Ziua Logo
  Nr. 3891 de miercuri, 28 martie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2007-03-28

Comentarii: 9, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

Radu Dragan
2007-03-28 01:40:37

Dar noi ce facem?

E vreun reporter din Bucuresti arestat la Chisinau?
Noi ne jucam cu democratia pe tern "propriu" de parca Basarabia nu ar fii pamant Romanesc. Ne certam cu ministrii ne amestecam in politica, folosim jargonul, mutilam numele personalitatilor culturale dar in Chisinau nu pasim!
Patagonia e prea departe si Republica Moldova nu are nici macar un consulat aici in Ushuaia Argentina.
Va multumesc pentru atentie!~

Saveliu Mladin
2007-03-28 01:53:34

Reinstaurarea dictaturii comunist-voroniniste.

Faptul retinerii romanilor basarabeni de catre complicii regimului criminal-bolsevic de la Chisinau dovedeste cit de mult s-a indepartat actualul guvern din mica provincie de la vectorul sau european. El a redevinit iar sclavul Rusiei. Mai ales dupa ultimile vizite din Est. Guvernantii de la Chisinau sunt niste mincinosi nenorociti si amarnici, dar si periculosi totodata.
Promisiunile facute de guvernantii din Basarabia romaneasca n-au costat nici doi bani. Acum ei isi arata arama pe fata - cit de fatarnici, mincinosi si odiosi sunt. Rusine lor - fiarelor comuniste!!! Mahalagismul provincial-comunist primitiv se manifesta prin aplicarea vechilor metode de intemnitare, retinere, urmarire, intimidare, reprimare, suprimare si maltratare stalinist-totalitara. Guvernul comunist si-a pierdut cumpatul si da dovada de nervozitate maxima. Deci, e un guvern terorist. Jos cu el. Jos cu dictatura mosierului Voronin!!!
Relatiile Basarabiei cu UE zac intr-o criza profunda si mafia de la putere din Chisinau si-a pierdut orice credibilitate. Calaii mosierului Voronin sunt aidoma unor unelte mecanice fara ratiune si fara bunul simt. Reprimarea presei, al mediilor in general, precum si al opiniei libere, readuce regimul dictatorial-comunist-bolsevic al lui Voronin la acelasi nivel cu dictatura lui Stalin. La aceeasi treapta cu teroarea stalinista.
Insa zilele mafiei voroniniste sunt numarate. Istoria se repeta: dictatura va disparea si democratia va triumfa!!! Romanii basarabeni se desteapta. Tinara si noua generatie aduce renasterea romanismului in stinga Prutului. Lucrurile revin treptat la normal si cursul istoriei-si recapata vechea sa albie de dezvoltare. Sentimentul de patriotism romanesc, de mindrie, constiinta nationala si de unionism isi recapata iar amploare in Basarabia romaneasca!!! Natiunea romaneasca se renaste!!!
Caci, niciodata nu s-a reusi retinerea tututor cetatenilor de buna credinta. Niciodata! Lupta impotriva cenzurii, reprimarii si terorii va urma pina la bun sfirsit. Ea va fi incununata cu siguranta de succes!!! Doar impreuna suntem puternici si victoriosi. Doar astfel vom reusi. Unire frati romani!!!
Unica salvare-i Romania Mare!!! Asa sa ne ajute Dumnezeu!!!

Liviu2002j
2007-03-28 02:38:05

Domnilor, realitatea este urmatoarea:

Politistii aia pe care i-a asmutit Voronin sunt la randul lor "de-ai nostri" ca sa ma exprim asa. Orice ordin ar primi si oricat ar fi legati prin cine stie ce reguli de stat si de slujba sunt pana la urma basarabeni si romani ... A "aresta" conationali pentru "motivul" de comemorare a unirii Basarabiei cu Romania "pentru ca nu ar fi fost autorizata" este fara indoiala o magarie si o ipocrizie. Probabil ca au arestat din rudele lor, chiar si pe parintii si buneii lor ! Adevarul este ca acestia nu mai simt deloc romaneste ... Si mai ironic este faptul ca probail dintre acei politisti (sau macar una din rudele sau prietenii lor) cer acum cetatenie romana !!!

Paul din Ohio
2007-03-28 03:15:42

Similitudini

Se pare ca Voronin si Basescu au aceeasi "scoala". Ambii vor sa distruga partidele liberale din guberniile pe care le conduc dupa modelul patronului lor, Putin care, recent a desfiintat partidul republican (liberal) din Rusia.

Mannerheim
2007-03-28 06:36:48

La capitolul politisti...

Faceti un voiaj Leuseni-Chisinau cu autoturism inmatriculat in Romania, sau Albita-Crasna, cu unul moldovenesc...ca sa va convingeti ca politistii sunt aceeasi pe ambele maluri ale Prutului

moroianu
2007-03-28 07:30:11

Re: Similitudini, contexte


Buna, Paul! Sa stii ca Basescu vrea intr-adevar distrugerea liberalilor, dar opereaza cu metode soft, adecvate contextului. Iar la Putin nu numai ca nu se raporteaza in calitate de "client", ci dimpotriva, il foloseste drept tinta a unor declaratii pline de "demnitate", menite sa-i aduca sprijinul naivilor din interior, si soldate cu dublarea pretului la gazele din import.
Ce mai faci in rest, cum de ai renuntat la initialele magice?

La 2007-03-28 03:15:42, Paul din Ohio a scris:

> Se pare ca Voronin si Basescu au aceeasi "scoala". Ambii vor sa
> distruga partidele liberale din guberniile pe care le conduc dupa
> modelul patronului lor, Putin care, recent a desfiintat partidul
> republican (liberal) din Rusia.
>

Paul din Ohio
2007-03-28 15:36:16

Re: Similitudini, contexte

Ai dreptate cu "contextul", dar "subtextul" este acelas si acesta din urma este strins legat de acele eterne "initiale magice" . La 2007-03-28 07:30:11, moroianu a scris:

>
> Buna, Paul! Sa stii ca Basescu vrea intr-adevar distrugerea
> liberalilor, dar opereaza cu metode soft, adecvate contextului. Iar la
> Putin nu numai ca nu se raporteaza in calitate de "client", ci
> dimpotriva, il foloseste drept tinta a unor declaratii pline de
> "demnitate", menite sa-i aduca sprijinul naivilor din interior, si
> soldate cu dublarea pretului la gazele din import.
> Ce mai faci in rest, cum de ai renuntat la initialele magice?
>
> La 2007-03-28 03:15:42, Paul din Ohio a scris:
>
> > Se pare ca Voronin si Basescu au aceeasi "scoala". Ambii vor sa
> > distruga partidele liberale din guberniile pe care le conduc dupa
> > modelul patronului lor, Putin care, recent a desfiintat partidul
> > republican (liberal) din Rusia.
> >
>
>

ionion
2007-03-28 21:11:59

Eu i-am trimis azi prin DHL lui Voronin tarnacop sa-si

sape barlogul...

hefaistos
2007-03-28 22:14:39

cintecul de lebada

Da ,pot sa afirm cu toata taria ca Voronin nu mai stie ce masuri sa aplice
pentru a stopa drumul firesc inspre Unire al Basarabiei cu Romania . Acesta va fi deznodamintul final, cu sau fara vrerea factorilor de decizie de la Chisinau. Cu toateineptiile rostite de unii dintre specialisti politologi romani , Unirea se va face , independent de voinata unora. Se va face unirea pentru ca , romanii de peste Prut si de dincoace vor avea cuvintul hotaritor ,iar vointa poporului va fi intr-un viitor apropiat , de neclintit. Nici factorii politici nu se vor putea opune vointei poporului.
-Asa ,ca lui Voronin ii suna in ureche clopotele Unirii si il deranjeaza vadit . Istoria il va spulbera in negura uitarii.


« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 DEMERSUL PACEPA (9478 afisari)
 Comisia Europeana face praf taxa de prima inmatriculare (4443 afisari)
 Viitorul Partid Democrat (4367 afisari)
 Noul Guvern (4212 afisari)
 Amor ghebos (1837 afisari)
 Alianta DA mai supravietuieste o zi (235 afisari)
 Penalizare din salariu pentru fuga lui Hayssam (151 afisari)
 CSAT cu scantei (113 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01668 sec.