Ziua Logo
  Nr. 3909 de vineri, 20 aprilie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2007-04-20
Ionut04 (...@yahoo.co.uk, IP: 130.237.70...)
2007-04-20 10:21
Bun venit Ion Iliescu la al patrulea mandat

Exista si motive de "bucurie" prin suspendarea presedintelui Basescu. Mai intai "maestrul papusar", Ion Ilescu are puterea completa ca doar nu isi inchipuie cineva ca nea Nicu o sa stea la Cotroceni de capul lui. Al doilea motiv ar fi sa le spunem adio domnilor Tariceanu si compania. Ar fi de mirare ca in 2 luni sa nu avem un guvern PSD. Doar au si ei falitii lor carora sigur nu le-ar place ca banii de la UE sa fie administrati de liberali. Deci PSD a castigat in final alegerile din 2004. E drept dupa 3 ani, dar le-a castigat. Alte doua motive "de bucurie" ar mai fi legate de presa si de noul presedinte. Adica adio presa libera, urmeaza botnitele. Cat priveste noul presedinte, putem spune de pe acum: Bun venit Jiji. Desigur ar mai fi interesant si cat va obtine la viitoarele alegeri PNL si intr-o mai mica masura cati bani vom primi de la UE. Dupa cum se vede domnul SRS va avea o gramada de motive de analizat. Cat despre popor....

Ghita Bizonu' (...@yahoo.com, IP: 86.107.234...)
2007-04-20 13:38
Re: bai da nehalit ma iesti !

Ii crezi prea nehaliti si prostiti de foame pe psedei.. Poate ca esti tu prea nehalit. Observa ca nu zic ca pesedeii ar fi de pus la icoana!
Si acu sa detaliez motivele ptr care ar fi de mirare ca in 2 luni sa nu avem un guvern PSD.
Pai primum: in 2008 urmeaza alegeri parlamentare.
Daca PSD preia guvernu ca avea de infruntat acuza de duplicitate, de infamie samd. Asat in plus ptr nota de plata a integrarii europene (exista. Au platit-o toti , inclus cehi si polonezi! noi de ce-am face exceptie?!). Si in plus decateva luni se observa o oarescare degradare a situatiei economice. Deci PDSR ar trebui sa plateasca o erodare guvernamentala de 4 ani doar ptr 16 luni de guvernare. Proasta afacere. Doar daca este mort de foame (nu-i cazu;l lui. Poate al tau si al pedeilor tai!).

Insa are motive sa mai astepte nitel. Guvernarea va eroda PNL. Nici PD nu va fi iertat (desi voi sperati ca nu. Va inselati). Asa ca poate sta inca nitel in popozitie. Ca sa nu zic ca statu-n popozitie este excelent ptr a disciplina pe unii care mai uita de disciplina de partid. De ex grupu de la Cluj, prea prieten cu pedeii tai.

Daca io as fi in locu lu Geoana as sta listinit anu asta. Dar m-as pregati in liniste, fara graba. As folosi alegerile europene ca pe un teren de proba.
Mi-as face programul , listele samd.
Si api calculele. Ca am zis ca as sta linsitit anul asta. Inetresul meu ar fi ca sa provoc alegeri prin aprilie , cel mai tarziu inie 2008. Cica alegeri normale la termen, ca 2008 e an electoral.

DSi cu presa . Oricum Basescu a zis gaozari.
Air Jiji. da e o probleam . Este succesorul perfect al unui personaj ca Basescu.


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariilePentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Pariul meu a fost castigat (5628 afisari)
 Vin la Cotroceni! (5183 afisari)
 Tin pariul lui Sorin Rosca Stanescu! (3674 afisari)
 "Va voi spune adevarul acestei guvernari" (3346 afisari)
 Confesiunile ucigasului de la Virginia Tech (3212 afisari)
 19:00 (953 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01616 sec.