Ziua Logo
  Nr. 3863 de vineri, 23 februarie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »

Analize si comentarii

2007-02-23

Comentarii: 18, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

neamtu tiganu
2007-02-23 00:09:49

gagicile..

Draga Grosane,

Tu ar trebui sa-ntelegi ... cum zicea marele Caragiu... in viata oricarui om vine o vreme in care simte nevoia unei vieti noi... ne amintim... marele Caragiu era sultan si sa-ndragostit de un alt... harem..

Grosane, noi la virsta noastra simtim ca ne apropiem de final si mai vrem si noi un ultim zvic... acest zvic poate fi, profesional... mare scula prominenta in domeniu razelor de soare asupra anemonelor... sau bogati si lingusiti... sau ... presedinti, ministrii, sau ne luam un cabrio.. sau... s-au (pt.a nu ma repeta am pus si o liniuta)... daca nu le avem p-astea ne apucam de bautura.. care-i buna ca-ti scurteaza in mod placut finalul.. sau ne luam o pipita ceva mai tinerica..

Cum se zice .. la tinerete o italianca... astea sunt al dracu de focoase.. mai apoi o frantuzoaica.. astea-s tare rafinate... si spre sfirsit ne luom o romanca... fac romancele astea un parastas...

Olga Khan
2007-02-23 00:19:35

Doar un motan ?

Toti motanii sint in calduri !!! e sezonul lor, d-le Grosan !!!
Eu nu pot sa dorm de ei ca-mi miorlaie sub geam unde doarme pisicuta mea!
Lasa un miros de abia pot sa trec pe langa pereti, si la noi mai bate si soarele.
Au devenit foarte posesivi motanii in ultimul timp si pe ce nu-i al lor!

Miau? Meow?

neamtu tiganu
2007-02-23 01:08:17

Re: Doar un motan ?

Ma numesc Blacky sau, daca vreti, Negruta, si sunt o pisica de culoare neagra, cu un semn distinctiv: o steluta alba pe piept. Indraznesc sa va scriu povestea mea: candva, am avut si eu un stapan, dar intr-o zi m-am trezit pe neasteptate aruncata la un colt de bloc. Ce sa fac? La inceput m-am aciuat in subsolul lui, in speranta ca-mi voi intalni din nou stapanul, ce va veni sa ma caute. N-a venit. O doamna buna a incercat sa ma adopte, dar avea un "defect": un motan persan mare si posesiv. Va inchipuiti ce s-a intamplat! Motanul si-a infoiat mustatile si coada, aratandu-si coltii, asa ca a trebuit sa ma intorc in goana, in subsolul umed si intunecat. Dupa un timp, o alta doamna miloasa m-a dus in alt subsol, al unei institutii. Aici, odata cu zorile, vine si ea, imi deschide o fereastra, iar eu ma strecor binisor printre zabrelele groase, sa-mi iau portia de mangaiere, tandrete si hrana. Din pacate, totul dureaza prea putin. Ma trezesc iarasi afara in frig, alergand cu disperare de frica unor bieti caini "comunitari", aciuati si ei prin apropiere. Ei sunt pericole vii pentru mine. De aceea, astept cu nerabdare un stapan cu inima buna, care sa aiba nevoie de dragostea mea. Nu sunt o pisica "pretioasa", sunt o fiinta lipsita de ocrotire, pentru care o mangaiere face mai mult decat un pic de hrana. Inchei cu speranta ca steluta mea de pe piept imi va purta noroc.

Oriana
2007-02-23 01:57:54

pisicul vagabond Blacky, ha ha ha !

Exact, dulaii de prin curtile lumii, aia-s cei mai periculosi pt. motanii rataciti. Persanul este bland, siameza este oarecum mai recalcitranta, iar cei fara stapan, pisicii vagabonzi, pot fi bolnavi, pot transmite leucemia felina.

La 2007-02-23 01:08:17, neamtu tiganu a scris:

> Ma numesc Blacky sau, daca vreti, Negruta, si sunt o pisica de culoare neagra, cu un semn distinctiv: o steluta alba pe piept.

Indraznesc sa va scriu povestea mea: candva, am avut si eu un stapan, dar intr-o zi m-am trezit pe neasteptate aruncata la un colt de bloc.

Ce sa fac? La inceput m-am aciuat in subsolul lui, in speranta ca-mi voi intalni din nou stapanul, ce va veni sa ma caute. N-a venit.

O doamna buna a incercat sa ma adopte, dar avea un "defect": un motan persan mare si posesiv. Va inchipuiti ce s-a intamplat!

Motanul si-a infoiat mustatile si coada, aratandu-si coltii, asa ca a trebuit sa ma intorc in goana, in subsolul umed si intunecat.

Dupa un timp, o alta doamna miloasa m-a dus in alt subsol, al unei institutii. Aici, odata cu zorile, vine si ea, imi deschide o fereastra, iar eu ma strecor binisor printre zabrelele groase, sa-mi iau portia de mangaiere, tandrete si hrana.

Din pacate, totul dureaza prea putin. Ma trezesc iarasi afara in frig, alergand cu disperare de frica unor bieti caini "comunitari", aciuati si ei prin apropiere. Ei sunt pericole vii pentru mine.

De aceea, astept cu nerabdare un stapan cu inima buna, care sa aiba nevoie de dragostea mea. Nu sunt o pisica "pretioasa", sunt o fiinta lipsita de ocrotire, pentru care o mangaiere face mai mult decat un pic de hrana.

Inchei cu speranta ca steluta mea de pe piept imi va purta noroc.
-----------
Miorlau.Alex2003
2007-02-23 03:31:09

Here kity, kity, here kity kity....

Here kity, kity.....

Phil
2007-02-23 03:33:32

Grosane

asta a fost buna, bravo, citeodata esti f haios. keep it up!

Phil
2007-02-23 03:46:26

Re: Here kity, kity, here kity kity....

La 2007-02-23 03:31:09, Alex2003 a scris:

kitty, ciumete!

> Here kity, kity.....
>

ionion
2007-02-23 09:04:57

Petre Roman are practica suficienta in a inshela !

cu atat mai mult cu cat i s-a marit volumul cunostintelor de a insela in timpul loviturii de stat cand a inshelat un popor intreg.
Ma mir ca sotia a mai rezistat langa un asemenea individ...

dan toader
2007-02-23 10:26:12

nea grosane, da' de ce?

nea grosane,
zi-le moderatorilor sa nu mai cenzureze comentariile la articolele matale ca fac numai prostii.
in urma cu vreo saptamana la articolul cu "pe mine cine ma manipuleaza?" iti spusei ca petrarca. stii matale cine-i. si astia nu dadura drumul la post.

p.s. la articolele matale oamenii nu spun mascari si e ultima insulita fara basescu, fara tariceanu si fara orientul mijlociu. fa si matale forumul dumitale zona libera de moderatori rogu-te.

ursu livia
2007-02-23 13:11:42

petre roman isi primeste pedeapsa.

gluma sau nu ,mptanul vostru in calduri isi primeste pedeapsa.S-a zbatut o viata inbtreaga sa fie in frunte la bucate.Nu le-a meritat pe drept,acum a aparut o "pisicuta care il va repune pe locul ce-l merita pe drept,in lumea manelistilor politici si nu numai.Progenitura stalinisto-comunista a fost deja judecat.

Tom Sawyer
2007-02-23 15:02:18

Re: gagicile..

Las ca si romancele...

Zice Mioara: "O asemenea femeie nu te poate duce decit la fund."
Poate el chiar acolo vrea...La 2007-02-23 00:09:49, neamtu tiganu a scris:

> Draga Grosane,
>
> Tu ar trebui sa-ntelegi ... cum zicea marele Caragiu... in viata
> oricarui om vine o vreme in care simte nevoia unei vieti noi... ne
> amintim... marele Caragiu era sultan si sa-ndragostit de un alt...
> harem..
>
> Grosane, noi la virsta noastra simtim ca ne apropiem de final si mai
> vrem si noi un ultim zvic... acest zvic poate fi, profesional... mare
> scula prominenta in domeniu razelor de soare asupra anemonelor... sau
> bogati si lingusiti... sau ... presedinti, ministrii, sau ne luam un
> cabrio.. sau... s-au (pt.a nu ma repeta am pus si o liniuta)... daca
> nu le avem p-astea ne apucam de bautura.. care-i buna ca-ti scurteaza
> in mod placut finalul.. sau ne luam o pipita ceva mai tinerica..
>
> Cum se zice .. la tinerete o italianca... astea sunt al dracu de
> focoase.. mai apoi o frantuzoaica.. astea-s tare rafinate... si spre
> sfirsit ne luom o romanca... fac romancele astea un parastas...
>

calator
2007-02-23 16:36:00

Domnule Grosan...

neamtu tiganu
2007-02-23 18:14:18

Re: Blacky ie o mincionoasa.

Ma cheama Jecky, Je pt. prieteni, sunt un soricel dragut si f. patriot.

Vreau numai sa va spun ca tiganca asta ie o mincinoasa si o criminala, nu am mai vazut asa om, mi-a halit cu cruzime ca. 20 dintre ultimii mei copii. Un dulau de la parter mi-a spun chiar ca a fost tiitoare la un securist sadea, da a mieunat in stinga si-n dreapta si d-aia a dat-o afara.

Ce liniste si ce bine ierea inainte sa ne ia cu japca teritoriu nostru, teritoriu pe care il avem de la bunici si strabunici, calca-o troleibuzu 82, si infuleca-o dulaii lu Basescu, Doamne iarta-ma, ca nu-i frumos sa sudui, da tare viata amara imi face aratania asta.

N-o credeti oameni buni, dati-i in cap cind o vedeti, lovi-o-ar bubele negre, cadea-i-ar blana si mustatile... Domane iarta-ma, ca iar ma-nfierbintai..

Un soricel de biblioteca, f. cult, prieten d-al meu, hai nu va ginditi la prostii ca sunt femeie maritata, mi-a spus ca nici cu moralu nu sta prea bine, a fost vazuta de f. multe ori cu diferiti motani de culori politice f. dubioase,

Maricica din Italia

neamtu tiganu
2007-02-23 19:11:13

Re: Sunt eu Blacky

O persoana cu educatia mea nu se va pune la mintea unei mirlance ca Jecky,... vreau numai sa va spun ca aceasta persoana e o inconstienta, face copii cu nemiluita dar nu se gindeste ca nu le poate asigura nici un viitor. Inconstienta crasa, specifica vulgului.

Nu sta in caracterul meu sa birfesc dar sa stiti ca persoana e o antisemita sadea, a ros toate coardele contrabasistului de la doi, o persoana extrem de amabila si culta.

Chiar si doamna de pian de la trei a avut mari probleme, fiind pur si simplu impedimata, atunci cind creatura a aparut fara sa bata la usa in sufragerie unde studia partitura Chopin, Sonata in re minor, major. Stimata doamna a fost nevoita sa se suie pe pian, desi capacul era deschis, pian Steneway, cu placa de bronz, placa care s-a desprins din titini si a cazut cu zgomot pe podea, provocind, o mare gaura in tavanul domnului contabil de la doi, care din fericire nu era acasa, ca era sfirsit de luna si facea bilantul la un restaurant de cinci stele.

Desigur o doamna ca mine, care a vazut atitea tari straine, nu se va pune la mintea unei creaturi in opinci.

Forza Italia!

Oriana
2007-02-23 19:45:43

Blacky tziganu' e doar de CASTRAT

Ca e si turbat, o avea sigur leucemie felina, f. contagioasa, vazand nr. de potai imbolnavite...

La 2007-02-23 18:14:18, neamtu tiganu a scris:Oriana
2007-02-23 19:49:28

Sunt eu Blacky

La 2007-02-23 19:11:13, neamtu tiganu a scris:

Nici in a mea, dar ai grija motane turbat, ca mitza aceea de la bloc, cu vedere spre mare... a scris cu labutele ei ca o pisica suedeza batea drumurile ... cu tot soiul de motani... pe la arcu' de triumf la bucuresti... nu mai inghiti toate hapurile ce ti le dau... de pomana... potaile, asa-zise aristocrate, cu numele, sunt potai de lada de gunoi. La dispozitie mail-ul cu pricina, sa vedem care minte.

> Nu sta in caracterul meu sa birfesc dar sa stiti ca persoana e o
> antisemita sadea, a ros toate coardele contrabasistului de la doi, o
> persoana extrem de amabila si culta.

> Forza Italia!
>

Omul cu Picioare foarte Paroase
2007-02-23 20:57:03

Cotoiul batran - stie cel mai bine CE sa faca cu o pasarica nevinovata si neprihanita (un pic cam..

.. tavalita - e drept...) Cred ca esti invidioas nea Grosane... iar cand o sa ai 60 de anisori - ai sa scrii in agenda fraza memorabila: "dat ciocanul la reparat"... in loc sa te bucuri ca vine primavara si da coltul ierbii - ca Petrica cel vanjos....

Smekerezada
2007-02-23 21:47:53

Re: Sunt eu Blacky

La 2007-02-23 19:49:28, Oriana a scris:

> Nici in a mea, dar ai grija motane turbat, ca mitza aceea de la bloc,
> cu vedere spre mare... a scris cu labutele ei ca o pisica suedeza
> batea drumurile ... cu tot soiul de motani... pe la arcu' de triumf la
> bucuresti... nu mai inghiti toate hapurile ce ti le dau... de
> pomana... potaile, asa-zise aristocrate, cu numele, sunt potai de lada
> de gunoi. La dispozitie mail-ul cu pricina, sa vedem care minte.
>
----------------------
uliu liuuuuu, ...
``arcul de triumf`` este un cartier unde pe vremuri (si chiar si acum) locuiau shtabii ... , ha ha ha , dar ce credeai ???

honi soit qui mal y pense, ... si are mintea doar la chestii rusinoase, ... cu motanii ...


« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Scenariul anti-Basescu (3659 afisari)
 Despre statuia lui Antonescu de la Tel Aviv (3083 afisari)
 Sah fara mat (2828 afisari)
 Ceausescu la Ghencea - nici o dovada (2747 afisari)
 Un motan in calduri (2357 afisari)
 "Valizele" la DNA (252 afisari)
 Scuze si noi acuze (58 afisari)
 Donald Trump isi face casa de cununii pentru a o transforma in cavou (50 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00718 sec.