folosesti "calul troian" care se afla la toti in casa si anume telefonul. Eu cred ca aceste statistici se realizeaza foarte simplu scanand reteaua de telefonie (ascultand la cetateni in casa).
Sau poate au inventat altceva de care nu stim noi.
Daca cineva mai destept ca mine, poate sa ma lamureasca, i-as fi recunoscator.
Pina dezlegam misterul, ar fi bine sa mutati telefoanele pe hol, asta ca evitati situatiile ridicole. S-ar putea ca unii sa aiba sotiile mai naravase si sa strige lozinci in timpul unui "show".

M_D_L
2007-05-26 16:00:06

Re: Cine ne va asculta telefoanele

Domnule doctor,

Vad ca sunteti prezent tot timpul pe forum, fara sa spuneti mare lucru.
Probabil ca vreti sa fiti cunoscut, in ipoteza total nerealista ca partidul din care faceti parte (parca PNT, din cat imi amintesc) ar reveni in parlament. Vreti sa va legitimati astfel, ca "opozant" al regimului.
Pot sa bag mana in foc ca partidul dumneavoastra este in moarte clinica, asa ca nu mai pierdeti timpul.
Opozanti din astia care interpreteaza un rol am vazut multi.
Ori spuneti ceva clar, documentat, care sa ne unga la suflet, ori lasati-ne. Daca nu aveti un program economic, social, politic,.. , nu ne puteti convinge. Ne-am lamurit cum a fost cu cei 15.000 de specialisti.
Mai am eu la locul de munca o securista coclita (cu Stefan Gheorghiu), care se pare ca avut si alte colaborari (externe), cu functie la PNT.
Adevaratii opozanti sunt in alta parte.

doctorul
2007-05-27 11:51:33

Pentru M_D_L

Am plecat din PNTCD,imediat dupa castigarea alegerilor din 1996,fiind atunci secretar general al polului civic al CDR,ca presedinte al Conventiei Medicilor Democrati din Romania.In prezent sunt vicepresedinte al Actiunii Populare si sef interimar al organizatiei Municipiului Bucuresti,al acestui Partid. Dr.George Calalb

M_D_L
2007-05-27 19:42:51

Re: Pentru M_D_L

Mare branza!

Nu conteaza cum se numeste partidul la care sunteti acum.
Important este ca nu transmiteti un mesaj clar, nici dumneavoastra si nici sefii dumneavoastra.
Cat timp nu se deschide arhiva securitatii eu nu am incredere in nimeni.
Dupa parerea mea toate partidele sunt controlate de fosta securitate, care a schimbat sefii de la Moscova cu cei de la Washington. Ne-au vandut pe zero lei, ne-au facut economia si infrastructura tarii harcea-parcea si ne-au transformat in colonie. Ei si-au tras firme si vile, traiesc bine iar noi am luat teapa.
Nu am vazut in programele partidelor anumite chestiuni esentiale cum ar fi:

- O pozitie clara in legatura cu viitorul industriei si agriculturii romanesti;
- O pozitie clara legat de dreptul de proprietate asupra bogatiilor din subsol. Romanii nu si-ar fi vandut cu asa usurinta terenurile, daca ar fi fost stapani si pe ce se afla in subsol (petrol, minereuri). Exemplu: Rosia Montana, terenurile de pe malul Dunarii bogate in zacaminte de petrol (la adancime de peste 3000 m);
- Ar fi trebuit sa nu sustineti dreptul strainilor de a cumpara terenuri, decat dupa 50 de ani de la restituirea integrala a proprietatilor care au apartinut romanilor.

Ar mai fi multe de spus, dar sa le spuneti dumneavoastra cei care vreti sa ne conduceti, dace vreti sa va luam in serios.
Sau poate doriti sa ajungeti la putere, ca sa puneti botul la ceva contracte banoase, ca toti ceilalti.


« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Polemica Antonescu (3029 afisari)
 Suparare la Palat! (2824 afisari)
 Hitler in intimitate (2787 afisari)
 Bodyguarzi platiti regeste (2662 afisari)
 Elogiul neputintei (si al discriminarii) (2595 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.02843 sec.