Ziua Logo
  Nr. 3870 de sambata, 3 martie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »

Politica

2007-03-03

Comentarii: 23, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

ionescu
2007-03-03 00:15:17

Polemica Liiceanu

Cred ca titlul corect este:
"Polemica Iliceanu?"
Noroc ca viata si memoria sunt scurte si ca totul este trecator si se uita, si poate ca unul ce alta data "mirosea neplacul a comunist" acum ti se pare ca utilizeaza "parfumul placut al democratiei".

Muth
2007-03-03 00:15:53

Opinii?

De fapt ce vrei sa spui? N-am aflat decit "opinii" dela gura cortului si nimic atceva! Doamne cite mai poate suporta hirtia! Culmea e ca ai mai auzit, poate din intimplare, si de Platon cu etalarea unei spoieli "intelectuale" latine! Deschide dictionarul si afla ce este si ce inseamna RUSINE!

Nababul123
2007-03-03 00:43:50

Re: Polemica Liiceanu

Te iertam ca esti american, nu-i vina ta, asa sunteti cam totzi. (Condi trebuie sa se simta foarte singuratica intre voi acolo de la GOP).
Vezi mah c-a trecut ursu de vreo 3 zile, poti sa te linistesti si tu acum.

La 2007-03-03 00:15:17, ionescu a scris:

> Cred ca titlul corect este:
> "Polemica Iliceanu?"
> Noroc ca viata si memoria sunt scurte si ca totul este trecator si se
> uita, si poate ca unul ce alta data "mirosea neplacul a comunist" acum
> ti se pare ca utilizeaza "parfumul placut al democratiei".
>

martinica
2007-03-03 04:35:53

Frizer!

Eu cred ca trebuie sa te multumesti sa fii doar frizer. Ti se potriveste mai bine.

briel
2007-03-03 05:01:39

Domnutzule Cristian Badilita,

Stai numai putin sa-mi imping inapoi ochii in cap si sa iau o gura de aer.
Aaaashaaa...
Acum vreau sa intreb, pentru siguranta, daca mataluta esti omul care a
reeditat Patericul Egiptean, acela dupa surse franceze? Daca da, te iertam
de data asta si te intelegem ca te-au lasat nervii. Da' sa nu mai scrii asa, nici
macar atunci cand simtzesti ca te sufoci de revolta.

cantemir
2007-03-03 06:35:05

Re: Frizer!

La 2007-03-03 04:35:53, martinica a scris:

> Eu cred ca trebuie sa te multumesti sa fii doar frizer. Ti se
> potriveste mai bine.
>
Lipsa de respect a opiniei altora este calitatea cea mai mare a majoritatii oamenilor nostri.

niculina
2007-03-03 07:22:31

timp pierdut

s-ar putea ca autorul sa creada ca are talent la scris. e adevarat ca nu prea reiese din ce-am citit aici ori s-ar sau putea ca noi sa nu fim la inaltimea gandirii sale.

ionion
2007-03-03 10:00:49

Nu va mai legati de tovarasul Liiceanu !

Sa stiti ca era un tovaras care cu mare constiinciozitate isi indeplinea sarcinile primite atat de la comandatura noastra dar si cele de la comitetul central.
Niciodata nu ne-a tradat si nici cu Iliescu - tradatorul, nu a tinut.
Va rog foarte mult de Liiceanu al nostru sa nu va atingeti. Este un exemplu pentru comunismul romanesc.

ionion
2007-03-03 14:11:22

Frizer ? dar babier ? sau si una si alta ? Pai asta-i Figaro !ndc

La 2007-03-03 04:35:53, martinica a scris:

> Eu cred ca trebuie sa te multumesti sa fii doar frizer. Ti se
> potriveste mai bine.
>

Nituc
2007-03-03 14:38:42

Departe de Noica!

Cel care impreuna cu P. Leshu descrie budele nipone s-a ocupat totusi si de Noica. Dup 1989, L.I. Iceanu s-a interesat, contracost desigur, si de reeditarea integral a crilor lui Noica la Editura Politica Humanitas, dar si de manuale alternative.
E timpul sa ne aducem aminte de Constantin Noica
Provenind dintr-o familie cu vechi rdcini aromne, Constantin Noica s-a nscut la 12 iulie 1909 n comuna Vitneti (judeul Teleorman).
ncepe gimnaziul n Bucureti; n perioada 1924-1928 urmeaz liceul "Spiru Haret", unde apoi a studiat si Iliescu (la multi ani azi, de ziua dumnealui) apoi bacalaureatul n 1928. Debuteaz ca licean n revista liceului, Vlstarul, n 1927. l are ca profesor de matematic la "Spiru Haret" pe poetul Uvedenrodelor, Ion Barbu. Se nscrie la Facultatea de Filosofie i Litere din Bucureti, pe care o va absolvi n 1931 cu teza de licen Problema lucrului n sine la Kant. Timp de trei ani l are ca profesor pe filosoful Nae Ionescu.
n perioada 1932-1934 frecventeaz societatea cultural "Criterion". Toi prietenii lui Noica de la "Criterion" - Mihail Polihroniade, Haig Acterian, Mircea Eliade - vor mbria, mai devreme sau mai trziu, cauza micrii legionare. Fidel ideii c lupta cultural i nu cea politic este calea pentru renvierea cultural a Romniei, refuz s intre n micarea legionar.
n 1933, timp de un an de zile urmeaz cursurile Facultii de Matematic; tot la indemnul lui Ion Barbu, iar n primvara anului 1938 pleac la Paris cu o burs a statului francez, nu ca ghedesistii, cu burse Soros, unde va sta pn n primvara anului 1939. n mai 1940 i susine la Bucureti doctoratul n filosofie, cu teza Schi pentru istoria lui Cum e cu putin ceva nou, dar nu a plecat la Budapesta, ca Antohi, sa fie oarece profesor, ca nu erau stipendii de peste ocean, unde ajunsese si Volodea Tismaneanu. . n luna august a aceluiai an face primul gest gazetresc de rezonan legionar. Scoate ntr-un singur numr revista "Adsum", pe care o scrie toat singur i o public din bani proprii, nu ca altii de azi, care folosesc bani de peste ocean sau din vestul Europei. Era o revist al crei titlu este ct se poate de sugestiv: Adsum; cu alte cuvinte "Sunt aici, sunt de fa."
n octombrie 1940 pleac la Berlin n calitate de referent de filosofie la Institutul Romno-German. Rmne aici pn n 1944. n paralel, mpreun cu Constantin Floru i Mircea Vulcnescu editeaz patru din cursurile universtare ale lui Nae Ionescu i anuarul Isvoare de Filosofie.
n perioada 1949 - 1958 are domiciliu obligatoriu la Cmpulung-Muscel. Culmea e ca pe aici au fost cam multi legionari, dar poate pe asta mizau si oamenii lui Medinescu, se urit ist de mai tarziu. Aici, Noica i-a cptat ideea filosofic i totodat i-a trasat principalele coordonate ale filosofiei sale de mai trziu. n 1958 Noica este arestat, anchetat i condamnat la 25 de ani de munc silnic cu confiscarea ntregii averi. Antohi nu a fost condamnat, s-a exclus singur. S-o fi dat la fund? Alturi de el vor fi arestai toi participanii la seminariile private organizate de Noica la Cmpulung, iar lotul lor va purta la proces numele de "grupul Noica". Asadar, asta s-a dorit de la inceput. Execut la Jilava 6 din cei 25 de ani de nchisoare, fiind eliberat n august 1964. Ce chestie, sa ajunga pe acolo si Luceafarul huilei, poet ce nu a fost eliberat precum Treptow, cu toate ca a cam scris si el poezii dupa gratii, dedicate Marinelei N.
Din 1965 Noica se stabilete n Bucureti, unde va lucra ca cercettor la Centrul de Logic, avnd drept domiciliu un apartament cu dou camere unde va ine seminarii private pe marginea filosofiei hegeliene, platonice sau kantiene. Ca filosofii pleshiste, liiceniste, alenatice mungiste. tanasiste sau dinesciene nu se inventasera. nu se VINTUrasera inca, nici iLaritatea TV nu exista..Printre participani se numr mai tinerii si colegi de la Centrul de Logic (Sorin Vieru) sau de la Institutul de Art (balconarul P. Leshu i L.I. Iceanu, ca viitorul balconar P. Atapievici era soim al patriei).
Ultimii ani din via, ncepnd cu anul 1975, i i-a petrecut la Pltini lng Sibiu, locuina lui devenind loc de pelerinaj i de dialog de tip socratic pentru admiratorii i discipolii si (vezi Jurnalul de la Pltini al Nadiei de L.I.Iceanu). Se stinge din via la 4 decembrie 1987, fiind nmormntat la Schitul din apropierea Pltiniului, lng biserica cu hramul "Schimbarea la fa". Premonitie?
Si discipolii sai, au realizat o adevarata schimbare la fata in epoca de dupa 1989. O tempora, o mores!
Copist, Adi Valiza de NIRO, consilier prezidential,
recte al lui nea Vasile, presedintele Asociatia de bloc muncitoresc taranesc

Daniel St.Paul
2007-03-03 18:24:31

Un bel esprit

Manuel d'instructions

kevinro
2007-03-03 20:23:48

99% Roncea are dreptate

Sunt absolvent de filozofie, 1997. De altfel, cine imi cunoaste nickul stie si cine sunt eu. Pe vremea aia se stia deja in facultate tot ce a zis Roncea in articolul initial (ma mir ca lucrurile astea au ajuns sa fie publicate abia acum). Erau profesori care iti confirmau in discutii private chestiile zise de Roncea, dar nu vroiau sa le zica in public fiindca majoritatea erau legati in vreun fel sau altul de editura Humanitas (carti, traduceri... oarece banuti). Intamplator, lucrarea mea de licenta a fost chiar despre conceptul de tragic si m-am lovit in bibliografie, obligatoriu, de cartea lui Liiceanu. Pot sa confirm ca editia post-revolutionara omite taman ideologia marxista din editia initiala. Oricine e curios poate merge la o biblioteca publica pentru a vedea cu ochii lui despre ce e vorba. Personal, nu cred ca o asemenea omisiune e grava, deoarece e posibil ca insasi introducerea initiala sa fi fost fortata. In al doilea rand, mai circulau relatari despre relatia nu tocmai curata a lui Liiceanu cu securitatea, care ii si facilitase acestuia permanentul du-te-vino in Europa Occidentala, intr-o epoca in care putini romani de rand aveau pasaport. Aici sunt sigur ca nu vom afla niciodata adevarul. Cert este ca anumite lucruri nu se pupa: ori Securitatea era rea, si atunci nimeni nu putea iesi din tara fara sa se "angajeze", ori nu era chiar asa de rea... si atunci "excursiile de studii" in Occident erau perfect posibile si accesibile (ceea ce stim ca nu prea era cazul). Pur si simplu viata lui Liiceanu nu seamana cu vietile lui Goma sau Dorin Tudoran.

moroianu
2007-03-03 21:50:52

In Romania anilor '90-2000, "Liiceanu" nu este atat numele unei persoane, cat al unei institutii...

...respectata de unii, temuta si detestata de altii.

Legat de actuala "polemica", cel mai semnificativ mi se pare faptul ca prilejul conjunctural care a provocat-o (sau mai degraba a facut-o posibila) a fost unul de natura politica, tinand de actualitatea imediata (apelul celor 60 de intelectuali in apararea lui Basescu), in vreme ce resentimentele celor care se folosesc de el pentru a-si exprima nemultumirile sunt in mod clar mult mai vechi, fiind acumulate pe parcursul a cel putin un deceniu. De aici caracterul subteran si violenta ignobila a stilului in care sunt formulate aceste atacuri, semanand mai mult a sedinta psihanalitica de defulare, decat a analiza lucida a unor delicte reale sau presupuse.

Articolul de azi al lui Cristian Badilita mi s-a parut un document psihologic aruncand o lumina cutremuratoare aspra abisurilor de megalomanie si ura intre care se zbate vointa maladiva de putere a tanarului "patrolog"
si grafoman. Impresia generala - o dezlantuire neputincioasa, a unui suflet chinuit de propria conditie subalterna, amintind pe undeva de biletelele intitulate "Urletele lui Vidopliasov", pe care valetul de tzara dintr-un roman dostoievskian le trimitea stapanilor impotriva carora era launtric revoltat.

Sunt curios ce surprize ne mai rezerva continuarea "discutiei"...

cantemir
2007-03-04 05:11:37

Re: Departe de Noica!

La 2007-03-03 14:38:42, Nituc a scris:

> Cel care impreuna cu P. Leshu descrie budele nipone s-a ocupat totusi
> si de Noica. Dup 1989, L.I. Iceanu s-a interesat, contracost desigur,
> si de reeditarea integral a crilor lui Noica la Editura Politica
> Humanitas, dar si de manuale alternative.
> E timpul sa ne aducem aminte de Constantin Noica
> Provenind dintr-o familie cu vechi rdcini aromne, Constantin Noica
> s-a nscut la 12 iulie 1909 n comuna Vitneti (judeul Teleorman).
> ncepe gimnaziul n Bucureti; n perioada 1924-1928 urmeaz liceul
> "Spiru Haret", unde apoi a studiat si Iliescu (la multi ani azi, de
> ziua dumnealui) apoi bacalaureatul n 1928. Debuteaz ca licean n
> revista liceului, Vlstarul, n 1927. l are ca profesor de matematic
> la "Spiru Haret" pe poetul Uvedenrodelor, Ion Barbu. Se nscrie la
> Facultatea de Filosofie i Litere din Bucureti, pe care o va absolvi
> n 1931 cu teza de licen Problema lucrului n sine la Kant. Timp de
> trei ani l are ca profesor pe filosoful Nae Ionescu.
> n perioada 1932-1934 frecventeaz societatea cultural "Criterion".
> Toi prietenii lui Noica de la "Criterion" - Mihail Polihroniade, Haig
> Acterian, Mircea Eliade - vor mbria, mai devreme sau mai trziu,
> cauza micrii legionare. Fidel ideii c lupta cultural i nu cea
> politic este calea pentru renvierea cultural a Romniei, refuz s
> intre n micarea legionar.
> n 1933, timp de un an de zile urmeaz cursurile Facultii de
> Matematic; tot la indemnul lui Ion Barbu, iar n primvara anului
> 1938 pleac la Paris cu o burs a statului francez, nu ca ghedesistii,
> cu burse Soros, unde va sta pn n primvara anului 1939. n mai 1940
> i susine la Bucureti doctoratul n filosofie, cu teza Schi
> pentru istoria lui Cum e cu putin ceva nou, dar nu a plecat la
> Budapesta, ca Antohi, sa fie oarece profesor, ca nu erau stipendii de
> peste ocean, unde ajunsese si Volodea Tismaneanu. . n luna august a
> aceluiai an face primul gest gazetresc de rezonan legionar.
> Scoate ntr-un singur numr revista "Adsum", pe care o scrie toat
> singur i o public din bani proprii, nu ca altii de azi, care
> folosesc bani de peste ocean sau din vestul Europei. Era o revist al
> crei titlu este ct se poate de sugestiv: Adsum; cu alte cuvinte
> "Sunt aici, sunt de fa."
> n octombrie 1940 pleac la Berlin n calitate de referent de
> filosofie la Institutul Romno-German. Rmne aici pn n 1944. n
> paralel, mpreun cu Constantin Floru i Mircea Vulcnescu editeaz
> patru din cursurile universtare ale lui Nae Ionescu i anuarul Isvoare
> de Filosofie.
> n perioada 1949 - 1958 are domiciliu obligatoriu la Cmpulung-Muscel.
> Culmea e ca pe aici au fost cam multi legionari, dar poate pe asta
> mizau si oamenii lui Medinescu, se urit ist de mai tarziu. Aici,
> Noica i-a cptat ideea filosofic i totodat i-a trasat
> principalele coordonate ale filosofiei sale de mai trziu. n 1958
> Noica este arestat, anchetat i condamnat la 25 de ani de munc
> silnic cu confiscarea ntregii averi. Antohi nu a fost condamnat, s-a
> exclus singur. S-o fi dat la fund? Alturi de el vor fi arestai toi
> participanii la seminariile private organizate de Noica la Cmpulung,
> iar lotul lor va purta la proces numele de "grupul Noica". Asadar,
> asta s-a dorit de la inceput. Execut la Jilava 6 din cei 25 de ani de
> nchisoare, fiind eliberat n august 1964. Ce chestie, sa ajunga pe
> acolo si Luceafarul huilei, poet ce nu a fost eliberat precum Treptow,
> cu toate ca a cam scris si el poezii dupa gratii, dedicate Marinelei
> N.
> Din 1965 Noica se stabilete n Bucureti, unde va lucra ca cercettor
> la Centrul de Logic, avnd drept domiciliu un apartament cu dou
> camere unde va ine seminarii private pe marginea filosofiei
> hegeliene, platonice sau kantiene. Ca filosofii pleshiste, liiceniste,
> alenatice mungiste. tanasiste sau dinesciene nu se inventasera. nu se
> VINTUrasera inca, nici iLaritatea TV nu exista..Printre participani
> se numr mai tinerii si colegi de la Centrul de Logic (Sorin Vieru)
> sau de la Institutul de Art (balconarul P. Leshu i L.I. Iceanu, ca
> viitorul balconar P. Atapievici era soim al patriei).
> Ultimii ani din via, ncepnd cu anul 1975, i i-a petrecut la
> Pltini lng Sibiu, locuina lui devenind loc de pelerinaj i de
> dialog de tip socratic pentru admiratorii i discipolii si (vezi
> Jurnalul de la Pltini al Nadiei de L.I.Iceanu). Se stinge din via
> la 4 decembrie 1987, fiind nmormntat la Schitul din apropierea
> Pltiniului, lng biserica cu hramul "Schimbarea la fa".
> Premonitie?
> Si discipolii sai, au realizat o adevarata schimbare la fata in epoca
> de dupa 1989. O tempora, o mores!
> Copist, Adi Valiza de NIRO, consilier prezidential,
> recte al lui nea Vasile, presedintele Asociatia de bloc muncitoresc
> taranesc
>
>

avarfreson
2007-03-04 05:11:42

telectualii romni second hand - - - -


dac mai avem oameni de bun credin care au sperat c romnii au i ceva
telectuali se pare c le trebuie lectura volumului " boierii minii " - - asta este tot

liichenau sau nelicheanu cu gaca lui pleoas sunt exponenii de frunte ai
trntorilor Romniei, unde paler e a de cas de dame : politic i intelect !

faptul c nimeni n trecut sau prezent nu s-a strduit s fac ceva pentru oameni
dei au pus degrab mna pe emisiuni tv, ziare, etc. - face parte din cultura RO
mujicii nu ar trebui s mai tolereze lenevia lui alde paler , licheanu & pleeanu

lista aia n'a fost rezolvat i nici nu va fi : rumnul are nevoie s fie minit frumos !

moroianu
2007-03-04 06:23:27

Re: Un bel esprit


???????

La 2007-03-03 18:24:31, Daniel St.Paul a scris:

> Manuel d'instructions
>

Nitu Rodica
2007-03-04 14:55:00

Re: niculina

La 2007-03-03 07:22:31, niculina a scris:

> s-ar putea ca autorul sa creada ca are talent la scris. e adevarat ca
> nu prea reiese din ce-am citit aici ori s-ar sau putea ca noi sa nu
> fim la inaltimea gandirii sale.
>
Si ,s-ar putea'' ca dumneata sa nu ai habar cine-i autorul articolului; adica sigur habar nu ai ,altfel nu te-ai incumeta sa-i pareciezi gradul de talent la scris.S-ar putea ca pe viitor, atelierele CFr niculina din Iasi sa devina mai prudente si inainte de a posta sa afle totusi cine e autorul, nu de alta, dar sa-i ,,cantareasca" talentul a scris in cunoastinta de caauza si sa nu cada in ridicol din cauza culturii precare.

avmr
2007-03-04 15:16:56

se stria ,,moarte intelectualilor"

dar ,,intelectualii gen Licheanu erau in Italia la meci'.
Ilici ii anuntase si tanti Blandiana cu acolitii se jeleau de mama focului pe la televiziunile din ,,Occident'

Solitude
2007-03-04 15:28:21

Asta e culmea tupeului

Nu vreti pur si simplu sa intelegeti ca dupa mizeria contra lui Liiceanu nu va mai spala nici apele Iordanului...

Adrian v.D.
2007-03-04 16:14:17

Ca sa-l intelegi pe domnul Badilita,

nu trebuie sa frecventezi vreun curs de hermeneutica.Limbajul sau este facil,direct,apropiat de cel care planteaza duzi prin Bucuresti(o intoarcere in timp a capitalei,cu mult inaintea asanarii vaii Dambovitei..)
Se pare ca aceasta specie de oameni sunt mai eficienti,in oricecaz,mai eficienti decat intelectualul cu ochelari,decat marele traducator,eseist,om de cultura.

Intr-o lume care se afla in schimbari majore,important este gasirea oamenilor capabili,care sa se implice in mijlocul societatii,care sunt in masura sa defineasca noi cai spre viitor..Probleme de rezolvat,,sunt destule.
Autorul distruge chiar si cea mai mica incredere in acesti oameni.Cati cad in capcana lui....
Imi permit in acest context un citat din (apropo)Steinhardt:"Mai intai sa coboare din copaci.Pe urma om sta de vorba."

Adrian

ionion
2007-03-04 18:07:21

A mai ramas vreun zgarci pe osul din scheletul Romaniei si

iar va luptati pentru titlul de "dizident" sau de "luptator anticomunist"?
In Romania in perioada dictaturii bolsevico-staliniste (1944-1989) nu
a existat miscare de rezistenta organizata anticomunista asa ca
ar fi mai bine sa fie linishte in sat, sau "ie" vorba de ceva premii
in Euros de la Bruxelles...aaaa pai daca ii-asha atunci stati sa va prezint
si eu certificatele medicale pe care mi le dadeau medicii la Gherla
si la Jilavele dupa ce militienii ma bateau in celula.
(Exceptie cu totul EXCEPTIONALA fiind miscarea partizanilor pentru
libertate din Muntii Vrancei sufocata de securitatea colonelului Strul
Mauriciu la Galati)

alias
2007-03-04 20:28:30

Poemul lunii martie 2007 Re: Domnutzule Cristian Badilita,

La 2007-03-03 05:01:39, briel a scris:

> Stai numai putin sa-mi imping inapoi ochii in cap si sa iau o gura de
> aer.
> Aaaashaaa...
> Acum vreau sa intreb, pentru siguranta, daca mataluta esti omul care a
>
> reeditat Patericul Egiptean, acela dupa surse franceze? Daca da,

te
> iertam
> de data asta si te intelegem ca te-au lasat nervii. Da' sa nu mai
> scrii asa, nici
> macar atunci cand simtzesti ca te sufoci de revolta.
>
>
Pentru ca l-ai iertat, ai Cristian Badilita -Poemul lunii martie 2007 !Chemare
(eminesciana)
(- 1985 -)


Pe pamant se scutura iubiri
Luna se imprastie tiptil
Timpul sta infipt n amintiri
Ca o glezna franta de copil.

Si pe usa noptii ies galop
Herghelii de aur, fara ham
Linistea se-agata intr-un plop
Rasarit din coasta lui Adam

Pretutindeni sapa gropi n cer
(vantul se opreste cand l chem)

cu penita inimii de fier
scriu pe coapsa lunii un poem

.....

Arogantu'
2007-03-04 22:39:17

Re: Ca sa-l intelegi pe domnul Badilita,

Cu deosebit regret - ma vad nevoit sa reiau o intrebare (lansata, de altfel, de mai multe ori pe acest forum) :

Care este primejdia nemaivazuta pentru democratie care determina pe domnul Liiceanu sa aiba AZI o atitudine partizana (din punct de vedere POLITIC) - dupa ce vreme de 17 ani a evitat acest lucru ?!

PS Personal - consider ca a fost o greseala ca nu s-a implicat in politica !
Urmarile neimplicarii intelectualilor de calibru le vedem in calitatea clasei politice. (PUNCT!)

La 2007-03-04 16:14:17, Adrian v.D. a scris:

> nu trebuie sa frecventezi vreun curs de hermeneutica.Limbajul sau este
> facil,direct,apropiat de cel care planteaza duzi prin Bucuresti(o
> intoarcere in timp a capitalei,cu mult inaintea asanarii vaii
> Dambovitei..)
> Se pare ca aceasta specie de oameni sunt mai eficienti,in oricecaz,mai
> eficienti decat intelectualul cu ochelari,decat marele
> traducator,eseist,om de cultura.
>
> Intr-o lume care se afla in schimbari majore,important este gasirea
> oamenilor capabili,care sa se implice in mijlocul societatii,care sunt
> in masura sa defineasca noi cai spre viitor..Probleme de
> rezolvat,,sunt destule.
> Autorul distruge chiar si cea mai mica incredere in acesti oameni.Cati
> cad in capcana lui....
> Imi permit in acest context un citat din (apropo)Steinhardt:"Mai intai
> sa coboare din copaci.Pe urma om sta de vorba."
>
> Adrian
>
>


« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Sarmizegetusa vanduta (7485 afisari)
 SUA si hegemonia mondiala (3808 afisari)
 Polemica Liiceanu (2655 afisari)
 Pledoarie pentru Goma (2100 afisari)
 "Razboiul vorbelor" dintre SUA si Rusia continua la Washington (2012 afisari)
 Constantin DINU comenteaza, la cald, cele mai tari faze ale partidei Poli Timisoara - Dinamo Bucuresti (1-1) (0-1) (104 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01823 sec.