Ziua Logo
  Nr. 3874 de joi, 8 martie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »

Anchete

2007-03-08

Comentarii: 4, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

Neagu Rodica
2007-03-08 06:41:44

SASE, VINE KOVESI !

Nu cumva, d-na Kovesi, procurorii pitesteni au fost informati ca veniti in control si s-au anuntat rapid ? Ah, ne intrebam si noi doar asa. ASOCIATIA VICTIMELOR MAGISTRATILOR DIN ROMANIA: www.victimelemagistratilor.lx.ro

lyly
2007-03-08 10:37:14

PROCURORI NECINSTITI D-NA PROCUROR GENERAL

In nr ,1122 din 20 -11-2006 al ziarului Gazeta Vaii Jiului a aparut un articol despre procuratura din Petrosani . Ce credeti ca scrie despre Petrosani ? Cea ce acuz eu de atata timp!

Cine se pune cu Parchetul? ( titlul real al articolului )

'' Parchetul de pe langa Judecatoria din Petrosani, la fel ca mai toate suratele sale, s-a adaptat cam greu la democratie. Ziaristi care se pot lauda ca au o relatie la Parchet pot fi numarati pe degete, iar de aflat afla oricum doar ce vrea procurorul sa se afle. Procurorii de la Petrosani lucreaza ca la carte orice infractor de rand, iar in cazurile in care sunt implicate nume sonore lucreaza cu manusi si, in general, somitatile n-au parte de urme pe cazier. Asa se face ca o serie de procurori pot fi vazuti in mijlocul petrecerilor private, de gat cu baieti care la viata lor au dat declaratii multe si au primit condamnari putine (sau deloc).
Am fost realmente socat in urma cu ceva vreme cand, dupa ce i s-a facut dosar penal ca urmare a autosesizarii Politiei in urma unui articol din "Gazeta Vaii Jiului", "victima" m-a sunat sa imi transmita ca si-a rezolvat treaba, relativ ieftin, la Parchet. Cu rugamintea ca, data viitoare, sa nu mai fiu prost si sa il sun inainte. "Decat sa-i dau la Parchet, mai bine ti-i dau tie...". De bani era vorba, iar "victima" a primit SUP (scoatere de sub urmarire penala) cat ai spune peste.
Ma mint pe mine si imi spun ca e vorba de cazuri izolate. E adevarat, procurorii cinstiti nu au disparut cu desavarsire. Dar dumneavoastra mai vedeti padurea din cauza uscaturilor? E plina Valea Jiului de oameni care stiu cum se face, cu cine se rezolva si cat costa. Nimeni nu pare insa decis sa ii intrebe pe procurori, de exemplu, cum a ajuns curtea institutiei un adevarat showroom auto si care sunt rezultatele intrecerii zonale in case, vile, masini si terenuri scumpe. ''

Doamna Procuror General Laura Codruta Kovesi , am trimis a treia petitie domnului presedinte Traian Basescu , in care ii ceream ajutorul , si il rugam sa va aduca la cunostinta de ceea ce se intampla cu dosarul Mihalcea , din Petrosani .
Nu am mintit niciodata cu nimic si de aceea nu imi este frica sa fac public toate ilegalitatile pe care le intampina familia de din 11 dec 2004 , pana in prezent .
Unde sa mai cer ajutorul d-na Procuror General ?
Dupa cum vedeti am ajuns pana la cel mai mare om in stat sa ma plang de modul in care se judeca acest caz .
Raspunsurile primite de la institutiile superioare ale statului roman au fost trimise catre organul competent , in acel moment acela fiind Curtea de Apel Alba Iulia .
Credeti ca aici s-a judecat corect acest caz , cat si plangerea impotriva procurorului pentru abuz in serviciu , conf art 278 ind 1 ?
Nu doamna Procuror General , aici a continuat bataia de joc a familiei mele .
Avocatii nostri Filipescu Ioan Corneliu si Bleahu Victor ne-au tradat , tinand actele mele medicale in geanta dansilor , iar cele 10 cereri importante ale noastre , pe care le cerusem de atatea ori sa le adreseze judecatorilor , nu le-au adresat . Iar cand noi le-am adresat judecatorilor acestia nu ni l-au luat in considerare , deoarece in aceasi zi s-a judecat cazul si a fost ultima sedinta de judecata , de care nu nu am avut cunostinta ca fiind ultima .
De ce nu s-a cercetat acest caz asa cum prevede legea , cat si plangere impotriva procurorului Nicodim Ioan ? Acest procuror Nicodim Ioan ,a falsificat declaratiile martorilor nostri , nu a cercetat cazul cum trebuie , ne-a respins nenumarate cereri , fara a intocmi un proces verbal cu aceste cereri si in care sa scrie motivul respingerii lor . A scris olograf declaratia a doua martore si cate si mai cate ilegalitati a facut acest procuror . Rechizitoriul pe care l-a copiat cuvant cu cuvant instanta Tribunalului Hunedoara si pe baza caruia a fost condamnat fiul meu , a fost intocmit de dl procuror Nicodim Ioan pe baza imaginatiei dansului si nici macar pe baza declaratiilor masluite de dl politisti si de dansul . Sa se cerceteze acuzele mele , corect si cinstit si daca eu am mintit sa suport pedeapsa ce mi se cuvine . Deoarece in acest caz s-au implicat in ilegalitati , medici , politisti , procurori , judecatorul care ne-a judecat cazul la Tribunalulu Hunedoara , cat si cei 4 avocati pe care i-am avut pana acum . Cam multi s-a implicat in a distruge o familie de oameni simpli care nu face rau la nimeni . Si de ce d-na procuror General Laura Kodruta Kovesi ?
Ca in data de 11 dec 2004 am fost batuta toata familia pe strada de un grup format din trei infractori recidivisti , care erau beti si aveau chef de bataie si de a arata ca ei fac legea in cartier . Acestia bat pe cine vor ei si cand vor ei , fara ca victimele sa le fie cunoscute sau sa ii fi provocat pe acestia in vreun fel . Acestea se intampla des pe strazile Petrosaniului si ceea ce s-a intamplat familiei mele se mai intampla si altor persoane . Liderul grupului infractional are pe socrul lui cu relatii in Politie si Parchet , un comandant de Politie si un prim procuror la Petrosani .
Vedeti d-na Procuror General de ce am nevoie de ajutorul unor persoane cu functii inalte in stat ?
Acest caz se cauta sa se musamalizeze si ca fiul meu sa fie jertfit pe altarul minciuni , pt a acoperii nenumaratele ilegalitati si fapte de coruptie infaptuite de oamenii legi .
Va multumesc ! Cu sinceritate Mihalcea Catalina din Petrosani

Shadow
2007-03-08 15:08:20

Bravo dna Kovesi

Asa trebuie facut. Controlati precum copii mici pana le intra in sange. Si pedepsiti exemplari cei care chiulesc, stau, vegeteaza, etc

Radu Halmageanu
2007-03-08 21:02:52

Re: Bravo dna Kovesi

La 2007-03-08 15:08:20, Shadow a scris:

> Asa trebuie facut. Controlati precum copii mici pana le intra in
> sange. Si pedepsiti exemplari cei care chiulesc, stau, vegeteaza, etc

Felicitari D-nei Kovesi
>Sa speram ca o sa fie ajutata si de altii sa stirpeasca mafiile din procuraturi.
Asa ar trebui sa faca si dna Macovei. E mult haos in tribunale. Cineva tre sa ia taurul de coarne odata


« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Polemica Liiceanu (13272 afisari)
 Se rupe pisica (3653 afisari)
 Fuga spre Romania (3479 afisari)
 Valetul presedintelui (3428 afisari)
 Tezaurul exista (3071 afisari)
 Kremlinul pregateste o noua doctrina militara (616 afisari)
 Drumuri separate, aceeasi destinatie: Bruxelles (97 afisari)
 Dreamgirls (75 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00703 sec.