Ziua Logo
  Nr. 3863 de vineri, 23 februarie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2007-02-23

Comentarii: 43, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

alwis46
2007-02-22 23:51:16

Aici se vede cat de tampa este Legea referendumului in partea unde se face referire la demiterea presedintelui.
Articolul 10 nu are solutie de rezerva pentru situatia cand numarul de voturi necesare demiterii unui presedinte nu este xprimat in acest sens de majoritatea celor inscrisi in listele electorale.
Cand s-a redactat textul Constitutiei, pentru a se preintampina situatii de acest gen, derivate din art.81.2 s-a adaugat art.81.3.
Uite d-ai am avansat eu ideea introducerii unui articol, 10.1 in Legea referendumului, articol care sa contina prevederea ca presdintele, in cazul in care la primul tur de scrutin nu a fost demis de majoritatea celor inscrisi in liste, la aldoilea tur sa fie demis cu voturile majoritatii celor care s-au prezentat la urne.
Ideea de a se anula referendumul pe baza faptului ca nu se intrunesc cele peste 9 milioane de voturi necesare, este o tampenie si mai mare pentru ca nu se face referire la asa ceva nicaieri. Singura solutie ar fi consultarea prin referendum pana se obtine ce se doreste. In caz contrar, initiatorii referendumului nu ar putea decat sa constate inutilitatea actiunii lor si sa priveasca in zare dupa alta ocazie.

Romeo
2007-02-23 00:32:29

Ciorba riincalzita a PSD!!! Banii UE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Toti sint nistre trshori si carieristi de profesie!
Numai Romania are de pierdut!
PSD-ul nu s-a saturat de furat!
Au furat din Romania cit au furat turcii 500 de ani!
PD un copil orfan al PSD-ului!
Da stiim: SINT BANII DE LA UE!!!
Asta e buba: Pe mina cui ajung banii!!!
Geoana sa-si plateasca chiria restanta pe un an in sediul din Atena 11 Bucuresti! Ne minte cu nerusinare!
Atit a invatat de la tasu!
PDS-ul e IADUL Romaniei!
Cum va mai rabda pamintul!

niculina
2007-02-23 02:18:07

sansa psd

Citat din articol:"Aceeasi Lege mai stipuleaza ca demiterea Presedintelui Romaniei este aprobata daca a intrunit majoritatea voturilor cetatenilor inscrisi in listele electorale." Oricum parlamentarilor nu le mai pasa daca se fac de ras inca odata. ei pot incerca deci sa schimbe legea referendumului ca sa sune cam asa: daca la referendum nu se prezinta toti cei inscrisi pe liste atunci referendumul se declara invalid si se va organiza altul si atul pana cand scapam de Base. cata maiestrie politica zace in coalitia antiBasescu!. Si toate astea pentru binelele poporului si al democratiei originale.
Oricum articolul este scris pemtru a mai prelungi campania de defaimare a presedintelui. EVZ spune cu totul altceva despre rezultatul sedintei psd.
In rest psd mai are o singura iesire:
sa se desparta de trecut, sa treaca la reforme morale radicale si sa fie partidul cel mai implicat in rezolvarea problemelor cetateanului obisnuit. in fond este un partid si socialist nu numai democrat.

Alex2003
2007-02-23 03:35:00

primsec, ziatul de miine azi.....

Pe la noi e tot Februarie 22, si pot spune, ca primesc ziarul de miine.... azi.
Sa vedem daca prezice bine sau nu; prezicerea este... oficiul poate fi considerat deja gol.

Machiavelli
2007-02-23 03:42:16

Demiterea este Aprobata cu Majoritatea VOTURILOR Cetatenilor Inscrisi in Listele Electorale

Afirmatiile lui A. H. din articolul de mai sus <Ce Spune Legea > sunt corecte pentru ca legea spune:

Art. 8. Referendumul pentru demiterea Presedintelui Romaniei este obligatoriu si se stabileste prin hotarare a Parlamentului, in conditiile prevazute la art. 95 din Constitutie.
Art. 9. Cetatenii care participa la referendum au dreptul sa se pronunte prin <<DA>> sau <<NU>> la urmatoarea intrebare inscrisa pe buletinul de vot: <<Sunteti de acord cu demiterea Presedintelui Romaniei?>>
Art. 10. Demiterea Presedintelui Romaniei este aprobata, daca a intrunit majoritatea voturilor cetatenilor inscrisi in listele electorale.

Deci, cu <majoritatea VOTURILOR cetatenilor inscrisi in listele electorale> demiterea presedintelui este aprobata.

Confuzia cu aceasta lege a aparut din cauza ca Art. 81 din Constitutie care este gresit formulat si trebuie urgent corectat prin amendament.

N.M.


Phil
2007-02-23 03:44:32

La 2007-02-22 23:51:16, alwis46 a scris:

da nene, referendumurile sint bune, tin putorile ocupate cu ceva, tre'sa isi arate activitaturile, n'asa!

> Aici se vede cat de tampa este Legea referendumului in partea unde se
> face referire la demiterea presedintelui.
> Articolul 10 nu are solutie de rezerva pentru situatia cand numarul de
> voturi necesare demiterii unui presedinte nu este xprimat in acest
> sens de majoritatea celor inscrisi in listele electorale.
> Cand s-a redactat textul Constitutiei, pentru a se preintampina
> situatii de acest gen, derivate din art.81.2 s-a adaugat art.81.3.
> Uite d-ai am avansat eu ideea introducerii unui articol, 10.1 in Legea
> referendumului, articol care sa contina prevederea ca presdintele, in
> cazul in care la primul tur de scrutin nu a fost demis de majoritatea
> celor inscrisi in liste, la aldoilea tur sa fie demis cu voturile
> majoritatii celor care s-au prezentat la urne.
> Ideea de a se anula referendumul pe baza faptului ca nu se intrunesc
> cele peste 9 milioane de voturi necesare, este o tampenie si mai mare
> pentru ca nu se face referire la asa ceva nicaieri. Singura solutie ar
> fi consultarea prin referendum pana se obtine ce se doreste. In caz
> contrar, initiatorii referendumului nu ar putea decat sa constate
> inutilitatea actiunii lor si sa priveasca in zare dupa alta ocazie.
>

plongeur.alpin
2007-02-23 03:55:17

Facatori de constitutii.

Nu stiu cine cu care, care cu cine sau care cu care, parca seamana prea, usurand mult confuzia.
Constat insa ca, dupa ce specialistul eminent in facerea constitutiei a uitat ce a conceput, au aparut clonati sa ia de la capat realizarea maestrului si s-o intoarca in aceleasi sensuri, in sensul partidului ce si-a cam schimbat la rand numele dar care a ramas acelasi singurul specialist in fabricarea de constitutii, cu invocarea urmarii cu strictete a paragrafelor ei, fara a sti insa pe care sa le urmeze, asta datorita avantului presant cert patriotic pentru a pune pe drumul cert bun tara. Si de atata fabricare au innebunit legi, au intortocheat capete si consecinte din hotararile luate, au derutat oameni ce voiau sa se puna pe drumul bun promis initial si s-au incalcit si pe ei insisi. Altminteri andante, andante sustinut in cautarea ei, se reped la gaselnite cat mai juste la ivirea momentelor oportune singurului far capabil de a plasmui cartea suprema. Si pana la carpeala pe ici-colea, graba intereseaza si frecventa invocarii ei, alegro tropo. Cum scenarita este una din predilectiile dambovitene, scenariile isi fac aparitia cu furibunda concurenta la raportare, intre autorii partidului creator de constitutii, cu adaosul confratilor asociati la claca pozitivarii ei intru cauza. Cu infrigurare se cauta schimbarea alchimiei crearii primei mostre. Deputatul partii in cauza, Adrian Severin, a uitat de prelegerile sale filozofice-interpretative inalte si cam greu de atins a societatii si a trecut la actiune, cu trasarea tachometrica de directii, caci exista si denivelari remarcabile, iar seful senatului, cel ce s-a amuzat la spectacolul oferit de trupa V.Tudor, satisfacut de calitatea sa, da, de la inaltimea sa ,sugestii, desigur numai constitutionale. Curioasa priveliste. Dupa ce majoritatea celor implicati au acceptat cu mandra cuviosie indrumarea singulara a marelui carmaci, dezvaluit imediat dupa decembrie 89 ca mare dictator, tot de ei, acuma nu pot sa suporte deciziile unei Camere constituita din mai multi legiuitori, teoretic cel putin mai democrata decat democratia odiosului si si-au adus acum aminte de deficientele constitutiei si de necesitatea imperioasa a corijarii lor.
Nu stiu care cu cine, care cu care, este treaba mafaldelor si a altor oracole, baietilor destepti, paragrafelor indescifrabile sau corecte ale constitutiei, justitiei si a ministrului ei, cu sau fara insusirea bla sau nu bla, a nodurilor de la gat sau papioanelor, a spriturilor considerate de unii prea multe, dar tarii si mai treceau si pe la seful senatului, cand voia C.V.T sa le accepte, altminteri s-au uitat si multe, multe etc-uri. Imi trece doar o meditatie deloc nostalgica si nici lucrativa prin cap, in tarziul noptii: s-a plecat la drum cu aceasta constitutie, sau la inceputul inceputului cu slogane in numele ei, ce au permis mineriade si nu mai enumar, uitate repede prin permisivitatea ei ce a acceptat balciuri in senat- parlament, intepaturi nepermise prin aliante, transformari cameleonice dupa situatii fara culoare, decat griul pentru contribuabil, tradari, desirari partizane.
Unde mergem, cu cine si cu ce norme? Asteptam raspunsul dinafara, de asta data de la UE?

Raquel
2007-02-23 06:05:23

Cred ca PSD va plange de emotie citind sfaturile tale si sigur isi va schimba strategia,

adica....il va suspenda de o panza de paianjen si-l va pune intr-o vitrina la muzeu, ca sa-l poata admira fanii cat au chef.

Un Agricultor
2007-02-23 06:51:40

La treaba fratilor

Macane. Copil fiind asa ziceam. Spre disperarea voastra, a invins din nou Basescu bazat pe decizia suprema a legii. De ce jumatate plus unul din cetatenii cu drept de vot? Alegerea are prevedere cu doua tururi, referendum-ul un singur tur, basca semnaturile pentru depunerea candidaturii! Opozantilor le este frica de popor de la care trebuie sa ceara semnaturi pentru demiterea presedintelui. De acum incolo, conflictul fiind transat CONSTITUTIONAL in favoarea presedintelui Basescu, exista temei constititional si larga sustinere populara de DIZOLVARE A PARLAMENTULUI SI ORGANIZAREA DE ALEGERI ANTICIPATE!

Tzepelica
2007-02-23 08:06:33

Re: Facatori de constitutii si profesori universitari, care predau Dreptul la 5-6 universitati

diana-andreea
2007-02-23 08:07:59

Eu am aflat altceva....

Viorel
2007-02-23 08:11:43

Demiteriada PSD-ului

ionion
2007-02-23 08:56:46

Acum ori niciodata !

dar daca va fi suspendat ce va face ? cu ce se va ocupa ?

Andrei1232000
2007-02-23 08:57:24

Re: sansa psd

Se pare ca ca cei de la PSD nu l-au citit pe Alexandru Lapusneanu:
De mai voi scula, pre multi am sa popesc ...

Marius Adrian Porojnicu
2007-02-23 09:23:31

Re: Ciorba riincalzita a PSD!!! Banii UE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

''Da....,da' care om in viatza,
Nu shi-a zis[in gandu' lui:
-Da-o dracului de ciorba,
Vreau un piciorushi de pui ! ] "

----------------La 2007-02-23 00:32:29, Romeo a scris:

> Toti sint nistre trshori si carieristi de profesie!
> Numai Romania are de pierdut!
> PSD-ul nu s-a saturat de furat!
> Au furat din Romania cit au furat turcii 500 de ani!
> PD un copil orfan al PSD-ului!
> Da stiim: SINT BANII DE LA UE!!!
> Asta e buba: Pe mina cui ajung banii!!!
> Geoana sa-si plateasca chiria restanta pe un an in sediul din Atena 11
> Bucuresti! Ne minte cu nerusinare!
> Atit a invatat de la tasu!
> PDS-ul e IADUL Romaniei!
> Cum va mai rabda pamintul!
>

Marius Adrian Porojnicu
2007-02-23 09:31:03

Re: Cred ca PSD sigur isi va schimba strategia,/trec la lins papucii Presedintelui?

Se poate,taica se poate !

La 2007-02-23 06:05:23, Raquel a scris:

> adica....il va suspenda de o panza de paianjen si-l va pune intr-o
> vitrina la muzeu, ca sa-l poata admira fanii cat au chef.
>

ionion
2007-02-23 09:31:05

Raducule , poate il iei de la Cotroceni si-l faci sef-contabil la agentia ta imobiliara !

ce zici ? facem targul ?
Hai te rog eu moncher in numele amicitziei noastre !

ionion
2007-02-23 09:39:22

PSD impreuna cu majoritatea partidelor din Parlament au dreptate : Jos cu Basescu !


numai asa poate fi salvata Romania.

Marius Adrian Porojnicu
2007-02-23 10:03:12

Re: PSD impreuna cu majoritatea partidelor din Parlament au dreptate : Jos cu Basescu !

Neee,nu cu salvarea ,neicushorule: sa vina Smurdu' ! Ca daca face zambaretzu vre-un infract[ca vine de la infractor, nu taica ?] ,aia de la salvare ,n'au ce-i face,ca n'au de nici-unele ..... ! Asa-deci si prin urmare :''numai asa poate fi smurdata Romania.''[smurdata,...furata,...ma rog,...ceva de felu' asta....]


La 2007-02-23 09:39:22, ionion a scris:

>
> numai asa poate fi salvata Romania.
>

Marius Adrian Porojnicu
2007-02-23 10:06:43

Re: Acum ori niciodata !/Sa dati cu bata'n balta !

tzz!

La 2007-02-23 08:56:46, ionion a scris:

> dar daca va fi suspendat ce va face ? cu ce se va ocupa ?
>

Raquel
2007-02-23 10:31:45

Marius, pana sa faca zambaretul infarct, face preaiubitul, caci avea aseara o fata la aeroport,

de parca tocmai fusese la inmormantarea eroului cazut, abia i se mai vedea ochiul de buhait ce era - de plans, banuiesc. Asa sondaje cu 7 procente scazute intr-o singura luna ar face sa planga si pietrele, darmite o fiinta atat de sensibiloasa si emotiva precum a lui, saracutzul !

Raquel
2007-02-23 10:33:42

Vrei ca Raducu tau sa dea faliment intr-o luna ? Caci preaiubitul ii vinde casele ca pe flota,

nici nu -si va da seama bietul om cand au disparut in neant !

Marius Adrian Porojnicu
2007-02-23 10:45:53

Re: Marius, pana sa faca zambaretul infarct, face preaiubitul, caci avea aseara o fata la aeroport,

Nu conteaza:Base boxeaza!
Nu exista : Base rezista !

Da' ce faci cu zambaretzu,
Ca s'a shubrezit cotetzu' ?!

La 2007-02-23 10:31:45, Raquel a scris:

> de parca tocmai fusese la inmormantarea eroului cazut, abia i se mai
> vedea ochiul de buhait ce era - de plans, banuiesc. Asa sondaje cu 7
> procente scazute intr-o singura luna ar face sa planga si pietrele,
> darmite o fiinta atat de sensibiloasa si emotiva precum a lui,
> saracutzul !
>

Tzepelica
2007-02-23 10:50:50

Re: Sa nu-mi spui ca ai fost, cu flori, la aeroport, Rachelutzo,...

...ca nu poci pen` ca sa crez.
Dupa ce l-ai lasat neconsolat pe Ilicescu pentru aia cu sageata, acu` vii si-l traduci si pe monsieur Citroen ?
La donna e mobile...
La 2007-02-23 10:03:12, Marius Adrian Porojnicu a scris:

> Neee,nu cu salvarea ,neicushorule: sa vina Smurdu' ! Ca daca face
> zambaretzu vre-un infract[ca vine de la infractor, nu taica ?] ,aia de
> la salvare ,n'au ce-i face,ca n'au de nici-unele ..... ! Asa-deci si
> prin urmare :''numai asa poate fi smurdata
> Romania.''[smurdata,...furata,...ma rog,...ceva de felu' asta....]
>
>
> La 2007-02-23 09:39:22, ionion a scris:
>
> >
> > numai asa poate fi salvata Romania.
> >
>
>

CristianIon2005
2007-02-23 10:53:37

Re: Acum ori niciodata !

Cum cu ce?

Are un prieten de nadejde in persoana lui Jony Walker!
"Continua sa mergi" in varianta basesciana!

La 2007-02-23 08:56:46, ionion a scris:

> dar daca va fi suspendat ce va face ? cu ce se va ocupa ?
>

Viorel
2007-02-23 10:56:54

Adriane

Marius Adrian Porojnicu
2007-02-23 11:53:45

Re: Sa nu-mi spui ca ai fost, cu flori, la aeroport, Rachelutzo,.../trandafiri?

E,shi tu acum ! Mai are shi ea nostalgii,ca omu' de ! Sh'apoi,poate ca Raquelutza'i cu sageata de can' cu pactu' de la Brashov,.....

''Sarmane iluzii fugare,voi nu stitzi ca'ninima port
O dulce mireasma de floare,
Parfum al trecutului mort....''

...............

La 2007-02-23 10:50:50, Tzepelica a scris:

> ...ca nu poci pen` ca sa crez.
> Dupa ce l-ai lasat neconsolat pe Ilicescu pentru aia cu sageata, acu`
> vii si-l traduci si pe monsieur Citroen ?
> La donna e mobile...
> La 2007-02-23 10:03:12, Marius Adrian Porojnicu a scris:
>
> > Neee,nu cu salvarea ,neicushorule: sa vina Smurdu' ! Ca daca face
> > zambaretzu vre-un infract[ca vine de la infractor, nu taica ?] ,aia de
> > la salvare ,n'au ce-i face,ca n'au de nici-unele ..... ! Asa-deci si
> > prin urmare :''numai asa poate fi smurdata
> > Romania.''[smurdata,...furata,...ma rog,...ceva de felu' asta....]
> >
> >
> > La 2007-02-23 09:39:22, ionion a scris:
> >
> > >
> > > numai asa poate fi salvata Romania.
> > >
> >
> >
>
>

PANTAGRUEL
2007-02-23 12:40:43

nebunii din PSD nu au altceva mai bun de facut?

parca ar fi o gasca de copii plingaciosi. Sa se maturizeze si sa vada de bunul mers al tarii, ori vor disparea de pe harta politica precum PNTul. Sa nu zica ca n-au fost avertizati.

Tzepelica
2007-02-23 13:19:16

Re: "nebunii din PSD nu au altceva mai bun de facut?" Sunt complet derutati, dupa...

...suturile primite de la CC.
Au aprins fitilul bombei si... au ramas cu ea in brate.
Geoana a recunoscut public, de altfel, ca nu au ce sa-i faca marinelului, asa ca aplica unica tactica disponibila : sicanarea !
Au ramas, adica, sa saliveze...
La 2007-02-23 12:40:43, PANTAGRUEL a scris:

> parca ar fi o gasca de copii plingaciosi. Sa se maturizeze si sa vada
> de bunul mers al tarii, ori vor disparea de pe harta politica precum
> PNTul. Sa nu zica ca n-au fost avertizati.
>

mfs
2007-02-23 13:34:09

AR TREBUII SA VA GANDIT MAI DEPARTE DE VARFUL NASULUI

AR TREBUI SA VA GANDITI MAI DEPARTE DE VARFUL NASULUI(AL PNL-LUI) SI AL NU TARICEANU IN SPECIAL.
NU CRED CA EXISTA IN LUMEA ASTA MARE UN PREMIER ATAT DE OBRAZNIC DECTA CEL AL ROMANIEI.
OBRAZNIC SI INGANFAT.
NU II AJUNE NIMENI CU PRAJINA LA NAS. PARCA AR FI CEL PUTIN PRINCIPE DACA NU CHIAR REGE.
AR TREBUII SA VA FIE RUSINE. NU E PENTRU CINE SE PREGATESTE E PT CINE SE NIMERESTE ASA ZICE O VORBA DIN POPOR.
AR TEBUI SA REFLECTATI.
SPER CA A-TI INTELES DESPRE CE VORBESC.
DACA NU VA ANUNT CA SUNTEM O TARA DE "LA CUCARACEA"

Marius Adrian Porojnicu
2007-02-23 13:35:42

Re: nebunii din PSD nu au altceva mai bun de facut?


Pai ce ar putea face,condushi fiind d'un prostanac ?

.........................................
''Va sa zica,ce faceau ?
Se prosteau !''

a 2007-02-23 12:40:43, PANTAGRUEL a scris:

> parca ar fi o gasca de copii plingaciosi. Sa se maturizeze si sa vada
> de bunul mers al tarii, ori vor disparea de pe harta politica precum
> PNTul. Sa nu zica ca n-au fost avertizati.
>

Arogantu'
2007-02-23 14:10:46

Re: Demiteriada PSD-ului

plongeur.alpin
2007-02-23 14:10:59

Re: Cred ca PSD va plange de emotie citind sfaturile tale si sigur isi va schimba strategia,

Ca observator neutru, <constatator>, ca sa inventez un cuvant, bag seama ca stai rau cu rezistenta materialelor, poate mai intaresti, cu duioase sentimente, cu ceva atza panza asta cam subreda pentru cele 60-70Kg. Dupa cum se vede faci progrese si la arta militara. Mai inainte, cei de care vorbesti se descurcau cu strategia dar tactica a luat-o mult inainte. Acuma, pun la cale mai multe strategii si in in plus apeleaza si la un sort de furt intelectual, imprumutand supozitional de la adversari, ca nu degeaba specialistul Severin (sa) s-a pus manual la munca, abandonand teoriile. Tactica s-a cam subrezit insa. Sa nu spui ca nu sunt saritor dau o lozinca ce spune totul, scutindu-te de eforturi in cautari. Merge ca la flasneta dar nu plictiseste/sea. Versuri si melodie cantata prin studentii (ce anticipatie aveau studentii!), se poate repeta fara grija.. Melodia nu intra la postare, cu regret. Ce mai, este quintesenta:
Vai ce mare durere
Sa vezi bamporul cum pere
Si marinarii cum moare
Moare si da din picere!

Raquel a scris:
<adica....il va suspenda de o panza de paianjen si-l va pune intr-o vitrina la muzeu, ca sa-l poata admira fanii cat au chef. >

DanBruma
2007-02-23 14:11:02

Re: nebunii din PSD nu au altceva mai bun de facut?

Hahahaha! Fac opozitie, ti se pare bizar?

La 2007-02-23 12:40:43, PANTAGRUEL a scris:

> parca ar fi o gasca de copii plingaciosi. Sa se maturizeze si sa vada
> de bunul mers al tarii, ori vor disparea de pe harta politica precum
> PNTul. Sa nu zica ca n-au fost avertizati.
>

Raquel
2007-02-23 15:35:42

Nebuni, nebuni, dar preaiubitul ramane fara fonctie !

La 2007-02-23 12:40:43, PANTAGRUEL a scris:

> parca ar fi o gasca de copii plingaciosi. Sa se maturizeze si sa vada
> de bunul mers al tarii, ori vor disparea de pe harta politica precum
> PNTul. Sa nu zica ca n-au fost avertizati.
>

Raquel
2007-02-23 17:57:59

Dar pe preaiubit cum il vezi ?

Sau inca nu s-au inventat hiperbole in limba romana ca sa-l poti elogia asa cum se cuvine pe acela care ne conduce cu atata scandal si fatarnicie ?

cucuveaua politruca
2007-02-23 18:52:23

Au plecat!!!

cucuveaua politruca
2007-02-23 18:56:50

Dar nu conteaza!!! La leurda romani.

PANTAGRUEL
2007-02-23 19:17:27

Re: Hopa,te-ai intors din migratia in tarile calde

ce-o sa se mai bucure Raquel!

Omul cu Picioare foarte Paroase
2007-02-23 20:46:12

Bai astia de la ZIUA... mai cautati dom'le si alte SUBIECTE ca ati devenit GRETZOSI si PLICTISITORI.

...cititorul iubeste IMPARTIALITATEA... mai scrieti si alt - ceva ... ca prea seamana a bocet si tanguiri ieftine, cu acatiste si blesteme... Am avut eu o baba vecina... care inca e suparata pe Gh. Dej... Aceleasi texte... cred ca ar fi indreptatita la royalties si copyright....

Arogantu'
2007-02-23 21:04:47

Daca-ti sare basca de pe shuvitza cind citesti - nu mai citi !


La 2007-02-23 20:46:12, Omul cu Picioare foarte Paroase a scris:

> ...cititorul iubeste IMPARTIALITATEA... mai scrieti si alt - ceva ...
> ca prea seamana a bocet si tanguiri ieftine, cu acatiste si
> blesteme... Am avut eu o baba vecina... care inca e suparata pe Gh.
> Dej... Aceleasi texte... cred ca ar fi indreptatita la royalties si
> copyright....
>

cucuveaua politruca
2007-02-23 21:15:12

Re: Dar nu conteaza!!! La leurda romani.

Raquel
2007-02-23 21:31:03

Parosule, daca ti-e rusine, inchide ochii !

La 2007-02-23 20:46:12, Omul cu Picioare foarte Paroase a scris:

> ...cititorul iubeste IMPARTIALITATEA... mai scrieti si alt - ceva ...
> ca prea seamana a bocet si tanguiri ieftine, cu acatiste si
> blesteme... Am avut eu o baba vecina... care inca e suparata pe Gh.
> Dej... Aceleasi texte... cred ca ar fi indreptatita la royalties si
> copyright....
>


« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Scenariul anti-Basescu (3659 afisari)
 Despre statuia lui Antonescu de la Tel Aviv (3083 afisari)
 Sah fara mat (2828 afisari)
 Ceausescu la Ghencea - nici o dovada (2747 afisari)
 Un motan in calduri (2357 afisari)
 "Valizele" la DNA (252 afisari)
 Scuze si noi acuze (58 afisari)
 Donald Trump isi face casa de cununii pentru a o transforma in cavou (50 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01819 sec.