Ziua Logo
  Nr. 3888 de sambata, 24 martie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2007-03-24

Comentarii: 6, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

george nemteanu
2007-03-24 07:40:57

INVITATIE la LECTURA !

Impresionant discurs ! Lecturarea sa este necesara, unora spre reconfirmare,altora spre CUNOASTERE. Afirmatiile vin partea unui om cu autoritate, care spune lucrurilor pe nume. Ca sa-l contrazici trebuie sa fii un mare pungas. Se vor gasi suficienti ! Cred ca nu neaparat spalarea creierelor ne face sa "votam mereu nechezolul", ci procentul naucitor de colaboratori si colaborationisti existent in republica comunista. Vinovatia recunoscuta chiar si de catre creierele pervertite ii determina inca pe foarte multi la o solidaritate prosteasca cu ce a fost si ce decurge din ce a fost : personaje,naravuri, mentalitati. Varstnici ducandu-si povara, tineri pe a parintilor... O societate inca bolnava. Oare cat timp ?

parang
2007-03-24 14:03:27

Domnului Frunza, cu respect

daniel
2007-03-24 15:18:13

Foarte adevarat !

Minunat discurs. Da, nechezolul trebue eliminat, incepand chiar cu nechezolul numit Basescu !

alwis46
2007-03-24 17:49:44

Re: Foarte adevarat !

Nu baiatule,

Gresesti daca rezumi totul la Basescu.
Nechezolul trebuia eliminat odata cu adoptarea oficiala a Punctului 8 al Proclamatiei de la Timisoara care ingradea dreptul la functii de stat sau politice a celor care au lucrat in aparatele pecereului si al urechilo lungi si ochilor ageri.
Interzis bolsevismul !
Sub toate aspectele, chiar si al slujitorilor lui cu simbrie.
Nu vorbesc de plebea membrilor de partid, aia 3,8 milioane ci de aia care si-au facut din munca cu gura si indicatiile meserie banoasa.
In plus de asta, bolsevismul trebuia judecat in proces public pentru crimele contra poporului roman, al umanitatatii insasi, date fiind sutele de mii de morti facute de comunistii si in numele comunismului, crime similare fascismului si nazismului.
Daca ciumele brune si negre, nazismul si fascismul era manate de ura rasiala, ciuma rosie,comunismul,a fost animata de o ura la fel de bolnava,ura de clasa.
Toate trei ciumele astea au fost criminale.
Doua dintre ele sunt condamnate si acum neexistand prescriptii pentru actele lor, comunismul insa merge biruitor inainte prin exponentii ei din liniile a doua si a treia, ba chiar si linia intaia, Parlamentul, Guvernul, partidele politice, Presedintia, alte organe si organisme de stat fiind infestate de ciuma asta rosie si acum.
Daca Goebbels spunea ca atunci cand aude cuvantul cultura ii vine sa scoata pistolul, eu cand aud de comunism imi vine sa-mi ascut toporul.
Ca sa vezi, dumneata ai o ura personala, e dreptul dumitale nu ti-l contest, eu insa am o ura contra unei ideologii bolnave si criminale.
Acilea e chichirezul, dincolo de o persoana sau alta, exista sistemul.


La 2007-03-24 15:18:13, daniel a scris:

> Minunat discurs. Da, nechezolul trebue eliminat, incepand chiar cu
> nechezolul numit Basescu !
>

DORINEL
2007-03-24 23:20:38

Nechezati sub influentza...

Nu vad de ce este - oarecum - criticat Dl.Frunza,domnia-sa are dreptate !
Toate bune si frumoase, dar citi mai ramin in Romania DACA s-ar putea sti
"cui ii miroase gura", realmente...
La polonezi, bulgaricehi si unguri cei care au inceput actiunea au fost pameni de caracter.Cine a inceput-o la noi ? Un alt ...escu, a carui dorinta a fost puterea de la care il inlaturase un alt ...escu si STERGEREA URMELOR, ca
nimeni sa nu mai afle nimic, sau nimic important!
Tevatura cu arhiva securitatii a fost incredibila.Stiu oameni care au cerut acces la arhiva si li s-a raspuns ca nu sunt date, cind persoana despre care
se cereau date a fost mai mult ca sigur " cu baietzii ', insa scrisoarea de rspuns avea un nume pocit, deci alte scrisori, alte rspunsuri.
PAREREA MEA PERSONALA ? Nu se mai poate face nimic in Romania si
mi-e mila de omu' de rind, care INCA spera.......caci altceva practic nu i-a mai ramas!
RUSHINE burgheziei proletare, a inavutitilor din "dat cu racheta in minge",
"petrol","privatizari", etc.Dar ii asigur ca totul e goana dupa vint si cind or pleca si ei sa dea ochi cu Creeatorul, nu vor lua nimic cu ei,caci nu numai ca vor fi GOI, dar cel mai rau, "goi in inima si darnicie"....

Costescu
2007-03-25 00:54:59

4. Condamnarea lui Iliescu

Imi permit sa adaug la propunerile dvs. o a patra.
Fara judecarea si condamnarea exemplara a lui Iliescu, Romania nu va putea pasi cu adevarat in Europa.Daca se va face un proces serios al celor care au condus lovitura de stat din dec. 89 , multi romani ar intelege de unde li se trag toate necazurile.Propaganda comunista continua sa faca victime care se adauga la cele de dinainte de 89.
Un proces ca cel de la Nurenberg este absolut necesar, avind in vedere ca dictaturile comuniste au facut mult mai multe victime decit fascismul in lume!
De ce oamenii nu sint constienti de importanta acestui lucru si continua sa astepte fara sa actioneze, eliberarea de criminalii de securisti si activisti care conduc tara?!


« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Marea realiniere globala a secolului al XXI-lea (3790 afisari)
 Pe mana serviciilor (3418 afisari)
 Minunile Greciei Antice (3064 afisari)
 Nici demisie, nici anticipate (2714 afisari)
 De ce au nevoie basarabenii de cetatenie romana (2558 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01847 sec.