Ziua Logo
  Nr. 3812 de joi, 21 decembrie 2006 
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2006-12-21

Comentarii: 26, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

tred
2006-12-20 23:16:14

bor

de cind bor "pune la colt" pe cineva, de cind e deasupra istorieisi realitatii, cind va da dovada de cainta,pt cele comise,cind va abandona nerusinarea??? cred ca niciodata. Sper sa nu fiu cenzurat pt sinceritate, daca da...

CALUGARUL
2006-12-20 23:26:10

Re: Pus la colt ?

La 2006-12-20 22:48:45, doctorul a scris:

I se falfaie !


___________


Ba shi mai mult ! Va fi felicitat la sinagoga !

toni
2006-12-20 23:31:49

Istoria Romaniei scrisa de oameni din afara ...


Mai intai Raportul despre Holocaust facut de Ellie Wiesel ne-a jignit natiunea iar acum raportul despre Comunism ne-a jignit religia . Evenimente istorice ale Romaniei care trebuiau elucidate au fost folosite pentru ne ataca identitatea de romani , atat cea religioasa cat si cea nationala . Iliescu si Basescu si-au slujit cu devotament stapanii , dar au tradat poporul roman .

Giculica zbanghiul-turbat
2006-12-20 23:39:08

Lasa bre sa-l puna la colt, in genunchi pa coji da nuca!

Auzi bre ce zisera uni ca nu-si facu bine treaba aceea! Sti tu roportul aceala.

synd
2006-12-20 23:52:26

2+1 = 4


Doua comentarii si un raspuns, in total... patru postari.

PS. Probabil ca sunt prea obosit.

Virgil Ciuca
2006-12-21 01:08:16

Anulati raportul comisiei Tismaneanu si condamnati comunismul pe baza documentelor de arhiva

si a faptelor reale si nu maipularilor la care se dedau centrle de inteligenta ale lumii
Roller, Elie Wiesel si Tismaneanu denatureaza istoria Romaniei.

Deci sa anulam raportul lui Tismaneanu cat mai repede si comisiei sa i se intocmeasca dosar pentru manipularea si denaturarea adevarului in favoarea celor care au culpabilizat in mod exagerat si pe nedret Romania si poporul roman.

Virgil Ciuca

Katty
2006-12-21 01:37:51

Re: Anulati raportul comisiei Tismaneanu si condamnati comunismul pe baza documentelor de arhiva

La 2006-12-21 01:08:16, Virgil Ciuca a scris:

> si a faptelor reale si nu maipularilor la care se dedau centrle de
> inteligenta ale lumii
> Roller, Elie Wiesel si Tismaneanu denatureaza istoria Romaniei.
>
> Deci sa anulam raportul lui Tismaneanu cat mai repede si comisiei sa i
> se intocmeasca dosar pentru manipularea si denaturarea adevarului in
> favoarea celor care au culpabilizat in mod exagerat si pe nedret
> Romania si poporul roman.
>
> Virgil Ciuca
>
>
>

Nu v-a indicat synd ca la pag 549 in raport se spune ca arhivele raman ferecate ? Ia mergeti acolo si cititi !!!!

lahovari
2006-12-21 02:26:37

AT-I GASIT UN TZAP ISPASITOR

de ce nu a facut VADIM TUDOR un alt raport pe el al credeti ,poetul curti Ceausescu.

lahovari
2006-12-21 02:28:44

Re: Anulati raportul comisiei Tismaneanu si condamnati comunismul pe baza documentelor de arhiva

ce usor pentru tine sa critici cand stai cu fundul pe soseau I 95 in florida,daca iesti asa mare patriot de ce ai fugit in America .


La 2006-12-21 01:08:16, Virgil Ciuca a scris:

> si a faptelor reale si nu maipularilor la care se dedau centrle de
> inteligenta ale lumii
> Roller, Elie Wiesel si Tismaneanu denatureaza istoria Romaniei.
>
> Deci sa anulam raportul lui Tismaneanu cat mai repede si comisiei sa i
> se intocmeasca dosar pentru manipularea si denaturarea adevarului in
> favoarea celor care au culpabilizat in mod exagerat si pe nedret
> Romania si poporul roman.
>
> Virgil Ciuca
>
>
>

Nituc
2006-12-21 02:28:44

VESNICUL VALABIL CARAGIALE

Motto:
1.Talks, ralks, ta;ks (Shakespeare).
2.Poti spune usor c universul n-are nici un rost. Nimeni nu se va supra. Dar afirm acelasi lucru despre un individ oarecare (actualmente anticomuniatul Dinescu, nota mea); el va protesta si va lua chiar msuri spre a te sanctiona (Emil Cioran)

Daca traia Caragiale, era cel mai nimerit pentru sefia comisiei de studiere a comunismului, dar si de desriere a celor religioase! Ce fin analist!

Noi stim c, dintre toate fenomenele, acele ce ne intereseaz mai mult pe noi, oamenii, sunt miscrile sufletesti ale omului. Un spirit paradoxal ar putea ndrzni s spun c sunt dou lumi ntregi, dou universuri. O pictur de rou limpede ce cade din nltimile senine, n drumul ei ctre pmntul din care a fost sorbit-n sus, reflecta din pereti-i tot vzduhul larg. Ceea ce, de la peretii acestei infime sfere reflectoare, este fr margini n afar, se adnceste-nuntrul ei, afundndu-se iarsi fr margini. Acolo, n strmtul fund, ca si afar-n larg, sunt iarsi toti sorii, toti luceferii, toate stelele si calea robilor. De la peretii ei n afar, o nemarginit lume, - o alt nemarginit lume nauntru; margine nu e n afar ori ncotro; asemenea nuntru, d-a-ndrtele si ori ncotro, margine nu e. Asa este si sufletul omenesc, ca bobul de rou: o infim oglind sferic cu constiinta absurdei adncimi proprii - n afar-i si-nainte-i, ori ncotro, infinitul mare; nuntru si d-a-ndrtele, infinitul mic. ntre aceste dou infinituri, ntre aceste dou lumi, e o ciudat si grozav deosebire: pe cnd infinitul mare este ideal, desi palpabil, infinitul mic este singurul real, desi impalpabil. Cznd din nltimi, oglinda de roua, n drumul ei, schimb perspectiva interioar dup punctele liniei sale de cdere: asemenea si sufletul nostru, n trecerea-i, schimb n adncimile sale lumea din nauntru dup schimbrile lumii din afar.
(Ion Luca Caragiale)

Copist stenodactilograf, Adi de Vitriol, antiorice


Nituc
2006-12-21 02:45:34

Amintiti-va! Basescu, in <<pelerinaj>> prin carciumi

Strategia de lupta impotriva comunismului a fost discutata in biblioteci. Va amintiti? Fara BOR!

Presedintele Traian Basescu se afla in ultima vreme intr-un adevarat "pelerinaj" pe la carciumile din Capitala. Dupa ce la sfarsitul saptamanii trecute a luat pranzul cu trei lideri democrati la restaurantul Potcoava, miercuri seara a <<recidivat>>. De aceasta data la restaurantul libanez Piccolo Mondo din Bucuresti. Companionii de masa ai sefului statului au fost purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale, Adriana Saftoiu, fostul sau consilier pe probleme de politica externa, Andrei P. Leshu, si Medinescu, membru al Colegiului pentru Studierea Arhivelor fostei Securitati.
Cei patru au petrecut la restaurant aproximativ o ora. Bibliotecarii localului au sustinut ca primul om al tarii si invitatii sai au servit doar aperitivul si au baut apa plata si suc de pere. Saftoiu a parasit prima restaurantul, urmata fiind la cateva minute de Basescu. Dupa o jumatate de ora au plecat si P. Leshu si Medinescu. Cat despre subiectele discutate, cei patru au pastrat tacerea. Banuim ca ceva despre lupta anticomunista din Parlament, la sfarsitul anului. Cel mai enervat insa de prezenta jurnalistilor la fata locului a fost Medinescu, care a avut o iesire extrem de dura. El a insinuat ca ziaristii sunt mai rai decat securistii. <<Te duci seara sa mananci sau sa bei si sa discuti&#8230; Pe vremea lui Ceausescu cei care ne urmareau erau mai discreti. Securistii stateau mai dupa un pom, nu te agresau asa>>, a rabufnit el in fata curiozitatii presei de a afla amanunte despre cele discutate cu seful statului.

leontescu
2006-12-21 04:09:44

E normal sa dea Tismaneanu in Biserica Nationala... cititi mai jos de ce:

Acest Tismaneanu e normal sa loveasca si prin acest "raport" in Biserica Nationala a noastra, a romanilor, pentru ca domnia sa traieste in alta tara acum, iar de acolo, domnia sa a primit - din partea cercurilor protestante si neo-protestante Romanesti 100% (cum ar fi sectele penticostala, adventista, evanghelisti de ziua a 7-a etc.) - a primit deci misiunea de a infiera in "raport" pe cei majoritari ca religie in Romania (ortodocsii), in favoarea acestor "fratzi" sectari care, chipurile, au fost mai napastuiti decat ceilalti... Totul se face cu bunastiinta, iar rasplata pe care acest Tismaneanu o primeste este faptul ca scrierile si lucrarile sale ii sunt publicate peste Ocean, in scopul popularizarii unor idei contrafacute cum a fost si tatal lui, si cand de fapt nu ar merita nici macar la gunoi puse, ca polueaza... Institutiile statului roman ar trebui sa retraga de urgenta aceasta facatorie de pe piata oficiala, asta pana nu vor afla si adevaratele democratii despre minciunile pe care le scrie, printre adevaruri, acest domn. Mai mult, parerea mea, este ca SRI si institutiile statului roman ar trebui sa investigheze actiunile acestui Tismaneanu, de defaimare a Romaniei, si care, desi este profesor in Noua Lume, in tara natala se pare ca este doar un contrafacut lamentabil. Multumesc pentru atentie, dar ma deranjeaza cand un aservit sectelor protestante se exprima cu "armatele negre de calugari si calugarite din Romania de dinainte..."

doctorul
2006-12-21 07:37:54

V.T."pus la colt".....

....nu mai poate el de asta ! Ca om destept ce e,e cinic.In special cu prostii....

Romeo2004
2006-12-21 08:27:10

Declaratie a seful rabinului dr. Moses Rosen

Iata ce spunea, printre altele, seful rabin dr. Moses Rosen, n declaratia facuta cu ocazia discursului rostit la sesiunea comitetului executiv al Congresului Mondial Evreiesc de la Strasbourg, din 12 iulie 1965:
" Nu exista nevoie religioasa pe care un evreu credincios din Romnia sa nu aiba posibilitatea sa si-o mplineasca. De-ar da Dumnezeu ca attia evrei sa consume carne cuser cte posibilitati de procurare a acestui aliment exista, ca attia elevi sa frecventeze Talmud Tora cte posibilitati ofera cursurile create de noi sub actualul regim, ca attia coreligionari sa frecventeze sute de sinagogi cta capacitate au aceste institutii care functioneaza zilnic in cele aproape o suta de comunitati."

Sef Rabin Dr. Moses Rosen, In lumina Torei, p. 211.

Cristian G C
2006-12-21 09:58:57

Biserica!

Ce tot o dati in sus cu "biserica nationala'institutia este a lui Dumnezeu si nu a unor tampiti comunisti,care confunda lungimea barbilor si volumul burtilor cu eternitatea.Asta va trebuie asta v-a dat BOR si Moscova.Biserici nationale,ca si in China,sau in alte tari cu regimuri aberante.Un sondaj de opinie realizat recent spune ca doar 5% din romani merg la biserica regulat,alti 5% doar de Pasti si de Craciun,voi cei cu biserica nationala cat de des mergeti la biserica?A fi crestin inseamna a practica,iar asta nu prea se vede.Din cei 10% cati merg la biserica,rezulta ca BOR are o majoritate doar pe hartie...

Giculica zbanghiul-turbat
2006-12-21 10:17:20

Re: Istoria Romaniei scrisa de oameni din afara .../ Asa-i!

La 2006-12-20 23:31:49, toni a scris:

>
> Mai intai Raportul despre Holocaust facut de Ellie Wiesel ne-a jignit
> natiunea iar acum raportul despre Comunism ne-a jignit religia .
> Evenimente istorice ale Romaniei care trebuiau elucidate au fost
> folosite pentru ne ataca identitatea de romani , atat cea religioasa
> cat si cea nationala . Iliescu si Basescu si-au slujit cu devotament
> stapanii , dar au tradat poporul roman .
>
>
>

evreu mandru din israel
2006-12-21 11:01:44

Re: Declaratie a seful rabinului dr. Moses Rosen

Ce e adevarat, e adevarat, nu se poate nega. Dej si Ceausescu au primit destui bani de la Congresul Mondial Evreiesc ca sa permite evreilor sa-si practice religia. Si eu am frecventat in copilarie un Talmud Tora, in fiecare zi dupa masa, dupa orele de scoala, nu as zice cu multa placere, ca era mai interesant pe partia de schi, iarna sau prin potecele padurilor, vara.

La 2006-12-21 08:27:10, Romeo2004 a scris:

> Iata ce spunea, printre altele, seful rabin dr. Moses Rosen, n
> declaratia facuta cu ocazia discursului rostit la sesiunea comitetului
> executiv al Congresului Mondial Evreiesc de la Strasbourg, din 12
> iulie 1965:
> " Nu exista nevoie religioasa pe care un evreu credincios din Romnia
> sa nu aiba posibilitatea sa si-o mplineasca. De-ar da Dumnezeu ca
> attia evrei sa consume carne cuser cte posibilitati de procurare a
> acestui aliment exista, ca attia elevi sa frecventeze Talmud Tora
> cte posibilitati ofera cursurile create de noi sub actualul regim, ca
> attia coreligionari sa frecventeze sute de sinagogi cta capacitate
> au aceste institutii care functioneaza zilnic in cele aproape o suta
> de comunitati."
>
> Sef Rabin Dr. Moses Rosen, In lumina Torei, p. 211.
>
>

Giculica zbanghiul-turbat
2006-12-21 15:49:54

Re: AT-I GASIT UN TZAP ISPASITOR / Am gasit adevarul nu un tap ispasitor, comunismul a fost impus cu

forta de URSS care a fost fondat da comunistii evrei si mai grav decit orice, a supravietuit datorita victoriei armate comuniste condusa de Trotski(comunist evreu)!

Eu NU SINT ANTISEMIT dar adevarul e sfint!!!!!


ROG NU CENZURATI!

La 2006-12-21 02:26:37, lahovari a scris:

> de ce nu a facut VADIM TUDOR un alt raport pe el al credeti ,poetul
> curti Ceausescu.
>

Virgil Ciuca
2006-12-21 16:16:43

Pentru ca tot vorbim de biserici si sinagogi...Sarbatori Fericite tuturor...

Eu sunt ateu dar respect traditiile si le respect cu sinceritate si "religiozitate". Sarbatorile sunt frumoase numai ura , crimele si razboaiele sunt tare urate .

Cine doreste sarbatori de sarbatori sa aiba parte iar cei care indemna la ura si razboaie sa aiba parte de ele dar din cand in cand si de sarbatori ca poate se trezec si nu ne mai culpabilizeaza cu "ura revolutionara".

Sarbattori Fericite


Virgil Ciuca

Virgil Ciuca
2006-12-21 16:38:53

I 95 .. .lahovari

Imagini apocaliptice

ntr-o sear linitit n oraul de strini,
Cu imense bulevarde ce-s scldate de lumini,
M plimb ca somnambulul pe strazile murdare,
De-uleiul si benzina unor maini bizare.

Pe cer norii de vat cu margini zdrenuite,
Strpunse de lumina unei sfioase luni,
Acoper cu team o hoard de nebuni,
Ce mn ctre groap mulimile pierdute.

Cu gndul i privirea cutez s strpung cerul,
Ca n tcerea nopii s aflu adevrul,
i s dezleg misterul rzboiului de ieri,
Pzit cu strsnicie de-o hait de cerberi,
Hrnii cu snge cald de-o ceat de tembeli,
Cd cerul i pmntul sunt pline de cadavre.


Un vnt leagn frunze de iarb i de flori,
Ducnd linoliul nopilor spre-ntinse deprtri,
Un fulger rupe cerul deslnuind potopul,
Cu picurii de snge cznd pe negre mri.

Cnd nouri s-adun cznd n catacombe,
Sosesc pe cerul sumbru armate de fantome,
Nscute n pustiuri sub ploile de bombe,
Laste-n abunden de lasere i tunuri,
n jocul fr noim al crimei i al urii.

La marginile lumii de-unde pornesc sodomi,
Cnd negurile nopii nscut-au artri,
Neputincios priveti absurde asasinri,
Comise fr team de-ai crimei majordomni.

Dorina de putere i setea de orgie,
Trezesc din hibernare armatele naziste,
Ce zic present la crima puterii anarhiste,
Ca Dumnezeul nostru de frica lor s tie.


Jacksonville, August 6 ,2004
Virgil Ciuca

lahovari
2006-12-21 17:02:33

Re: I 95 .. .lahovari

domnul WC cretinescu esti adeptul lui Tudor POET CA EL DAR NUMAI LA COTETUL DE GAINI NU LA CURTEA REGALA CEAUSISTA SAU POATE DA.


La 2006-12-21 16:38:53, Virgil Ciuca a scris:

> Imagini apocaliptice
>
> ntr-o sear linitit n oraul de strini,
> Cu imense bulevarde ce-s scldate de lumini,
> M plimb ca somnambulul pe strazile murdare,
> De-uleiul si benzina unor maini bizare.
>
> Pe cer norii de vat cu margini zdrenuite,
> Strpunse de lumina unei sfioase luni,
> Acoper cu team o hoard de nebuni,
> Ce mn ctre groap mulimile pierdute.
>
> Cu gndul i privirea cutez s strpung cerul,
> Ca n tcerea nopii s aflu adevrul,
> i s dezleg misterul rzboiului de ieri,
> Pzit cu strsnicie de-o hait de cerberi,
> Hrnii cu snge cald de-o ceat de tembeli,
> Cd cerul i pmntul sunt pline de cadavre.
>
>
> Un vnt leagn frunze de iarb i de flori,
> Ducnd linoliul nopilor spre-ntinse deprtri,
> Un fulger rupe cerul deslnuind potopul,
> Cu picurii de snge cznd pe negre mri.
>
> Cnd nouri s-adun cznd n catacombe,
> Sosesc pe cerul sumbru armate de fantome,
> Nscute n pustiuri sub ploile de bombe,
> Laste-n abunden de lasere i tunuri,
> n jocul fr noim al crimei i al urii.
>
> La marginile lumii de-unde pornesc sodomi,
> Cnd negurile nopii nscut-au artri,
> Neputincios priveti absurde asasinri,
> Comise fr team de-ai crimei majordomni.
>
> Dorina de putere i setea de orgie,
> Trezesc din hibernare armatele naziste,
> Ce zic present la crima puterii anarhiste,
> Ca Dumnezeul nostru de frica lor s tie.
>
>
> Jacksonville, August 6 ,2004
> Virgil Ciuca
>
>

lahovari
2006-12-21 17:12:24

Re: Declaratie a seful rabinului dr. Moses Rosen

nu au pseudo humanisti anti comunisti pe acest forum par in cap cate sute de mii de dolari a primit regimul Dej,Ceausescu pentru evrei care au emigrat,a fost un targ de sclavi in Romania,nu numai ca au fost obligati sa renunte la cetatenie contra plata ,conficat averile dar Jointul si particulari au platit mii de dolari pentru rascumparaea evreilor,si e adevarat rabinul Moses a jucat jocul comunistilor si a imtermediat aceste transacti.
La 2006-12-21 11:01:44, evreu mandru din israel a scris:

> Ce e adevarat, e adevarat, nu se poate nega. Dej si Ceausescu au
> primit destui bani de la Congresul Mondial Evreiesc ca sa permite
> evreilor sa-si practice religia. Si eu am frecventat in copilarie un
> Talmud Tora, in fiecare zi dupa masa, dupa orele de scoala, nu as zice
> cu multa placere, ca era mai interesant pe partia de schi, iarna sau
> prin potecele padurilor, vara.
>
> La 2006-12-21 08:27:10, Romeo2004 a scris:
>
> > Iata ce spunea, printre altele, seful rabin dr. Moses Rosen, n
> > declaratia facuta cu ocazia discursului rostit la sesiunea comitetului
> > executiv al Congresului Mondial Evreiesc de la Strasbourg, din 12
> > iulie 1965:
> > " Nu exista nevoie religioasa pe care un evreu credincios din Romnia
> > sa nu aiba posibilitatea sa si-o mplineasca. De-ar da Dumnezeu ca
> > attia evrei sa consume carne cuser cte posibilitati de procurare a
> > acestui aliment exista, ca attia elevi sa frecventeze Talmud Tora
> > cte posibilitati ofera cursurile create de noi sub actualul regim, ca
> > attia coreligionari sa frecventeze sute de sinagogi cta capacitate
> > au aceste institutii care functioneaza zilnic in cele aproape o suta
> > de comunitati."
> >
> > Sef Rabin Dr. Moses Rosen, In lumina Torei, p. 211.
> >
> >
>
>

Giculica zbanghiul-turbat
2006-12-21 17:19:35

Re: Pentru ca tot vorbim de biserici si sinagogi.../ Asisderea bre.

La 2006-12-21 16:16:43, Virgil Ciuca a scris:

>
>
> Sarbatori Fericite tuturor...
>
> Eu sunt ateu dar respect traditiile si le respect cu sinceritate si
> "religiozitate". Sarbatorile sunt frumoase numai ura , crimele si
> razboaiele sunt tare urate .
>
> Cine doreste sarbatori de sarbatori sa aiba parte iar cei care indemna
> la ura si razboaie sa aiba parte de ele dar din cand in cand si de
> sarbatori ca poate se trezec si nu ne mai culpabilizeaza cu "ura
> revolutionara".
>
> Sarbattori Fericite
>
>
> Virgil Ciuca
>

Ion Banateanu
2006-12-21 17:23:00

recapitulam !?

Cum s-a crestinat mparatul Constantin cel Mare?


n timpul unei campanii dinspre Gallia spre Italia, pentru a reinstaura controlul Romei mpotriva unui uzurpator imperial, n anul 312, mparatul Constantin cel Mare a simtit nevoia unui sprijin divin mpotriva fortelor armate dusmane si mpotriva numeroaselor ritualuri religioase la care apelase inamicul sau. Observnd ca generatiile anterioare de mparati care au respectat credintele traditionale si i-au persecutat pe crestini au sfrsit nefericit, el l-a invocat pe Deus Summus, "zeul cel mai mare" al universului, si s-a rugat pentru ajutor si forta n vremurile de ncercare la care era supus. Creznd ca a primit un raspuns la acest apel de la Dumnezeul crestinilor, a hotart sa foloseasca caelestia signa, "simbolurile ceresti" ale lui Christos, ca talismane, pe care le-a reprezentat pe armele trupelor sale. Victoria rasunatoare n batalia de la podul Mulvius, din 28 octombrie 312, l-a convins ca facuse alegerea corecta si trebuia ca, n viitor, sa-si ndrepte credinta si loialitatea religioasa catre aceasta divinitate.

COMENTARII !?logofatul de taina
2006-12-21 21:30:26

Deci, asadar, si prin urmare MOS GERILA E DE-ACUMA INTERZIS ???

Basescu nu a ost prea clar in aceasta privinta.
Si tocmai acu' ce Sarbatori?!!

Giculica zbanghiul-turbat
2006-12-21 22:25:53

Re: recapitulam !? / Nu credem bre!

La 2006-12-21 17:23:00, Ion Banateanu a scris:

> Cum s-a crestinat mparatul Constantin cel Mare?
>
>
> n timpul unei campanii dinspre Gallia spre Italia, pentru a
> reinstaura controlul Romei mpotriva unui uzurpator imperial, n anul
> 312, mparatul Constantin cel Mare a simtit nevoia unui sprijin divin
> mpotriva fortelor armate dusmane si mpotriva numeroaselor ritualuri
> religioase la care apelase inamicul sau. Observnd ca generatiile
> anterioare de mparati care au respectat credintele traditionale si
> i-au persecutat pe crestini au sfrsit nefericit, el l-a invocat pe
> Deus Summus, "zeul cel mai mare" al universului, si s-a rugat pentru
> ajutor si forta n vremurile de ncercare la care era supus. Creznd
> ca a primit un raspuns la acest apel de la Dumnezeul crestinilor, a
> hotart sa foloseasca caelestia signa, "simbolurile ceresti" ale lui
> Christos, ca talismane, pe care le-a reprezentat pe armele trupelor
> sale. Victoria rasunatoare n batalia de la podul Mulvius, din 28
> octombrie 312, l-a convins ca facuse alegerea corecta si trebuia ca,
> n viitor, sa-si ndrepte credinta si loialitatea religioasa catre
> aceasta divinitate.
>
> COMENTARII !?
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>


« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Apocalipsa dupa Mossad (6151 afisari)
 PSD si PC petrec iar impreuna (2573 afisari)
 Liga Pro Europa ataca religia in scoli fara stirea ministerului (2190 afisari)
 De vina este tarisoara meaaa! (II) (2070 afisari)
 Tismaneanu pus la colt de Biserica (1911 afisari)
 Radu Berceanu ii ameninta pe protejatii lui Basescu: Patronii Euroconstruct, UMB Spedition si PA&CO sunt "banditi care vor sa se traga in piept" (384 afisari)
 Contractele si secretele unor actori celebri, scoase la licitatie (370 afisari)
 Codrut Seres, acuzat de tradare si spionaj (185 afisari)
 Marie Antoinette (95 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.02997 sec.