Ziua Logo
  Nr. 3811 de miercuri, 20 decembrie 2006 
 Cauta:  
  Detalii »

Analize si comentarii

2006-12-20
Turambar (...@ccsb.ro, IP: 82.76.85...)
2006-12-20 06:51
He he... :)

Intr-adevar, articolul este bine frazat, gustos, zemos, convingator, si da seama de o logica a inimii ce de multe ori este ignorata de politicienii noshtri lemnoshi.

Insa nici Sorin nu e departe de adevar, stimabililor. Si nu ma sprijin in afirmatia mea pe statisticile seci, poate masluite, poate prost culese, ci vin cu acelasi tip de argumente ca ale lui Dan Ciachir: corasonul. La mine, corasonul ochiului.

Duceti-va in orice supermarket din Bucuresti, Constanta, Ploiesti, Brasov, Iasi etc (un oras mare - you name it) si veti vedea o viermuiala constanta de zeci de mii de oameni zilnic - repet: zeci de mii ZILNIC - care cheltuie intr-o veselie apocaliptica.

Mai mult: dati-va un pic cu masina pe meleagurile patriei si uitati-va la cat se construieste. Din nou: zeci de mii, poate sute de mii de romani care au bani pentru asa ceva. Si aici nu mai aveti puterea argumentului "personajele gen Top 300". Ar trebui sa ziceti "personajele gen Top 300 de mii".

Daca nici asta nu e crestere a nivelului de trai, inseamna ca aveti ochi (si ochelari) de cal, stimabililor si poate vreti sa stati cu tot dinadinsul in retorica catastrofica (cu cacofonia voit facuta, ca sa nu cream confuzii). Sau poate va place catastrofa. Sau poate aveti nevoie de catastrofa mediatica.

Sau - who knows? - poate aveti o sarcina in a propavadui catastrofa nationala, la fel cum poate si Sorin are o sarcina in a arata maretzele realizari ale patriei noastre post-socialiste Republica Capitalista Romania (cacofonie din nou voit asumata).

Cu aplecare spre corasonul retoric (si spre cele 3 miliarde de euro care au intrat in tara in ultimele trei luni de zile, ca sa ma folosesc totusi si de statistici)

Al Dvs.
Turambar
aka
Mirel Palada


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariilePentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Golanul penal (5786 afisari)
 Contraatac al BOR la Raportul Tismaneanu (3186 afisari)
 De vina este tarisoara meaaa! (I) (2067 afisari)
 Scapati de structurile Kominternului! (1608 afisari)
 Romani sclavi in Italia (1419 afisari)
 Traian Basescu in lupta cu ramasitele comunismului (700 afisari)
 Ultimele pagini ale Raportului FBI despre John Lennon au fost facute publice (176 afisari)
 CSAT si-a stabilit prioritatile pentru 2007 (99 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01614 sec.