Ziua Logo
  Nr. 3909 de vineri, 20 aprilie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »

Analize si comentarii

2007-04-20

Comentarii: 11, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

buratino
2007-04-20 00:01:43

ha, ha, ha, nea Severine, o nimerishi

da uitashi sa mentionezi cum au violat in grup constitutia cei 322 de mafioti din parlament.

dinudinu
2007-04-20 00:39:57

din partea mea...

... nota 10 pentru toate cele 3 comentarii.
Astept candidaturi pentru functia vacanta de presedinte. Am votat anti-Nastase si n-a iesit bine. Nu vreau sa votez si de data asta anti-... . As vota Severin pentru presedintie, dar sunt convins ca nu veti candida si va inteleg.

griar
2007-04-20 01:15:14

Re: ha, ha, ha, nea Severine, o nimerishi

La 2007-04-20 00:01:43, buratino a scris:

> da uitashi sa mentionezi cum au violat in grup constitutia cei 322 de
> mafioti din parlament.
>


Nu, ca de data asta a fost cu consimtamantul victimei. Mai mult, Constitutia i-a provocat, umblad prin Parlament cam "descoperita".

traian lazar
2007-04-20 02:51:06

Excelent!

Insa in ceeace priveste lovitura de stat gresesti. Basescu(scuze ,dar nu-i pot
spune ''domn'') poate da linstit lovitura de stat,ca ,daca nu reuseste il repune
C.C. in scaunul de presedinte , de oarece fapta nu si-a produs efectul (nu stiu
daca expresia folsita este exacta)

Ioan Danila
2007-04-20 03:35:21

LOVITURA DE STAT DIN PARLAMENTUL ROMANIEI

Parlamentarii unii n Grupuri de interese, neputand sa-l coopteze si pe Seful Statului, Traian Bsescu, n Gaca Iliciilor, au hottat neconstituional s-l suspende din funcie.
Dei, Curtea Constituional nu a avizat favorabil cele 19 invinuiri ce i se aduc presedintelui de inclcare a Constituiei, Parlamentul, i mai ales grupurile de interese din sfera economic a unor parlamentari, au acionat mpotriva hotrarii Justiiei emis n motivaia suspendrii.
Ceea ce sa ntamplat n Plenul celor Dou Camere, nu mai e nevoie s mai derulez i eu pentru c, martori au fost toi cetenii Romaniei la Mascarada de rzbunare i ur creat de forele potrivnice presedintelui.
In aceast Adunare a Parlamentului n-a avut loc o dezbarere civilizat n care s-i arate ceteanului Bsescu n calitatea sa de presedinte al Romaniei unde a greit ci, o vdit ur mpotriva unui demnitar ce nu se poate ralia la interesele Mafiei din Guvern, Senat si Parlament, o ur eit din comun n care bunul sim al unor vorbitori a depit limita bunului sin i al ridicolului blasfemiind nu pe ceteanul Bsescu ci pe Preedintele Romaniei, o funcie ce trebuie s impun de la sine respect dac se are n vedere c le vor veni randul si altor cetateni sa ocupe Portofoliul acestei functii i, cand se vor vedea in astfel de situaii cum le va venii! Bine? Nu prea cred.
Deii fac parte din Partidul Stangii Unite i conduc o Filial din Moldova, pot sa afirm c Traian Basescu a fost, este si va fi singura sperant a romanilor n a stopa criminalitatea si crima organizat, n a stopa urmarile lsate de PSD n ceea ce priveste srcia lucie n care se afl, fotii oameni ai muncii din perioada de dinainte de 1989 de la orase si sate - acum pensionari, dac au reusit sa supravetuiasca n toata aceasta perioada de 18 ani de tranzitie.
Nu am vazut cum sun exect verdictul Curtii Constitutionale ns, nerespectarea hotrarii acesteia de catre Parlament, constituie o incalcare grav a Constituiei, fapt ce nu trebuie lsat ne amendat de msurile ce vor urma, mai ales c aceast edin Parlamentar nu a inut cont de voina poporului ce la ales pe Traian Basescu n functia Suprema in Stat.
Ceea ce a pit Traian Bsescu n conflictul deschis de acesta cu Mafia economic infiltrat in institutiile statului este exact ceea ce a pit Lisus Christos cand a fost luat de inchiziie din apele Iordanului, dus pe Cruce si Rstignit, fr o judecat dreapt n care s i se confirme rutatea faptelor nainte de a fi condamnat.
In jurul orei 14, fiind in Bucuresti, am lasat televizorul si am dat inconjorul Casei Poporului s vad daca cetatenii bucuresteni sant preocupati de soarta acestei tri i opiniile acestora fat de situatia creat si, constat ca drumul unor oameni razleti duceau ctre Piata Universitatii, locul unde au loc deobicei mitinguri.
Aici ierau in jur de cca. 100 de oameni ce-si manifestau simpatia fata de presedintele Basescu insa intre timp sosind Stolojan si anuntand ca Presedintele Basescu intentioneaza sa vina in Piata Universitatii, fluxul de oameni de dute-vino de pe Bulevardul Magheru, se opreau si se alaturau multimii in a-si manifesta aprobiul fata de intentia Parlamentului de suspendare, adunandu-se in final, la sosirea presedintelui in jur de cca 8.000 de oameni.
Toti ce-i prezenti la Miting au apreciat curajul presedintelui de a nu se asocia cu Mafia Grupurilor organizate in principalele institutii ale statului si si-au manifestat n Plen atasamentul fat de cauza dreapt n care sa angajat sa-i duc la indeplinire mandatul i promisiunile din Campania Electoral.
Membrii PSU din Filiala Vaslui, i exprima indignarea fa de atitudinea parlamentarilor vorbitori in Plenul Sedintei ce au ponegrit Institutia Prezidentiala impiedicand presedintele Romaniei sa-i exercite atributiunile consfintite in Constitutia Romaniei i eludarea Hotrarii Curtii Constitutionale de ctre Parlament.

niculina
2007-04-20 05:11:12

ghicitoare

cine decide daca cineva a incalcat grav constitutia?
a)-curtea constitutionala?
b)-parlamentul?
c)-presedintele tarii?
d)-srs?
e)-adrian severi?
f)-toata lumea?
in caz ca raspunsul corect este "a" atunci parlamentul este in primejdie si odata cu el toata gasca de infractori care roiesc in jurul lui si al guvernului romaniei.

mambo
2007-04-20 05:16:00

cozma, mineriade, etc

Nu faceti parte din PSD, tovarase Severin? Sau atunci cind e vorba de Iliescu totul e legal?

laur
2007-04-20 06:12:54

paralele istorice

Apropos cand senatul Romaei l-a declarat de Iulius Cezar Enemy of Rome a gresit sau a avut drepatate ?

Daca stai sa ii ascultzi pe basino balitzii mofluzi ca ei nu fac perate din nici-un grup de interese intrucat ei nu au nici-un inters in tzara asa au gresit .

Vorba lui Marc Antoniao cand a dat fatza cu asasinii lui Cezar "ce avem aici , toata bogatzie Romei si nici sabia care sa o apere"

Caci democrtatzia dintodeuna a insemnat parlament parlament care a insemant grupuri de interse . Doar dictatura nu are grupuri de interese interesul truturos fiind sa il linga in posterior pe lider maximus caci altfel harst jos capatzana , vine Dinca Te Leaga si gata cu interesul.

Deci cum era mai bine cu un senat aplecat pana la pamant in favoarea bogatasilor vremii sau cu un dictator plin de succese militare in ciuda epilepsiei de care suferea ?

Amatorii de dictatura mai mult sau mai putzi luminata in numele plebeilor sa isi aduca aminte cum a mai "luminat " Nero Roma si le-a "largit-o orizonatul" nevestelor si ficelor senatorilor Caligula cand le-a convocat bordel pentru a aduce astfel bani la buget., ca deh in numele poporului se poate si un cal senator , doar calul nu face parte din nici-un grup de interese ceea ce il face OK . N'asa ?

Asa ca ce alegetzi ? Interese de grup parlamentare sau dictatura demagogica ? Si cum alegetzi asa o sa avetzi..

cosor ion
2007-04-20 07:22:10

D-le Danila

faceti parte dintr-un partid despre care inca nustiu nimic.va intreb acest partid alstingii unite este inscris la tribunal,adica este legal.daca DA,si il sustineti pe Basescu,atunci organizatii actiuni,prin care sa cereti dizolvarea acestui parlament rosu ales pe liste de partid si nu prin alegeri uninominale.pentru aceasta lovitura parlamentara cum o numiti,eu i-am spus puci,pe cine sa tragem la raspundere cind noi am votat numai liste si sefi de partid.

griar
2007-04-20 13:43:02

Re: paralele istorice

Corect, dar ar fi bine sa existe si un cadru legal in care furtul sa fie sanctionat, totusi. Or, in tarile post-socialiste, acei miliardari rasariti peste noapte NU si-au facut averea prin munca, ci pe cai ilicite. Sunteti de acord? Iar atunci cand acesti "norocosi ai tranzitiei" se coalizeaza, ca sa-si apere interesele "de grup", uita ca au deja puterea banului si o vor si pe cea politica, totala, e semn ca gluma se ingroasa, asta nu mai e democratie, si nici Parlament...

La 2007-04-20 06:12:54, laur a scris:

> Apropos cand senatul Romaei l-a declarat de Iulius Cezar Enemy of Rome
> a gresit sau a avut drepatate ?
>
> Daca stai sa ii ascultzi pe basino balitzii mofluzi ca ei nu fac
> perate din nici-un grup de interese intrucat ei nu au nici-un inters
> in tzara asa au gresit .
>
> Vorba lui Marc Antoniao cand a dat fatza cu asasinii lui Cezar "ce
> avem aici , toata bogatzie Romei si nici sabia care sa o apere"
>
> Caci democrtatzia dintodeuna a insemnat parlament parlament care a
> insemant grupuri de interse . Doar dictatura nu are grupuri de
> interese interesul truturos fiind sa il linga in posterior pe lider
> maximus caci altfel harst jos capatzana , vine Dinca Te Leaga si gata
> cu interesul.
>
> Deci cum era mai bine cu un senat aplecat pana la pamant in favoarea
> bogatasilor vremii sau cu un dictator plin de succese militare in
> ciuda epilepsiei de care suferea ?
>
> Amatorii de dictatura mai mult sau mai putzi luminata in numele
> plebeilor sa isi aduca aminte cum a mai "luminat " Nero Roma si
> le-a "largit-o orizonatul" nevestelor si ficelor senatorilor Caligula
> cand le-a convocat bordel pentru a aduce astfel bani la buget., ca deh
> in numele poporului se poate si un cal senator , doar calul nu face
> parte din nici-un grup de interese ceea ce il face OK . N'asa ?
>
> Asa ca ce alegetzi ? Interese de grup parlamentare sau dictatura
> demagogica ? Si cum alegetzi asa o sa avetzi..
>

Holospin
2007-04-20 14:06:34

Sunteti pe dinafara domnule.

Stau si ma gandesc de ce suntem in regres acum in 2007 fata de celelalte state, dar citind articolul dumneavoastra ma lasa fara cuvinte sa condamnam un parlament ,sa invinuim 323 de oameni pentru un alt om este ridicol si totusi avem ochi si nu vedem avem urchi si nu auzim s-au auzim ceea ce ne convine noua Traian Basescu este vinovat domnule inca din 1990 ne putem aduce aminte de el cand au venit minerii si l-au dat jos pe Roman domnia sa era ministrul transporturilor; in guvernarea 1996 -2000 domnul Basescu si PDul de atunci l-au inlaturat pe Ciorbea in 1998 PDul a iesit de la guvernare din cauza ciolanului este un generator de scandal domnul Basescu de doi ani jumatate este la putere ce a facut ? in afara de scandaluri si scandalurile nu au fost pentru coruptie pentru ca toti sun corupti inclusiv domnia sa scandalurile au fost pentru ciolan nu le ajungea ciolanul pentru ca erau prea multi
(ca prtide ma refer ) la guvernare si nu a dorit altceva decat sa remana PDul dar nu ia reusit .


« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Pariul meu a fost castigat (5628 afisari)
 Vin la Cotroceni! (5183 afisari)
 Tin pariul lui Sorin Rosca Stanescu! (3674 afisari)
 "Va voi spune adevarul acestei guvernari" (3346 afisari)
 Confesiunile ucigasului de la Virginia Tech (3212 afisari)
 19:00 (953 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01496 sec.