Ziua Logo
  Nr. 3837 de miercuri, 24 ianuarie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2007-01-24

Comentarii: 71, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

Davidescu vasile
2007-01-23 23:13:44

A fi anti comunist:presedintele trebuie suspendat


Una dintre temele propagandei impotriva dlui Presedinte Basescu este si aceia ca acesta ar intentiona sa faca un mare partid prezidential si ca ar putea merge chiar mai departe pentru a realiza un partid unic.
Acum,problema unui partid prezidential mi se pare normala,daca socotim ca fiecare candidat la presedintie este emanatia unui partid politic,iar sansele de succes sunt cu atat mai mari cu cat acest partid prezidental este mai mare.
Sigur cei ca dl.Felix interpreteaza ceva comun si firesc in felul lor,catastrofic,spunand celor care vor sa-i asculte si,mai ales naivilor,ca acest lucru ar fi grav,anticonstitutional,ceea ce prin deductie ar insemna ca doar partide cu pondere electorala ca al lui (1%) pot etic si constitutional sa aspire la a fi partide care pot propulsa un presedinte.
Nu numai PD dar orice alta formatiune politica prezenta sau viitoare daca se apropie de presedinte sau respecta Presedentia Tarii risca sa devina,in varianta Felix,partid prezidential,subiect de incalcarea Constitutiei si ca atare,in dragostea sa nemasurata fata de democratie,Felix averizeaza asupra partidului unic sau a partidului prezidential.

Cu toate acestea Dl.Basescu cu voie sau fara voie poate induce formarea unui partid unic.Si vom incepe tot cu actiunile pretinse patriotice ale lui Felix.
-Prima actiune a fost sa izoleze PD pentru ca ar fi samburele partidului unic.El chiama la aceasta izolare PRM,PSD,PNL adica principalele partide ale parlamentului.
-Mai mult,in goana sa de a gasi o noua gazda pentru a fi parazitata,in vederea trecerii pragului parlamentar,el propune,pur si simplu un Pol,pe care il numeste pol social si care ar fi format din PNL,PC,PSD si care ar avea ca principala tinta de a bara calea dlui Basescu spre un nou mandat prezidential,sau chiar sa-l inlature pe presedinte inainte de termenul constitutional.

Iata cum niste aberatii,niste actiuni manate de invidie si ura duc in ultima instanta,de data aceasta ,daca electoratul ar fi naiv,la crearea unui partid unic in Romania,PARTIDUL ANTIBASESCU.

Mi-a venit aceasta idee,privind acel spectacol degradant din Parlamentul tarii mele,in care parlamentari alesi au transformat institutia aceasta intr-o institutie a lipsei de respect pentru presedinte si Romania.Si acest lucru s-a facut folosind metodologia din ultima carciuma din Romania.

Dar daca acest grup parlamentar prost famat(PRM),a facut ceea ce ii este caracteristic,de mirare mi-a fost sa vad pasivitatea deputatilor si senatorilor PSD,PNL,PC si a altora,care aproape ca isi frecau mainile de placerea de a umili pe Presedintele Romaniei in Parlamentul Romaniei,asteptand zadarnic ca presedintele sa clacheze si sa plece.
Nu mai vorbesc de presedintele senatului care prin actiunile si inactiunile sale a contribuit din plin la rusinea nationala care se derula in Parlamentul tarii.

Deci iata ca partidul unic este pe cale de a fi institutionalizat, motoarele principale fiind PRM si partidul dlui Felix,cu ,deocamdata pasivitatea binevoitoare a PNL si cu prietenia exprimata de PSD prin dl.Geoana sau V.Ponta.

Putem afirma acum,fara frica de a gresi,ca in Romania se contureaza un Partid unic,un PARTID UNIC ANTI-BASESCU(PUAB) in care tot ce este reactionar,de la national-comunisti,la comunisto-securisti,criptocomunisti sau oligarhii petroliberali,toti impreuna se unesc pentru a combate Presedintele,pentru ca acesta a activat parchetele anticoruptie si a facut justitia sa functioneze si sa faca victime printre delincventi,pentru ca nu poate sa ascuta creioane la Cotroceni si s-a speriat de felul cum este guvernata tara,pentru ca intervine,aproape prin mijloace pur cetatenesti,pentru a corijeaza greselile guvernului si a altor institutii,pentru ca prin ceea ce face este iubit si stimat de popor,pentru ca a declasificat dosarele de securitate si doreste o clasa politica curata si mai ales,spun mai ales,pentru ca a condamnat solemn comunismul ca sistem criminal.Fara teama,intarindu-si vocea pana la a ragusi,presedintele si-a continuat discursul sau patriotic pana la ultima literea in timp ce hidrele comuniste mai mult sau mai putin acoperite se svarcolerau de moarte.

Dupa aceste evenimente este posibil formarea partidului unic despre care vorbeam mai sus.
Dar exista si pericolul ca poporul satul de lichelismul politic sa-l forteze pe dl.Basescu sa aiba un succes politic nemaiintalnit intr-un sistem democratic.


Davidescu vasile
2007-01-23 23:21:24

Ura fata de Basescu

Fata de dl.presedinte basescu s-a declansat un fenomen al mediocrocatiei romanesti.O apostila pusa pe o cerere este luata ca o interventie pentru un grup oligarhic,un bilet scris de altul apare ca o crima a sa,o gluma sau un cuvant spus de presedinte este interpretat,fara a mai vorbi de felix care aplica metodele in care a fost instruit acolo unde a primit si numele.

Dl.Basescu este vinovat pentru ca a varat mana in roiul de viespi,pentru ca a condamnat comunismul,pentru ca a luat lupta anticoruptie in serios,pentru ca a intervenit pentru a corecra si stimula un guvern fara sange in el.
Acestea sunt adevaratele vinovatii ale prsedintelui.

De fapt acesti detractori ii vor face un mare serviciu Presedintelui,un referendum castigat de el ar fi o optiune pro Basescu pentru romani si o rusine pentru parlament si politicieni.De altfel,dupa esecul din referendum parlamentul si clasa politica comunista ar trebui sa dispara din viata politica si un nou parlament si noi politicieni ar trebui sa le ia locul.

logofatul de taina
2007-01-23 23:56:25

Si exista sondaje serioase despre cat il iubeste poporu pe Traian Basescu-Biletel?

Si exista sondaje serioase si de incredere despre cat il iubeste poporu?
Sa tot fie 20%?
Ca taranii care mergeau sa vanzada in piata, nu sunt sigur ca-l poarta icoana pe oistea carutei.

Radu.Sabin
2007-01-24 00:52:07

Operatiunea anti-Basescu

O analiza riguroasa dar eu am alte conluzii dle.Stanescu!
Coalizarea a multi actori din scena politica impotriva lui Basescu ,avand ca "scanteie" scandalul biletelului si ca motto "suspendarea presedintelui Basescu" are un singut efect plauzibil:
caderea guvernului Tariceanu si impunerea unui "nou" guvern (poate provizoriu...) format din vechi "aliati".
Daca-i luam pe rand observam;
1.PSD-ul "condus" de Geoana,proaspat ales,manat in lupta de mania neocomunistului obosit Iliescu strans in corzi juridice si cu un Cozma eliberat "conditionat"
2.PRM-ul unui Vadim parca tot mai disperat
3.PC-ul lui Voiculescu,"restructurat' dupa pierderea puterii si "improspatat" cu o veche "justitiara" psd-ista .
Acestia sunt actorii din front office!
Cei din umbra sunt:
4.PNL-ul patricist
5.UDMR-ul vesnic apt sa ia "osul" puterii (care o fi,numai bani sa iasa) in gura
6."trustul" SOV-ului jenat de o sentinta de condamnare (oricum fara efect de parnaie)
si altii ...
Si daca Basescu va putea fi pus la colt sau pe linie moarta (??!!) atunci acest guvern va sfarsi bine ...Daca nu? Atunci avem circ in continuare , caci subiecte s-or mai gasi ...Poate chiar anticipate...Ce ziceti ? Sau va fi liniste si pace de ne-om vedea si noi de treaba in EU !

vida clara
2007-01-24 02:41:42

Daca-i vorba de Basescu,o gasesc si pe Raquel,pe-aci

Raquel,n-am venit pe-aici,decat fizic.N-am de ce sa-mi iau PD-ul si pe Basescu in bratze si sa plec,pt ca nu vad in stare pe cineva in afara de mine,care sa-mi infranga vointza si sa ma faca sa plec"psihic"din casa(si in mod automat,din tzara mea).
Nu,Raquel,am venit pe-aici pentru a deveni mai puternic fatza de mine,cel ce ramasesem slab,si asa,sa pot sa ma alatur si eu,in mod efectiv,celor care-mi reprezinta interesele,pt ca altfel ajutorul pe care l-il dadeam era "pasiv.
Greseste,cine crede ca distantza,departeaza in toate cazurile.
Sunt situatzii in care,ca si cu lupa,distantza "apropie",de nu-tzi vine sa crezi.
Citeam ,printr-un ziar,ca la spanioli,din vreo 6 milioane de emigrantzi sau mai intors,cam pana la nivelul anului 2001,cam 80%.
Se vor intoarce,multzi,si dintre ai nostri.
Au vazut (care nu si-au luat ochelarii de cal de acasa)pe aici,alte lumi,alte deprinderi,alte obiceiuri.
Nu se poate sa treci prin apa si sa nu te uzi.
Conservatorii,vor ramane cu buzele,un pic cam umflate.
Lumea pe care o doresc eu,nu este o lume ostila tzie,dar lumea pe care o doresti tu,i-mi este ostila mie.
Eu,nu atac,niciodata.Dar ma apar,al dracului

vida clara
2007-01-24 02:56:38

logofete,logofete!

Nu e nevoie sa-l "poarte icoana pe oistea carutzei",ci,sa poata sa mearga linistit,la piatza.Adica,sa poata sa-si duca,tzaranul,crucea lui,nu pe-a altuia,logofete.

Raquel
2007-01-24 07:42:25

Iar te-ai intors, Sanzaiano-vasile ?! Spuneau unii ca te-au facut arsice pe alte forumuri,

si vorba ceea : "rau cu rau, dar mai rau fara rau" tot la "Ziua" sunt oameni mai civilizati, unde nu te indeamna sa le faci diverse lucruri atunci cand ii enervezi - dupa obiceiul matale consacrat.
Il astept cu drag pe Gilica sa-mi faca o recenzie a vesnicului kilometric dumitale comentariu, dar nu ma indoiesc de un singur fapt : ca i-ai facut deja toaleta de dimineata iubitului dumitale prezident !

Raquel
2007-01-24 07:51:42

Dar ce sunt eu si preaiubitul ?! Pat si Patachon, sau Lolek si Bolek ?!

Si de ce sa nu-mi spun parerea asa cum fac toti pe acest forum, ca nu imi dai tu voie ?
"Eu,nu atac,niciodata.Dar ma apar,al dracului" - dar cine te-a atacat draga ?!
Daca ti-am spus sa iei pedeii cu seful lor suprem cu tot, inseamna ca ti-am dorit un bine si cea mai mare fericire, caci daca-i iubesti atat de mult nu poti decat sa fii incantata ca-i ai aproape...

Raquel
2007-01-24 08:00:57

7 voturi il despart de preaiubit de civilie ! liberare, liberare...

De atat mai este nevoie ca preaiubitul sa devina din jupan al serviciilor, client preferat al lor.
Iar daca este adevarat zvonul ca licuricii l-au cam lasat din brate si ca li s-a cam acrit de el ca deh ! nici o dragoste nu este vesnica, atunci s-ar putea sa vedem ca mai multi decat cei 7 magnifici ca vor vota pentru suspendare.
Pana atunci ne delectam cu ironiile si urechelile agentiilor de presa straine, asa cum face Reuters cu analiza lor extrem de critica despre Romania.

anurim
2007-01-24 08:57:49

Bolnavi de ura

Domnule SRS, oricate negocieri vor face si pot schimba Legea referendumului cum vor, pr Presedintele Basescu nu-l vor da jos decat masluind alegerile. Mama mea, o femeie de la tara, care nici nu vroia sa auda de Basescu in 2004, acum este ingrozita si spune ca nu mai este proasta . Il divinezeaza pe Basescu si va rog sa ma credeti ca in 2004 il ura, pentru ea Ion Iliescu si Nastese erau Dumnezii Romaniei. PSD-ul sa nu se bazeze prea mult pe cei de la tara ca vor pierde.

mikele durul
2007-01-24 09:08:55

Partidele parlamentare indiferent de apartenenta, ar putea rezolva disputa........

actuala cu privire la suspendarea lui Basescu Cel Fara de Dosar , actionand in directia modificarii Constitutiei , unde s-ar putea obtine mai usor o majoritate. Modificand Constitutia , Legea referendumului va disparea conform prevederilor noi ale acesteia. Presiunea asupra Hahalerei fatarnice care este Basescu ar fi foarte mare si totodata ne-am alinia Constitutiilor europene. Si in prezent orice organism al UE se adreseaza Primului Ministru si Guvernului care este singurul organ executiv conform chiar si actualei Constitutii a Romaniei. Ar fi o ocazie foarte oportuna de a clarifica disputa intre Republica Parlamentara ( cum are intreaga UE cu exceptia Frantei ) si republica semiprezidentiala.

Socrate
2007-01-24 09:11:41

Arbitru si Jucator.

Constitutia defineste un Presedinte Arbitru.
Dl. Basescu se viseaza Presedinte Jucator.
Nu se poate sa si centrezi si sa si dai cu capul.
Dl. Basescu si-a facut-o cu mana lui.

sorge
2007-01-24 09:30:53

SCHIMBAREA SEFILOR BUCURIA CELOR FARA CAP,

IN CAMPANIA DIN 2004 AM AUZIT PRIVATIZATI SPUNIND : SA I SCHIMBAM PE ASTIA CA CER PREA MULT .
INTODEAUNA CIND SE SHIMBA UN GUVERN ,O CLASA POLITICA ,UN PRESEDINTE SE NEGOCIAZA TOATE MARILE AFACERI .
NU DE MULT ,IN PERSPECTIVA SCHIMBARILOR,AM AUZIT PE CINEVA FACIND UN SCENARIU CU PETROLUL LUI PATRICIU.
NU STIU CE SANSE O SA AIBE CINEVA , DAR FAPTUL CA SE IMPARTE PRADA CHIAR INAINTE DE A SE STI CEVA ,DA O TRIMITERE LA TITLUL MEU.
NOI TOT LA FORUMUL ASTA O SA SCRIM INDIFERENT DACA SE SCIMBA PRESEDINTELE, PARLAMENTUL,GUVERNUL SI TOATE INSTITUTILE STATULUI.

Marius Adrian Porojnicu
2007-01-24 09:59:54

Re: 7 voturi ...deci,mai trebuie sa semneze 7 pushcariabili ?

Respectiva lista tre' pastrata ca lista a puscariabililor corupti!


La 2007-01-24 08:00:57, Raquel a scris:

> De atat mai este nevoie ca preaiubitul sa devina din jupan al
> serviciilor, client preferat al lor.
> Iar daca este adevarat zvonul ca licuricii l-au cam lasat din brate si
> ca li s-a cam acrit de el ca deh ! nici o dragoste nu este vesnica,
> atunci s-ar putea sa vedem ca mai multi decat cei 7 magnifici ca vor
> vota pentru suspendare.
> Pana atunci ne delectam cu ironiile si urechelile agentiilor de presa
> straine, asa cum face Reuters cu analiza lor extrem de critica despre
> Romania.
>

gili
2007-01-24 10:09:40

Re: SCHIMBAREA SEFILOR BUCURIA CELOR FARA CAP,

Pai atuncea de ce sa nu se schimbe ?
Singurul lucrusor deranjant ar fi ca daca punem dracului unul care sa-si faca treaba cum scrie la Sfinta Constitutiune o sa avem mai putin de rupt la deste dupa cum zici , n'asa?
Adica ne strica cum ar veni , bunatate de distractie .

Raquel
2007-01-24 10:13:54

sigur ! pedeii stau la coada numai sa nu-i dea dl.Tariceanu in vileag cu mega-tunurile lor.

Sau nu ai auzit ca tocmai s-a inceput ancheta cu asfaltarile lor, plus altele stiute mai de mult ? Ca despre afacerile reincarnarii Lupeacsai si a grupurilor de interese ale preaiubitului se stie de mult timp.

alwis46
2007-01-24 10:17:48

Re: Iar te-ai intors, Sanzaiano-vasile ?! Spuneau unii ca te-au facut arsice pe alte forumuri,

Asculta femeie,

Sunt unul dintre cei care in mod constant i-am dat la cap lui Vasile Davidescu atat la postarile dansului in limba romana, cat si la cele in limba engleza.
De data aceasta insa, in virtutea respectarii unui principiu, sunt nevoit sa-i dau dreptate si sa fiu de acord cu cele doua postari de astazi ale dansului .
Iti place sau nu, de data asta omul are dreptate, si chiar daca a luat-o in mod crunt peste mestecatoare pe alte forumuri, nu putem trece cu vederea acest lucru dintr-un singur motiv, acela al onestitatii cu noi insine.
Daca tie iti lipseste acest sentiment si ai o mentalitate de sluga nu ai decat sa te duci sa pupi in continuare partile ascunse de soare ale idolilor tai.
Iti recomand doi maestri care sa te indrume sa gasesti cat mai repede acele locuri, Vadim Tudor si Adrian Paunescu.La 2007-01-24 07:42:25, Raquel a scris:

> si vorba ceea : "rau cu rau, dar mai rau fara rau" tot la "Ziua" sunt
> oameni mai civilizati, unde nu te indeamna sa le faci diverse lucruri
> atunci cand ii enervezi - dupa obiceiul matale consacrat.
> Il astept cu drag pe Gilica sa-mi faca o recenzie a vesnicului
> kilometric dumitale comentariu, dar nu ma indoiesc de un singur fapt :
> ca i-ai facut deja toaleta de dimineata iubitului dumitale prezident !
>

catalin_mattei
2007-01-24 11:25:33

Nevoia de schimbare...

In romania este nevoie de o schimbare de substanta si nu doar o rocada la conducerea statului.. indiferent de titulatura partidului oamenii politici sunt departe de a reprezenta solutiile necesare dezvoltarii.. am avut parte de psd si avem parte de alianta si totusi nimic de substanta nu se modifica... diferentele dintre ai lor si ai nostrii sunt doar de imagine... interesele politicienilor sunt departe de cele care in mod normal ar defini o forta politica... poate ca multi dintre cei de pe forum se vor supara dar consider ca in Romania este mult mai util un contingent de birocrati "cenusii" dar extrem de bine pregatiti in domeniile in care profeseaza decit oameni cu personalitati coplesitoare... basescu reprezinta cea mai proasta achizitie a acestui popor... el este insetat de putere si in virtutea propriilor interese este gata sa renunte la valorile democratiei.. de altfel a si renuntat! Se vorbeste foarte mult de petrodolarii lui Patriciu fara a se tine cont de faptul ca in primul rind el este om de afaceri si apoi imagine a liberalismului... am vazut multe postari in care era incriminat de tradare pt faptul ca a sponsorizat inclusiv oameni din psd.. cine cunoaste politicile de lobby ar trebuii sa cunoasca ca banii nu au miros si nici culoare politica si ca un om de afaceri lucid nu joaca doar pe o mina... eventualele pierderi trebuie compensate de cistiguri...
Traim politica mult prea cu inima si nu reusim sa ne rupem nici noi, chibitii, de certurile curtii... ma intreb daca interesele noastre personale ar fi aparate de persoane care dpdv politic nu ne plac ce am face?.. eu unul am disponibilitatea de a vota atita vreme cit consider ca interesele mele sunt cele mai importante.. un egoism fara margini.. dar uneori trebuie!

Raquel
2007-01-24 11:35:54

Ia pune mata si punctul 7, adica mogulii mass mediei reuniti ca fratii

intr-o mica asociatie lucrativa, caci vorba aia, te faci frate si cu dracul pana treci puntea. Ieri s-a intamplat un lucru extraordinar, nesesizat de multi - domnul Dan Voiculescu a luat apararea celui mare mare dusman al sau(si vicerersa) adica dlui SO Vantu. Remarcabil !
Daca stapanii mijloacelor mass media isi pun mintea cu preaiubitul, fac pariu cu oricine ca in doi timpi si trei miscari fac din el cel mai banal civil, adio servicii secrete la cheremul lui, adio functii si onoruri, adio Elene Lupescu sau cu alte nume. Iar cand vor termina cu el, va fi doar o amintire sau un biet pensionar care traieste in anonimat, amintindu-si din gloria trecuta...

catalin_mattei
2007-01-24 11:41:41

Domnule Davidescu...


este adevarat ca in cea mai mare parte a sa Parlamentul se manifesta ostil fata de presedintele Basescu si nu fata de institutia presedentiei.. v-as intreba daca acest lucru nu este un raspuns la manifestarea aceleiasi desconsiderari din partea lui Traian Basescu nu la adresa celor ce fac parte din parlament ci a institutiei ca atare.. din cele ce stiu, democratia se sprijina pe institutii si dintre acestea parlamentul este una din cele mai importante. In acelasi timp presedentia este o institutie si nu Traian Basescu . Din nefericire cred ca presedintele nostru este adeptul ideii "Statul sunt eu!"... poate ca suntem latini si suntem invatati cu scandalurile... dar situatia din Romania scapa oricarei logici a democratiei de tip european.. noi suntem cei integrati si nu Romania a integrat europa astfel incit consider ca trebuie sa ne raliem cerintelor unei vieti politice apropiate de modelul Brussel...

alwis46
2007-01-24 11:49:57

Re: 7 voturi il despart de preaiubit de civilie ! liberare, liberare...

7 voturi si un referendum, dar si ala smecherit de gasca pesedeilor care vor sa schimbe legea asa cum le convine lor, ca tot ei au facut-o ca sa-i convina lui Tatuca matale pe cele trei mandate.
Acu' nu mai e buna, nu ?
Prevede legea cu pricina un scor prea mare pentru debarcarea marinelului.
Pai nu pesedeii bagara scorul asta ca sa nu poata fi debarcat batranul edec bolsevic ?
Bai pesedeilor, ati mancat ochisor destul, acum mai papati si bataturica.....
La respectat legea bai, nu la modificatul ei cum vor muschii vostri fesieri !

La 2007-01-24 08:00:57, Raquel a scris:

> De atat mai este nevoie ca preaiubitul sa devina din jupan al
> serviciilor, client preferat al lor.
> Iar daca este adevarat zvonul ca licuricii l-au cam lasat din brate si
> ca li s-a cam acrit de el ca deh ! nici o dragoste nu este vesnica,
> atunci s-ar putea sa vedem ca mai multi decat cei 7 magnifici ca vor
> vota pentru suspendare.
> Pana atunci ne delectam cu ironiile si urechelile agentiilor de presa
> straine, asa cum face Reuters cu analiza lor extrem de critica despre
> Romania.
>

namidee
2007-01-24 12:01:15

Tot Tariceanu a avut dreptate

Cred ca in tot scandalul cu suspendarea lui Base singurul care a avut dreptate a fost Tariceanu care a zis ca momentan nu se pune problema. Pur si simplu Base acumulase cam mult si a reusit sa-i coalizeze pe restul impotriva lui, iar acum culege ce a semanat. Cu alte cuvinte, i s-a dus aura de arhanghel anticoruptie, tatuc de mana forte al natiei, ceea ce eu consider binevenit. In ciuda a tot ce se agita, cred ca toti stiu ca Base n-o sa pice proba referendumului, cu sau fara 50%+1 din cei prezenti la urne.

PS. Davidescu Vasile: nene, cred ca ai muuult prea mult timp liber.

alwis46
2007-01-24 12:06:35

Pana la urma.....

....ce i se pune dom'le in carca Marinelului de se vrea cu atata ardoare debarcarea lui din fotelul prezidential ?
In afara de cateva definitii gen subminarea economiei nationale, tentativa de instaurare a dictaturii si alte asemenea bazaconii de definitii, nimeni nu a venit cu explicatii si certe dovezi in sprijinul acestor asertiuni.
Ori traim intr-o dramoleta ieftina de cartier ori cineva nu-si face temele cu seriozitate si arunca de colo-colo cu vorbe numai de dragul de a-si face simtita si auzita prezenta.
Rog pe cei care sunt adversari ferventi ai capitanului de cursa lunga, sa ne aduca dom'le dovezi clare pentru ca altfel, vedea-mi-as poza in geam la loterie, ne zbatem acilea ca niste muste prinse in borcan.

Pana la urma va zic io care e solutia, reinstaurarea monarhiei.
O monarhie de genul celor din tarile nordice.
Asa, scandalurile vor avea numai o singura tinta, guvernul, daca acesta nu-si face datoria fata de popor si tara.

S-auzim numai de bine !

diana-andreea
2007-01-24 12:19:12

Tzepelica
2007-01-24 12:21:05

Re: Pana la urma.....

S-ar putea ca tambalaul sa fie declansat de perspectiva finalizarii unor anchete grele, care ar decima tocmai "corul vanatorilor".
Pt. ca tzipetele, mult prea stridente, nu sunt justificate de chestia cu biletzelele.

La 2007-01-24 12:06:35, alwis46 a scris:

> ....ce i se pune dom'le in carca Marinelului de se vrea cu atata
> ardoare debarcarea lui din fotelul prezidential ?
> In afara de cateva definitii gen subminarea economiei nationale,
> tentativa de instaurare a dictaturii si alte asemenea bazaconii de
> definitii, nimeni nu a venit cu explicatii si certe dovezi in
> sprijinul acestor asertiuni.
> Ori traim intr-o dramoleta ieftina de cartier ori cineva nu-si face
> temele cu seriozitate si arunca de colo-colo cu vorbe numai de dragul
> de a-si face simtita si auzita prezenta.
> Rog pe cei care sunt adversari ferventi ai capitanului de cursa lunga,
> sa ne aduca dom'le dovezi clare pentru ca altfel, vedea-mi-as poza in
> geam la loterie, ne zbatem acilea ca niste muste prinse in borcan.
>
> Pana la urma va zic io care e solutia, reinstaurarea monarhiei.
> O monarhie de genul celor din tarile nordice.
> Asa, scandalurile vor avea numai o singura tinta, guvernul, daca
> acesta nu-si face datoria fata de popor si tara.
>
> S-auzim numai de bine !
>

sorge
2007-01-24 12:23:39

GILICA TATA,

ESTE SINGURUL LUCRU BUN SI ADEVARAT ZIS PE ZIUA DE AZI.
CINE ZICE CA :PEMINE NU MA INTERESEAZA ,EU VREAU BINELE POPORULUI, MINTE ; SAU CUM ZICE CINEVA CUNOSCUT : EU VREAU SA MOR SARAC,MINTE.
ASA CA DA TII INAINTE PE FORUM.

admiratoare
2007-01-24 12:28:17

Re. Ura fata de Basescu

Dece intirzii tu Tepes Doamne, doar ai promis... ca punind mina pe ei...sa restitui poporului tau cei apartine.

Dan Vaideanu
2007-01-24 12:55:21

Trist

Shadow
2007-01-24 13:17:22

Re: A fi anti comunist:presedintele trebuie suspendat alwis eu nu cred

>Sunt unul dintre cei care in mod constant i-am dat la cap lui Vasile Davidescu atat >la postarile dansului in limba romana, cat si la cele in limba engleza.
>De data aceasta insa, in virtutea respectarii unui principiu, sunt nevoit sa-i dau >dreptate si sa fiu de acord cu cele doua postari de astazi ale dansului .
>Iti place sau nu, de data asta omul are dreptate, si chiar daca a luat-o in mod >crunt peste mestecatoare pe alte forumuri, nu putem trece cu vederea acest lucru >dintr-un singur motiv, acela al onestitatii cu noi insine.
>Daca tie iti lipseste acest sentiment si ai o mentalitate de sluga nu ai decat sa te >duci sa pupi in continuare partile ascunse de soare ale idolilor tai.
>Iti recomand doi maestri care sa te indrume sa gasesti cat mai repede acele >locuri, Vadim Tudor si Adrian Paunescu.

E fals ce sustine davidescu (nu ma mira). Asa cum coalitia anti psd nu s-a putut transforma intr-un partid nici coalitia antibasescu nu se va transforma in partid. Nu este decat alianta celor mai slabi in fata celui mai tare(a raului mai mare pt ei momentan). Absolut democratic. Diferentele doctrinare si "primadonele" sunt prea mari si prea multe pt a le putea "multumi" cu un singur partid. Pe de alta parte "partidul prezidential" aproape exista ceea ce duce cu gandul la o modificare constitutionala dorita de catre acestia respectiv transformarea in republica prezidentiala de la republica parlamentara cum suntem. Atata timp cat se face democratic nici asta nu e deranjanta. Sunt slabe sanse insa in actualul algoritm.

Acum e bine ca esti atent la ce se intampla pe scena politica a Romaniei doar ca eu "gasesc" prea multa manipulare. Eu nu consider ca e victima cel care controleaza toate serviciile ci cel putin "papusar"(ca sa nu zic mai rau)? La ora actuala atat tariceanu cat si basescu pt mine sunt "stersi" din calendarul de vot. Pt santajele lor, coruptia lor(si alor sai) si mai ales minciunile lor. Cum din acest "orgoliu" nemasurat si prostie nu ar putea sa castige decat opozitia si cum psd-ul este complet "impotent" la ora actuala in a "defini" o minima strategie nu ma indoiesc ca cei care vor culege "laurii" vor fi extremistii. Si nu pot spune ca nu o meritam pe deplin :-(.

Probabil ca basescu nu va cadea la referendum dar se va crea un precedent care va juca si el un rol important in democratizarea societatii noastre. In mod clar insa "jucatorul" isi va pierde "jucaria"(guvernul). Din presedinte jucator(papusar) se va trezi in presedinte "marioneta" cu toate serviciile "la picior" sau ceea ce va mai ramane din loialitatea temporara a acestora(deplasarea spre noile centre de putere).

voyager
2007-01-24 13:27:40

Premier Kogalniceanu versus Voda Cuza, recidivus.

Tocmai zice Basescu la Iasi: azi e mai valabil ca oricand ce ia zis primul ministru Kogalniceanu lui Voda Cuza, fustangiul: DEMISIA.
Ce istorie o fi invatat presedintele cand a fost elev la Iasi?

gili
2007-01-24 14:13:22

Re: GILICA TATA... OK !

Fii far de grija .
Tu numa tine aproape .

CALUGARUL
2007-01-24 14:34:21

alwis46
2007-01-24 14:44:25

Re: A fi anti comunist:presedintele trebuie suspendat alwis eu nu cred

Cum am obiceiul sa scriu din prima si sa nu ma uit ulterior peste text, cred ca graba m-a facut sa omit un amanunt, semnificativ totusi.
Dandu-i dreptate lui Vasile, nu am mentionat explicit ca nu cred ca se contureaza un partid anti-Basescu. Este vorba mai degraba de o gasca, o gasca supra-partinica, gasca lui "lasa-ma sa te las", gasca lui "fii om cu mine sa fiu om cu tine", gasca lui "o mana spala pe alta" este o gasca manata numai de interese personale puse peste interesele nationale, peste interesele de guvern, peste interesele de partid, peste orice altceva.
Stau insa sa ma intreb daca dincolo de numeroasele pacate ale lui, Basescu s-a apucat din senin sa incerce sa schimbe ceva, excedat de ceea ce se intampla, de perpetuarea unei stari de talhareala neingradita, talhareala acoperita de legi, de indolenta parlamentara, de o clasa politica nu duplicitara ci scapata din haturi in cele patru zari.

Oricum, astept sa vad ce se intampla.

La 2007-01-24 13:17:22, Shadow a scris:

> >Sunt unul dintre cei care in mod constant i-am dat la cap lui Vasile
> Davidescu atat >la postarile dansului in limba romana, cat si la cele
> in limba engleza.
> >De data aceasta insa, in virtutea respectarii unui principiu, sunt
> nevoit sa-i dau >dreptate si sa fiu de acord cu cele doua postari de
> astazi ale dansului .
> >Iti place sau nu, de data asta omul are dreptate, si chiar daca a
> luat-o in mod >crunt peste mestecatoare pe alte forumuri, nu putem
> trece cu vederea acest lucru >dintr-un singur motiv, acela al
> onestitatii cu noi insine.
> >Daca tie iti lipseste acest sentiment si ai o mentalitate de sluga nu
> ai decat sa te >duci sa pupi in continuare partile ascunse de soare
> ale idolilor tai.
> >Iti recomand doi maestri care sa te indrume sa gasesti cat mai repede
> acele >locuri, Vadim Tudor si Adrian Paunescu.
>
> E fals ce sustine davidescu (nu ma mira). Asa cum coalitia anti psd nu
> s-a putut transforma intr-un partid nici coalitia antibasescu nu se va
> transforma in partid. Nu este decat alianta celor mai slabi in fata
> celui mai tare(a raului mai mare pt ei momentan). Absolut democratic.
> Diferentele doctrinare si "primadonele" sunt prea mari si prea multe
> pt a le putea "multumi" cu un singur partid. Pe de alta parte
> "partidul prezidential" aproape exista ceea ce duce cu gandul la o
> modificare constitutionala dorita de catre acestia respectiv
> transformarea in republica prezidentiala de la republica parlamentara
> cum suntem. Atata timp cat se face democratic nici asta nu e
> deranjanta. Sunt slabe sanse insa in actualul algoritm.
>
> Acum e bine ca esti atent la ce se intampla pe scena politica a
> Romaniei doar ca eu "gasesc" prea multa manipulare. Eu nu consider ca
> e victima cel care controleaza toate serviciile ci cel putin
> "papusar"(ca sa nu zic mai rau)? La ora actuala atat tariceanu cat si
> basescu pt mine sunt "stersi" din calendarul de vot. Pt santajele lor,
> coruptia lor(si alor sai) si mai ales minciunile lor. Cum din acest
> "orgoliu" nemasurat si prostie nu ar putea sa castige decat opozitia
> si cum psd-ul este complet "impotent" la ora actuala in a "defini" o
> minima strategie nu ma indoiesc ca cei care vor culege "laurii" vor fi
> extremistii. Si nu pot spune ca nu o meritam pe deplin :-(.
>
> Probabil ca basescu nu va cadea la referendum dar se va crea un
> precedent care va juca si el un rol important in democratizarea
> societatii noastre. In mod clar insa "jucatorul" isi va pierde
> "jucaria"(guvernul). Din presedinte jucator(papusar) se va trezi in
> presedinte "marioneta" cu toate serviciile "la picior" sau ceea ce va
> mai ramane din loialitatea temporara a acestora(deplasarea spre noile
> centre de putere).
>
>

Raquel
2007-01-24 15:01:04

Dar cine-i fustangiu, dl.Tariceanu ?! si cine-i "Cuza" de asta data ?!

Istoria lui peste prajit ! Daca preaiubitul a tinut o astfel de cuvantare, sper ca a fost si injurat pe masura. Sper ca nu au bagat serviciile iar filtrele alea, plus baile de multime, vom vedea si la stiri cum a fost primit.

Raquel
2007-01-24 15:08:18

Dupa Lituania(caz unic in Europa) si 4-5 republici din America de Sud, preaiubitul va sparge

gheata suspendarilor de presedinti in Europa !
Am auzit ca au fost suspendati sau demisi numai in Brazilia, Bolivia, Paraguay, Venezuela si inca o republica din America de Sud al carui nume nu mi-l amintesc - ce selecta companie pentru preaiubit - acum urmeaza Romania.
Asta ar trebui sa-l fericeasca, pentru ca va face si el ceva original, nemaivazut si nemaiintalnit in batrana Europa. Traiasca democratia !

alwis46
2007-01-24 15:45:17

Re: Dupa Lituania(caz unic in Europa) si 4-5 republici din America de Sud, preaiubitul va sparge

S-a tinut referendumul ?
Pai colea la mine in Luxembourg nu a ajuns stirea .....
Tiii, am sa-l cert pe amicul meu Ducele Jean, doar i-am spus sa ma anunte din timp sa iau trenul pana acasa.
De ce trenul ?
Pen'ca eu nu calatoresc cu aeroplanul iar garla cea mare o trec cu vaporul.

La 2007-01-24 15:08:18, Raquel a scris:

> gheata suspendarilor de presedinti in Europa !
> Am auzit ca au fost suspendati sau demisi numai in Brazilia, Bolivia,
> Paraguay, Venezuela si inca o republica din America de Sud al carui
> nume nu mi-l amintesc - ce selecta companie pentru preaiubit - acum
> urmeaza Romania.
> Asta ar trebui sa-l fericeasca, pentru ca va face si el ceva original,
> nemaivazut si nemaiintalnit in batrana Europa. Traiasca democratia !
>

alwis46
2007-01-24 15:56:16

Re: Premier Kogalniceanu versus Voda Cuza, recidivus.

Cautai "cestiunea" cu pricina, dar gasii doar asta....aici "
http://www.phg.ro/stire.php?cat_id=10&id=11391
Ai un link unde apare si aia cu Cuza fustangiul ?
Baga mare !

La 2007-01-24 13:27:40, voyager a scris:

> Tocmai zice Basescu la Iasi: azi e mai valabil ca oricand ce ia zis
> primul ministru Kogalniceanu lui Voda Cuza, fustangiul: DEMISIA.
> Ce istorie o fi invatat presedintele cand a fost elev la Iasi?
>

Tzepelica
2007-01-24 16:02:51

Re: Da` niscaiva mineriade pe unde au mai fost, Rashelutzo, ca tu musai trebuie sa stii

La 2007-01-24 15:08:18, Raquel a scris:

> gheata suspendarilor de presedinti in Europa !
> Am auzit ca au fost suspendati sau demisi numai in Brazilia, Bolivia,
> Paraguay, Venezuela si inca o republica din America de Sud al carui
> nume nu mi-l amintesc - ce selecta companie pentru preaiubit - acum
> urmeaza Romania.
> Asta ar trebui sa-l fericeasca, pentru ca va face si el ceva original,
> nemaivazut si nemaiintalnit in batrana Europa. Traiasca democratia !
>

CALUGARUL
2007-01-24 16:26:15

Re: Dupa Lituania(caz unic in Europa) si 4-5 republici din America de Sud, preaiubitul va sparge

La 2007-01-24 15:08:18, Raquel a scris:

Am auzit ca au fost suspendati sau demisi numai in Brazilia, Bolivia, Paraguay, Venezuela si inca o republica din America de Sud al carui nume nu mi-l amintesc - ce selecta companie pentru preaiubit - acum urmeaza Romania.


__________


Moartea regelui, bucuria nebunului !

catalin_mattei
2007-01-24 16:30:01

Anticomunistul de basescu!???

daca tot vrea sa fie anticomunist nu stiu cum basescu nu a inceput sa faca demonstratia cu el insusi.. sa isi ceara iertare poporului ca nu a rezistat tentatiei si drept urmare a profundei sale valori de om a muncii si neinfricat membru pcr a devenit sef pe la anvers.. ca da-o dracului de treaba dar daca cineva imi spune ca in functii ajungeai fara limbi la pcr chiar ca ajung sa cred ca ne-a prostit democratia.. si cum se face ca din toate dosarele doar a lui traian lipseste?.. asta iar este o necunoscuta..
Mi s-a luat sa tot vad ca base e trecut ca marele anticomunist... nu este domnule si sa il intrebam ce facea la prima mineriada atunci cind capii partidelor istorice erau "salvati" in bataie de joc cu taburile.. atunci sa vorbeasca traian de comunism si altii sa ii latre anticomunismul..

CALUGARUL
2007-01-24 16:35:33

Re: Bolnavi de ura

La 2007-01-24 08:57:49, anurim a scris:

PSD-ul sa nu se bazeze prea mult pe cei de la tara ca vor pierde.

__________


Te pomeneshti ca bunicutza ta, Dumnezeu sa-i dea sanatate, e floarea cu care se face primavara ?

Mai las-o shi tu in pace cupolitica. Ea, sarmana, e fericita ca-shi duce zilele shi-shi vede nepotzica la casa ei, cu nepotzi shi familie. Nu mai poate ea de Basescu. Itzi da shi ea satisfactzie ca te iubeshte, dar cind e in fatza urnei ?, ciiiiine shtie cu cine voteaza. C-asha-s batrinii : incapatzinatzi !, shi le plac trandafirii.

Tzepelica
2007-01-24 16:40:03

Stie cineva cand intra si Bombo in scena ? In actul trei sau in actul patru ?

Vasile Bleaga
2007-01-24 16:47:49

Re: Anticomunistul de basescu!???

Baselu s-a remarcat la prima mineriada, poate ati uitat! inginerul Manucu de la CFR Craiova, a fost dat afara din serviciu de catre Baselu, pentru ca a avut tupeul sa opreasca trenul cu mineri!

Raquel
2007-01-24 16:50:16

Admiratoarea cui ?

Daca te referi la preaiubitul, poate-l rogi sa te invete si ceva gramatica - uite, vezi ca i-am gasit si o calitate ? mai baga el cate o cacofonie sau inventeaza cuvinte, dar in linii mari vorbeste destul de corect romaneste. De scris, habar nu am daca face greseli, trebuie sa o intrebam pe Lupeasca.

Raquel
2007-01-24 16:53:07

Re: Dupa Lituania(caz unic in Europa) si 4-5 republici din America de Sud - Tzepelica

Sa vezi si sa nu crezi - am auzit ca au fost ceva prin Tara Galilor, dar nici pe departe asa ca la noi, caci nu aveau un ministru al transporturilor la fel de bun ca al nostru, sa-i aduca in capitala cu trenurile.

Raquel
2007-01-24 16:54:51

Re: Dupa Lituania(caz unic in Europa) si 4-5 republici din America de Sud - calugare

Dar cine-i doreste moartea "regelui" asta al nostru ? eu, nu ! nici macar a dusmanilor. Eu nu vreau moartea pacatosului...

Raquel
2007-01-24 16:59:03

Re: Trist, dar avevarat

Cand te comporti nedemn, faci dintr-o tara intreaga arena de lupte si lansezi tot timpul diversiuni securiste doar ca sa-ti pastrezi puterea, poti fi judecat de catre oricine, chiar de catre oameni mai saraci cu duhul, caci si aia au dreptul la o viata fara umilinte si fara scandaluri vesnice.

Sobru
2007-01-24 17:06:30

Re: Tot Tariceanu a avut dreptate

Nu are mult timp liber, aia ii e meseria, e in timpul serviciului.

catalin_mattei
2007-01-24 17:19:26

Re: Stie cineva cand intra si Bombo in scena ? In actul trei sau in actul patru ?

He!!! pai crezi tu tzepelica ca vor mai fi ei vecini?.. probabil ca inca mai tine minte bombo cind traian l-a inundat... cum stateau ei ca 3 amici (ca era si nea nicu vacaroiu).. na ca se leaga.. nastase a fost.. base este.. si vaca va fi daca iese pasienta psd-ului.. ce armonie la feseneii astia!

Sobru
2007-01-24 17:23:59

Re: Bolnavi de ura

O persoana care vede "dumnezei", apoi li se inchina pe rand, are o problema.
Eu zic sa-i ascunzi buletinul la alegeri. Faci un bine tarii.

     Pagina  din 2      Pagina urmatoare

« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Uragan peste Basescu (4196 afisari)
 Operatiunea anti-Basescu (3936 afisari)
 SUA ataca Iranul pana in aprilie (3743 afisari)
 Ziua a avut dreptate: E ciordita! (2616 afisari)
 Goarnele Cotrocenilor: Rompres si Ev.Z (2583 afisari)
 Basescu a serbat Unirea alaturi de platformistii lui Stolojan, Tariceanu, prezidand sedinta de Guvern (291 afisari)
 Greva la Bursa de Valori Bucuresti (118 afisari)
 Cei care contesta deciziile CNSAS s-ar putea adresa direct Justitiei (51 afisari)
 Trend-ul pe 2007: de la virusi de tip Phantom la virusi de tip cal-troian (49 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00973 sec.