Ziua Logo
  Nr. 3862 de joi, 22 februarie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »

Anchete

2007-02-22

Comentarii: 11, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

Alifanti
2007-02-22 01:06:23

Macovei a confiscat ?

Stimata Doamna Costiniu, am doar 2 intrebari, stiind ca n-o inghititi deloc pe Doamna Macovei : 1) Dece nu a-ti fost atat de vehementa impotriva D-sale inainte de data 1 ianuarie 2007 ? si 2) Nu credeti ca este un afront la adresa Parlamentului European care, a aprobat aderarea Romaniei la 1 ianuarie 2007 cu conditia continuarii luptei impotriva coruptiei , pe care D-vs. acum, intorcand-o ca la Ploiesti, afirmati acum ca un Dl. Fratini ,comisarul UE pentru justitie, nici macar nu are voie sa se amestece in treburile interne ale justitiei din Romania ?
Si mai pe romaneste vorbind : nu credeti ca Uniunea Europeana ne va da un sut in fund si va spune afara cu voi mincinosilor sau, atata va vom monitoriza pana va veti satura ? Si ce pacat ar fi. Nu pentru Dvs. ci pentru tara noastra insasi.

plongeur.alpin
2007-02-22 03:12:53

Se clatina mai tare bamporul.

Mare minune, se zice prin lume ca pana acum au cam facut somaj tehnic, sa-i spunem greva tehnica. Evident, cand au vazut ca nu a dat rezultate, cam la propriu, iau lucrul in serios si fac una reala, pentru rezultate la figurat. Tot de prin auzite, greva se doreste lunga, cu speranta insa sa nu-si lase ei interimari, sa vina de la cei ce rezista la, cum ii spune, coeziune si mai exista vreo doua expresii, adica oarecum de la tara care ar vrea sa scape si de amenintarea cu salvagrdarea. Acuma, totul trece prin stomac, totusi, pentru evitarea dezbinarii, cum bine a spus Ilici, faceti un pic de efort, rezerve calorice se pare ca mai exista si miscarea este favorabila sanatatii. Daca ar trebui sa tin cont de ce am mai auzit, prin tara mi-ar scapa ceva printre dinti si nu e frumos. Nu despre unii ai altor tari vorbesc, ca frau Suzy, ei vorbesc altfel. Nu vreau sa scriu vorbe netrebnice pe, de altfel, imaculata coala, sa n-am probleme cu controlul dnei. Macovei. De cand si-a confiscat reforma ar putea fi mai pretentiosa la limbaj.
A propos, daca tot fac greva, poate se destind la vreun match alaturi de dl. Becali pentru a le explica cum sta treaba cu fotbalul.

avmr
2007-02-22 07:16:28

minciuna si adevarul

C..S.M-ul este format din brontozauri comunisti care au bagat in puscarie oameni nevinovati la porunca politica.
Cum putem crede ca acesti indivizi ,bine platiti ,care primesc spaga ,,babana
'in euro-vezi viloaie mertzane- vor lupta impaotriva coruptiei?
Care coruptie exuiata dar in puscarie nu avem corupti.
Cine ii judeca si baga in puscarie pe magistratii corupti?
Nici Monica nici Costiniu.

VALIN
2007-02-22 10:10:54

oare e corect ??!!!

Unele observatii sunt absolut corecte,mai ales cele referitoare la situatia parchetelor !!! Daca la cele asa zis speciale - D.N.A , DIICOT d.p.v material totul pare a fi ca la carte , la parchetele din provincie e o "varza" totala!!!! Nu exista un computer, ba uneori nici o masina de scris cat de cat mai noua lucrandu-se pe masini de scris de pe vremea lu" DEJ si a lui DRAGHICI !!!!!!!!!

Raquel
2007-02-22 13:39:15

O mie de decizii ale Curtii Constitutionale n-o pot salva de demitere pe Macovei,

caci parlamentul o va zburataci cat de curand, singura sau in compania intregului guvern. Sa vedem cum va rezolva domnul Tariceanu aceasta problema - sunt convinsa ca intre ea si guvernul sau, va alege guvernul.

anurim
2007-02-22 14:52:32

Uitati cumva?

Doamna Costiniu Viorica uitati cumva cum procedati pe timpul odicai Stanoiu? Stiu ca in domeniul justitiei, ca si in cel al medicinei, breasla este mai presus de toate si de toti. Tot atat de bine se stie si invidia ce troneaza in aceste domenii. Paradoxal, NU? Vreti sa fiti toti egali, atoatestiutori si nimeni sa nu ridice capul. Sa taiati si spanzurati cum vreti.
Puteti spune ce vreti, Monica Macovei este singura care a dezmortit mersul in justitie. Cand a propus-o Basescu a stiut cu cine are de-a face. Femeie hotarata, nonconformista, fara ifose de mare doamna a Justitiei.
Marlaniile ce s-au spus la adresa dumneaiei nu au facut decat sa o indragim si mai mult.
De-alde Iorgovan si vadim cata frunza si iarba in Romania, mai rar o Macovei.

admiratoare
2007-02-22 15:20:26

Sa avem oare lipsa de atentie si respect

fata de UE, care ne-a admis la aderare, cu toate ca au fost facute unele observatii si recomandari pentru a indeplini conditiile cerute. Este interesant de observat in acest caz ca tocamai UE ne sprijina si ne lauda activitatea desfasurata pentru combaterea si eradicarea coruptiei din Tara, dusa in special de Ministerul Justitiei, iar noi pe plan intern suntem impotriva activitatii acestuia, mai mult se cauta inlaturarea conducerii Min. Justitiei. Ce sa mai intelegem din toate aceste proceduri ?.

ConanTheBarbarian
2007-02-22 16:06:33

Macovei a confiscat reforma in folos propriu

S-acum v-o da "cu procente" inapoi

Solitude
2007-02-22 16:31:15

Poate un magistrat de la Curtea de Casatie sa solutioneze un dosar rezolvat intr-un anumit fel de so

Poate. Exemplificam acest dramatic fenomen al "justitiei in familie" cu un caz selectat din numeroasele dosare si hotarari judecatoresti, monitorizate de Departamentul "Investigatii" al ziarului nostru. Dosarul nr. 2008/2005, pe rolul Sectiei a II-a Penala de la CA Bucuresti a fost repartizat completului prezidat de judecatoarea Viorica Costiniu, nimeni alta decat presedintele Asociatiei Magistratilor din Romania. Dosarul viza ilegalitati si fraude reclamate de Liga Nationala a Bolnavilor Renali din Romania (LNBRR). Cum a decurs procesul la CAB ? Presedintele LNBRR, Petre Badea, a dezvaluit magistratilor de la Curtea de Casatie urmatoarele: "Cazul Ligii a ajuns CA Bucuresti, la gadele magistratilor, Viorica Costiniu (...), care a primit un dosar fantoma, iesit din termen cu 150 de zile. Doamna Costiniu simuleaza judecata prin doua incheieri de sedinta. (...) Prin manevrele facute de Viorica Costiniu, dosarul nr.2008/2005 a ajuns la Inalta Curte de casatie, unde a primit nr. 4467/2005".

CSM stie?

Cum s-a derulat procesul la instanta suprema? Aflam aceasta dintr-un document judiciar, depus de presedintele LNBRR la Curtea de Casatie: "Inainte cu 45 de minute ca sedinta sa ia sfarsit (...), locul de presedinte a fost luat de judecatorul Florin Costiniu, nimeni altul decat sotul Vioricai Costiniu, care a gainarit dosarul nr.2008/2005. In aceasta situatie, am cerut noului presedinte sa ia in discutie dosarul Ligii, raspunsul domnului Florin Costiniu a fost ca dosarul a ramas in pronuntare (cu decizia nr.330/2006 - n.n.). Dosarul nr.2008/2005 este fabricat de procurorul Gheorghe Draghici (sef de sectie in PG, demis de ministrul Justitiei pentru crunta incompetenta - n.n.). Dupa un circ ce n-a vazut lumea, facut de judecatoarea Viorica Costiniu cu dosarul nr. 2008/2005 (...), acesta a ajuns la ICCJ". CSM are cuvantul.

Publicat in Ziua.. cu ceva timp in urma.

Rollo
2007-02-22 19:38:54

E o problema grava justitia nu prea mai poate lua mita legal si imbarliga lucrurile dupa cu au chef

Ma intreb daca nu le-ar fi un pic jena, dupa ce au lucrat mana in mana cu infractorii, au facut dreptate cu jumatate de masura.
Se pare ca D-na Macovei face intradevar ordine si nici unul dintre cei lipsiti de verticalitate nu a crezut procesul de curatenie va incepe odata.
Ei bine a incaput si e perfect, asa cum altii muncesc pentru salarii de mizarie si ei trebuie sa invete ce inseamna munnca si respectul fata de amaratul din taxele caruia sunt platiti si au o viata mult mai confortabila decat a marii majoritati a romanilor.
SUnt printre ei si omani integrii evident dar nota dominanta nu o dau ei.
Se stie cine lua mita la Tribunalul Cluj si Curte de justitie Cluj pentru instalatia electrica si centrala telefonica??? !!!!!!!!!!!!asociati douna nume Electroplus si dl Bota.

Alifanti
2007-02-22 21:07:03

Re: O mie de decizii ale Curtii Constitutionale n-o pot salva de demitere pe Macovei,

La 2007-02-22 13:39:15, Raquel a scris:

> caci parlamentul o va zburataci cat de curand, singura sau in compania
> intregului guvern. Sa vedem cum va rezolva domnul Tariceanu aceasta
> problema - sunt convinsa ca intre ea si guvernul sau, va alege
> guvernul.
> Nu zau ! In primul rand Curtea Constitutionala a judecat in deplin acord cu...Constitutia. Pai daca fiecaruia din senatori ii vine pe chelie sa schimbe un ministru care ii cam deranjeaza invartelile , se pune de-o majoritate (se pare ca prea greu nu este) si-l....doboara pe ministrul care-i strica afacerile. Asa le vezi Dumneata D-na Raquel ? Pai,nu vor rade si curcile de noi ? Unde ai mai auzit asemenea enormitati in lumea civilizata ? Si, deocamdata asteptam si un raspuns de la Tanti Costiniu. Stiti Tanti, chestia cu LNRRR-ul. Felicitari ziarului ZIUA pentru initiativa monitorizarii cate unui dosar. Poate asa se vor mai astampara unii.


« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Succesor pentru presedintele recuperator (4847 afisari)
 Dezgropati-l pe Ceausescu! (3993 afisari)
 Femeia-profet cu ochi de aur (2692 afisari)
 S-au porcait in direct (2479 afisari)
 Nick Nolte, nauc prin Beverly Hills (2344 afisari)
 Mircea Rednic: "Sunt dezamagit. Am luat doua goluri din faze fixe, este inadmisibil la acest nivel. Atata putem acum, poate vom reusi mai mult la anul". (280 afisari)
 Paris, je t'aime (Orasul iubirii) (203 afisari)
 Romania microbista in fierbere (134 afisari)
 Printul Harry, militar in Irak (108 afisari)
 Autoritatile de la Tighina ridica un memorial al Armatei Sovietice peste osemintele ostasilor romani (94 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01761 sec.