Ziua Logo
  Nr. 3846 de sambata, 3 februarie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »

Dosare Ultrasecrete

2007-02-03
paraipan (...@rogers.com, IP: 74.108.135...)
2007-02-03 04:27
Ce abureala!

Nea Alexe, ca de obicei, s-a documentat foarte bine, si din surse reputabile. Tot ca de obicei, dupa o excelenta documentare, urmeaza elaborarea unui scenariu penibil, de genul USA e'n ... groapa. Ce mai! Fost-ai lele cit ai fost. Haida de mon cher!
Nu trebuie sa fii prea intelligent si nici prea cultivat, ca sa stii si sa intzelegi cum ca in caz de ceva ... cumva ... Rusia ... China ... 2% ... 4% ... blah ... blah ... USA se poate aproviziona total numai din 2 surse externe. Una a fost deja mentzionata in articol, si este Mexico. Cea de-a doua, mult mai reliable si cu zacaminte comparabile cu cele ale Rusiei, este o tzara care in mod foarte bizar nici nu apare in articol. Se numeste ..... ghici? Canada! Tot articul Canadian sta pe un ocean de tzitzei. La fel si coasta Atlanticului, de la legendarul Northern Passage, pina la Nova Scotia. Mai mult, petrolul Canadian si cel Mexican par a nici nu conta, pe linga tehnologiile neconventzionale (not public knowledge), pe care US le-a dezvoltat si care le pot asigura sigurantza energetica absoluta (mentzionez doar brevetul Sirbo - Romanului Nicola Tesla de captare a energiei aparute prin frecarea Pamintului cu Atmosfera si transformarea ei in energie electica, brevet aflat in miinile Americanilor de peste 100 de ani si care nu poate fi accesat nicicum).
Petrolul in viziunea US (ca de fapt si a Rusiei, a UE, a ... pina si a lui Becali) nu este decit o arma formidabila de control. De control a tuturor, a Chinei, a UE, a Japoniei, iar prin fluctuatziile de pretzuri, de control a Rusiei, Brazilei, Venezuelei, si intregii Arabimi. Asta-i toata tarasenia cu petrolul. Nu ca nu s-ar gasi, ci cum sa-l folosesti mai .... bine pentru a-ti pastra suprematzia.

paraipan


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariilePentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Cacealmaua prezidentiala (4145 afisari)
 Razboiul impotriva Iranului a si inceput (3780 afisari)
 Primul cap (3021 afisari)
 Sa cada! (2366 afisari)
 Licurici la licurici nu scoate ochii (2083 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00736 sec.