Ziua Logo
  Nr. 3846 de sambata, 3 februarie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2007-02-03
ursu livia (...@yahoo.com, IP: 86.124.104...)
2007-02-03 13:33
BUMERANGUL.ROMANIA RENASTE DIN CENUSA CRIMEI SECURISTO-COMUNISTE.

Am citit toate postarile ,dar nimeni nu vorbeste despre cauza care a declansat efectul corect al inlaturarii numitului ungureanu din fotoliu MAE.
CARE ESTE CAUZA?
Cauza este tocmai cei doi tarani"muncitori" scoliti in invatamentul comunist romanesc.Ei sunt "oamenii noi"ceausisto-comunisti de care iliescu ion s-a folosit pentru discreditarea tarii oriunde in lume.
Ziaristul Adelin Petrisor declara ca unul dintre arestati i-a propus sa-i dea un interviu "in exclusivitate"pentru 10000 de dolari.
Acest zombi biped romanesc nu se dezice de invatamintele comuniste nici acum in situatia extrema in care se afla.Bani ,atat stie ,atat vrea.El habar nu are de responsabilitatea pe care o are ca om si cetatean ,acolo unde a fost ales ,prin impostura securista ,sa munceasca.
Sper ca pentru un timp indelungat jurnalistii romani sa aiba ce sa scrie despre aceste doua specimene,acum eliberate si care vor trebui urgent readuse in tara si judecate pentru faptele lor ,extrem de grave care au descalificat imaginea unei tari membre NATO.
In cel priveste pe ungureanu el este unul din cei loviti de bumerangul securisto-comunist,concretizat prin dezumanizare si saracire planificata a tuturor romanilor.
Cine va urma vom vedea.Important este ca Romania sa renasca din cenusa crimei securisto-comuniste.
Dupa consumarea "cazului"celor doi arestati avem inca odata dovada ca Romania DEMOCRATIZATA , NONCOMUNISTA NU MAI POATE AVEA LA CARMA SPECIMENE SCOLITE SAU EDUCATE IN FAMILII COMUNSITE si dupa regulile nonvalorice iliisto-PSD-to+PD-to+PC-to-comuniste.

Bravo,Ziua,candva demult ati mai scris despre nonprofesionalismul acestui ungureanu,acum totul se confirma.Inca odata bravo.

In ce-l priveste pe ungureanu acesta nu mai poate reprezenta interesle tarii niciunde in lume ,el este total descalificat,a facut dovada ca pe el nu-l intereseaza Romania, pe el nu l-a interesat soarta unor romani aflati in afara granitelor tarii,(datoria principala a MAE)pe el l-au interesat doar vacantele facute "in lumea buna" la Viena, spre exemplu.

Sobru (...@yahoo.com, IP: 89.137.60...)
2007-02-03 16:43
Re: BUMERANGUL.ROMANIA RENASTE DIN CENUSA CRIMEI SECURISTO-COMUNISTE.

Cauza este actiunea de incalcare a drepturilor omului de catre americani. E o problema intre state.
Nu se compara niste arestati intr-o tara democratica, unde totul se face in baza unor legi recunoscute, cu niste prizonieri "disparuti" in afara civilizatiei.
N-am inteles de ce propunerea cu 10000 de dolari ar fi comunista. E capitalista 100%, ha, ha. Asta ai invatat tu, ca in comunism omu vrea numai bani? In capitalism(dupa cum ii spune si numele) ce-o fi vrand omul, cantece la mandolina si petale de trandafir?

PANTAGRUEL din Havana (...@hotmail.com, IP: 81.153.174...)
2007-02-03 21:52
Re: Felicitari Livia

ar trebui sa scrii tu editorialele nu ciracii astia.


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariilePentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Cacealmaua prezidentiala (4145 afisari)
 Razboiul impotriva Iranului a si inceput (3780 afisari)
 Primul cap (3021 afisari)
 Sa cada! (2366 afisari)
 Licurici la licurici nu scoate ochii (2083 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00834 sec.