Ziua Logo
  Nr. 3870 de sambata, 3 martie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »

Politica

2007-03-03

Comentarii: 23, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

ionescu
2007-03-03 00:15:17

Polemica Liiceanu

Cred ca titlul corect este:
"Polemica Iliceanu?"
Noroc ca viata si memoria sunt scurte si ca totul este trecator si se uita, si poate ca unul ce alta data "mirosea neplacul a comunist" acum ti se pare ca utilizeaza "parfumul placut al democratiei".

Muth
2007-03-03 00:15:53

Opinii?

De fapt ce vrei sa spui? N-am aflat decit "opinii" dela gura cortului si nimic atceva! Doamne cite mai poate suporta hirtia! Culmea e ca ai mai auzit, poate din intimplare, si de Platon cu etalarea unei spoieli "intelectuale" latine! Deschide dictionarul si afla ce este si ce inseamna RUSINE!

Nababul123
2007-03-03 00:43:50

Re: Polemica Liiceanu

Te iertam ca esti american, nu-i vina ta, asa sunteti cam totzi. (Condi trebuie sa se simta foarte singuratica intre voi acolo de la GOP).
Vezi mah c-a trecut ursu de vreo 3 zile, poti sa te linistesti si tu acum.

La 2007-03-03 00:15:17, ionescu a scris:

> Cred ca titlul corect este:
> "Polemica Iliceanu?"
> Noroc ca viata si memoria sunt scurte si ca totul este trecator si se
> uita, si poate ca unul ce alta data "mirosea neplacul a comunist" acum
> ti se pare ca utilizeaza "parfumul placut al democratiei".
>

martinica
2007-03-03 04:35:53

Frizer!

Eu cred ca trebuie sa te multumesti sa fii doar frizer. Ti se potriveste mai bine.

briel
2007-03-03 05:01:39

Domnutzule Cristian Badilita,

Stai numai putin sa-mi imping inapoi ochii in cap si sa iau o gura de aer.
Aaaashaaa...
Acum vreau sa intreb, pentru siguranta, daca mataluta esti omul care a
reeditat Patericul Egiptean, acela dupa surse franceze? Daca da, te iertam
de data asta si te intelegem ca te-au lasat nervii. Da' sa nu mai scrii asa, nici
macar atunci cand simtzesti ca te sufoci de revolta.

cantemir
2007-03-03 06:35:05

Re: Frizer!

La 2007-03-03 04:35:53, martinica a scris:

> Eu cred ca trebuie sa te multumesti sa fii doar frizer. Ti se
> potriveste mai bine.
>
Lipsa de respect a opiniei altora este calitatea cea mai mare a majoritatii oamenilor nostri.

niculina
2007-03-03 07:22:31

timp pierdut

s-ar putea ca autorul sa creada ca are talent la scris. e adevarat ca nu prea reiese din ce-am citit aici ori s-ar sau putea ca noi sa nu fim la inaltimea gandirii sale.

ionion
2007-03-03 10:00:49

Nu va mai legati de tovarasul Liiceanu !

Sa stiti ca era un tovaras care cu mare constiinciozitate isi indeplinea sarcinile primite atat de la comandatura noastra dar si cele de la comitetul central.
Niciodata nu ne-a tradat si nici cu Iliescu - tradatorul, nu a tinut.
Va rog foarte mult de Liiceanu al nostru sa nu va atingeti. Este un exemplu pentru comunismul romanesc.

ionion
2007-03-03 14:11:22

Frizer ? dar babier ? sau si una si alta ? Pai asta-i Figaro !ndc

La 2007-03-03 04:35:53, martinica a scris:

> Eu cred ca trebuie sa te multumesti sa fii doar frizer. Ti se
> potriveste mai bine.
>

Nituc
2007-03-03 14:38:42

Departe de Noica!

Cel care impreuna cu P. Leshu descrie budele nipone s-a ocupat totusi si de Noica. După 1989, L.I. Iceanu s-a interesat, contracost desigur, si de reeditarea integrală a cărților lui Noica la Editura Politica Humanitas, dar si de manuale alternative.
E timpul sa ne aducem aminte de Constantin Noica
Provenind dintr-o familie cu vechi rădăcini aromâne, Constantin Noica s-a născut la 12 iulie 1909 în comuna Vitănești (județul Teleorman).
Începe gimnaziul în București; în perioada 1924-1928 urmează liceul "Spiru Haret", unde apoi a studiat si Iliescu (la multi ani azi, de ziua dumnealui) apoi bacalaureatul în 1928. Debutează ca licean în revista liceului, Vlăstarul, în 1927. Îl are ca profesor de matematică la "Spiru Haret" pe poetul Uvedenrodelor, Ion Barbu. Se înscrie la Facultatea de Filosofie și Litere din București, pe care o va absolvi în 1931 cu teza de licență Problema lucrului în sine la Kant. Timp de trei ani îl are ca profesor pe filosoful Nae Ionescu.
În perioada 1932-1934 frecventează societatea culturală "Criterion". Toți prietenii lui Noica de la "Criterion" - Mihail Polihroniade, Haig Acterian, Mircea Eliade - vor îmbrățișa, mai devreme sau mai tîrziu, cauza mișcării legionare. Fidel ideii că lupta culturală și nu cea politică este calea pentru reînvierea culturală a României, refuză să intre în mișcarea legionară.
În 1933, timp de un an de zile urmează cursurile Facultății de Matematică; tot la indemnul lui Ion Barbu, iar în primăvara anului 1938 pleacă la Paris cu o bursă a statului francez, nu ca ghedesistii, cu burse Soros, unde va sta pînă în primăvara anului 1939. În mai 1940 își susține la București doctoratul în filosofie, cu teza Schiță pentru istoria lui Cum e cu putință ceva nou, dar nu a plecat la Budapesta, ca Antohi, sa fie oarece profesor, ca nu erau stipendii de peste ocean, unde ajunsese si Volodea Tismaneanu. . În luna august a aceluiași an face primul gest gazetăresc de rezonanță legionară. Scoate într-un singur număr revista "Adsum", pe care o scrie toată singur și o publică din bani proprii, nu ca altii de azi, care folosesc bani de peste ocean sau din vestul Europei. Era o revistă al cărei titlu este cît se poate de sugestiv: Adsum; cu alte cuvinte "Sunt aici, sunt de față."
În octombrie 1940 pleacă la Berlin în calitate de referent de filosofie la Institutul Româno-German. Rămâne aici până în 1944. În paralel, împreună cu Constantin Floru și Mircea Vulcănescu editează patru din cursurile universtare ale lui Nae Ionescu și anuarul Isvoare de Filosofie.
În perioada 1949 - 1958 are domiciliu obligatoriu la Câmpulung-Muscel. Culmea e ca pe aici au fost cam multi legionari, dar poate pe asta mizau si oamenii lui Medinescu, se urit ist de mai tarziu. Aici, Noica și-a căpătat ideea filosofică și totodată și-a trasat principalele coordonate ale filosofiei sale de mai tîrziu. În 1958 Noica este arestat, anchetat și condamnat la 25 de ani de muncă silnică cu confiscarea întregii averi. Antohi nu a fost condamnat, s-a exclus singur. S-o fi dat la fund? Alături de el vor fi arestați toți participanții la seminariile private organizate de Noica la Câmpulung, iar lotul lor va purta la proces numele de "grupul Noica". Asadar, asta s-a dorit de la inceput. Execută la Jilava 6 din cei 25 de ani de închisoare, fiind eliberat în august 1964. Ce chestie, sa ajunga pe acolo si Luceafarul huilei, poet ce nu a fost eliberat precum Treptow, cu toate ca a cam scris si el poezii dupa gratii, dedicate Marinelei N.
Din 1965 Noica se stabilește în București, unde va lucra ca cercetător la Centrul de Logică, având drept domiciliu un apartament cu două camere unde va ține seminarii private pe marginea filosofiei hegeliene, platonice sau kantiene. Ca filosofii pleshiste, liiceniste, alenatice mungiste. tanasiste sau dinesciene nu se inventasera. nu se VINTUrasera inca, nici iLaritatea TV nu exista..Printre participanți se numără mai tinerii săi colegi de la Centrul de Logică (Sorin Vieru) sau de la Institutul de Artă (balconarul P. Leshu și L.I. Iceanu, ca viitorul balconar P. Atapievici era soim al patriei).
Ultimii ani din viață, începând cu anul 1975, și i-a petrecut la Păltiniș lângă Sibiu, locuința lui devenind loc de pelerinaj și de dialog de tip socratic pentru admiratorii și discipolii săi (vezi Jurnalul de la Păltiniș al Nadiei de L.I.Iceanu). Se stinge din viață la 4 decembrie 1987, fiind înmormântat la Schitul din apropierea Păltinișului, lîngă biserica cu hramul "Schimbarea la față". Premonitie?
Si discipolii sai, au realizat o adevarata schimbare la fata in epoca de dupa 1989. O tempora, o mores!
Copist, Adi Valiza de NIRO, consilier prezidential,
recte al lui nea Vasile, presedintele Asociatia de bloc muncitoresc taranesc

Daniel St.Paul
2007-03-03 18:24:31

Un bel esprit

Manuel d'instructions

kevinro
2007-03-03 20:23:48

99% Roncea are dreptate

Sunt absolvent de filozofie, 1997. De altfel, cine imi cunoaste nickul stie si cine sunt eu. Pe vremea aia se stia deja in facultate tot ce a zis Roncea in articolul initial (ma mir ca lucrurile astea au ajuns sa fie publicate abia acum). Erau profesori care iti confirmau in discutii private chestiile zise de Roncea, dar nu vroiau sa le zica in public fiindca majoritatea erau legati in vreun fel sau altul de editura Humanitas (carti, traduceri... oarece banuti). Intamplator, lucrarea mea de licenta a fost chiar despre conceptul de tragic si m-am lovit in bibliografie, obligatoriu, de cartea lui Liiceanu. Pot sa confirm ca editia post-revolutionara omite taman ideologia marxista din editia initiala. Oricine e curios poate merge la o biblioteca publica pentru a vedea cu ochii lui despre ce e vorba. Personal, nu cred ca o asemenea omisiune e grava, deoarece e posibil ca insasi introducerea initiala sa fi fost fortata. In al doilea rand, mai circulau relatari despre relatia nu tocmai curata a lui Liiceanu cu securitatea, care ii si facilitase acestuia permanentul du-te-vino in Europa Occidentala, intr-o epoca in care putini romani de rand aveau pasaport. Aici sunt sigur ca nu vom afla niciodata adevarul. Cert este ca anumite lucruri nu se pupa: ori Securitatea era rea, si atunci nimeni nu putea iesi din tara fara sa se "angajeze", ori nu era chiar asa de rea... si atunci "excursiile de studii" in Occident erau perfect posibile si accesibile (ceea ce stim ca nu prea era cazul). Pur si simplu viata lui Liiceanu nu seamana cu vietile lui Goma sau Dorin Tudoran.

moroianu
2007-03-03 21:50:52

In Romania anilor '90-2000, "Liiceanu" nu este atat numele unei persoane, cat al unei institutii...

...respectata de unii, temuta si detestata de altii.

Legat de actuala "polemica", cel mai semnificativ mi se pare faptul ca prilejul conjunctural care a provocat-o (sau mai degraba a facut-o posibila) a fost unul de natura politica, tinand de actualitatea imediata (apelul celor 60 de intelectuali in apararea lui Basescu), in vreme ce resentimentele celor care se folosesc de el pentru a-si exprima nemultumirile sunt in mod clar mult mai vechi, fiind acumulate pe parcursul a cel putin un deceniu. De aici caracterul subteran si violenta ignobila a stilului in care sunt formulate aceste atacuri, semanand mai mult a sedinta psihanalitica de defulare, decat a analiza lucida a unor delicte reale sau presupuse.

Articolul de azi al lui Cristian Badilita mi s-a parut un document psihologic aruncand o lumina cutremuratoare aspra abisurilor de megalomanie si ura intre care se zbate vointa maladiva de putere a tanarului "patrolog"
si grafoman. Impresia generala - o dezlantuire neputincioasa, a unui suflet chinuit de propria conditie subalterna, amintind pe undeva de biletelele intitulate "Urletele lui Vidopliasov", pe care valetul de tzara dintr-un roman dostoievskian le trimitea stapanilor impotriva carora era launtric revoltat.

Sunt curios ce surprize ne mai rezerva continuarea "discutiei"...

cantemir
2007-03-04 05:11:37

Re: Departe de Noica!

La 2007-03-03 14:38:42, Nituc a scris:

> Cel care impreuna cu P. Leshu descrie budele nipone s-a ocupat totusi
> si de Noica. După 1989, L.I. Iceanu s-a interesat, contracost desigur,
> si de reeditarea integrală a cărților lui Noica la Editura Politica
> Humanitas, dar si de manuale alternative.
> E timpul sa ne aducem aminte de Constantin Noica
> Provenind dintr-o familie cu vechi rădăcini aromâne, Constantin Noica
> s-a născut la 12 iulie 1909 în comuna Vitănești (județul Teleorman).
> Începe gimnaziul în București; în perioada 1924-1928 urmează liceul
> "Spiru Haret", unde apoi a studiat si Iliescu (la multi ani azi, de
> ziua dumnealui) apoi bacalaureatul în 1928. Debutează ca licean în
> revista liceului, Vlăstarul, în 1927. Îl are ca profesor de matematică
> la "Spiru Haret" pe poetul Uvedenrodelor, Ion Barbu. Se înscrie la
> Facultatea de Filosofie și Litere din București, pe care o va absolvi
> în 1931 cu teza de licență Problema lucrului în sine la Kant. Timp de
> trei ani îl are ca profesor pe filosoful Nae Ionescu.
> În perioada 1932-1934 frecventează societatea culturală "Criterion".
> Toți prietenii lui Noica de la "Criterion" - Mihail Polihroniade, Haig
> Acterian, Mircea Eliade - vor îmbrățișa, mai devreme sau mai tîrziu,
> cauza mișcării legionare. Fidel ideii că lupta culturală și nu cea
> politică este calea pentru reînvierea culturală a României, refuză să
> intre în mișcarea legionară.
> În 1933, timp de un an de zile urmează cursurile Facultății de
> Matematică; tot la indemnul lui Ion Barbu, iar în primăvara anului
> 1938 pleacă la Paris cu o bursă a statului francez, nu ca ghedesistii,
> cu burse Soros, unde va sta pînă în primăvara anului 1939. În mai 1940
> își susține la București doctoratul în filosofie, cu teza Schiță
> pentru istoria lui Cum e cu putință ceva nou, dar nu a plecat la
> Budapesta, ca Antohi, sa fie oarece profesor, ca nu erau stipendii de
> peste ocean, unde ajunsese si Volodea Tismaneanu. . În luna august a
> aceluiași an face primul gest gazetăresc de rezonanță legionară.
> Scoate într-un singur număr revista "Adsum", pe care o scrie toată
> singur și o publică din bani proprii, nu ca altii de azi, care
> folosesc bani de peste ocean sau din vestul Europei. Era o revistă al
> cărei titlu este cît se poate de sugestiv: Adsum; cu alte cuvinte
> "Sunt aici, sunt de față."
> În octombrie 1940 pleacă la Berlin în calitate de referent de
> filosofie la Institutul Româno-German. Rămâne aici până în 1944. În
> paralel, împreună cu Constantin Floru și Mircea Vulcănescu editează
> patru din cursurile universtare ale lui Nae Ionescu și anuarul Isvoare
> de Filosofie.
> În perioada 1949 - 1958 are domiciliu obligatoriu la Câmpulung-Muscel.
> Culmea e ca pe aici au fost cam multi legionari, dar poate pe asta
> mizau si oamenii lui Medinescu, se urit ist de mai tarziu. Aici,
> Noica și-a căpătat ideea filosofică și totodată și-a trasat
> principalele coordonate ale filosofiei sale de mai tîrziu. În 1958
> Noica este arestat, anchetat și condamnat la 25 de ani de muncă
> silnică cu confiscarea întregii averi. Antohi nu a fost condamnat, s-a
> exclus singur. S-o fi dat la fund? Alături de el vor fi arestați toți
> participanții la seminariile private organizate de Noica la Câmpulung,
> iar lotul lor va purta la proces numele de "grupul Noica". Asadar,
> asta s-a dorit de la inceput. Execută la Jilava 6 din cei 25 de ani de
> închisoare, fiind eliberat în august 1964. Ce chestie, sa ajunga pe
> acolo si Luceafarul huilei, poet ce nu a fost eliberat precum Treptow,
> cu toate ca a cam scris si el poezii dupa gratii, dedicate Marinelei
> N.
> Din 1965 Noica se stabilește în București, unde va lucra ca cercetător
> la Centrul de Logică, având drept domiciliu un apartament cu două
> camere unde va ține seminarii private pe marginea filosofiei
> hegeliene, platonice sau kantiene. Ca filosofii pleshiste, liiceniste,
> alenatice mungiste. tanasiste sau dinesciene nu se inventasera. nu se
> VINTUrasera inca, nici iLaritatea TV nu exista..Printre participanți
> se numără mai tinerii săi colegi de la Centrul de Logică (Sorin Vieru)
> sau de la Institutul de Artă (balconarul P. Leshu și L.I. Iceanu, ca
> viitorul balconar P. Atapievici era soim al patriei).
> Ultimii ani din viață, începând cu anul 1975, și i-a petrecut la
> Păltiniș lângă Sibiu, locuința lui devenind loc de pelerinaj și de
> dialog de tip socratic pentru admiratorii și discipolii săi (vezi
> Jurnalul de la Păltiniș al Nadiei de L.I.Iceanu). Se stinge din viață
> la 4 decembrie 1987, fiind înmormântat la Schitul din apropierea
> Păltinișului, lîngă biserica cu hramul "Schimbarea la față".
> Premonitie?
> Si discipolii sai, au realizat o adevarata schimbare la fata in epoca
> de dupa 1989. O tempora, o mores!
> Copist, Adi Valiza de NIRO, consilier prezidential,
> recte al lui nea Vasile, presedintele Asociatia de bloc muncitoresc
> taranesc
>
>

avarfreson
2007-03-04 05:11:42

telectualii români second hand - - - -


dacă mai avem oameni de bună credință care au sperat că românii au și ceva
telectuali se pare că le trebuie lectura volumului " boierii minții " - - asta este tot

liichenau sau nelicheanu cu gașca lui pleșoasă sunt exponenții de frunte ai
trântorilor României, unde paler e țață de casă de dame : politică și intelect !

faptul că nimeni în trecut sau prezent nu s-a străduit să facă ceva pentru oameni
deși au pus degrabă mâna pe emisiuni tv, ziare, etc. - face parte din cultura RO
mujicii nu ar trebui să mai tolereze lenevia lui alde paler , licheanu & pleșeanu

lista aia n'a fost rezolvată și nici nu va fi : rumânul are nevoie să fie mințit frumos !

moroianu
2007-03-04 06:23:27

Re: Un bel esprit


???????

La 2007-03-03 18:24:31, Daniel St.Paul a scris:

> Manuel d'instructions
>

Nitu Rodica
2007-03-04 14:55:00

Re: niculina

La 2007-03-03 07:22:31, niculina a scris:

> s-ar putea ca autorul sa creada ca are talent la scris. e adevarat ca
> nu prea reiese din ce-am citit aici ori s-ar sau putea ca noi sa nu
> fim la inaltimea gandirii sale.
>
Si ,s-ar putea'' ca dumneata sa nu ai habar cine-i autorul articolului; adica sigur habar nu ai ,altfel nu te-ai incumeta sa-i pareciezi gradul de talent la scris.S-ar putea ca pe viitor, atelierele CFr niculina din Iasi sa devina mai prudente si inainte de a posta sa afle totusi cine e autorul, nu de alta, dar sa-i ,,cantareasca" talentul a scris in cunoastinta de caauza si sa nu cada in ridicol din cauza culturii precare.

avmr
2007-03-04 15:16:56

se stria ,,moarte intelectualilor"

dar ,,intelectualii gen Licheanu erau in Italia la meci'.
Ilici ii anuntase si tanti Blandiana cu acolitii se jeleau de mama focului pe la televiziunile din ,,Occident'

Solitude
2007-03-04 15:28:21

Asta e culmea tupeului

Nu vreti pur si simplu sa intelegeti ca dupa mizeria contra lui Liiceanu nu va mai spala nici apele Iordanului...

Adrian v.D.
2007-03-04 16:14:17

Ca sa-l intelegi pe domnul Badilita,

nu trebuie sa frecventezi vreun curs de hermeneutica.Limbajul sau este facil,direct,apropiat de cel care planteaza duzi prin Bucuresti(o intoarcere in timp a capitalei,cu mult inaintea asanarii vaii Dambovitei..)
Se pare ca aceasta specie de oameni sunt mai eficienti,in oricecaz,mai eficienti decat intelectualul cu ochelari,decat marele traducator,eseist,om de cultura.

Intr-o lume care se afla in schimbari majore,important este gasirea oamenilor capabili,care sa se implice in mijlocul societatii,care sunt in masura sa defineasca noi cai spre viitor..Probleme de rezolvat,,sunt destule.
Autorul distruge chiar si cea mai mica incredere in acesti oameni.Cati cad in capcana lui....
Imi permit in acest context un citat din (apropo)Steinhardt:"Mai intai sa coboare din copaci.Pe urma om sta de vorba."

Adrian

ionion
2007-03-04 18:07:21

A mai ramas vreun zgarci pe osul din scheletul Romaniei si

iar va luptati pentru titlul de "dizident" sau de "luptator anticomunist"?
In Romania in perioada dictaturii bolsevico-staliniste (1944-1989) nu
a existat miscare de rezistenta organizata anticomunista asa ca
ar fi mai bine sa fie linishte in sat, sau "ie" vorba de ceva premii
in Euros de la Bruxelles...aaaa pai daca ii-asha atunci stati sa va prezint
si eu certificatele medicale pe care mi le dadeau medicii la Gherla
si la Jilavele dupa ce militienii ma bateau in celula.
(Exceptie cu totul EXCEPTIONALA fiind miscarea partizanilor pentru
libertate din Muntii Vrancei sufocata de securitatea colonelului Strul
Mauriciu la Galati)

alias
2007-03-04 20:28:30

Poemul lunii martie 2007 Re: Domnutzule Cristian Badilita,

La 2007-03-03 05:01:39, briel a scris:

> Stai numai putin sa-mi imping inapoi ochii in cap si sa iau o gura de
> aer.
> Aaaashaaa...
> Acum vreau sa intreb, pentru siguranta, daca mataluta esti omul care a
>
> reeditat Patericul Egiptean, acela dupa surse franceze? Daca da,

te
> iertam
> de data asta si te intelegem ca te-au lasat nervii. Da' sa nu mai
> scrii asa, nici
> macar atunci cand simtzesti ca te sufoci de revolta.
>
>
Pentru ca l-ai iertat, ai Cristian Badilita -Poemul lunii martie 2007 !Chemare
(eminesciana)
(- 1985 -)


Pe pamant se scutura iubiri
Luna se imprastie tiptil
Timpul sta infipt în amintiri
Ca o glezna franta de copil.

Si pe usa noptii ies galop
Herghelii de aur, fara ham
Linistea se-agata intr-un plop
Rasarit din coasta lui Adam

Pretutindeni sapa gropi în cer
(vantul se opreste cand îl chem)

cu penita inimii de fier
scriu pe coapsa lunii un poem

.....

Arogantu'
2007-03-04 22:39:17

Re: Ca sa-l intelegi pe domnul Badilita,

Cu deosebit regret - ma vad nevoit sa reiau o intrebare (lansata, de altfel, de mai multe ori pe acest forum) :

Care este primejdia nemaivazuta pentru democratie care determina pe domnul Liiceanu sa aiba AZI o atitudine partizana (din punct de vedere POLITIC) - dupa ce vreme de 17 ani a evitat acest lucru ?!

PS Personal - consider ca a fost o greseala ca nu s-a implicat in politica !
Urmarile neimplicarii intelectualilor de calibru le vedem in calitatea clasei politice. (PUNCT!)

La 2007-03-04 16:14:17, Adrian v.D. a scris:

> nu trebuie sa frecventezi vreun curs de hermeneutica.Limbajul sau este
> facil,direct,apropiat de cel care planteaza duzi prin Bucuresti(o
> intoarcere in timp a capitalei,cu mult inaintea asanarii vaii
> Dambovitei..)
> Se pare ca aceasta specie de oameni sunt mai eficienti,in oricecaz,mai
> eficienti decat intelectualul cu ochelari,decat marele
> traducator,eseist,om de cultura.
>
> Intr-o lume care se afla in schimbari majore,important este gasirea
> oamenilor capabili,care sa se implice in mijlocul societatii,care sunt
> in masura sa defineasca noi cai spre viitor..Probleme de
> rezolvat,,sunt destule.
> Autorul distruge chiar si cea mai mica incredere in acesti oameni.Cati
> cad in capcana lui....
> Imi permit in acest context un citat din (apropo)Steinhardt:"Mai intai
> sa coboare din copaci.Pe urma om sta de vorba."
>
> Adrian
>
>


« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Sarmizegetusa vanduta (7485 afisari)
 SUA si hegemonia mondiala (3808 afisari)
 Polemica Liiceanu (2655 afisari)
 Pledoarie pentru Goma (2100 afisari)
 "Razboiul vorbelor" dintre SUA si Rusia continua la Washington (2012 afisari)
 Constantin DINU comenteaza, la cald, cele mai tari faze ale partidei Poli Timisoara - Dinamo Bucuresti (1-1) (0-1) (104 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.39485 sec.