Ziua Logo
  Nr. 3799 de miercuri, 6 decembrie 2006 
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2006-12-06
adryan din Tara berladnicilor (...@yahoo.com, IP: 86.127.233...)
2006-12-06 17:53
Din moment ce....

Conform articolului 85 din Constitutie,presedintele Romaniei desemneaza un candidat pentru functia de prim-ministru si numeste Guvernul pe baza votului de incredere acordat de Parlament. De asemenea, potrivit alineatului 2 al aceluiasi articol, in caz de remaniere guvernamentala sau de vacanta a postului, presedintele revoca si numeste, la propunerea primului-ministru, pe unii membri ai Guvernului. "Daca prin propunerea de remaniere se schimba structura sau compozitia politica a Guvernului, presedintele Romaniei va putea exercita atributia prevazuta la alineatul (2) numai pe baza aprobarii Parlamentului, acordata la propunerea primului-ministru".

Asa ca din moment ce solutia imorla s-a carabanit c-o luna mai devreme decat prevazuse ea insasi de la guvernare se pare ca "ghiveciul politic" al Guvernului a ramas fara pastarnac, adicatelea PC, asa ca s-a schimbat, desi intr-o masura infima compozitiunea ghivecilui. Deci daca-i sa respectam legile Constitutiei ar trebui ca toti cei trei noi crai de la rasarit sa dea piept cu Parlamentul. Dupa domnul Boc se pare ca cei patru evanghelist erau trei Luca si Matei. O fi dumnealui de parere ca UDMR si PC sunt cam de umplutura pe langa PD si PNL , cam cum cred si eu de altfel, la guvernare, dar acum c-a plecat PC-ul, mult putin compozitia politica s-a schimbat nitel in Guvern si...legea-i lege nu tocmela.
Asa ca: -Vosganiene si tu Motrene luati-i usurel pe urma lui Mircea Toader si dati o tura pe la somnorosii parlamentari sa va vada si ei si sa v-aprobe-n functii de va plac! Nu va temeti ca nu-i groapa cu lei acolo cum zise un ziarist! E un amalgam de partide care pe care! Se mananca ei precum cainii dar cu voi nu cred sa aiba ceva momentan ca UE bate la usa. Eventual Toader va fi lasat in offsaid ca... asa crede Ziua si ca...vechea poveste din Miorita...


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariilePentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Rusii au descoperit Paradisul (3557 afisari)
 Ofsaid la PD (3267 afisari)
 Udrea, vedeta la ziua Ancai Boagiu (3262 afisari)
 Un print in cautare de "fetite" (3256 afisari)
 "Delfinul" face valuri in Armata (2275 afisari)
 Pentru Bucuresti, cu dragoste, abjectie si inca multe altele (395 afisari)
 Presedintele OMV a admis ca il cunoaste pe Stancev (300 afisari)
 Basescu a convocat comisia speciala pentru Codrut Seres si Zsolt Nagy (92 afisari)
 Eddie Murphy a parasit-o pe Mel B (73 afisari)
 Basescu a semnat decretul de numire a liberalului Dan Motreanu la Agricultura (43 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00807 sec.