Ziua Logo
  Nr. 3818 de sambata, 30 decembrie 2006 
 Cauta:  
  Detalii »

Analize si comentarii

2006-12-30

Comentarii: 4, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

CALUGARUL
2006-12-29 22:40:57

Nene Stelica

Domnule, emisiunea dumitale impreuna cu Dinescu de la Realitatea tv, a inceput sa fie pur shi simplu o bataie de joc. Mai ales ultima.

Domnule, de ce oare trebuie sa vorbitzi amindoi deodata ? Ca sa nu se mai inteleaga nimic din discutia voastra ? Chiar asha, nu avetzi simtzul asta ca in fatza camerelor de luat vederi nu te mai potzi manifesta ca in Cishmigiu ? Lasa-l domnule pe Dinescu sa vorbeasca, sa apuce, cel putzin, sa-shi duca la bun sfirshit macar o amarita de propozitzie. Incepuse, saracul de el sa spuna citeva lucruri deosebit de interesante, iar d-ta i-ai taiat macaroana cu tot felul de timpenii.

Mai, nene Stelica, mata nu te uiti la vreo inregistrare a emisiunii aleia ? Uita-te domnule shi-ai sa vezi ce gresheli monumentale faci in timpul emisiei. Ca sa nu mai vorbesc despre felul cum abordezi problemele. Pur shi simplu o faci ca la piatza Matache, domnule. Ma ashteptam din partea d-tale la ceva mai de bun simtz, mai pe problema, cu reflectzii mai intelectuale, mai interesante, mai academice shi nu cu opinii de tramvai. Ia shi matale exemplu de la emisiunea ,,Altfel" cu Liiceanu shi A. Pleshu. Ai ce invatza de la ei. Alea discutzii interesante shi inteligente, domnule. Nu ce faci d-ta cu Dinescu ! Parerea mea !

sorge
2006-12-29 23:49:45

D LE BAZIL,

DE CE ESTI RAU SI OTRAVIT CU D UL TANASE ? O SA VADA SINGUR CA II SCADE RATINGUL SI O SA AIBE ALTI INVITATI.DE ALTFEL CRED CA SI REALITATEA ARE FORUM SI II POTI SPUNE MAI BINE ACOLO.
D L TANASE ARE O NEMULTUMIRE MAI VECHE SI POATE SE REFULEAZA IN EMISIUNEA ACEA; DEOCAMDATA A MARCAT O PERIOADA TRECUTA IN ARTICOLUL DE FATA.
NU I A PLACUT NIMANUI PRIVATIZAREA ROMANEASCA,ASA CA CINE A APUCAT NU MAI DA INAPOI.
VA ZIC LA AMINDOI LA MULTI ANI !

catani
2006-12-30 04:02:40

Asa e cum spuneti, Dle Tanase

Dar credeti ca cei de varsta mijlocie vor apuca sa vada o Romanie in care cetatenii sunt respectati de autoritati? Adica de cei care i-au jecmanit si umilit de-o viata?
Eu nu cred ca trebuie sa asteptam prea multe de la Europa. Trebuie singuri sa ne facem viata altfel. Nu de alta dar lumii civilizate nu-i pasa de Romania. Ei au alte lucruri mai importante de facut: sa-si traisca viata, sa faca sa functioneze o economie puternica, sa faca cercetare stiintifica, sa-si apere idealurile, sa incerce sa prevada evenimentele importante ce vor veni.
Exista acum insa o sansa imensa pentru profesionistii cinstiti si ptr. cei harnici sa plece si sa traiasca decent in alte lumi unde exista o scara a valorilor. Dar omul simplu ramas acasa o va duce tot greu si va fi in continuare umilit. Abia cand mafia romaneasca va ajunge in conflict cu firmele vest europene serioase vor incepe adevaratele schimbari si ptr romanii de acasa. Dar eu unul nu cred ca investitorii seriosi vor da buzna in Romania in 2007. Vom vedeam

La multi ani, tuturor.

ionescu
2006-12-30 05:38:28

Dinozaurii....

Ce propui Domnule Tanase? Nu se vede nicio propunere de a indrepta raul. Probabil nici ceilalti ziaristi, nici Presedintele Basescu nu stiu care este calea spre bine- nici mijloacele.
Saracul popor roman, pe ce maini a ajuns.


« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Vadim la PNT-CD (4957 afisari)
 Crimele uitate ale comunismului (4770 afisari)
 Fenomene paranormale (3716 afisari)
 Irakul, rascruce in politica americana (2866 afisari)
 Capcana CORIS (2354 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00652 sec.