Ziua Logo
  Nr. 3834 de sambata, 20 ianuarie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »

Analize si comentarii

2007-01-20
Adrian v.D. din Germania (...@dmdg.de, IP: 217.228.213...)
2007-01-21 16:56
S-au inmultit extremistii pe forum!Nu-i nimic copii,Iranul va acorda azil politic...

si daca UE isi face temele si obliga pe marii constructori auto sa limiteze consumul de carburanti,sa scoata motoarele noi,hibride sau altele,atunci sa vezi cum scade pretul petrolului.Iar beduinii isi vor lua din nou camilele,aia din Rasarit jucariile(citeste <armamentul>)si sa vedem si<ordine si disciplina> in Orientul Apropiat.Doua state libere,Israel si Palestina,Siria potolita de ambitii <regionale>,iar gruparile teroriste ramase fara bani(daca petrolul se ieftineste....)
S-au inmultit si cei care se bucura de raul irakienilor(deh,daca USA nu reusesc sa stopeze terorismul local)intr-un cor al orbilor.Exista un proverb in Biblie,parafrazandu-l aici,se potriveste:<scoate parul din ochiul tau si nu mai critica aschia din ochiul USA>.Dar cine sa priceapa?!Fascistii(aia cu <patriotii>de legionari)si comunistii(aia cu <imperialismul american>)?! E greu frate cu democratia asta.De ce va mai mirati de <elitele>conducatoare?Inca ele sunt prea bune pentru toti extremistii nostri.....

Adrian D.

folclorist din trei-iezi-cucuieti (...@aol.com, IP: 207.200.116...)
2007-01-21 18:45
Re: S-au inmultit extremistii pe forum!Nu-i nimic copii,Iranul va acorda azil politic...

La 2007-01-21 16:56:46, Adrian v.D. a scris:

> si daca UE isi face temele si obliga pe marii constructori auto sa
> limiteze consumul de carburanti,sa scoata motoarele noi,hibride sau
> altele,

Interesant ca nu se vede faptul ca pe unde au trecut americanii peste tot este asezata o regula si exista rioritate. Comparati cele doua germanii, cele doua Koreei, apoi e Japonia, e Taiwan, e Canada, si r=tot restul europei care au stat cuminti si au economisit banii pt inarmare investindu-i in industrie si ce a mai fost nevoie ; mai ales dupa razboi.-
Ca pe ei nu-i intereseaza irak.... Ca zic ce era mai bine sub sadam. Aceiasi sint si cu korea si nu pot spune ca n koreenii o duc bine.
Se asteapta o cadere a Americii si au devenit nerabdatori. Au vazut ceva in caderea valorii dolarului. Acum e dezamagire.... Economia are ritm de dezvoltare si mai mare. Acum dolarul e aproape de valoarea reala si socotelile bune fac prietenii buni ( in afaceri ).
Daca vor fi morti de zece ori mai multi soldati americani, e o bucurie. Neinteleasa de orice are cel putibn jumatate de cap.
Libertatea si prosperitatea Iuropii ( si nu numai ) a fost facuta sub umbrela protectiei americane.
Ca in Iraq lumea nu are nevoie de democratie... Oare ? asa scriu ziarele acum. Si mie mi-au spus cind am cerut azil politic in frantza ca romanii au o viata buna si nu snt motive sa se place din tara. Ce le mai stioau ei pe toate.
Si in Iraq sint oameni care nor sa se faca schimbari. Ca daca era sa se lase la voia conducerii Iraqului, nu se mai intimpla niciodata.
Toti au grija sa cheme ziaristii la fiecare masina explodata. Niciodata nu ai sa vezi ziaristi filmind o scoala noua. Iraquil devine imagine a masinii explodate. De parca lumea toata ziua asta face... explodeaza masini. Si se bucura pt ca ei vad in asta un insucces america , desi mor iraqieni. Ca US poate rezovla foarte repede problema asta. Shiitii sint mai mult decit bucurosi sa taie gitul la sunni , sa nu mai ramina niciunul nici de saminta. Asa ar face rusii si altii. US face si va reusi sa aplaneze conflictul incetul cu incetul. In Germania primele alegeri au fost dupa 8 ani de la razboi. In acesti 8 ani au murit in medie 40 de soldati aliati in fiecare zi. Si uite se tara frumoasa a redevenit germania. Da, sub ocupatie militara. Dar ocupatia a fost americana.

Roxana (...@free.fr, IP: 82.238.120...)
2007-01-21 19:57
Re: "" Aschia din ochiul USA "" !


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariilePentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Strategia nucleara a Israelului (3141 afisari)
 Marea lehamite (2902 afisari)
 Videanu actionar la "banca escrocilor" (2635 afisari)
 Gloria si decaderea Isabelei Peron (2598 afisari)
 Omorat de Justitia romana (1604 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01794 sec.