Ziua Logo
  Nr. 3834 de sambata, 20 ianuarie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »

Magazin

2007-01-20

Comentarii: 3, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

Olga Khan
2007-01-20 03:10:56

Mormantul tine secrete

Dinti innegriti sau lipsiti din gura lui Mona Lisa doar mormantul ar justifica daca vor primi autorizatie de sapat in biserica !!! Cati curiosi mai exista pe pamint ???

laurentiu cristea
2007-01-20 16:16:54

Re: Mormantul tine secrete

La 2007-01-20 03:10:56, Olga Khan a scris:

> Dinti innegriti sau lipsiti din gura lui Mona Lisa doar mormantul ar
> justifica daca vor primi autorizatie de sapat in biserica !!! Cati
> curiosi mai exista pe pamint ???
>
Sa inteleg ca in conceptia dumneavoastra, Mona Lisa, este barbat? Altfel nu se explica exprimarea dumneavoastra in comentariu....totusi, Mona Lisa, e nume de femeie...aveam o parere mai buna despre dumneavoastra. Cititi titlul articolului, daca n-ati descifrat eroarea.
Sanatate.

Olga Khan
2007-01-20 22:38:14

Re: Mormantul tine secrete

Intrebare:

Tu ca barbat, ai vrea pe Mona Lisa ca amanta sau prietena ??? considerind ca barbatii de azi sint asa de critici la cum sa arete o femeie !!!

N-am timp de descifrat enigme si tainele acestei picturi, m-au lasat rece inca din tinerete cand ne fortau la scoala sa spunem cat este ea de frumoasa!!!

Ca si in Lithurghie, Popa zice: Doamne miluieste !!! iar restul LUMII repeta fara sa cugete nimic si ramane asa pe veci, aproape ca in comunism unde doar UNU avea opinie si MASELE erau obligati sa fie de acord ... ca Mona Lisa este frumoasa, adica surisul ei este fermecatoare ?!?!?!?!

Pana-n prezent, nu m-a framintat ideea daca Mona Lisa e femeie sau barbat!!!
Nu prea sint cu arte/vechituri/antichitati si mai putin ma intereseaza originea lor sau cu ce scop au fost create si in ce imprejurari, reprezentind ce ?!?!?!?

Indiferent ce parere ai despre mine, eu am comentat doar la subiect, care m-a amuzat cu acele presupuneri de dinti innegriti dar mai ales ca-si strange buzele ca n-are dinti in gura, poate paralizata, etc. !!!

Acum ca ma provoci la discutie, pot sa-ti spun ca fiinta de pe panza nu este o femeie frumoasa din punctul meu de vedere, chiar daca a fost o femeie, are fata prea lata si fara nici o forma estetica, sau el nu stia sa picteze femei !!!

Poate era artist/pictor insa natura moarta ii era specialitatea, fireste, ulciorul de lut vedea mai silueta decat femeia, nu era vina lui, barbatii de obicei nu vad prea multe, iar din frumusetea feminina, mai nimic.

Si sa revin la subiect, daca din recorduri dentare au de gand sa obtina DNA sa vada macar de ce a murit persoana, ar fi culmea sa-l gaseasca fara dinti in mormantul de sub biserica, dupa ce aproape il vor darima si cladirea care abia mai sta pe picioare. Distrug mult sa demonstreze nimic, ca tovarasii.« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Strategia nucleara a Israelului (3141 afisari)
 Marea lehamite (2902 afisari)
 Videanu actionar la "banca escrocilor" (2635 afisari)
 Gloria si decaderea Isabelei Peron (2598 afisari)
 Omorat de Justitia romana (1604 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00714 sec.