Ziua Logo
  Nr. 3836 de marti, 23 ianuarie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »

Social

2007-01-23

Comentarii: 1, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

ursu livia
2007-01-23 12:21:04

Virozile infectioase pot ucide si la Iasi.

8000 de apartamente,35 de mii de suflete sunt expuse de peste 0 luna de zile la vorize infectioase din cauza apartamentelor ajunse intr-o stare de nelocuit ca urmare a debransarilor ilicite comandate de primarul Iasului ,nichita gheorghe.
Ceea ce este extrem de grav este faptul ca medicii de familie,Directia Judeteana de sanatate Publica Iasi nu au luat nici o masura sa aiba sub supraveghere toate familiile debransate de LA CALDURA IN MOD ILEGAL,DEOPARECE CELE MAI MULTE APARTAMENTE DEBRANSATE SUNT ADIMINSTRATE DE SC TERMO-SERVICE SA IASI,cea care este cercetata penal in mai multe dosare penale deschise de catre prefectura Iasi,si Camera de Conturi Iasi,inclusiv la DNA Iasi.
In aceste apartamente ,degradate din cauza debransarilor ilegale locuiesc copiii in varste cuprinse intre 0-15 ani,si batrani oricand dispusi sa contacteze boli pulmonare sau viroze infectioase.
Debransatorii, aflati in subordinea primariei Iasi,nu dau socoteala nimanui,nu respecta nici o lege ,inclusiv pe cea penala,ei au un singur scop ; sa -i oblige pe oameni sa plateasca toate sumele deja cercetate penal si astfel cauzele penale sa se diminuieze.
Ziua,este extrem de grav ce se intampla la Iasi,sunt mii de oameni care au nevoie de ajutor,atat timp cat magistratii ieseni tergiverseaza cauzele penale pe care le au in lucru,incalcand princi[piul celeritatii si implicit drepturi fundamentale ale omului ,inclusiv dreptul la viata.
Sa mai precizam ca primarul Iasului nu are nci un fel de protectie sociala fata de saracii orasului ,care nu pot plati sumele cercetate penal,dar are bani pentru footbal sau alte activitati perimate,pentru ca acestea pot ascunde transferuri banesti in afara legii?


« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Documentul "fugii" lui Tismaneanu (4154 afisari)
 Prezidentiale anticipate (3146 afisari)
 Basescu si "tradarea" PD (2690 afisari)
 Mana-n mana (2557 afisari)
 Boala geniilor (2540 afisari)
 Basescu i-a avertizat pe membrii Guvernului ca SRI-ul le-a ascultat convorbirile (290 afisari)
 Zile grele pentru ANI (62 afisari)
 Studiu pentru stabilirea eventualelor legaturi intre cancer si utilizarea telefonului mobil (47 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00767 sec.