Ziua Logo
  Nr. 3901 de miercuri, 11 aprilie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2007-04-11

Comentarii: 25, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

crux
2007-04-11 00:36:45

un spectacol gretzos

Cam asa-l vede mai toata lumea, minus rahatzii de "marini" care-au facut jocul iranienilor.

Niste jigodii , niste umbre jalnice, care-au patat pe vecie onoarea de militar.

Si, cand musulmanii vad acest spectacol, va mai miratzi ca sunt de parere ca vesticii sunt slabi si fara urma de onoare?

alamar
2007-04-11 00:53:22

Un alt exemplu....

Dintre zecile de exemple ,care dovedesc ca, in caz de necesitate, europa nu are antrenamentul si dorinta de a se apara....Unul priveste cu uimire cum una din militarii unei puteri europene sunt umiliti....britanicii, ca reguli de angajare a inamicului au dovedit nu nu le au....singura regula se pare ca este : predarea...Este evident ca militarii britanici ,odata capturati nu au antrenamentul si instructia de a supravietui ca prizonieri...Sa luam in considerare ca militarii cu pricina nu sunt...bucatari sau meteorolgi ,ci royal marines si navy personal....Militarilor l-i se permite sa poarte cu ei(Ipod) lucruri personale in timpul misiunilor....Ambarcatiunilor militare li se dau nume de floricele (margareta)...etc,etc...Cat despre valoarea echipamentului pierdut ,unul nu-si poate dact imagina ca aceasta reprezinta 50% din bugetul Royal Navy....Faptul ca Amiralitatea britanica a permis asa zisilor miltari sa profite de pe urma lasitatii si lipsei de antrenament ,spune volume despre starea generala a Royal Navy....Acum cateva decenii acesti civili imbracati ijn uniforme militare ,erau trimisi imediat in fata Curtii Martiale pt. lasitate si conduita nemilitara....Pe de alta parte unul nu intelege de ce militarii britanici se framantau atat de mult pt. sanatatea si viata lor ,cand se aflau in captivitate....Toata lumea stie ca ,slujitorii religiei pacii respecta femeile si deasemenea respecta Geneva Convention...la litera...Daca britanicii erau prizonierii americanilor ,atunci unul ar intelege teama prizonierilor...Pt. ca noi toti stim ca singurii care tortureaza sunt americanii...care rapesc beduini nevinovati in mod sistematic....Mie unul mia placut gestul lui Adolf din teheran cand ,plin de generozitate, i-a echipat pe britanici cu costumele de haine..de tip...Borat...Sincer sa fiu sunt mai potriviti in aceste costume penibile decat in uniforme militare...

cercetas
2007-04-11 00:53:32

Nelson e mort, Churchill a murit si el, si nici eu nu ma simt prea bine.

Stiu pe de rost aproape Toate panzele sus de Radu Tudoran.
Ma uit insa la bibisiuri ca e bune la sanatate, asa se zice ca cica sa razi bine macar o ora pe zi. Nu stiu de ce pluteste HMS Cornwall.

Radu Dragan
2007-04-11 01:28:22

umilinta pe toate fronturile

Umilirea Angliei si umilirea Westului e o reusita a Iranului. La aceasta au contribuit Rusia care e Rusia si Germnia care nu mai e Germania!
Franta desigur s-a comportat ca o Republica Algeriana de North!
Nici macar soldatii englezi nu mai sunt ce au fost.
Cati teroristi si criminali Iranieni au fost eliberati in locul celor 15 soldati britanici? O intrebare deocamdata fara raspuns!
Westul e o Rusine! Si asta nu de ieri de azi! Stalin infunda gulagul si feriliza Siberia si elita FRANTZUZA se plimba in troica KGB-uluiu!
De ce ar fii azi cand e asa de musulmana altfel dacat a fost IERI?

sty
2007-04-11 01:43:02

nimeni nu a pierdud/castigat

Valoarea ambarcatiunii nu este asa de mare , probabil ca reputatzia armatei valora insa mai mult. Cat despre I-pod, nu vad de ce nu ar avea voie sa aiba un player cu ei - ca soldati. Asta dovedeste ca nu erau in apele Iraniene, daca ar fi fost o misiune speciala -garantat nu ar fi avut i-pod cu ei. Si probabil ca nu ar fi fost alesi in astfel de misiune. Cat despre carti - sigur ca erau cu tenta religioasa! Doar nu credeti ca alt fel de literatura ar ajunge in Iran in mod legal! Incidentul insa nu dovedeste o slabiciune militara a Angliei sau a EU. de fapt, este stiut ca atacul militar era pregatit pentru Vinerea Mare - 6 Aprilie , in colaborare cu SUA.Cei care nu au avut curaj de confuntare a fost Iranul..

alamar
2007-04-11 02:07:57

Re: nimeni nu a pierdud/castigat

La 2007-04-11 01:43:02, sty a scris:

> Valoarea ambarcatiunii nu este asa de mare , probabil ca reputatzia
> armatei valora insa mai mult. Cat despre I-pod, nu vad de ce nu ar
> avea voie sa aiba un player cu ei - ca soldati. Asta dovedeste ca nu
> erau in apele Iraniene, daca ar fi fost o misiune speciala -garantat
> nu ar fi avut i-pod cu ei. Si probabil ca nu ar fi fost alesi in
> astfel de misiune. Cat despre carti - sigur ca erau cu tenta
> religioasa! Doar nu credeti ca alt fel de literatura ar ajunge in Iran
> in mod legal! Incidentul insa nu dovedeste o slabiciune militara a
> Angliei sau a EU. de fapt, este stiut ca atacul militar era pregatit
> pentru Vinerea Mare - 6 Aprilie , in colaborare cu SUA.Cei care nu au
> avut curaj de confuntare a fost Iranul..
> Dle sty , daca recitesti articolul cu atentie si incet ,vei realiza ca ,cartile respective au fost oferite de iranieni ,si nu au porvenit din alta parte...Asa zisii soldati britanici sau predat in timpul unei MISIUNI....in timp ce se indreptau in ambarcatiuni pt. a inspecta o nava comerciala....care de fapt acum stim ca era o momeala...Dle sty , se pare ca numai dta si rusii au fost la curent despre atacul american asupra instalatiilor nucleare iraniene....Ultima data cand am verificat data la care dta te referi a venit si a trecut , fara nici un atac....Dle sty , spre deosebire de cei care practica religia pacii, si ataca si ucid in special in timpul sarbatorilor lor religioase, america si vestul;, in general , nu lanseaza atacuri si declara razboiae care coincid cu sarbatorile crestine....asta numai imbecilii din moscova o pot debita....Dle sty, un ultim amanunt : america nu are nevoie de nimeni pt. a distruge instalatiile nucleare iraniene....si as mai adauga , in special de britanici...in urma acestui spectacol penibil de lasitate si incompetenta....Daca dta crezi ca iranienii nu au o victorie , atunci o sa ai multe surprize in viitor....Unul nu are decat sa se puna in situatia iranienilor : am atacat si rapit soldati britanici in apele teritoriale ale altei tari si nu au fost retalieri....dta crezi ca iranienii vor fi mai indrazneti data viitore ,sau nu...??...La revedere...

merovingus
2007-04-11 04:29:15

catre naufragiatul din pacific !


atacarea in timpul unei sarbatori religioase n-ar fi o "paguba " prea mare ! / ca daca esti ostean ,trebuie sa-ti apari tara 24/24 --->365 de zile pe an !!! pai nu ??
dar ce te faci cand iti declara razboi un neica nimeni , care a fentat armata si care a indus in eroare(manipulat) un intreg for legislativ , si care a incercat sa "impresioneze" si la o adunare generala a mai multor politicieni !/ ( adica ONU -C onsiliul de Securitate) / noroc ca "batrana europa" nu a cazut in plasa "petrolistilor" !(adica FR , G , RUSIA)
nu-ti mai aduci aminte cand un tip de culoare , flancat de sefii celor doua parlite de servicii secrete, a venit la ONU si a zis : Uitati dovada !! uitati dovada !!! are wmd ! /...tara acesta trebuie invadata !
halal democratie !!
ce au facut acum iranienii cu "barcagii" astia de insulari , a fost o bataie de batjocura !!absoluit totul a fost o mascarada la adresa "puternicilor" !
...masurarea , baterea unor cuie in lemn , haine de "second hend" sugiucuri-giugiucuri,cd-uri care nu sunt bune , si cartile de religie :))) :))) care a pus capac la toate !!!:)) :))
au fost(iranienii) smecheri!!!! ...ce sa o mai da-m cotita !!!

rosa luxemburg
2007-04-11 04:35:59

Au cistigat iranieniiCu acest vodevil cu soldatii englezi, iranienii au diluat tensiunea propagandistica americana avind ca tinta Iranul si programul sau nuclear.

Oricum daca Iranul n'ar avea arme sa se apere ar fi fost deja atacat de mult timp. Chestia cu portavioanele americane pe acolo prin golf nu intimideaza iranienii care au rachete performante rusesti si le pot scufunda in trei minute. Nu mai punem la socoteala bazele americane 'sitting ducks' din Irak care pot fi rase si ele tot in trei minute. Ce mai ramine din armata americana dupa aia in Irak ii omoara irakienii chiar si cu pietre si-i atirna de gardurile podurilor cum au facut-o cei din Fallujah cu mercenarii americani.

Din aceste motive probabilitatea unui razboi ramine foarte mica. Daca totusi s-ar declansa din greseala ar fi un shut urit de tot cu capu'n gard al americanilor. America este si asa o tara super discreditata pe scena lumii.

nelu
2007-04-11 05:10:28

Re: Au cistigat iranienii

si la KGB tot acelas nic ai avut?La 2007-04-11 04:35:59, rosa luxemburg a scris:

>
>
> Cu acest vodevil cu soldatii englezi, iranienii au diluat tensiunea
> propagandistica americana avind ca tinta Iranul si programul sau
> nuclear.
>
> Oricum daca Iranul n'ar avea arme sa se apere ar fi fost deja atacat
> de mult timp. Chestia cu portavioanele americane pe acolo prin golf nu
> intimideaza iranienii care au rachete performante rusesti si le pot
> scufunda in trei minute. Nu mai punem la socoteala bazele americane
> 'sitting ducks' din Irak care pot fi rase si ele tot in trei minute.
> Ce mai ramine din armata americana dupa aia in Irak ii omoara
> irakienii chiar si cu pietre si-i atirna de gardurile podurilor cum au
> facut-o cei din Fallujah cu mercenarii americani.
>
> Din aceste motive probabilitatea unui razboi ramine foarte mica. Daca
> totusi s-ar declansa din greseala ar fi un shut urit de tot cu capu'n
> gard al americanilor. America este si asa o tara super discreditata pe
> scena lumii.
>

Fox-NewZ
2007-04-11 06:44:32

Re: Un alt exemplu....

filatelistu
2007-04-11 10:29:32

pentru copii care cred ca tot ce e la tv este si bun

Drajilor,

Da' daca MISIUNEA lor era tocmai aceea de a fi capturati de Iranieni. Ar fi bine daca v-ati gindi ca totusi MI6 este cel mai performant din lume. Politica britanica nu se face de pe azi pe miine ca cea americana. In zona Golfului britanicii stau de vre-o doua sute de ani si nu-i tulbura nimeni. Revedeti imaginile cu britanicii intrind in Iraq si apoi veti intelege ca avem de a face cu o armata ultra specializata. Inainte de a mai posta prostioare mai documentati-va in ale geopoliticii copii.

Roxana
2007-04-11 15:43:09

Re: pentru copii care cred ca tot ce e la tv este si bun/ In orice caz...

cercetas
2007-04-11 16:24:57

Ei, vedeti ca nu e nevoie de turnuri gemene peste tot?

Reteta e simpla: "un sut in mandrie" si nu mai auzi prostii cum ca cheltuielile militare sunt prea mari.

alwis46
2007-04-11 16:44:33

Re: Au cistigat iranienii

Rosa,

Lectiile politice sunt altceva decat problemele militare.
Greu de scufundat o nava in trei minute, mai ales un portavion, cum la fel de greu sunt de distrus in trei minute bazele americane din Irak.
In 1982 englezii au atins cu trei torpile crucisatorul argentinian Gral. Belgrano la ora 15:57 si abia la ora 16:24, deci cam dupa 30 minute, comandantul crucisatorului a dat ordinul de abandonare a navei, deci a mai plutit ceva pana la scufundare. Crucisatorul asta avea cam 7.500 tone deplasament, era un fel de barcaz pe langa un portavion.
In 2000, teroristii au plasat langa bordul navei americane USS Cole cateva sute de kilograme de exploziv, le-au detonat, s-a facut o gaura in coca navei de intra un atibuz pe acolo dar nava nu s-a scufundat.
Ca tot ziceam de barcazul ala argentinian de 7.500 tone, portavionul american USS Nimitz are un deplasament de 104.000 tone. Astfel de nave au coca dubla tocmai pentru a le face mai greu de scufundat in caz ca sunt torpilate sau lovite de rachete in opera vie sau opera moarta.
Daca tu ai fost invatata la lectiile politice ca o asemenea nava se scufunda in doar 3 minute atunci inteleg de ce Tatuca Stalin la Marea epurare a corpului ofiteresc din 1937-1938 a condamnat la disparitie atatea mii de ofiteri, cei mai multi fiind politruci militari total ineficienti in cadrul unor actiuni de lupta.
Daca nu ti-e greu, pune mana si citeste despre batalia de la Midway si vezi cam in cat timp s-au scufundat portavioanele japoneze Hiryu, Soryu, Kaga si Akagi si cel american Yorktown.
Stii de ce m-am bagat ? Pentru ca am facut armata pe o nava de razboi si stiu cu ce se mananca arma asta a marinei militare si inca ma mai interesez de aspectele moderne ale acesteia.


La 2007-04-11 04:35:59, rosa luxemburg a scris:

>
>
> Cu acest vodevil cu soldatii englezi, iranienii au diluat tensiunea
> propagandistica americana avind ca tinta Iranul si programul sau
> nuclear.
>
> Oricum daca Iranul n'ar avea arme sa se apere ar fi fost deja atacat
> de mult timp. Chestia cu portavioanele americane pe acolo prin golf nu
> intimideaza iranienii care au rachete performante rusesti si le pot
> scufunda in trei minute. Nu mai punem la socoteala bazele americane
> 'sitting ducks' din Irak care pot fi rase si ele tot in trei minute.
> Ce mai ramine din armata americana dupa aia in Irak ii omoara
> irakienii chiar si cu pietre si-i atirna de gardurile podurilor cum au
> facut-o cei din Fallujah cu mercenarii americani.
>
> Din aceste motive probabilitatea unui razboi ramine foarte mica. Daca
> totusi s-ar declansa din greseala ar fi un shut urit de tot cu capu'n
> gard al americanilor. America este si asa o tara super discreditata pe
> scena lumii.
>

alwis46
2007-04-11 16:54:45

Re: pentru copii care cred ca tot ce e la tv este si bun/ In orice caz...

alwis46
2007-04-11 17:21:05

Re: Nelson e mort, Churchill a murit si el, si nici eu nu ma simt prea bine.

Pai pluteste ca nu are gauri ca sita aia prin care strecoara gospodinele macaroanele nu ca ar avea vreo importanta ce a zis taica Arhimede si ca exista trei tipuri de flotabilitate dupa zisele lui, pozitiva, de echilibru si negativa.
Uite o tema de cercetare pentru tine.
Vezi ca s-au construit de-a lungul timpului si nave din beton armat.

La 2007-04-11 00:53:32, cercetas a scris:

> Stiu pe de rost aproape Toate panzele sus de Radu Tudoran.
> Ma uit insa la bibisiuri ca e bune la sanatate, asa se zice ca cica sa
> razi bine macar o ora pe zi. Nu stiu de ce pluteste HMS Cornwall.
>

alamar
2007-04-11 17:22:09

To : rosa luxemburg...

Dna luxemburg , aveti perfecta dreptate...Iranienii nu sunt de loc intimidati de navele americane din zona....Faptul care i-a speriat pe mulahii din teheran a fost ,amenintarea btitanicilor cu o.... Rezolutie la ONU....Un alt fapt care a zdruncinat puternic guvernul iranian a fost...protestul...in soapta... pe care EU l-a trimis tehranului....Totusi....unul care citeste..motivele expuse din postarea dtale, se intreaba daca acesta sunt motive reale ,sau....dorinta dtale personala...Deasemenea , motivele dtale nu se potivesc de loc cu declaratiile lui Adolf Ahmedinajad....Zilnic mulahii din iran declara lumii ca guvernul de acolo nu doreste dacat pace si libertate..De fapt ultima declaratie a dlui Ahmedinajad despre dorinta lui de pace, a avut loc in timpul inspectiei brigazii "Ierusalim'....Spre exemplu ,ieri presedintlele Iranului a declarat zi nationala nucleara pt. Iran...Afirmand ca incepand de ieri , Iranul face parte din Clubul Natiunilor Nucleare....Este clar ca america este discreditata in lume...Totusi este un fenomen ciudat cand majoritatea tarilor europene, inca sunt "aliate" ,in NATO , cu o tara atat de discreditata ca america...EU ,ar trebui sa expulzeze fara intarzaiere pe americani din NATO...Deasemenea milioane de oameni din jurul lumii stau zilnic la coade interminabile pe la ambasadele si consulatele celei mai discreditate tari din lume pt. visa....Ciudate aceste fenomene , dna luxemburg , nu crezi ??....La revedere...

nelu
2007-04-11 17:29:44

Re: Un alt exemplu....---care banii tai

alamar
2007-04-11 17:56:58

To : filatelistu'....

Dle filatelistu , britanicii nu au in dotare M16....

Arcturus
2007-04-11 19:19:21

armata britanica ...

De-a dreptul jenanta. Au capitulat 100%, 15 din 15 marinari britanici au clacat dupa nici macar 10% din arsenalul de tortura american. Nici un water-boarding, sleep depravation, sensory depravation, dezbracat si facut poze ...

Mi se face greatza cand ii aud pe astia plangandu-se ca le-au luat ipodul si ca le-au dat cd-uri care nu merg si ca au primiti carti religioase.

Pe cand si niste interviuri cu irakienii care sunt luati cu japca, interogati de coalitia invadatoare, cu metode "umane" a la Abu Ghraib?!!??!? Vrem sa auzim si ce spun oamenii aia despre metodele americane.

S
2007-04-11 19:29:28

Pentru frustrati

Ce va gadila e ca n-ati vazut imagini cu lupte si zeci de morti la TV. "Onoarea militara" reprezinta si faptul ca recunosti cand ai gresit. Britanicii o mai au spre deosebire de altii. Iar dupa acesti "altii" in curand celebrul "V" nu va mai insemna "victorie" ci "victima".
Nu-i bagati pe europeni in mocirla voastra, cititi inainte Patul lui Procust. Dormiti dupa cum v-ati asternut, dragilor.

Seherezada
2007-04-11 21:08:18

Roxana, ... povestea pomului care nu mai da fructe ...

La 2007-04-06, Roxana a scris:

<<Prudenta celor din Europa de
Vest este de rigoare mai ales ca au
fost mintiti cu nerusinare...
Ca sa nu mai vorbesc ca
administratia americana din 2007 nu mai
are superba din 1999. Intrebati-o pe
forumista noastra Sheherezada cum
este cu povestea pomului care nu mai
da fructe din O Mie si Una de Nopti... >>
---------
Cu britanicii ne-am lamurit, ... asa ca ma refer la ceva ce ai scris mai demult, ...

EUropa e prea batrina si unsa cu toate alifiile pentru a pretinde ca ar putea fi mintita de americani, ... EUropa nu de ``pomul care nu mai da fructe`` e nemultumita, ci de faptula ca nu le mai pica de la americani ``para malaitza in gura lui natafleatza``...

Insa fiindca m-ai invocat atit de charmant, iti voi povesti povestea ceruta, e drept nu din ``1001``, mai am si alte surse ...
Demult de tot, pe vremea cind plopul facea mere, iar rachita minciunele, ...
dupa ce a gustat din fructele primite, Regele l-a rugat pe gradinar sa-i arate gradina, si gradinarul s-a supus.
The king set out on a royal elephant ... si, urmat de intreaga curte si de multimea de rind, ... a intrat in minunata gradina, unde tronau doi superbi pomi de mango. Unul era plin de fructe coapte aurii, celalalt complet fara fructe. Regele a cules un fruct si a savurat dulceatza gustului de mango. Apoi si-a continuat drumul inspre importantele lui afaceri, ... cu gindul ca la intoarcere, sa treaca din nou prin gradina minunata si sa se mai bucure de deliciosul fruct...
Multimea, vazindu-si regele gustind din fruct, au inteles ca au primit si ei dreptul sa se bucure de el, ... asa ca intr-o clipita toate fructele de mango au disparut ..., ba mai mult, sarmanii, sa fie siguri ca nu a mai ramas vre-unul, ... au smuls toate frunzulitele si tulpinitele ...
Cind s-a intors, regele a avut in fatza ochilor doar un pom golas si distrus, ... in schimb, pomul fara fructe era la fel de superb ca ininte, cu frunzele lui verzi licarind sub lumina soarelui.

Regele si-a intrebat ministrii, "Dar ce s-a intimplat aici ?", iar ei i-au explicat, "Dupa ce, maria ta a gustat din primul fruct, multimea s-a simtit libera sa devoreze restul. Cautind sa nu le scape vre-un fruct, au distrus foliajul si tulpinitile, distrugind pomul ... In schimb pomul fara fructe a fost lasat in pace, de aia a ramas la fel de frumos ca si inainte."

Explicatia l-a intristat pe rege. S-a gindit, "Pomul cu fructe a fost distrus, in schimb cel fara de fruct a supravietuit. Domnia mea este aidoma pomului plin de fructe, - cu cit mai multa putere si posesiuni, cu atit mai mare frica de a le pierde. Viata sfintita a unui calugar (hei, Calugare, ... pe unde esti ?) seamana cu cea a unui pom lipsit de fructe &#8211; renuntzarea la posesii te elibereaza de frica ..."

Si asa se facu ca Marele Om a decis sa renunte la bogatiile si puterea lui, sa paraseasca gloria domniei si permanenta datorie de a-si apara pozitia, si sa urmeze viatza purificatoare a unui simplu calugar. Si asa a ajuns sa descopere acea fericire care poate fi impartasita cu restul lumii ....

spaiu'
2007-04-11 21:09:18

Re: pentru copii care cred ca tot ce e la tv este si bun

La 2007-04-11 10:29:32, filatelistu a scris:

> Drajilor,
>
> Da' daca MISIUNEA lor era tocmai aceea de a fi capturati de Iranieni.
> Ar fi bine daca v-ati gindi ca totusi MI6 este cel mai performant din
> lume. Politica britanica nu se face de pe azi pe miine ca cea
> americana. In zona Golfului britanicii stau de vre-o doua sute de ani
> si nu-i tulbura nimeni. Revedeti imaginile cu britanicii intrind in
> Iraq si apoi veti intelege ca avem de a face cu o armata ultra
> specializata. Inainte de a mai posta prostioare mai documentati-va in
> ale geopoliticii copii.

care sa fi fost scopul unei astfel de actiuni? ce avantaje rezulta din acest circ? Crezi ca, de exe,mplu, guvernul majestatii sale avea nevoie de un astfel de adjuvant ca sa-l poata anunta pe Bush ca -si ia jucariile? sa fim seriosi! Colaborarea CIA-MI e de mai lunga durata decat mandatul lui Bush, si nu poate fi stricata de astfel de amatorisme!

alamar
2007-04-11 22:03:01

To : S....

Dle (dna) S, scopul final al unei armate este de a convinge armata adversara de a renunta la lupta....Aceasta de obicei se obtine prin reducerea numarului si capabilitatilor armatei oponente....In rare ocazii , o armata este atat de demoralizata si neantrenata, incat renunta de la bun inceput sa lupte...si se preda...Asa cum este cazul britanicilor....Scopul si antrenamentul unui militar din orice armata, din orice epoca,nu este este de a elimina capabilitatile oponentului sau oponentul si de a distruge lucruri....Victimele ,in cazul de fata ,sunt britanicii ,iar victoriosii sunt islamo fascistii.....Ce este mai periculos decat o infrangere militara, este situatia , cand o persoana proclama victorie ...in urma unei infrangeri...De obicei in aceasta pseudo realitate si iluzie , este spulberata de realitate...Istoria este plina de exemple...In cazul de mai sus este total iresponsabil pt. guvernul si conducerea miltara britanica de a amplasa trupe pe campul de lupta interzicandu-le sa riposteze fortei cu forta....La revedere....

alamar
2007-04-11 22:33:38

To : Arcturus....

Dle Arcturus , tehnicile enumerate de dta mai sus nu sunt considerate torturi....In acord cu Conventia de la Geneva , care aste pertinenta numai MILITARILOR in uniforma ,care lupta sub conducerea unei armate apartinand unui stat.....Deci definitia de tortura este :...aplicarea de daune corporale si psihologice severe cu urmari grave de lunga durata care impiedica desfasurarea activitatilor de baza zilnice ale unei persoane (functii respiratorii, ambulatorii , arme si degete, distive, reproductie , viziune si vorbire ,etc)....Dle Arcturus , exemplele pe care dta le dai mai sus, precum ca s-ar clasifica sub categoria de tortura sunt propaganda Coloanei a Cincea , de stanga care sa-u aliat de mult cu islamo fascistii...Dle Arcturus, unii tarani mioritici care se duc la coasa sau la sapa zilnic sufera mai mult decat inocentii beduini pe care ai deplangi...Minerii si unii sportivi sufera mai mult decat cei de la Club Gitmo....De asemena in unele cluburi si discoteci mioritice au loc mai multe contorsiuni si depravare de saomn decat la Club Gitmo...Singura tortura la care beduinii sunt supusi la Club Gitmo costa in faptul ca sunt fortati sa se spele de cel putin de doua ori pe saptamana in loc de traditionalul bianual dus....Majoritatea dintre torturatii de la Club Gitmo au vazut pt. ptima data in viata lor un...dentist....Cu un timp in urma citeam ca prizonierii mioritici de la Jilava daca se intampla sa aiba vreun atac cardiac in timpul noptii...si-au mancat lefteria pt. ca nuexista medic in timpul noptii acolo....spre deosebire de cei de la Club Gitmo care au asistenta medicala non stop....La revedere...


« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Sa fie chemati doctorii! (6191 afisari)
 Rival pentru Logan (5442 afisari)
 Furt comunisto-platformist (4090 afisari)
 Cum va fi lumea peste 30 de ani (3095 afisari)
  Foc de tabara cu dosare la PD (3036 afisari)
 Incurcate sunt caile suspendarii presedintelui (193 afisari)
 Viktor Iuscenko propune un plan de compromis in criza din Ucraina (129 afisari)
 "Tweety" cel violent, cu subsemnatul la Politie (82 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00879 sec.