Ziua Logo
  Nr. 3930 de miercuri, 16 mai 2007 
 Cauta:  
  Detalii »

Analize si comentarii

2007-05-16

Comentarii: 5, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

Nababul123
2007-05-16 02:03:45

Da bre

Cincinalu-n 4 ani si jumatate. Dar inainte ne taie padurile si ne exporta in Italy si pipitzele ramase p'acasa. Apoi va veni numa' lapte si miere .....

(I)rationalul
2007-05-16 05:58:17

obiectiv atins

integrarea, obiectiv atins. doar formal, pe hartie. e adevarat ca prostimea va asuda din greu sa contribuie la plata obligatiilor. si ceea ce vada UE romaniei va itra in buzunarele proprii sau ale unr imbogatiti pamnteni sau numai cu domiciliul in Ro. sa traiti bine!

JMJ
2007-05-16 06:14:29

Ce-ati zice de "never ending supply"?


Auzeam astazi un pastor pe DAYSTAR vorbind de Gradina EDEN cu atatea specii de pomi fructiferi ce vor da recolte in fiecare luna, ca acest cuvant, Eden, inseamna never ending supply, adica provizii care nu se termina niciodata. Pentru mine asta a fost precum i-a picat marul in capul lui Newton de a realizat legea gravitatiei, la care se gandea probabil de mult.
Cum tocmai am scris acum vreo trei zile despre aparitia din 1560 a Sfintei Fecioare la Vailankani, India, unui baietel ce vindea lapte batut pe marginea drumului, mi-am amintit cum zice ca dupa ce I-a dat o cana de lapte pentru copilul Iisus, pe care-L purta in brate, cand s-a dus sa-i spuna stapanului au vazut ca laptele din ulcior nu se mai termina. Deci asta e principiul pentru ca proviziile sa nu se termine niciodata.
E acelasi principiu descris si in Biblie, cand baiatul acela i-a dat lui Iisus cei doi pesti si cinci paini pe care le avea, iar El a multiplicat de a saturat 5000 de oameni si au mai ramas 12 cosuri de mancare pe care le-a luat copilul ca rasplata.
In toate localitatile unde a aparut Maica Domnului acestea s-au transformat datorita pelegrinilor, ce vin si cheltuiesc ceva bani, in adevarate Gradini Eden sau Paradis. Nu numai datorita cladirilor si vegetatiei, dar si pentru ca e armonie si dispare fenomenului infractional.
Studiind imprejurarile in care a aparut Doamna Noastra in mai multe locuri, vedem ca erau mici comunitati de oameni saraci dar cu credinta si a aparut unor copii care recitau rozariul sau erau foarte muncitori, si-si ascultau parintii ingrijind de oi sau alte animale. Deci e necesara investitia in credinta ca odata ce apare Sf. Fecioara, ea va trimite oameni care sa contribuie cu bani pentru constructia unor biserici la care sa se straga apoi credinciosii la slujbe si rugaciune.
Cum a fost in India: mai intai l-a trimis pe baiatul caruia I-a vindecat picioarele ca sa poata merge la un crestin sa-I ceara sa construiasca biserica. El spusese ca ar merge dar ca este schilod de picioare (chair si asa zice ca o ajuta pe mama lui foarte mult). Atunci Ea I-a spus sa se ridice, si atunci a vazut ca putea sa si alerge caci era vindecat. Bucuros, s-a dus la acel crestin sa-i spuna iar el l-a crezut pentru ca stia ca numai Maica Domnului putea sa-l vindece (cei de la Fatima au luat si bataie de la parinti si au fost arestati ca sa nu mai spuna minciuni). Au construit o biserica dupa posibilitati si lumea continua sa vina la slujbe.
Dar la 8 sept. 1869 le-a trimis niste crestini mai instariti: o corabie portugheza ce mergea de la Macao la Goa a intrat intr-o mare furtuna in Ocenul Indian. Atunci, marinarii s-au rugat la Virgin Mary si I-au promis ca daca ii scapa vor construi o mareata biserica. Asa se face ca i-a adus la tarm exact la Velangani (Vailankani). Nu numai ca au construit biserica, dar s-au reintors dupa un an de au adus obiecte decorative pentru biserica. Sa cautati la google.com - Our Lady of Vailankani si sa vedeti ce biserica mare si frumoasa e. In fiecare an e mare festival de la 29 august pana la 8 sept. – de ziua Sf. Maria, pentru a comemora miracolul salvarii marinarilor, dar au si fost vindecati multi bolnavi. Vine multime de oameni, fac baie religioasa in mare, unii se rad pe cap si ofera parul preotilor pentru a scoate bani pentru biserica, si se taraie pe genunchi pana in biserica (dupa cum am vazut si la Fatima si in Mexic). Vin si Hindu pilgrims, devenind ca o Mecca of South Asian Christianity.
Asa ca organizarea de grupuri de recitarea Rozariului si studiului Bibliei, mai ales in comunitatile de rromi si oameni saraci, este calea, fratilor, ca Romania sa devina gradina Maicii Domnului – cum zicea Papa Ioan Paul II. Am vazut ca rromilor le place sa cante The Chaplet of Divine Mercy (I-am invatat in engleza ca n-am gasit traducere buna in romaneste sa fie pusa pe muzica) si alte cantari din cartea de la biserica americana catolica. Apostolii, ca si primii crestini cand se aflau in temnite, cantau de frica sau de nevoie pentru a scapa din situatiile respective, dupa cum scrie in Faptele Apostolilor 16:22-34
23. Si, dupa ce le-au dat multe lovituri, i-au aruncat in temnita, poruncind temnicerului sa-i pazeasca cu grija.
24. Acesta, primind o asemenea porunca, i-a bagat in fundul temnitei si le-a strans picioarele in butuci;
25. Iar la miezul noptii, Pavel si Sila, rugandu-se, laudau pe Dumnezeu in cantari, iar cei ce erau in temnita ii ascultau.
26. Si deodata s-a facut cutremur mare, incat s-au zguduit temeliile temnitei si indata s-au deschis toate usile si legaturile tuturor s-au dezlegat.
Aceasta este puterea credintei si prin cantece si rugaciuni aducem din nou Paradisul pe pamant – cum scrie in Apocalipsa ca va cobori Noul Ierusalim.

Olga Khan
2007-05-16 06:49:48

Ce pacat

ca doar celor care au infiintat EU, le creste nivelul de trai !!!

ionescu
2007-05-16 18:06:50

Vorge de claca

Adevarata "gulguta"


« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Cu Basescu inainte! (5468 afisari)
 Dovada Flota (5455 afisari)
 Avion deturnat de o partida de sex (2956 afisari)
 Orasul plutitor (2195 afisari)
 "Campanie murdara pentru referendum" (1812 afisari)
 Renegocierea majoritatii parlamentare, legea lustratiei si o colaborare cu Iliescu, Constantinescu si Regele Mihai (369 afisari)
 Unul dintre cei mai mari traficanti de heroina, arestat cu ajutor romanesc (205 afisari)
 Activitatea Directiei Nationale Anticoruptie la control (75 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00802 sec.