Ziua Logo
  Nr. 3892 de joi, 29 martie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »

Magazin

2007-03-29

Comentarii: 5, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

JMJ
2007-03-29 02:48:37

Numai cu credinta se pot face minuni

Cei mai saraci se resemneaza vazand ca nu-si pot gasi vindecarea crezand ca daca ar avea mai multi bani si posibilitatea de a merge la nu stiu ce mare clinica s-ar face bine, dar asa...
Se dovedeste insa ca din ce in ce mai multi oameni chair tineri si cu foarte mari posibilitati financiare nu-si pot gasi leacul.
Adevarul e ca fara fapte bune si rugaciuni fierbinti la Dumnezeu nici doctorii nu pot face minuni.
Tocmai citeam astazi in cartea There is a River, cum in 1935, a fost vindecata o fata de 18 ani ce se afla in coma din cauza unei febre intestinale, dupa ce i-au cerut prin telefon ca Edgar Cayce sa ceara de la Divinitate lecturi pentru ea.
Tratamentul a fost foarte simplu prin aplicarea unor prisnite pe abdomen cu struguri zdrobiti, masaj in anumite puncte de pe coloana cu un amestec de ulei de masline si alte cateva, enema, apoi trebuia sa i se dea cate putin apa rece amestecata cu ceva pentru a-i trece greata, dupa care i s-a dat si suc de struguri proaspat facut, astfel ca si-a revenit si au continuat apoi cu alte recomandari. Lucruri care cred ca i-ar face bine si Allegrei.
Depinde insa de credinta lor, caci in cazul acestei fete, scrie ca fiind foarte cunoscuta si iubita, statea lumea la poarta ei pana la cealalta strada, plus altii la biserica care faceau slujbe si se rugau pentru ea. Doctorii care o tratasera nu-i dadeau mai mult de o zi de viata, si totusi si-a revenit si a dus o viata normala.
Chiar ieri se vorbea la tv despre Tony Snow de la Casa Alba, care anuntase ca merge la spital pentru o mica inteventie si ca va reveni curand, aum zice ca i-a revenit cancerul si ca s-a intins. Tot din viata politica s-a vorbit in aceste zile despre sotia unui candidat la presedentia americana in aceasi situatie iar medicii spun ca e tratabil dar nu vindecabil.
Se pare ca medicina alternativa poate face mai mult. Sotia altui candidat la presedentie s-a vindecat de scleroza multipla prin astfel de tratamente. Exista numeroase astfel de exemple.
Toata lumea doreste sa scape de astfel de necazuri si sa fie fericita.
De-aia am impresia ca leacurile si fericirea ne-ar putea veni tot de la medicina, dar numai daca se apuca serios sa studieze si sa aplice metodele revelate prin lecturile lui Cayce. Medicina ne-ar putea conduce la Imparatia lui Dumnezeu, caci dupa cum scrie Biblia, in Noul Ierusalim oamenii se vor hrani cu fructele pomilor ce vor rodi in fiecare luna, iar frunzele vor fi folosite pentru vindecare. Cam asa sunt tratamentele recomandate in lecturile lui Cayce. Mare pacat ca au trecut aproape o suta de ani si omenirea inca se chinuieste cand Dumnezeu ne-a explicat clar ce trebuie sa facem. Biserica nu vrea sa-l recunoasca pe profet desi multi preoti si credinciosi si-au gasit vindecarea prina ceste tratamente, de-aia cred ca intrucat mai multi medici s-au gasit nevoiti sa se aplece asupra acestora, de la ei am avea mai multa speranta. Citind explicatiile date in stabilirea diagnosticelor si cum vor actiona tratamentele recomandate, oricine poate face anumite deductii de cum functioneaza organismul, iar medici vor intelege inca mai mult.
Una e sa studieze pe morti, si alta e sa afle cum actioneaza fiecare rotita a organismului. Insa e foarte importanta componenta credintei in Dumnezeu si sa ne facem expresia Lui pe pamant. Trebuie sa intelegem ca bolile nu vin la intamplare, ci pentru ca nu am trait conform comandamentelor divine - noi sau parintii nostri. Iar doctorii nu vor fi inspirati in gasirea diagnosticelor corecte si tratamentelor decat cu aceeasi credinta puternica in Creatorul care ne cunoaste cel mai bine cum functioneaza organismul.
Prin adoptarea lecturilor lui Cayce se va aseza intreaga viata, sub toate aspectele sale, pe tiparul dorit de Dumnezeu. Asta va face sa dispara si conflictele din familie si societate, pentru ca "Adevarul va va face liberi."
Si asa cum El a dat, "Daca tu ma iubesti, pastreaza comandamentele mele; pentru ca ele nu sunt dureros de suportat. Pentru ca Eu le voi purta cu tine, Eu iti voi sterge lacrimile; voi mangaia pe cei cu inima zdrobita, voi aduce totul celor care sunt in Intelepciunea lui Dumnezeu pentru exprimarile tale in fiecare experienta, in fiecare activitate a ta."
Pentru ca sufletul tau cauta expresia cu El. Cocolosesti-o nu in indoieli si frica materialitatii ci in spiritul iubirii si adevarului care depaseste tot, si care este deschis voua care v-ati fixat inima, fetzele, spre iubirea care este in Isus, Prietenul vostru, Fratele vostru.
Edgar Cayce Reading 262-105

Oriana
2007-03-29 03:32:30

Numai cu credinta ? Dar rolul Donatellei, de parinte, l-a legat de gard ?

Era prea ocupata sa traga cocaina pe nas, sa se fatzaie prin jet set-ul mondan, sa divorteze, etc, etc, in loc sa-si vada de copii. Acum s-a trezit Donatella ?

Fetitza asta, Allegra (trad. ve'sela) are jumatate din patrimoniul lasat de unchiul asasinat la Miami, Gianni Versace...

La 2007-03-29 02:48:37, JMJ a scris:

Cei mai saraci se resemneaza vazand ca nu-si pot gasi vindecarea crezand ca daca ar avea mai multi bani si posibilitatea de a merge la nu stiu ce mare clinica s-ar face bine, dar asa...
Se dovedeste insa ca din ce in ce mai multi oameni chair tineri si cu foarte mari posibilitati financiare nu-si pot gasi leacul.
Adevarul e ca fara fapte bune si rugaciuni fierbinti la Dumnezeu nici doctorii nu pot face minuni. ...

ANASTASIA.
2007-03-29 10:30:46

Super bogata moarta de foame

Asta chiar ca-i tare.Milioane de copii sufera de malnutritie iar bogatii planetei de anorexie!

Winterosus Szok
2007-03-29 14:01:58

Como Lake din Italia

Draga Camelia,

Daca vila cu pricina ar fi fost pe malul Lacului Mogosoaia, precis ai fi scris despre celebra vila de la Mogosoaia Lake...

JMJ
2007-03-29 20:54:29

Re: Super bogata moarta de foame

La 2007-03-29 10:30:46, ANASTASIA. a scris:

> Asta chiar ca-i tare.Milioane de copii sufera de malnutritie iar
> bogatii planetei de anorexie!
>
Se dovedeste ce zicea Isus ca corpul se hraneste nu numai cu mancare, dar si cu fiecare Cuvant al lui Dumnezeu..."Pana cand nu veti trai in Mine nu veti avea viata in voi."
Din lecturile lui Cayce putem invata foarte multe lucruri. Cred ca fiecare organism are o durata de viata in functie de karma. Daca face apel la invaturile divine si le aplica in viata cautand sa faca bine si sa le transmita acestea si altora pentru venirea Imparatiei lui Dumnezeu, atunci se vor produce transformari in organism si se lungeste viata. Am auzit la tv cazuri cand persoane bolnave de cancer, la care doctorii nu mai aveau ce face, au insitat cu rugaciuni la Dumnezeu si ei si familia, citind zilnic din Biblie mai ales Psalmii, si s-au vindecat. dar trebuie multa vointa si perseverenta.
Cayce recomanda totdeauna ca persoana pentru care facea lectura, si familia sa sa stea in rugaciune in acele momente. Dintr-o lectura facuta pentru o femeie cu debilitate generala ce era pe moarte, am priceput cam cum e cu ramasitele de viata in persoana respectiva.
Acesta zice: " Pt. ca proprietatile (tratamente) care noi i-am dat aici, asa cum am indicat, sunt ca sa faca uz de rezistenta fizica care exista inca in circulatie, si sa faca sa raspunda intreaga functionare a organelor si asimilarea si distributia acelei asimilari pentru fortele recuperatoare in corp. Acestea in forma electrica joasa va ajuta."
Deci peroana, desi era pe moarte si chemasera rudele la capataiul ei, inca mai avea putina rezistenta fizica in circualtie dupa ce fusese imobilizata la pat timp de doi ani. Faptul ca fiul ei a cerut lectura - si prin asta ajutor de la Dumnezeu, insemna ca era iubita si datorita rugaciunilor acestora s-a gasit tratamentul care sa o puna pe picioare. Si-a revenit greu, dar a mai trait sapte ani.
Viata oamenilor se va lungi si se vor gasi tratamente simple atunci cand si pacientii, dar si doctorii se vor adresa lui Dumnezeu pentru inspiratie.
"…asa cum corpul isi poate dedica fortele si abilitatile sale unui serviciu definit, Fortelor Creative, or Dumnezeu, atunci vor exista forte de vindecare aduse la corp. Asta cere, atunci, ca atitudinea mentala sa fie asa ca nu numai sa proclame sau anunte credinta in divin, si sa promita sa se dedice acestuia, dar entitatea trebuie consistent sa traiasca asta. . . as the body may dedicate its life and its abilities to a definite service, to the Creative Forces, or God, there will be healing forces brought to the body.
This requires, then, that the mental attitude be such as to not only proclaim or announce a belief in the divine, and to promise to dedicate self to same, but the entity must consistently live such."
Edgar Cayce Reading 3121-1


« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 O scrisoare pierduta (5729 afisari)
 Mostenitoarea lui Versace se zbate intre viata si moarte (5298 afisari)
 Cel mai inalt ginere din lume (4231 afisari)
 Nervii la incercare (2966 afisari)
 Taxa verde la vedere (2299 afisari)
 Basescu: "Consideram ca, in linii mari, ne-am indeplinit misiunea la Basra" (158 afisari)
 Orban: Restructurarea Guvernului, amanata cu o saptamana (142 afisari)
 Calota arctica se topeste "surprinzator" de repede (131 afisari)
 Labirintul lui Pan (El laberinto del fauno) (80 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00809 sec.