Ziua Logo
  Nr. 3849 de miercuri, 7 februarie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2007-02-07
ConanTheBarbarian (...@yahoo.com, IP: 89.149.208...)
2007-02-07 01:37
Nu vorbi tampenii, ca nu te platesc astia asa de bine pentru asta

Nu-i trimite Rusia pe kazaci, lasa ca-i trimite USA p'ai lor, doar ca la ei le spune USMCisti dar tot kozacii simbriasi, arnautzii platiti ai Tzarului sunt. Ia vezi de numara cate portavioane au acolo.
Pai parca voiai capitalism: acum ori cumperi, ori stai acasa. C-asa-i in piata libera. Vezi ca ailaltzii sunt la furat prin Golf. Ti-a dat mesteru directia de atac cu goarna ioanita si acum ooo tot dai ca la Congresu al IX-lea.
Si cine ti-a zis ca Putinelu VA FI viitorul mare sef de concern? Cum sa comanzi Presedintelui din pozitia aia? Ajungi langa Chodorchowski.
Ori se retrage pe post de sef de partid ce delega un subaltern sa traspuna in practiva ordinele venite de la Sefia Partidului, ori schimba Constitutia, pune un mascarici cu multe medalii de presedinte ca si RFG-ul. Iar el, kaghebistul, este prim-ministru ca Blair. Este democratie la Blair? Eeeste! Sta pe jiltz de peste 15 ani-lumina? Staa! Este ales de bobor ? Eeste!
Da? Atunci mukles.

alwis46 (...@yahoo.com, IP: 86.121.160...)
2007-02-07 02:24
Re: Nu vorbi tampenii, ca nu te platesc astia asa de bine pentru asta

Mai Conan Draga,

Unul strange "rubenetul" altul trimite trupe si portavioane.
Primul, face ce face pentru ca toata Europa este legata la tevile lui, al doilea o face pentru ca nu poate sa-si traga o teava din Golf pana pe Coasta de Este sau Coasta de Vest.
Fiecare uzeaza de armele care le are la dispozitie, scopul fiind pentru amandoi acelasi dar pe meridiane diferite. Subordonarea altora.
Sigur, armata mai trage cu tunurile, cu avioanele, cu tot ce are, ca d-aia e armata. Tragedia este ca mor oameni.
Dar daca crezi ca este uman sa inchizi "rubenetii" si astfel sa santajezi aproape tot continentul european inseamna ca abdici cumva de la principiul ascultarii ambelor parti sau, de ce nu, al acuzarii ambelor pentru ca in acest caz dreptatea nu este nici de partea ruseasca nici de cea americana ci de cea a celor care sufera datorita actiunilor lor.
Oricum, noi avem o scapare. Avem atatea grupuri termoelectrice cu puteri de 50 MW care pot functiona alimentate cu aburul livrat de cazane functionand pe lignit d-ala prost oltenesc incat ar trebui cumva ca aceste grupuri sa faca subiectul atentiei sporite a guvernantilor de azi si cei viitori.
Mai bine sa prevezi decat sa te apuci sa vindeci la repezeala.
Tarii cat mai mult carbune !


La 2007-02-07 01:37:01, ConanTheBarbarian a scris:

> Nu-i trimite Rusia pe kazaci, lasa ca-i trimite USA p'ai lor, doar ca
> la ei le spune USMCisti dar tot kozacii simbriasi, arnautzii platiti
> ai Tzarului sunt. Ia vezi de numara cate portavioane au acolo.
> Pai parca voiai capitalism: acum ori cumperi, ori stai acasa. C-asa-i
> in piata libera. Vezi ca ailaltzii sunt la furat prin Golf. Ti-a dat
> mesteru directia de atac cu goarna ioanita si acum ooo tot dai ca la
> Congresu al IX-lea.
> Si cine ti-a zis ca Putinelu VA FI viitorul mare sef de concern? Cum
> sa comanzi Presedintelui din pozitia aia? Ajungi langa Chodorchowski.
>
> Ori se retrage pe post de sef de partid ce delega un subaltern sa
> traspuna in practiva ordinele venite de la Sefia Partidului, ori
> schimba Constitutia, pune un mascarici cu multe medalii de presedinte
> ca si RFG-ul. Iar el, kaghebistul, este prim-ministru ca Blair. Este
> democratie la Blair? Eeeste! Sta pe jiltz de peste 15 ani-lumina?
> Staa! Este ales de bobor ? Eeste!
> Da? Atunci mukles.
>

laur din Bucuresti (...@yahoo.com, IP: 219.134.220...)
2007-02-07 05:42
Re: Nu vorbi tampenii, ca nu te platesc astia asa de bine pentru asta

Amintiri despre trecut si eventuale predictii pentru viitor
De Laur
Solutziile reale si deci interne la problemele energetice ale Romainei sunt partzial in trecut , partzial in viitor.

Cele din trecut sunt cele ce au fost nu doar prevazute in trecut ba chiar si rezolvate in respectivul trecut neguros .
Ma refer la construirea centralelor cu apa grea acolo si cu numarul de reactoare cate au fost ele prevazute in vremea lui Ceasca : Cernavoda 4-5 reactoare , Fagaras 4-5 rectoare , Bicaz - Piatra Neamtz 4-5 recatoare asa cum s-a prevazut in trecut ca unil , necesar si posibil. .

Pentru asta cizmarul a pus banul si a dezvoltat din neant lasand mostenire Romanie la cheie o industrie nuclera capabila se produca urmataorele :
reactoarele la IMGB (cazanele + nercanismulk de schimatr combustibilul)
automatizarea la Automatica
apa grea la Turnu Severin
pastilarea uraniului si decantarea combustibilului ars la Pitesti
Era industria respectiva comaptitiva cu moasa ei Canadiana ? NU
Putea fi facut ? Depinde . Da daca sa baza pe o piatza sigura de desfacere (un mare program natzional + credite pot export) + un mare porgram natzional de suport cercetare si dezvoltare tehnologia aferenta.

Din toaate astea s-a ales praful dupa principiul lui noi nu trebuei sa fim in stare sa facem nimic pentru ca cei ce ne conduc din goarna nu sunt in stare sa faca niumic altceve decat scandal si istericale

Va putezi voi imagina azi ca Basinescu at putea resuscita o industrie (O INDUSTREI CU UNITATZI DE CERCETARE PRODUCTZIE SI CONTROL AL CALITATZII ) ca cea producatoare de centrale si echipamente nuclere anexe el care tot ce a facut in viatza lui dincolo de spaga spertya si contrabanda a fost sa impinga inspre faliment fabricutza de inghetzata a lui frate-su .

Vi-l putezi voi imagina pe fizicianul scolit la Magurele HRP sef peste Proioectul Nuclear Romanesc ?

Nu,pentru ca noi trebuei sa fim indobitocitzi intratat incat sa ne dorim sa nu mai facem nimic altceva decat sa scoatem clabuci prin toate orificiile la comana lui sefu

Atat despre trecut

Despre viitor ... probabail ca solutzia sta si in abandonarea unor ramuri industraile mari consumatoare de energie si re industrialaizare Romaniei spre ramuri cu consum energeric mic si mari producatoare de valoare cum ar fi engineering -ul , industria farmeceutica cu a sa biotehnologie si alte asemnea minuni ca de ex materiale spoeciale .

Dar aici e un mare dar va putetzi voi imagina ca Romania "civica si Europeana " sa concureze cu India si China in relocarea firmelor de engineering din America si Germania . can scolile tehnic romanest scopt pe banda omeni care sunt absolutzi inutili la niuvelul curiculei didactice in orice firma serioasa de engineering.

Dar in a atrage OEM / ODM uri din Austria, Elevetzia si Germania sau in general di UE la concurentza cu China ?

Dar sa concuram cu India in a transforma industria petro - chimica romaneasca care nu poate functziaonm afara petrol si deh noi ne vrem independentzi pe petrolul altuia in industrie farmaceutica ?

Si daca nu si nu de ce va miratzi ca tot ce sunte in stare e sa ne lasam impinsi sa ne facem tandari tzara la in indemnurie hahaite ale unor gasti de imbecili pretentziosi si cu barba .

Apropo daca noi ne-am dat petrolul ca si monopolul telefoniei dupa modernizare , ca si gratis unor firme de stat (de sta de stat dar de stat strain) ca asa ne-au indemnat civicii nostri asa trebuiau sa faca si rusii cu al lor si sunt mari ticalosi ca s-au razgandit si i-au rupt de Hodorovski si restul gastii cu pasaport evreiesc din cascaval n'asa ?

Solutzia reala ? Dincolo de dementaza conspiratzie evreiesti internatzionale sau cripto-comunismului securisto-KGB-ist .

Inlatuarrea de pe esicherul politic si mediatic a actualei gasti a mofluzilor impotentzi a caraor orizont maxim de actioune si intelegere e sa castreze guvernul si firmele cu capital autohton (vezi acuza de petro-liberal adica ba tu esti aservit Capitalului Romanesc , boierimii si baronimii autohtone in loc sa tzucalesti ca si noi ai la firme care fac profituri pentru conturi starine ) ca doar pentru asta sunt intrezinutzi si finanatzati de catre capitalul strain .

Poate ca a sosit momentul ca in Parlamentul , Guvernul si Televiziunea Natzionala Romana sa fie coinsiderat si intresul platitorului romenesc de taxe functzie si proportzional cu volumul de taxe platit ca peste tot altundeva cine plateste lautarii are si un cavant de spus in alegerea muzicii . Numai la noi se considera normal ca altzii trebuie sa fie cei ce trebuei sa selecteze muzica
si iaca d-aia in loc sa fie muzica e fas.

apropos am vazut al expozitie urmataorele :
- Nigeria produce satelitzi de telecomunicatie si ii pune pe porbita cu lansataore chinezesti
- Iranul produce in China / Donguan province chip-uri GPS prt GPS-uri pt masini al un pretz de productie de sub 15 USD/chip alea de sunt printre altele creierul munitziei JDAM lansate din F117sau B2

Nu am vazut Romania ce stie si ce poate voi unde credeti ca este ? Experta noastra in INSTALAREA (instalarea nicidecum producerea ) centralelor termice de apartament
(care tb sa mearga cu gazele rusesti cecea ce ne enreveaza cand ei nu ni le dau pomana moca , n-asa ?)

Giculica zbanghiul-turbat din Lumea de Apoi, acolo unde merg sufletele dupa moartea trupului. (...@yahoo.com, IP: 213.157.178...)
2007-02-07 09:01
Re: Nu vorbi tampenii, ca nu te platesc astia asa de bine pentru asta / Asa-i bre Alwisica!

La 2007-02-07 02:24:15, alwis46 a scris:

> Mai Conan Draga,
>
> Unul strange "rubenetul" altul trimite trupe si portavioane.
> Primul, face ce face pentru ca toata Europa este legata la tevile lui,
> al doilea o face pentru ca nu poate sa-si traga o teava din Golf pana
> pe Coasta de Este sau Coasta de Vest.
> Fiecare uzeaza de armele care le are la dispozitie, scopul fiind
> pentru amandoi acelasi dar pe meridiane diferite. Subordonarea
> altora.
> Sigur, armata mai trage cu tunurile, cu avioanele, cu tot ce are, ca
> d-aia e armata. Tragedia este ca mor oameni.
> Dar daca crezi ca este uman sa inchizi "rubenetii" si astfel sa
> santajezi aproape tot continentul european inseamna ca abdici cumva de
> la principiul ascultarii ambelor parti sau, de ce nu, al acuzarii
> ambelor pentru ca in acest caz dreptatea nu este nici de partea
> ruseasca nici de cea americana ci de cea a celor care sufera datorita
> actiunilor lor.
> Oricum, noi avem o scapare. Avem atatea grupuri termoelectrice cu
> puteri de 50 MW care pot functiona alimentate cu aburul livrat de
> cazane functionand pe lignit d-ala prost oltenesc incat ar trebui
> cumva ca aceste grupuri sa faca subiectul atentiei sporite a
> guvernantilor de azi si cei viitori.
> Mai bine sa prevezi decat sa te apuci sa vindeci la repezeala.
> Tarii cat mai mult carbune !
>
>

ConanTheBarbarian (...@yahoo.com, IP: 87.106.3...)
2007-02-07 15:31
Re: Re la Alwis

Sobru (...@yahoo.com, IP: 89.137.60...)
2007-02-07 17:30
desteptului anticomunist alwis

Imi amintesc ca erau niste redusi care argumentau cat de inaltator e sa ucizi ca sa furi, asta ca sa dai petrol ieftin intregii planete. Trebuia sa cadem pe spate vazand o asemenea fapta minunata.

Si-apoi desteptule, asta ai invatat din capitalism? Ca cine strange robinetul e inuman? Nenorocitii astia de patroni si de firme care doar se umplu de bani. Nu-i asa ca e bun comunsismul? Da la toti. Vai de capu tau.


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariilePentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Reconfigurarea lumii - varianta rusa (4857 afisari)
 Dan Puric, un apologet ortodox (3086 afisari)
 "Spionii" incurca scenariul Cotrocenilor (2795 afisari)
 OTV, intrerupt zece minute (2772 afisari)
 So pe energie! (2598 afisari)
 Hartile Armaghedonului (769 afisari)
 Basescu, Tariceanu, Macovei, Udrea si Botos, martori la sesizarea lui Talpes (288 afisari)
 Hackerii au atacat serverele care gestioneaza traficul informatic (232 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01770 sec.