Ziua Logo
  Nr. 3892 de joi, 29 martie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »

Anchete

2007-03-29

Comentarii: 1, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

Vidim
2007-03-29 17:42:48

Cui sa-i pese?

Celor de la primarie care au pagubit prin restiruiri pe acte nelegale interesul Statului spre pagubirea celor in drept a se busura de linistita posesie?
Domnul Orban, daca raspunde de aplicarea corecta a Legii 10/2001, ACUM
ar trebui sa ia masuri prntru intrarea in legalitate a imobilelor cadorisite sau date pomana in numele raposatilor fara urmasi ? Dosarele "cu cantec" despre
nelegalitatile carora si presa a semnalat, nu numai locatarii vatamati in drepturile lor, se pot reverifica spre masuri de intrare in legalitate a imobilelor
care trebuie sa ajunga fie in patrimoniul Municipiului Bucuresti, fie in patrimoniul Adevaratilor mostenitori,legal stabiliti, fie sa ramana subdobanditorilor de buna credinta, atat timp cat nu au fost revendicate de devaratii succesori - mostenitori randuiti cu respectarea legii.
Amintim autorului acestui articol ca inca nu s-a clarificat "Afacerea cu imobilul din str.Paris 4". Poate raspunde actualul primar , viceprimat sau mai marele juristilor- Adrian Iordache de ce nu se iau masurile necesare pentru intrarea in legalitate pana la revenirea imobilului in situatia anterioara- proprietatea statului, FIINDCA CATEGORIC NU A FOST REVENDICAT DE ADEVARATELE RUDE SAU MOSTENITORI STABILITI CU RESPECTAREA LEGII. De ce se tace inca despre ACTELE DE RESTITUIRE ANULABILE. Ce fel de prescriptii se mai asteapta? Prescriptia faptelor de ordin penal nu indreptateste mentinerea "actelor reale" emise de institutiile statului cu incalcarea flagranta a legii. Nu se doreste a fi nominalizati vunovatii datorita inaltelor scaune ce le ocupa acum sau intereselor imobiliare ale afaceristilor controversati, se pot anula actele nelegale si fara stabilirea autorilor? Notificatorii grabnic impropriwetriti , chiar daca nu si-au probat pretentiile cu acte suficiente si certe argumente, beneficiaza in continuare de pomana primita . Se perinda vanzari- revanzari, inchirieri si reinchirieri la pretul zonei zero, sub ochii nepasatori ai guvernantilor si alesilor din Primarii.


« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 O scrisoare pierduta (5729 afisari)
 Mostenitoarea lui Versace se zbate intre viata si moarte (5298 afisari)
 Cel mai inalt ginere din lume (4231 afisari)
 Nervii la incercare (2966 afisari)
 Taxa verde la vedere (2299 afisari)
 Basescu: "Consideram ca, in linii mari, ne-am indeplinit misiunea la Basra" (158 afisari)
 Orban: Restructurarea Guvernului, amanata cu o saptamana (142 afisari)
 Calota arctica se topeste "surprinzator" de repede (131 afisari)
 Labirintul lui Pan (El laberinto del fauno) (80 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00764 sec.