Ziua Logo
  Nr. 3905 de luni, 16 aprilie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2007-04-16

Comentarii: 110, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

valinu
2007-04-15 23:19:45

Da....Traian Basescu greseste.....

Si inca foarte mult....si are o rabdare de otel...
Cea mai buna solutie ar fi intr-adevar nu sa-si dea demisia, stiu ca multi s-ar bucura de asta....nu, ci sa dea votul de blam si sa dizolve parlamentul si guvernul, provocand alegeri anticipate....asta ar fi solutia optima.

popescu aurel
2007-04-15 23:24:09

Cu caietul in mina

Smerenia Sa Basescu, la Manastiri. Oroare!


Presedintele Romaniei, in compania Sf. Pahomie, noul sau consilier pentru relatiile cu publicul larg si majoritar. Inadmisibil! Caci, ne intrebam: intr-un stat parlamentar, care de la ’89 si intr-o Europa Unita care n-a voit a ne spune "nu", asadar, ma-ntelegi!, ce are a face Romania noastra care o modernizam cu vitiile populiste ale unui sef de stat mai ortodox decit Teoctist? Aceasta-i intrebarea. Dar cine si de ce intreaba? Sa vedem.

Daca intrebarea si reprosul vin dintr-un suflet cucernic, ranit de atletismul monastic al presedintelui, atunci e, intr-adevar, de discutat. In cazul de fata, intrebarea vine insa de la persoane si organizatii care si-au retezat, de mult, dreptul de a suspina etic la capatiiul norodului. Presedintele e certat pentru intrebuintarile nemiloase si lipsite de onestitate pe care le da maselor adunate la vreun hram. Asta ii ingrijoreaza generos pe cei ce se ocupa, altfel, zi si noapte cu tehnologia maselor plastice electorale. Aceleasi televiziuni si ziare care stau 24 din 24 in creierul popular, si il spala, si il demonteaza, si iar il spala, se indigneaza de populismul manastiresc al lui Basescu. Aceleasi ziare si televiziuni, care pun la munca, prin rotatie, echipe de echipe de comentatori obiectivi anti-Basescu, tipa, acum, ca presedintele a iesit in aut. Acelasi Dan Voiculescu care umbla insotit de o troica de televiziuni despre Dan Voiculescu e miniat ca anchetatul sau Traian Basescu umbla liber prin tara si "face campanie electorala in biserici". Cu alte cuvinte, maestrii manipularii fierb de corectitudine si cer neamestecul in dreptul popular la liber discernamint.

Distanta cuviincioasa fata de cugetul norodului e o tema rapusa, in Romania, de la inceputul anilor ’90, prin insistentele uneori brutale, uneori perfide, intotdeauna grosolane ale grupului Iliescu. De atunci incoace, de la Iliescu citire la Geoana prelungire, PSD a folosit, de pilda, tema chiriasilor. Cu acest gen de argument resentimentar si demagogic s-a intors PSD, mereu, catre un electorat pe care l-a purtat in lesa, sustinind, simultan, ca nu face propaganda electorala, ci justitie sociala. Adevaratul scandal de intoxicare politica in masa nu e minidiscursul de aluzie electorala al presedintelui Basescu, la canonizarea Sf. Pahomie. Otrava care sluteste, minte si pune la treburi necugetate milioane de oameni e de gasit in proiectul de lege cu care a inceput logodna PNL - PSD. Proiectul care imbie cu locuinte de la stat pe chiriasii plecati din case nationalizate. Acest copil cu doua guri al acuplarii liberal-pesediste peteste cu un glas votul celor pe care ii insala cu cealalta voce. Cine e mai necinstit si cine iese in fata poporului drapat intr-o minciuna cit un prapor: Basescu sau proaspetii ingrijorati de securitatea mentala a natiei, inainte de vot?

Cealalta idee nefericita pe care o strecoara noul val critic in palmaresul lui Basescu e concluzia nerostita ca a te " intoarce la popor" e, cumva, un lucru de rusine. Ca poporul e, oarecum, dar sesizabil, murdar, prost si natarau. Aici, partizanii democratiei de tinuta regulamentara au, daca nu dreptate, macar simturi la zi. Intr-adevar, poporul pute un pic, transpira neinspirat prin tramvaie si face dezacorduri pina baga limba noastra cea frumoasa in spitalele noastre cele returnate mafiei de Nicolaescu. Asa e. Poporul nu e dragut si nici nu da bine printre portelanuri. Dar asta nu e o problema. Sau e numai pentru cine vrea sa faca din Romania un salon cu invitatie pe baza de snobism. Asta e culmea! Mirlele abia iesite din sosetele nespalate ale Securitatii si miliardarii abia invatati cu rostul tacimurilor s-au subtiat si vor un popor de firma. Nu se poate. Democratia se face cu cine e de fata, nu se amina pina se intorc masele de la masteratul in eticheta.

Noua protipendada secreta fiere. Supararea vine dintr-o neintelegere uriasa. Un amar de sus-pusi si influenti si-au facut socoteala ca pot conta pe cumintenie muta si au dat de magnetism popular. Eroare. Basescu nu e Isarescu.

kalino
2007-04-15 23:53:58

daca nu basescu si nici becali


atunci cine va cistiga, domnule SRS?
nu ne-ati spus si nu vom mai putea dormi in noaptea asta.

gili
2007-04-16 00:06:56

Valinule dragule , ca cum le zici mata bobocule mai rar ...

Bag io seama ca talica ai fi oarece var premar cu Costica cela de umbla la piept cu insigne leberale , plateste cotizatie la taranisti si ii ridica osanale lui Ba'secu asta , n'asa?
Ca cum altfel sa te taie capul ca parlamentul poa sa fie dizolvat intr-un pahar cu apa prin care-si invirteste lingura Ba'secu ?!
Acuma nu ca nu l-ar duce si pe Ba'secu capul cam tot cit pe talica , numa ca trebshoara asta s-ar chema LOVITURA DE STAT .
Altfel ... solutie optima precum bine zici , n'asa?

niculina
2007-04-16 00:24:31

Re: Valinule dragule , ca cum le zici mata bobocule mai rar ...

La 2007-04-16 00:06:56, gili a scris:

> Bag io seama ca talica ai fi oarece var premar cu Costica cela
> de umbla la piept cu insigne leberale , plateste cotizatie la
> taranisti si ii ridica osanale lui Ba'secu asta , n'asa?
> Ca cum altfel sa te taie capul ca parlamentul poa sa fie
> dizolvat intr-un pahar cu apa prin care-si invirteste lingura Ba'secu
> ?!
> Acuma nu ca nu l-ar duce si pe Ba'secu capul cam tot cit pe
> talica , numa ca trebshoara asta s-ar chema LOVITURA DE STAT .
> Altfel ... solutie optima precum bine zici , n'asa?
>
mai gigele de unde ai tu talentul acesta arhaic? nu te mai forta atat ca oricum nu te baga nimeni in seama, ca e prea greu de citit in limba pe care te straduiesti sa o copiezi.

gili
2007-04-16 00:33:01

Re: daca nu basescu si nici becali

Cum adecatelea cine va cistiga ?!
Evident , cine trebuie , n'asa?

PS

Daca tii neaparat sa stii cine trebuie mai inainte de rezultatul oficial , intreaba-l pe IONION , asta are oarece relatii la locul unde se hotaraste cine trebuie si daca vrea poate sa-ti spuna .
Bineinteles daca hotarirea a fost luata . Daca nu , mai asteapta ...
Ce te grabesti asa ?!

gili
2007-04-16 00:36:14

Neculino fata draga ...


Io totdeauna te-am considerat o fata extrem de fisneata acilea pe forum , care-si face simtita prezenta , da acuma ... daca tu zici ca ai fi ... nimeni ...
Sa fii sanatoasa , n'asa?

cosor ion
2007-04-16 00:45:16

Ziua

eu cred ca am fost autentificat

gili
2007-04-16 00:50:12

Re: Neculino fata draga ... II


Nu de alta , da nu tiu minte sa te fi pus sa ma bagi in seama , n'asa?
Sau te-ai aflat in treaba ?

gili
2007-04-16 00:51:05

Cosor ...

La 2007-04-16 00:45:16, cosor ion a scris:

> eu cred ca am fost autentificat
>
Io sunt convins ...

cosor ion
2007-04-16 00:52:50

D-le SRS

ce putea face Base in calitate de Presedinte?daca nu accepta acest guvern,era reclamat la CC ca se opune si tot prost iesea.ca isi exprima parerea ca noul guvern este ilegitim,o face nu in calitate de presedinte ci in nume personal,ca orice om de pe strada.este dreptul lui de a spune cum vede el situtia asa cum Geoana Ilici,Voiculescu etc isi exprima parerea,uneori chiar de la tribuna palamentului.eu iti promit ca intre Basescu si Gigi nu a fost nici o intelegere,pentru ca va spun politica e mult mai curva decit fotbalul si vreau sa va mai spun ca va puteti da de zeci de ori peste cap,Basescu va avea girul poporului din primul tur.deci va previn ca nu cumva sa faceti infarct,ca inca mai trebuiti,cel putin pentru marele filantrop Patriciu.

alwis46
2007-04-16 01:06:20

Cvadrupla greseala in lumina avizului Curtii Constitutionale.
<<6 Aprilie 2007
Curtea Constitutionala a dat, joi, aviz negativ solicitarii privind suspendarea din functie a presedintelui Traian Basescu.>>
<<Curtea Constitutionala a constatat, cu majoritate de voturi, ca propunerea de suspendare din functie a presedintelui Traian Basescu se refera la acte si fapte de incalcare a Constitutiei, savarsite in exercitiul mandatului, care, prin continutul si consecintele lor, nu pot fi calificate drept incalcari grave, de natura sa determine suspendarea sefului statului. >>
<<"Ramane ca Parlamentul sa decida, pe baza datelor si informatiilor care-i vor fi prezentate cu ocazia dezbaterilor asupra existentei si gravitatii faptelor pentru care s-a propus suspendarea din functie a presedintelui Romaniei, in concordanta cu dispozitiile art.95 din Constitutie", a informat Curtea Constitutionala.>>
Avizul consultativ al instantei constitutionale va fi comunicat presedintilor celor doua Camere ale Parlamentului, presedintelui Romaniei si publicat in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I.>>

Dupa cum ati citit, Onorata Curte Constitutionala a decis ca probele prezentate de parlamentari sunt subtiri si nu se incadreaza din punct de vedere constitutional ca avand taria sa conduca la suspendarea presedintelui.
Curajul Curtii Constitutionale s-a oprit aici, onorata Curte aruncand de fapt pisica suspendatii in curtea Parlamentului.
In fapt, Constitutia prevede la art.146 alin.h : "da aviz consultativ pentru propunerea de suspendare din functie a Presedintelui Romaniei" si Tot Constitutia prevede la art.147 alin.4 ca "Deciziile Curtii Constitutionale se publica in Monitorul Oficial al Romaniei. De la data publicarii, deciziile sunt general obligatorii si au putere numai pentru viitor.
Din cate cunosc eu, evident din luari si declaratii ale oamenilor politici si chiar a parintelui Constitutiei eminentul specialist in drept administrativ senatorul Antonie Iorgovan, publicarea in Monitorul Oficial a unei hotarari, a unei decizii, a unei legi, a unui aviz, toate acestea capata caracter de legitate si sunt obligatorii. Nu asa se interpreteaza147.4 ? Nu senatorul Antonie Iorgovan ne mustruluia telegenic ca nu stim sa interpretam Constitutia si legile ?
In acest caz cu cate greseli avem de-a face ?
Daca Parlamentul nu are de gand sa respecte avizul negativ al CC, si va merge mai departe cu procedura de suspendare, atunci la ce bun a mai consultat-o ? Avizul CC a fost negativ iar acest lucru s-a stabilit cu majoritate de voturi.
S-a publicat acest aviz in Monitorul Oficial ? S-a !
In caz ca nu se respecta acest aviz si puterea lui conferita de publicarea in Monitorul Oficial, atunci art. 142. alin.1 din Constitutie : " Curtea Constitutionala este garantul suprematiei Constitutiei" este un text lipsit de continut, este apa de ploaie, este vax albina, este de hoha, la misto, pus acolo de sanchi.
Odata cu golirea de continut a acestui alineat al articolului 142 din Constitutie insasi existenta Curtii Constitutionale este lovita de nulitate.
La ce bun s-o mai consulti daca nu tii seama de avizul ei ?
Daca nu tii seama de avizul ei atunci de ce se mai justifica existenta Curtii Constitutionale ?
In lumina nesocotirii de catre Parlament a avizului negativ privind suspendarea lui Traian Basescu, nu pot sa constat ca, desi in viziunea CC Presedintele nu a comis fapte atat de grave incat sa fie suspendat, unii parlamentari si unele partide au transformat de fapt suspendarea intr-o vendeta politica.
In definitiv, in tot acest razboi, trebuie sa fie si invinsi si invingatori, dar vor fi mult mai multi cei raniti.

Sobru
2007-04-16 01:24:35

Re: Da....Traian Basescu greseste.....

Nu-i deloc improbabil sa fie chiar Costica, pe care eu unul, il pot acuza de orice, mai ales de prostie, dar nicidecum de lipsa de sinceritate. Iar sinceritatea il face sa-si dea seama ca e limitat si din asta se naste un oarece sentiment sanatos de jena. Ca bietul Costica avea din cand in cand bunul simt sa se ascunda o vreme... Poate ca acum si-a luat alt nume, asa, de rusine. Eu zic ca-i de bine, si o sa fie si mai bine daca se ascunde de tot, pana la trezvie. Si eu d-aia ii mai dau o sansa lu' Costica, una mica, dar totusi o sansa.

Ratacitul
2007-04-16 01:37:06

Apa-n piua

Te invarti in jurul vorbelor. De fapt, la fel ca si Boc, preiei idee cu idee din cuvantarile tatucului. Ca un mitic de soi ce esti, te faci ca nu pricepi ca scrie negru pe alb in Constitutie: Parlamentul decide, CCR e doar consultata si da un aviz consultativ, dar bagi intrebari existentiale: "a violat-o destul? cand incepe violul, inainte sau dupa? se pune daca n-a ramas gravida? etc " In plus, invarti aceiasi ideie de mucava a tatucului cum ca decizia de suspendare e politica. Bineinteles ca e politica, Parlamentul cu asta se ocupa, cu politica. Masinile de cusut se fac la Cugir.


La 2007-04-16 01:06:20, alwis46 a scris:

>
>
>
> <<6 Aprilie 2007
> Curtea Constitutionala a dat, joi, aviz negativ solicitarii privind
> suspendarea din functie a presedintelui Traian Basescu.>>
> <<Curtea Constitutionala a constatat, cu majoritate de voturi, ca
> propunerea de suspendare din functie a presedintelui Traian Basescu se
> refera la acte si fapte de incalcare a Constitutiei, savarsite in
> exercitiul mandatului, care, prin continutul si consecintele lor, nu
> pot fi calificate drept incalcari grave, de natura sa determine
> suspendarea sefului statului. >>
> <<"Ramane ca Parlamentul sa decida, pe baza datelor si informatiilor
> care-i vor fi prezentate cu ocazia dezbaterilor asupra existentei si
> gravitatii faptelor pentru care s-a propus suspendarea din functie a
> presedintelui Romaniei, in concordanta cu dispozitiile art.95 din
> Constitutie", a informat Curtea Constitutionala.>>
> Avizul consultativ al instantei constitutionale va fi comunicat
> presedintilor celor doua Camere ale Parlamentului, presedintelui
> Romaniei si publicat in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I.>>
>
> Dupa cum ati citit, Onorata Curte Constitutionala a decis ca probele
> prezentate de parlamentari sunt subtiri si nu se incadreaza din punct
> de vedere constitutional ca avand taria sa conduca la suspendarea
> presedintelui.
> Curajul Curtii Constitutionale s-a oprit aici, onorata Curte aruncand
> de fapt pisica suspendatii in curtea Parlamentului.
> In fapt, Constitutia prevede la art.146 alin.h : "da aviz consultativ
> pentru propunerea de suspendare din functie a Presedintelui Romaniei"
> si Tot Constitutia prevede la art.147 alin.4 ca "Deciziile Curtii
> Constitutionale se publica in Monitorul Oficial al Romaniei. De la
> data publicarii, deciziile sunt general obligatorii si au putere numai
> pentru viitor.
> Din cate cunosc eu, evident din luari si declaratii ale oamenilor
> politici si chiar a parintelui Constitutiei eminentul specialist in
> drept administrativ senatorul Antonie Iorgovan, publicarea in
> Monitorul Oficial a unei hotarari, a unei decizii, a unei legi, a unui
> aviz, toate acestea capata caracter de legitate si sunt obligatorii.
> Nu asa se interpreteaza147.4 ? Nu senatorul Antonie Iorgovan ne
> mustruluia telegenic ca nu stim sa interpretam Constitutia si legile
> ?
> In acest caz cu cate greseli avem de-a face ?
> Daca Parlamentul nu are de gand sa respecte avizul negativ al CC, si
> va merge mai departe cu procedura de suspendare, atunci la ce bun a
> mai consultat-o ? Avizul CC a fost negativ iar acest lucru s-a
> stabilit cu majoritate de voturi.
> S-a publicat acest aviz in Monitorul Oficial ? S-a !
> In caz ca nu se respecta acest aviz si puterea lui conferita de
> publicarea in Monitorul Oficial, atunci art. 142. alin.1 din
> Constitutie : " Curtea Constitutionala este garantul suprematiei
> Constitutiei" este un text lipsit de continut, este apa de ploaie,
> este vax albina, este de hoha, la misto, pus acolo de sanchi.
> Odata cu golirea de continut a acestui alineat al articolului 142 din
> Constitutie insasi existenta Curtii Constitutionale este lovita de
> nulitate.
> La ce bun s-o mai consulti daca nu tii seama de avizul ei ?
> Daca nu tii seama de avizul ei atunci de ce se mai justifica existenta
> Curtii Constitutionale ?
> In lumina nesocotirii de catre Parlament a avizului negativ privind
> suspendarea lui Traian Basescu, nu pot sa constat ca, desi in viziunea
> CC Presedintele nu a comis fapte atat de grave incat sa fie suspendat,
> unii parlamentari si unele partide au transformat de fapt suspendarea
> intr-o vendeta politica.
> In definitiv, in tot acest razboi, trebuie sa fie si invinsi si
> invingatori, dar vor fi mult mai multi cei raniti.
>
>
>

Ratacitul
2007-04-16 01:39:30

Re: Da....Traian Basescu greseste.....

Costica??? Cine l-a acuzat de inteligenta?
Mai ramane ca si Boc* sa fie acuzat de personalitate excesiva.

*Traian, pentru prieteni.


La 2007-04-16 01:24:35, Sobru a scris:

> Nu-i deloc improbabil sa fie chiar Costica, pe care eu unul, il pot
> acuza de orice, mai ales de prostie, dar nicidecum de lipsa de
> sinceritate. Iar sinceritatea il face sa-si dea seama ca e limitat si
> din asta se naste un oarece sentiment sanatos de jena. Ca bietul
> Costica avea din cand in cand bunul simt sa se ascunda o vreme...
> Poate ca acum si-a luat alt nume, asa, de rusine. Eu zic ca-i de bine,
> si o sa fie si mai bine daca se ascunde de tot, pana la trezvie. Si eu
> d-aia ii mai dau o sansa lu' Costica, una mica, dar totusi o sansa.
>

ionescu
2007-04-16 01:48:09

Cvadrupla greseala

Cu toata quadrupla gresala aratata de Rosca, cu toata anti-Basescu aliniere a partidelor post comuniste, Basescu este cotat la ora actuala a avea are prima sansa in viitoarele alegeri si asta o stiu prea bine si acestea.

Poporul roman nu-i atat de rafinat sa-si faca socotelile detailate ale lui Rosca. Nu are nici pofta de a le face.

Pentru el ar fi mai bine sa nu voteze pe nici pentru ca nu are pe cine. S-a inselat de atatea ori ca-i lehamite sa se mai insele inca odata.
Dar in caz ca se va hotari sa aleaga, cred ca va alege dintre uscaturile post comuniste pe cea mai putin uscata.

Si se va vedea ca "socoteala din targ nu se potriveste cu cea de acasa."

Petre S
2007-04-16 02:13:39

O gresala in plus sau in minus nu mai conteaza

Dar crimele canaliei securiste de la Cotroceni il vor costa! Poate si capul! Ai auzit, nea' Cotor? Si toti securistii vostri?

Licaret
2007-04-16 02:30:46

GREU DE CREZUT

COANE SORINE ESTE GREU DE CREZUT CA MARINELUL NU VA CASTIGA, DUTE PE LA TARA SI AI SA VEZI CA INDARJIREA CU CARE ERA SUSTINUTA ""BATRANA CARPA KAGHEBISTA "" SA TRANSFERAT ASUPRA LUI BESE , SI NU UITA CA A FACUT DEJA PACTUL CU DIAVOLUL SI VA AVEA SPRIJINUL MANASTIRIII SECU , OPOZITIA AR TREBUI SA SE CONCENTREZE PE DISTRUGEREA CREDIBILITATII PD, SI PLD, INCLUSIV PRIN PROCEDURI JUDICIARE, SI PE CASTIGAREA ALEGERILOR LEGISLATIVE . IPOTEZA:marinelul decreteaza referendumul, iar guvernul din varii motive nu da banii . CINEVA VA URLA IN PUSTIU ,DEOARECE NU POATE DEMITE GUVERNUL, IAR PENTRU ACCESUL LA TV. NU POATE DEPASI ANUMITI TIMPI. AR FI INTERESANT UN ARTICOL CUM POATE FI MARINELUL [NU INSTITUTIA PREZIDENTIALA|, pus cu ranjetul pe labe.. IN REST SAL"tare taica si noroc.! PROFUL

Paul din Ohio
2007-04-16 02:36:02

Re: Cvadrupla greseala. Si cine il "coteaza' pe Basescu?

Asa numitele "sondaje"? Sa nu uitam ca pina si Geoana spunea ca aceste "sondaje" sint masluite. Sistemul ticalosit nu putea sa lase in afara controlului sau exact aceasta institutie care sa legitimeze ceea ce doreste el. Aceste "sondaje" sint tot sub controlul securitatii.La 2007-04-16 01:48:09, ionescu a scris:

> Cu toata quadrupla gresala aratata de Rosca, cu toata anti-Basescu
> aliniere a partidelor post comuniste, Basescu este cotat la ora
> actuala a avea are prima sansa in viitoarele alegeri si asta o stiu
> prea bine si acestea.
>
>

Licaret
2007-04-16 02:39:11

DOMNULE POPESCU

ESTE POSIBIL SA AVEM NOTIUNI DIFERITE DESPRE POPOR . LA CARE PATE APOPORULUI VA REFERITI ? LA ACEEA CARE TE VOTEAZA PENTRU UN CARNAT SI O BERE? SAU LA CEI CARE SE PUPAU CU MINERII; credetima ca erau multi. ? SAU LA CEI NEMULTUMITI CA ODUC GREU SI NU POT ACCEPTA CA NIMIC NU SE FACE BATAND DIN PALN=ME ? SAU LA CEI CARE SUNT FERICITI CAND IL VAD PE MARINEL CU CIZMELE DE CAUCIUC

Giuseppe Cocos
2007-04-16 02:39:50

Si uite as PD-ul

va cistiga alegerile viitoare si Base va fi prim-ministru....si de el tot nu scapa cei care vor sa scape de el ...

cosor ion
2007-04-16 04:38:33

pentru ratacitul

sunt curios daca ai facut dreptul, specialitatea drept constitutional si administrativ.ce constat ca vrei sa ne lamuresti intr-o limba de lemn pe care credeam ca multi au abandonat-o.daca D-tale nu-ti place logica si crezi ca ceia ce spune actuala constitutie,a,lui iorgovan,este tabu,cred ca te inseli.societatea cu sau fara voia noastra merge inainte,cine se tine in pas cu ea e bine cine nu,ramine de caruta si se pierde.apropo de constitutie si partid,cine crezi ca ar trebui sa primeze intr-o societate democratica.politica sau constitutia?poate imi explici dar nu cu limba de lemn,ca eu nu o mai inteleg

ionescu
2007-04-16 04:57:37

Cvadrupla greseala

In articol Rosca face "gresala" sa nu ia in considerare cine are sprijinul lui "secu" in viitoarele alegeri.
Se conosc metodele lui "secu" de a desinforma si domina.
Se cunoaste metoda lui "secu" de a avea la mana pe orice "post comunist", sa-l faca sa dansesze dupa cum i se canta.

Radu Dragan
2007-04-16 05:30:35

Parerea mea...

Domnul SRS e prea aproape, prea implicat in politica, total anti-Basescu pentru a nu fii tentata sa speculeze evolutia politicii.
Lucrurile sunt de fapt mult mai simple, cum sondajele de opinie de pe malul Dambovitzai nu reflecta nimic din opiniile cetatenilor de la "Caribaba", e posibil sa o "cvadrupla reusita" pe toate fronturile.

Paul din Ohio
2007-04-16 05:52:26

Re: Cvadrupla greseala. Numai tu le cunosti Ionescule

Si sa stii ca daca secu il va considera pe Basescu perdant, va schimba IMEDIAT foaia in favoare celorlalte marionete; Becali sau Gusa.La 2007-04-16 04:57:37, ionescu a scris:

> In articol Rosca face "gresala" sa nu ia in considerare cine are
> sprijinul lui "secu" in viitoarele alegeri.
> Se conosc metodele lui "secu" de a desinforma si domina.
> Se cunoaste metoda lui "secu" de a avea la mana pe orice "post
> comunist", sa-l faca sa dansesze dupa cum i se canta.
>

ionion
2007-04-16 05:56:27

Guvenul este ilegitim ? ha ha ha - in Romania functia de "prishidinte" este ilegitima !


ati uitat voi adeptii "ripublicii" cand I-ati pus la tampla mitraliera "pretenilor" vostri moscalii de marca KALASCHNIKOW si asa v-ati facut biberonul care se numeste "prishidinte" ? Voi ati uitat, dar eu nu !

Christiaan
2007-04-16 07:10:35

Re: Cvadrupla greseala in lumina avizului Curtii Constitutionale.

La 2007-04-16 01:06:20, alwis46 a scris:

>
>
>
> <<6 Aprilie 2007
> Curtea Constitutionala a dat, joi, aviz negativ solicitarii privind
> suspendarea din functie a presedintelui Traian Basescu.>>
> <<Curtea Constitutionala a constatat, cu majoritate de voturi, ca
> propunerea de suspendare din functie a presedintelui Traian Basescu se
> refera la acte si fapte de incalcare a Constitutiei, savarsite in
> exercitiul mandatului, care, prin continutul si consecintele lor, nu
> pot fi calificate drept incalcari grave, de natura sa determine
> suspendarea sefului statului. >>
> <<"Ramane ca Parlamentul sa decida, pe baza datelor si informatiilor
> care-i vor fi prezentate cu ocazia dezbaterilor asupra existentei si
> gravitatii faptelor pentru care s-a propus suspendarea din functie a
> presedintelui Romaniei, in concordanta cu dispozitiile art.95 din
> Constitutie", a informat Curtea Constitutionala.>>
> Avizul consultativ al instantei constitutionale va fi comunicat
> presedintilor celor doua Camere ale Parlamentului, presedintelui
> Romaniei si publicat in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I.>>
>
> Dupa cum ati citit, Onorata Curte Constitutionala a decis ca probele
> prezentate de parlamentari sunt subtiri si nu se incadreaza din punct
> de vedere constitutional ca avand taria sa conduca la suspendarea
> presedintelui.
> Curajul Curtii Constitutionale s-a oprit aici, onorata Curte aruncand
> de fapt pisica suspendatii in curtea Parlamentului.
> In fapt, Constitutia prevede la art.146 alin.h : "da aviz consultativ
> pentru propunerea de suspendare din functie a Presedintelui Romaniei"
> si Tot Constitutia prevede la art.147 alin.4 ca "Deciziile Curtii
> Constitutionale se publica in Monitorul Oficial al Romaniei. De la
> data publicarii, deciziile sunt general obligatorii si au putere numai
> pentru viitor.
> Din cate cunosc eu, evident din luari si declaratii ale oamenilor
> politici si chiar a parintelui Constitutiei eminentul specialist in
> drept administrativ senatorul Antonie Iorgovan, publicarea in
> Monitorul Oficial a unei hotarari, a unei decizii, a unei legi, a unui
> aviz, toate acestea capata caracter de legitate si sunt obligatorii.
> Nu asa se interpreteaza147.4 ? Nu senatorul Antonie Iorgovan ne
> mustruluia telegenic ca nu stim sa interpretam Constitutia si legile
> ?
> In acest caz cu cate greseli avem de-a face ?
> Daca Parlamentul nu are de gand sa respecte avizul negativ al CC, si
> va merge mai departe cu procedura de suspendare, atunci la ce bun a
> mai consultat-o ? Avizul CC a fost negativ iar acest lucru s-a
> stabilit cu majoritate de voturi.
> S-a publicat acest aviz in Monitorul Oficial ? S-a !
> In caz ca nu se respecta acest aviz si puterea lui conferita de
> publicarea in Monitorul Oficial, atunci art. 142. alin.1 din
> Constitutie : " Curtea Constitutionala este garantul suprematiei
> Constitutiei" este un text lipsit de continut, este apa de ploaie,
> este vax albina, este de hoha, la misto, pus acolo de sanchi.
> Odata cu golirea de continut a acestui alineat al articolului 142 din
> Constitutie insasi existenta Curtii Constitutionale este lovita de
> nulitate.
> La ce bun s-o mai consulti daca nu tii seama de avizul ei ?
> Daca nu tii seama de avizul ei atunci de ce se mai justifica existenta
> Curtii Constitutionale ?
> In lumina nesocotirii de catre Parlament a avizului negativ privind
> suspendarea lui Traian Basescu, nu pot sa constat ca, desi in viziunea
> CC Presedintele nu a comis fapte atat de grave incat sa fie suspendat,
> unii parlamentari si unele partide au transformat de fapt suspendarea
> intr-o vendeta politica.
> In definitiv, in tot acest razboi, trebuie sa fie si invinsi si
> invingatori, dar vor fi mult mai multi cei raniti.
>
>
>
Ratacila taica,
Iar ai vrut sa mergi in Colentina si ai ajuns in Ferentari? Cumpara-ti o harta, sa nu te mai ratacesti!

Christiaan
2007-04-16 07:11:57

Re: pentru ratacitul

La 2007-04-16 04:38:33, cosor ion a scris:

> sunt curios daca ai facut dreptul, specialitatea drept constitutional
> si administrativ.ce constat ca vrei sa ne lamuresti intr-o limba de
> lemn pe care credeam ca multi au abandonat-o.daca D-tale nu-ti place
> logica si crezi ca ceia ce spune actuala constitutie,a,lui
> iorgovan,este tabu,cred ca te inseli.societatea cu sau fara voia
> noastra merge inainte,cine se tine in pas cu ea e bine cine nu,ramine
> de caruta si se pierde.apropo de constitutie si partid,cine crezi ca
> ar trebui sa primeze intr-o societate democratica.politica sau
> constitutia?poate imi explici dar nu cu limba de lemn,ca eu nu o mai
> inteleg
>
Ioane,
Iarta-l, ca s-a ratacit!

Huhu extraterestrul
2007-04-16 07:15:40

Eu AS FI CEL MAI MARE fan si sustinator al presedintelui Basescu daca: 1. Ar inapoia statului casa

din Mihaileanu, cerindu-si scuze.

2. Prin decret prezidential ar anula toate indicatiile scrise, de favorizare a unor oligarhi sau firme si i-ar obliga pe acestia sa inapoieze banii escrocati de la statul roman, mai ales pe cei ce au cumparat energie f. ieftina de la stat si au revindut-o tot statului f. scump!

3. Daca e coautor la ''vinderea'' pe nimic a marii flote romanesti, sa-i ''dea in git'' pe compici, sa insiste ca acestia sa fie inchisi multi ani, sa inapoieze baniii statului roman.
Basescu sa fie iertat in contul legii protectiei martorilor, avind in vedere ca statul isi recupereaza paguba de sute de mil. de euro si vinovatii vor fi bagati ani multi la racoare!

SA-I DEA DZEU. INTELEPCIUNE SA FACA ASTFEL!

ROG NU CENZURATI! Multumesc.

Huhu extraterestrul
2007-04-16 07:22:56

Re:Da..Traian Basescu greseste./ Incorect Valinu(Costica), musca-n lapte Niculina, brava celorlalti!

La 2007-04-15 23:19:45, valinu a scris:

> Si inca foarte mult....si are o rabdare de otel...
> Cea mai buna solutie ar fi intr-adevar nu sa-si dea demisia, stiu ca
> multi s-ar bucura de asta....nu, ci sa dea votul de blam si sa dizolve
> parlamentul si guvernul, provocand alegeri anticipate....asta ar fi
> solutia optima.
>

Huhu extraterestrul
2007-04-16 07:24:57

Re: daca nu basescu si nici becali / Brava Gilica

La 2007-04-16 00:33:01, gili a scris:

> Cum adecatelea cine va cistiga ?!
> Evident , cine trebuie , n'asa?
>
> PS
>
> Daca tii neaparat sa stii cine trebuie mai inainte de
> rezultatul oficial , intreaba-l pe IONION , asta are oarece relatii la
> locul unde se hotaraste cine trebuie si daca vrea poate sa-ti spuna .
> Bineinteles daca hotarirea a fost luata . Daca nu , mai
> asteapta ...
> Ce te grabesti asa ?!
>
>

Huhu extraterestrul
2007-04-16 07:31:45

Re: pentru ratacitul / Bine, nu accepti cu limba de lemn, cu linguroiul de lemn accepti, ha?

La 2007-04-16 04:38:33, cosor ion a scris:

> sunt curios daca ai facut dreptul, specialitatea drept constitutional
> si administrativ.ce constat ca vrei sa ne lamuresti intr-o limba de
> lemn pe care credeam ca multi au abandonat-o.daca D-tale nu-ti place
> logica si crezi ca ceia ce spune actuala constitutie,a,lui
> iorgovan,este tabu,cred ca te inseli.societatea cu sau fara voia
> noastra merge inainte,cine se tine in pas cu ea e bine cine nu,ramine
> de caruta si se pierde.apropo de constitutie si partid,cine crezi ca
> ar trebui sa primeze intr-o societate democratica.politica sau
> constitutia?poate imi explici dar nu cu limba de lemn,ca eu nu o mai
> inteleg
>

Huhu extraterestrul
2007-04-16 07:34:01

Re: Si uite as PD-ul / Nu se stiiiie! Nu aduce anul ce aduce ceasul!

La 2007-04-16 02:39:50, Giuseppe Cocos a scris:

> va cistiga alegerile viitoare si Base va fi prim-ministru....si de el
> tot nu scapa cei care vor sa scape de el ...
>

Huhu extraterestrul
2007-04-16 07:38:01

Re: D-le SRS / Ce baiat bun si milos esti c. ion, ai grija da toti, ii previ sa nu aiba cumva

surprize prea mari, socuri aducatoare de atacuri de cord, bravo!


La 2007-04-16 00:52:50, cosor ion a scris:

> ce putea face Base in calitate de Presedinte?daca nu accepta acest
> guvern,era reclamat la CC ca se opune si tot prost iesea.ca isi
> exprima parerea ca noul guvern este ilegitim,o face nu in calitate de
> presedinte ci in nume personal,ca orice om de pe strada.este dreptul
> lui de a spune cum vede el situtia asa cum Geoana Ilici,Voiculescu etc
> isi exprima parerea,uneori chiar de la tribuna palamentului.eu iti
> promit ca intre Basescu si Gigi nu a fost nici o intelegere,pentru ca
> va spun politica e mult mai curva decit fotbalul si vreau sa va mai
> spun ca va puteti da de zeci de ori peste cap,Basescu va avea girul
> poporului din primul tur.deci va previn ca nu cumva sa faceti
> infarct,ca inca mai trebuiti,cel putin pentru marele filantrop
> Patriciu.
>

Huhu extraterestrul
2007-04-16 07:41:53

Re: GREU DE CREZUT / Foarte corect!

La 2007-04-16 02:30:46, Licaret a scris:

> COANE SORINE ESTE GREU DE CREZUT CA MARINELUL NU
> VA CASTIGA, DUTE PE LA TARA SI AI SA VEZI CA
> INDARJIREA CU CARE ERA SUSTINUTA ""BATRANA CARPA
> KAGHEBISTA "" SA TRANSFERAT ASUPRA LUI BESE , SI NU
> UITA CA A FACUT DEJA PACTUL CU DIAVOLUL SI VA
> AVEA SPRIJINUL MANASTIRIII SECU ,
> OPOZITIA AR TREBUI SA SE CONCENTREZE PE DISTRUGEREA
> CREDIBILITATII PD, SI PLD, INCLUSIV PRIN PROCEDURI
> JUDICIARE, SI PE CASTIGAREA ALEGERILOR LEGISLATIVE .
> IPOTEZA:marinelul decreteaza referendumul, iar guvernul din
> varii motive nu da banii .
> CINEVA VA URLA IN PUSTIU ,DEOARECE NU POATE DEMITE
> GUVERNUL, IAR PENTRU ACCESUL LA TV. NU POATE DEPASI
> ANUMITI TIMPI. AR FI INTERESANT UN ARTICOL CUM
> POATE FI MARINELUL [NU INSTITUTIA PREZIDENTIALA|, pus cu
> ranjetul pe labe.. IN REST
> SAL"tare taica si noroc.! PROFUL
>
>
>

Huhu extraterestrul
2007-04-16 07:43:25

Re: DOMNULE POPESCU / Frumos spus si adevarat!

La 2007-04-16 02:39:11, Licaret a scris:

> ESTE POSIBIL SA AVEM NOTIUNI DIFERITE DESPRE POPOR
> . LA CARE PATE APOPORULUI VA REFERITI ? LA ACEEA CARE
> TE VOTEAZA PENTRU UN CARNAT SI O BERE? SAU LA CEI
> CARE SE PUPAU CU MINERII; credetima ca erau multi. ?
> SAU LA CEI NEMULTUMITI CA ODUC GREU SI NU POT
> ACCEPTA CA NIMIC NU SE FACE BATAND DIN PALN=ME ? SAU
> LA CEI CARE SUNT FERICITI CAND IL VAD PE MARINEL CU
> CIZMELE DE CAUCIUC
>

Arogantu'
2007-04-16 07:49:34

Re: Da....Traian Basescu greseste...../ Ratacitul

elinescu constantin
2007-04-16 07:53:16

Dl Alwis 46

publicarea in monitorul oficial a unei hotariri,legi etc.capata caracter oficial si devin obligatorii.Poate teoretic,practic insa nu.Daca ati urmarit aplicarea legii restitutiilor bunurilor furate de regimul comunist cred ca ati putut usor constata ca legile in Romania nu au un caracter obligatoriu,ele fiind aplicate dela caz la caz,la bunul plac al politicienilor si a unei justitii subordonate intereselor politicii.

bbbb
2007-04-16 08:06:22

""daca vor fi alegeri, alt lider va castiga.""

Incurajeaza-l, ca are nevoie!
Daca nu ma insel, in sondaje are mai putine procente decat partidul pe care-l reprezinta.

valinu
2007-04-16 08:27:19

Re: Da....Traian Basescu greseste.....

valinu
2007-04-16 08:42:42

Re: Da....Traian Basescu greseste.....

Citat:"Nu-i deloc improbabil sa fie chiar Costica, pe care eu unul, il pot acuza de orice, mai ales de prostie, dar nicidecum de lipsa de sinceritate. Iar sinceritatea il face sa-si dea seama ca e limitat si din asta se naste un oarece sentiment sanatos de jena. Ca bietul Costica avea din cand in cand bunul simt sa se ascunda o vreme... Poate ca acum si-a luat alt nume, asa, de rusine. Eu zic ca-i de bine, si o sa fie si mai bine daca se ascunde de tot, pana la trezvie. Si eu d-aia ii mai dau o sansa lu' Costica, una mica, dar totusi o sansa."

Nu-i costica, sobrule! Insa in locul tau as fi mai atent cine pe cine acuza de prostie. Cred ca rostul acestui forum nu este acela de arata cine pe cine mai tare jigneste. Insa dupa purtarea ta as putea sa pariez ca esti un acolit de-al lui Geoana sau Vadim.
Cred ca fiecare are dreptul la opinie fara sa-ti ceara tie in prealabil parerea.
De sansa ta oricum nu am nevoie, iar chestia cu ascunsul de tot pana la trezvie ti-as recomanda-o prieteneste...chiar daca nu ne cunoastem.
Ar trebui sa-ti fie rusine....

Tzepelica
2007-04-16 08:52:33

Anuntul marinelului a prins partidele cu pantalonii in vine

Este una din certitudinile momentului, pe care reactia TUTUROR partidelor o confirma.
A doua certitudine este ca petrolistu` a pus un premiu consistent pe capul matrozului, premiu pe care se inghesuie multi sa-l incaseze.
In sfarsit, a treia certitudine este ca pesedeii au ajuns la fundul sacului, in opozitie, situatie pe care o suporta extrem de greu.
In aceasta conjunctura, autorul incearca sa dreaga busuiocul, subliniind erori mai mult sau mai putin imaginare ale presedintelui si incercand sa reinvie o fantoma, partidul hrebenciucilor.
Fraza "Nu mai insist asupra argumentului ca in nici un stat democratic, in istorie, nu a putut castiga, in conditii legale, vreun candidat care nu s-a bucurat de sustinerea celui mai important partid politic ori a celei mai importante grupari de partide. " bate" exact unde am zis mai sus.
Am o a observatie : marinelu` nu e omul care sa depinda de un partid, fie el si "cel mai important".
Cum s-a vazut pana acum, Base trage un partid/o alianta dupa el, actionand ca o locomotiva.
Cum contracandidatul PSD este un loser (vezi "succesul" de la alegrile pt. Primaria Capitalei), unicul concurent valabil in aceasta cursa ramane "mioriticul".
Din pacate, bineinteles.
PS (pt. cuplul comico-fantezist "Raquel-Ratacitul", de culoare "rosu-drapel")
Incercati sa pricepeti ca va raspund numai cand aveti ceva de spus.

Nituc
2007-04-16 09:11:45

Lui Adrian V.D., care ma acuza de roshu intr-un mesaj de ieri

O casa pentru GDS? Sa fie data cea din Mihaileanu. Stii dumneata cate asociatii stiintifico-tehnice ale profesionistilor nu au sedii? Si nimeni nu pune problema, de vreo 18 ani. Una este si cea pe care o conduc. Asa ca nu ii plange pe filosofii de mucava, balconari sau nebalconari, care inventeaza peste noapte aliante de tip puzzle, care se darama la prima pala de vant si noi ramanem tot cu ochii in soare; ca intelectuali sunt si altii in tara asta, chiar fara burse Soros si alte stipendii straine sau locale, fara ordine de cavaleri si comandori. Si nu sunt rosu, Singurul comunist autentic este Cristoiu, dupa afirmatia domniei sale. Si ti-ar displace culoarea asta?
Un libertin

Nituc
2007-04-16 09:31:54

Re: Cvadrupla greseala in lumina avizului Curtii Constitutionale.

De acord cu Ratacitul! Apa-n piua, alwis46=Boc II. Campanie a PD, pe care a facut-o si ieri Base la aterizarea cu elicopterul intr-o comuna ardeleana, unde, intamplator, s-a intalnit cu candidatul PD la postul de prinar.

invechit
2007-04-16 09:42:06

cvadrupla gresala

Basescu merge din greseli simple in greseli duble si mai nou in greseli cvadruple, dar e tot primul in sondaje, impreuna cu nea Gigi spre disperarea domnului Rosca, care nici de sondaje nu mai tine seama. Basescu va castiga la prezidentiale ca vrem noi ca nu vrem si apoi sa-l vedeti cu ce muschi vine in fata natiunii. Domnule SRS am o idee....hai sa consideram ca Basescu castiga prezidentialele, rectific, eventualele prezidentiale. Ce se intampa dupa aia?

O zi buna

vida clara
2007-04-16 10:16:10

Corecta analiza,Popescule Aurel

Ma bucur,sa mai vad si oameni care gandesc,ei insusi,bine sau rau,iar prin asta aratandu-se oameni,nu din aceia matritzatzi,nu din aceia inveninatzi de chiar veninul existent in ei,nu din aceia cu fatza de om dar cu o exprimare in viatza egala cu exprimarea pe care o face,o shtampila.

Ha-ha-ha.Am vazut ultima postare,a lui nituc.Din cate spui,elicopterul a aterizat,nu s-a prabusit.
Pai,asta inseamna ca stia dinainte unde se duce.Cand dumneata mergi intr-o vizita anuntzata(cum e shi civilizat)te ashteapta cunoscutzii,sau te asteapta cei care nici nu stiu ca ai sa vii?

gili
2007-04-16 11:22:18

Apai Valinule dragule ...

Io n-am zis ca ai fi Costica , am zis ca-mi pari a fi var bun cu dinsul .
Ceea ce nu-i acelasi drac , da orsicitusi ..., n'asa?
Acuma ce au facut si desfacut aia prin cele Ghermanii si Ucrainii ii priveste direct si personal , io la noi fac oarece referintze ...
Chestia aia de zici talica ie CURAT LOVITURA DE STAT de oriunde te uiti.
Chestia care o fac astia cu Ba'secu se cheama PROCEDURA CONSTITUTIONALA DE SUSPENDARE A PRESEDINTELUI , n'asa?
Acuma daca ai avea netzica bunavointa ai putea sa vezi ca onorata Curte de Priveghi la Sfinta Constitutiune cea ca asta ar fi calcat asa o leaca , da nu prea tare ... pesemne cit s-o lase bortzoasa ... numa ca ...
Numa ca iote , insusi preiubitul prezident Ba'secu ne lumineaza in chestiunea in cauza , cea ca daca o calci , calcata ramine indiferent ce si cit , n'asa?
Adica sa inteleg ca talica il contrezi taman pe farul calauzitor ?!

Ghita Bizonu'
2007-04-16 11:23:09

Re: Dom'le inginerii au sediu dragutel

pe Victoriei. Chiar misto - ma refer la AGIR.
Oricum mai bine decat merita. Fiindca orice mi s-ar zice mi se pare bizar cum prodesionisti din diverse domenii tehnice au stat cu gura cascata ascultand explicatiile docte ale unor criticastri din domenii eminamente subiective (de ex muzica , daca nu-mi place Wagner e mai sigur ca este vorba de temperament decat de educatie) despre ramuri tehnice. Insa bine-nteles ca nu indrazneau nici sa zica ca lor - tehnicienilor - nu el pace autorul S sau Y pur si simplu pe motiv de gustibus...
Asa ca au primit ce-au meritat!


La 2007-04-16 09:11:45, Nituc a scris:

> O casa pentru GDS? Sa fie data cea din Mihaileanu. Stii dumneata cate
> asociatii stiintifico-tehnice ale profesionistilor nu au sedii? Si
> nimeni nu pune problema, de vreo 18 ani. Una este si cea pe care o
> conduc. Asa ca nu ii plange pe filosofii de mucava, balconari sau
> nebalconari, care inventeaza peste noapte aliante de tip puzzle, care
> se darama la prima pala de vant si noi ramanem tot cu ochii in soare;
> ca intelectuali sunt si altii in tara asta, chiar fara burse Soros si
> alte stipendii straine sau locale, fara ordine de cavaleri si
> comandori. Si nu sunt rosu, Singurul comunist autentic este Cristoiu,
> dupa afirmatia domniei sale. Si ti-ar displace culoarea asta?
> Un libertin
>

Tzepelica
2007-04-16 11:23:59

Re: Corecta analiza,Popescule Aurel

Nu te ambala, e doar un articol dintr-un alt ziar.
La 2007-04-16 10:16:10, vida clara a scris:

> Ma bucur,sa mai vad si oameni care gandesc,ei insusi,bine sau rau,iar
> prin asta aratandu-se oameni,nu din aceia matritzatzi,nu din aceia
> inveninatzi de chiar veninul existent in ei,nu din aceia cu fatza de
> om dar cu o exprimare in viatza egala cu exprimarea pe care o face,o
> shtampila.
>
> Ha-ha-ha.Am vazut ultima postare,a lui nituc.Din cate spui,elicopterul
> a aterizat,nu s-a prabusit.
> Pai,asta inseamna ca stia dinainte unde se duce.Cand dumneata mergi
> intr-o vizita anuntzata(cum e shi civilizat)te ashteapta
> cunoscutzii,sau te asteapta cei care nici nu stiu ca ai sa vii?
>
>
>

gili
2007-04-16 11:25:49

Re: Eu AS FI CEL MAI MARE fan si sustinator al presedintelui Basescu daca: 1. Ar inapoia statului ca

Iote ca nu te-a cenzurat , da sa stii ca nu ai nicio sansa sa devii fanul lui Ba'secu daca zici ca astea ar fi conditiile .

     Pagina  din 3      Pagina urmatoare

« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Cvadrupla greseala (4634 afisari)
 Judecatorii groazei (2773 afisari)
 Iran versus Marea Britanie: cine a clipit? (2061 afisari)
 Auto-canonizarea (2054 afisari)
 In sahul politic, Basescu e... "Regina" (2048 afisari)
 Demersul privind suspendarea presedintelui, pe ultima suta de metri (241 afisari)
 Carnagiu la Virginia Tech (220 afisari)
 Becali spune ca a primit raspuns de la Dumnezeu (116 afisari)
 Reprezentantul Vaticanului a participat totusi la comemorarea Holocaustului (71 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.02381 sec.