Ziua Logo
  Nr. 3834 de sambata, 20 ianuarie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2007-01-20
haritina (...@yahoo.com, IP: 86.127.80...)
2007-01-21 12:22
Un exemplu de" independenta" a Justitiei .

"Au creat din justitie un aparat represiv special pentru adversarii politici, dar Dumnezeu i-a batut si vor avea parte din plin de creatia lor monstruoasa, care sper ca-i va devora pe menestecate." scria intr-un mesaj Raquel.

Eu as afirma ca au creat din Justitie un aparat represiv pentru romani, pentru cetatenii care au invatat sa foloseasca parghiile pe care ti le da democratia si legile.
Si o sa va dau un exemplu: dupa ce, nu are importanta cine, a reusit sa execute silit un Consiliu Local , sa respecte o Ordonanta presedintiala (recurs castigat) si sa suspende pana la judecarea pe fond o strategie de dezvoltare a unei regii autonome, la judecarea pe fond si inclusiv la recurs, prin Decizie irevocabila Instanta decide altfel.
Agumentand ca actul administrativ- Strategia in cauza- nu are caracter normativ, ca cetatenii nu au dreptate cand , invocand lipsa transparentei decizionale , solicitau revocarea hotararii administratiei de aprobare a unei startegii de dezvoltare a unei regii( care "consuma" banii publici) motivand ca anterior aprobarii nu s-a permis consultarea si retinerea propunerilor celor care platesc taxe si impozite, Instanta decide ca Strategia este perfect valabila si respinge ca nefondat recursul celor care adusesera probe de incalcare a legii- in speta a legii transparentei decizionale.
Este un exemplu, dar sunt convinsa ca toti cunoasteti o multitudine de alte abuzuri ale Justitiei impotriva unora care nici macar nu fac politica pentru a fi considerati adversari politici.


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariilePentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Strategia nucleara a Israelului (3141 afisari)
 Marea lehamite (2902 afisari)
 Videanu actionar la "banca escrocilor" (2635 afisari)
 Gloria si decaderea Isabelei Peron (2598 afisari)
 Omorat de Justitia romana (1604 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01649 sec.