Ziua Logo
  Nr. 3889 de luni, 26 martie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »

Analize si comentarii

2007-03-26

Comentarii: 8, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

mds
2007-03-25 23:59:15

Cu respect

Cu tot respectul va spun stimate Maestre ca nu este chiar asa cum ziceti !

Nababul123
2007-03-26 02:10:34

Tot cu respect

mirapo
2007-03-26 10:26:07

Ilusions perdus

danveres
2007-03-26 10:34:03

opinie

Katty
2007-03-26 12:58:06

Domnule Stolnici...

ce s-a intimplat in Suedia la ultimile alegeri este o schimbare de majoritate parlamentara normala in orice tara democratica, nicidecum , cum spnuneti dv. un faliment. Stinga n-a dispart in Suedia. La urmatoarele alegeri nu este exclus sa cistige din nou. Electoratul suedez a dorit ca dreapta sa preia puterea dupa o lunga guvernare de stinga. Este ceea ce s-a intimplat acum citva ani in Spania cind stinga a preluat puterea sau mai recent in Finlanda cind a cistigat dreapta. Asta n inseamna absolut deloc ca dreapta in Spania si stinga in Finlanda sint falimentare sa au disparut de pe esicherul politic. Ele coexista in parlament si fac munca de opozitie pindind momentul ca la urmatoarele alegeri sa preia din nou puterea. Nu comparati falimentul regimurilor comuniste cu regimurile de stinga sau de centru stinga din Europa de vest. Lumea nu renunta usor la ele caci astfel se risca la revenirea la partidele unice fie ele si de dreapta. Cheia democratiei consta intr-o varietate de doctrine in parlament acesta fiind modul cel mai corect si drept prin care un popor sa se simta rreprezentat la nivel politic.

Inca ceva se spune pe buna dreptate ca acel partid politic care nu are opozitie trebuie sa si-o creeze.

MardukTiamat
2007-03-26 15:45:28

Re: Domnule Stolnici...

Pasarea malai viseaza. Diferenta o face coloritul penelor.

La 2007-03-26 12:58:06, Katty a scris:

> ce s-a intimplat in Suedia la ultimile alegeri este o schimbare de
> majoritate parlamentara normala in orice tara democratica, nicidecum ,
> cum spnuneti dv. un faliment. Stinga n-a dispart in Suedia.

alwis46
2007-03-26 17:20:27

Boier Stolnici,

Desi nu sunt un adept al pariurilor, daca am facut cinci pana acum in destul de lunga mea viata, am curaj sa va propun dumneavoastra un al saselea pariu :
Pensia mea pe o luna de zile, contra pensiei dumneavoastra lunare ca "minunatul" sistem sudez, asa cum il luati domnia voastra in deradere, nu a dat faliment si va continua sa existe multi ani de-acum inainte.
Ceea ce ma preocupa cu adevarat, este cat va trebui sa asteptam ca sa vedem cine castiga pariul.
S-auzim numai de bine boierule !

JMJ
2007-03-26 20:47:35

Lumea nu ramane pe loc ci e in continua evolutie


Ar insemna sa ne limitam daca am cauta sa revenim la niste forme trecute si depasite, chair daca au reprezentat un progres la vremea respectiva.
Era dezvoltarii industriale si tehnologice e pe duca. Viitorul este al dezvoltarii spirituale, dar o spiritualitate care sa fie aplicata in toate domeniile vietii. Cateva modele deja exista in lume pentru a ne face o imagine si a continua sa dezvoltam.
Imigrantul latvian Edward Leedskalnin s-a imbonavit de tuberculoza lucrand ca taietor de lemne in Washington, fiind nevoit sa se retraga in zona mai calda a Floridei. Dupa ce si-a revenit, el s-a decis sa se aseze. A cumparat un acru de pamant stancos, si curand s-a inconjurat de mister acest barbat de 5 foot, 100 de pound, care citea carti despre curenti magnetici si fortele cosmice, in timpul zilei, iar noaptea taia si slefuia imense blocuri de coral de pe pamantul lui.
A construit un mister arhitectonic numit Coral Castle, in apropiere de Miami. Misterul consta in faptul ca a slefuit si deplasat singur blocuri imense de coral, fara a se folosi de masini grele, el sustinand ca a descoperit principiile magnetismului folosit de egipteni la construirea piramidelor. El a scris o mica carte numita ``Magnetic Current'' pentru a-si explica teoriile.
Dupa cum se explica in urmatoarea lectura a lui Cayce, am zice ca Edward s-a inzdravenit pe masura ce a inceput sa studieze si sa construiasca dupa cum ii era menirea in viata. " . . as the body may dedicate its life and its abilities to a definite service, to the Creative Forces, or God, there will be healing forces brought to the body.
This requires, then, that the mental attitude be such as to not only proclaim or announce a belief in the divine, and to promise to dedicate self to same, but the entity must consistently live such."
Edgar Cayce Reading 3121-1

Deci invataturile divine ne sunt date pentru a le aplica in viata, iar nu pentru a le studia pur si simplu fara sa aducem roade.
Dat fiind ca el a asezat in cateva locuri stele cu sase colturi, unii sustin ca Edward ar fi fost evreu ce s-a refugiat datorita persecutiei. Realitatea e ca a plecat la 27 de ani, ranit pentru ca logodnica, Agnes de 16 ani,(care trebuie sa fi fost catolica si se traduce prin Mioara), l-a parasit in ajunul nuntii. Unii datorita unei iubiri neinpartasite se sinucid, altii cad in darul betiei, dar altii construiesc lucruri marete pentru a le arata cine sunt si ce au pierdut. intrucat castelul are legatura cu marea lui dragoste, numita sweet sixteen, despre care a scris si o mica carte mai mult privind educatia fetelor, aceasta ne aminteste cumva de Fecioara Maria, care tot la 16 ani i-a dat ingerul Buna Vestire ca il va naste pe Mantuitorul lumii.
Acesta a fost destinul lui si daca nu ar fi trait in solitudine si nu ar fi avut conceptiile si valorile pe care le-a avut nu ar fi reusit niciodata sa descopere si sa invinga legile fizicii si gravitatiei in construirea acelui castel.
Dupa cum scrie in Biblie, evreii au fost pusi la munci grele in timpul cand traiau in Egipt. Nu cumva ei au fost cei care au cosntruit piramidele si deci, cunosteau aceste principii ale magnetismului? Stim ca si Isus a zis, "daramati acest templu si eu il voi recosntrui in trei zile." Lumea intelegand ca vorbea de corpul Sau. Probabil ca vorbea de amandoua. Anumite lecturi ale lui Cayce ne spun ca Isus a avut o perioada de formare in piramidele egiptene. Dupa cum si Sf. Stefan spune despre Moise ca a primit cea mai inalta educatie in misterele lumii la curtea Faraonului egiptean. Educatie completata apoi prin umilinta la cresterea oilor si ascultare fata de Dumnezeu. In solitudine Il auzim pe Dumnezeu.
Se dovedeste inca odata ca iubirea de Dumnezeu si de oameni este esentiala pentru ca prin ea se vindeca si se invie oameni, se scot spirite rele, se domesticesc animalele, se inving chiar fortele fizicii si gravitatiei si se potolesc fortele naturii.
Caracterul si educatia fiecarui individ sunt strans legate si determinante in realizarile sale. Nici un caracter prost nu va ajunge la realizarea unot lucruri insemnate. Ed Leedskalnin a scris cateva brosuri pentru turistii care veneau sa-I viziteze cosntructia. In una din ele, numita Magnetic Current reveleaza rezultatele experimentele sale de doi ani cu magneti. Poate ca aici gasim secretele levitaitei sale atunci cand scrie: "Realul magnet este substanta care circula in metal. Fiecare particula din substanta este un magnet individual in sine, si ambele Poluri Nord si Sud magneti individuali. Sunt asa de mici ca pot trece prin orice. In fapt ei pot trece prin metal mai usor decat prin aer. Ei sunt in continua miscare, ei lucreaza un fel de magneti impotriva altora, si daca sunt ghidati in canale drepte ei poseda putere perpetua."
Astea ne duc cu gandul ca si exercitiile facute de Sfanta Fecioara cu cele patru fete de la Garabandal, Spania, (1961-65), care inving legile fizicii si gravitatiei, trebuie intelese tot prin aceasta prisma a legarii credintei de stiinta. Pentru cele patru fete a fost suspendata legea gravitatiei si au putut efectua un fel de zboruri la mica distanta de pamant, cu opriri bruste, astfel ca lumea abia putea sa le urmareasca alergand si gafaind, fara a se putea opri brusc, cum faceu ele, intrucat pentru ei actiona inertia. Deci magnetii sunt individuali. Tot asta a facut ca ele sa se poata ridica una pe alta cu cea mai mare usurinta s-o sarute pe Fecioara (deci forta iubirii), in timp ce un barbat puternic n-a putut ridica o fetita de 12 ani cand I s-a cerut sa faca asta. Fetele erau chemate si de mai multe ori pe noapte, prin chemari interioare, sa vina la locul aparitiei. Deci prin telepatie.
Edgar Cayce ne spune ca telepatia este o materie a dezvoltarii suffletului, ca este acea comunicare intre doua minti ce au atins acea stare de constiinta deasupra timpului si spatiului. Uneori, oameni acordati prin iubire si intelegere isi transmit ganduri unul altuia fara a fi constienti de asta.
Iata deci ca si Sfanta Fecioara, in aparitii precum cea de la Garabandal, ne-a prefigurat viitorul. Depinde de noi sa orrganizam studierea unor astfel de cunostinte de ordin religios, stiintific, filozofic si orice alt adevar, sub acelasi acoperis, intr-un singur laborator, precum si-au propus Asociatia pentru Cercetare si Iluminare de la Virginia Beach. Daca ne organizam in grupuri de rugaciune, meditatie si studierea lectiilor din Search for God (care au fost stabilite dupa multe lecturi pana sa primeasca aprobarea din cer), ne vom putea dezvolta capacitati supranaturale si contribui la progresul omenirii in era ce vine. Daca refuzam vom avea de suferit si vom continua sa culegem faramiturile. Alegerea e a noastra.


« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Ultimatum fals (3947 afisari)
 S-a gasit originalul cererii lui Bucsaru catre Basescu (3039 afisari)
 Supradoza si septicemie (2931 afisari)
 Liviu Man: "Mi s-a cerut sa-i torn pe Boc, Buda si doi judecatori" (2758 afisari)
 Nastase ii raspunde lui Tismaneanu (2298 afisari)
 Aliantei PNL-PD i se canta Prohodul (262 afisari)
 Basescu apreciaza "neutralitatea" SRI (100 afisari)
 Tariceanu nu renunta la taxa de prima inmatriculare (99 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00674 sec.