Ziua Logo
  Nr. 3797 de luni, 4 decembrie 2006 
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2006-12-04

Comentarii: 106, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

Davidescu vasile
2006-12-03 23:33:37

VINOVATII: PSIHIATRIA,MOLDOVENII SI BICICLISTII


Stenogramele PNL:amatorism politic periculos

Recunosc ca sunt doar un amator in problemele politicii,dar cand incompetenta si amatorismul se vad cu ochii liberi, defectul meu nu mai este atat de vizibil.
Prima impresie pe care am avut-o este ca in cadrul conducerii PNL se repeta vestita patanie a teologilor bizantini,care,desi stiau ca turcii ocupau in acel moment Constantinopole,ei erau intens implicati intr-o discutie TEORETICA foarte importanta privind problema- sexului ingerilor.
A doua constatare,ca sa zic asa care iti cade in ochii,este personalitatile din conducerea PNL si ideile exprimate.
Iata pe Dl.Campeanu,care pretinde ca a studiat intens fenomenul platformistilor, dar nu gaseste decat ca aici este vorba de o lichelocratie si ca dl.Stolojan este bolnav mintal si ar trebui exclus din politica pe aceste criterii medicale. Concluzia,nici o bunavointa fata de platformisti,ei sunt doar niste alienati care si-au pierdut mintile.O asemenea concluzie de conducator este demna de cartea recordurilor,mai ales la o personalitate care pretinde a fi invatat democratia in Franta.
Un alt ideolog PNL,dl.Orban constata,ceea ce predica si in public de cate ori cineva este obligat sa-l asculte ,ca motivul DESAGREGARII PNL nu consta in politica proprie si in greselile conducatorilor ca el,ci aici este implicat PD si Presedintele Tarii,cu care fara jena a vrut sa dea mana de Ziua Nationala a Romaniei,de aceea nu se pune problema de a discuta ci de a ignora cerintele platformistilor, care ,evident sunt perdante si nici nu trebuie sa ne temem.
Pentru a nu deveni plictisitor subliniez ca toate personalitatile prost cotate in politica PNL au aceiasi atitudine:dl.David,Olteanu care cer sa fie schimbati presedintii de filiale neascultatori,Dl.Crin Antonescu care este si el bantuit de stafia lui Basescu si a PD si care recomanda un talibanism extrem liberal,iar dl.Atanasiu pur si simplu devine rasist cand recomanda ca toti moldovenii sunt de vina,mai ales cei cu oarece functii de conducere in PNL si cere imperios sa fie revocati sau exclusi,lucru aclamat de dl.Iorgulescu,care vede in platformisti niste mercenari.Intr-o gluma se spunea ca de vina pentru toate relele tarii sunt evreii si biciclistii,(aici a schimbat doar evreii cu moldovenii).
Este limpede ca mergand cu asemenea politicieni, PNL va ajunge in istorie,asa cum se si considera,ca partid istoric,de aceasta data in neantul istoriei politice din Romania,tinand sigla in brate ca sub dl.Campeanu cand avea la alegeri 3%.
Gasim si voci palide care fac apel la reconciliere asa cum o face Dl.Rasvan Ungureanu,dl.Melescanu,Norica Nicolae ,Vosganian,si chiar Dl.Stroe care isi dau seama de efectul de bumerang al excluderilor nesabuite si rar intanite la un partid democratic cum se pretinde PNL.
Dar in toate cazurile aceste voci se exprima cu o timiditate extrema,cu multe precautiuni (nu trebuie sa ghicim,dece),in timp se vocea durilor este puternica si dominanta.
In ceea ce il priveste pe presedintele PNL,rar am putut vedea o personalitate de astfel de nivel, fara o viziune politica clara,sclavul grupului dur si practic inconstient, din Comitetul executiv ,de la elucubrantul Dn.Campeanu care recomanda utilizarea psihiatriei(nu stiu dece nu a politiei care ar fi mai eficienta) ,pana la cunoscutii dni.Orban sau Atanasiu care ar putea fi eficienti oriunde, chiar in multe alte ocupatii onorabile,dar nu in conducerea unui partid de guvernamant democrat.
Ceea ce apare pregnant atat la grupul dur cat si la cel moderat,si din pacate si la presedinte este ca acestia nu apreciaza gravitatea situatiei in care au adus partidul si se comporta ca niste copii care desi sunt in greseala sustin pueril ca nu au facut-o ei sau ca de fapt nici nu au gresit ei ci,un coleg de al lor.
De altfel,platformistii le livreaza si un bun motiv pentru care PNL-Tariceanu nu va intra in viitorul parlament(ei sunt fie alienati mental,lichele,agentii unor forte politice oculte).
In loc sa realizeze ca PNL ca partid istoric se afla in cea mai grea cumpana,mult mai mare decat atunci cand dnii.Patriciu si Tariceanu,sau dl.Campeanu divizau PNL in tot felul de aripi,deoarece acum,una dintre partile in discutie trebuie sa iasa din istorie.
A discuta de pe pozitii de forta cand ai 5-7% din preferintele electorale,a intra in panica ca nu se vor mai putea baza pe alianta DA si PD pe care le-au demonizat,a acuza pe altii de greselile facute in politica de partid si de stat,repet,ne aduce inca odata aminte de teologii bizantini,care discutau problema sexului ingerilor,in timp ce turcii erau la poarta cladirii acestor atat de buni teologi, pe cat de buni politicieni sunt dnii.Orban,Campeanu,Atanasiu si chiar dl.Tariceanu

gili
2006-12-03 23:41:05

HOPAAAA !

He-he-he-heeee ....Basica are o problema ...
Dar nu a facut el tot posibilul sa se ajunga la o criza ?
Basca ca si PLAT_FOMISTII au cam ramas ... cracanati , pa si pusi parlament.
Alegeri acus , acus nu poa sa doreasca decit Vadimelu Nebunelu .
Deocamdata io crez ca Basica s-a deplasat la guvern , a umflat si bagat in buzunarele pedeilor fesenei postul de ministru al economiei si acuma sta la taclale cu gasca pe unde dracu sa scoata camesa , n'asa?
Se pusera taman "solutia imorala" sa le ia caimacul iesiii de la guvernare .

GGane
2006-12-04 00:02:22

Basescu nu a inteles si nu intelege rolul lui de presedinte,

unul fata de constitutia tarii in care sunt descrise clar prerogativele lui, dar el crede ca daca este presedinte poate si trebuie sa se amestece in treburile guvernului, ales liber ca si el. Ori aceasta este nu numai o gresala ci si, sa ma ierte, o prostie. Basescu are impresia ca daca este presedinte a apucat pe Dumnezeu de picior, ca acuma este un fel de atotstiutor in toate domeniile politicii romanesti si in general. Oare nu are si unii asa zisi sfatuitori care sa-l lamureasca, sa-i arate ce este un presedinte ales care are prerogative bine definite ?. Toata aceasta poveste se aseamana cu sfatuitorii predecesorului lui, Nicu care si el avea impresia ca in calitatea lui de presedinte, singur ales, este de acuma stapan pe mosia lui si ca nici un sfatuitor nu poate sa-i atraga atentia asupra comportamentului lui. Oare crede Basescu ca el este urmasul in toate a predecesorului lui (si fostul lui sef)? ca nimeni nu trebuie sa-l sfatutasca fiindca el este atotstiutor ? In orice caz ceeace se intampla in Romania la acest nivel inalt produce in cercurile inalte politice ale UE atitudini hilarice fata de aceasta politica romaneasca.

mds
2006-12-04 00:05:20

Basescu este de vina !

Basescu este initiatorul si creatorul acestui adevarat balamuc politic.
El trebue sa plateasca pentru toate relele. Actualul guvern nu a putut
sa-si faca treaba asa cum era de dorit din cauza intrigilor si strambelor
prezidentiale. Basescu este un adevarat blestem pentru Romania !!!

gili
2006-12-04 01:50:50

Re: Basescu este de vina ! Acuma ce-i drept ...

Ziceam io inca de acum doi ani ca o sa ajungem sa-l regretam pe nenica Ilici.
Nu's cum dracu se face ca , dupa ce l-am regretat pe decedatul , iata ca a venit si rindul lui nenica la regrete.
In ultmii 30 de ani ma trezesc in fiecare dimineata cu speranta ca nu se poate sa fie mai rau decit ziua ce a trecut si ma culc seara cu ... convingerea ca iote ca se poate , n'asa?

Mark
2006-12-04 01:51:16

Re: Basescu este de vina !

Aduceti-va aminte cum s-a procedat in 97-98 cu guvernul Ciorbea si veti intelege smenurile marinaresti ale matelotului de la Cotroceni. basescu a intrat in deriva si i-a sosit ceasul notelor de plata.va pierde majoritatea si-si va atrage pe nesimtite oprobiul public mai curand decat se astepta. rezultatele anticipatelor vor fi sufocante pentru partidul si scaunul prezidential, indiferent cat de moale sau tare este .El va aduce PSD la putere pentru a doua oara consecutiv ,rolul sau a fost si ramane unul pur machiavelic.
La 2006-12-04 00:05:20, mds a scris:

> Basescu este initiatorul si creatorul acestui adevarat balamuc
> politic.
> El trebue sa plateasca pentru toate relele. Actualul guvern nu a putut
>
> sa-si faca treaba asa cum era de dorit din cauza intrigilor si
> strambelor
> prezidentiale. Basescu este un adevarat blestem pentru Romania !!!
>

gili
2006-12-04 02:05:14

Re: Basescu este de vina !

La 2006-12-04 01:51:16, Mark a scris:

.El va aduce PSD la putere pentru a doua oara consecutiv
> ,rolul sau a fost si ramane unul pur machiavelic.

Pai asta a facut atunci , asta face acum ...
Asta vrea ... si asta i-a fost si ii este misia .
Doar ... asta-i intelegerea , n'asa?


geek-a-contra
2006-12-04 02:11:24

Re: propun un sondaj:

cei care (mai) citesc romanele lui dom' doctor sa posteze un da, cine nu, nu. eu votez primu':

NU

La 2006-12-03 23:33:37, Davidescu vasile a scris:

>
> Stenogramele PNL:amatorism politic periculos
>
> Recunosc ca sunt doar un amator in problemele politicii,dar cand
> incompetenta si amatorismul se vad cu ochii liberi, defectul meu nu
> mai este atat de vizibil.
> Prima impresie pe care am avut-o este ca in cadrul conducerii PNL se
> repeta vestita patanie a teologilor bizantini,care,desi stiau ca
> turcii ocupau in acel moment Constantinopole,ei erau intens implicati
> intr-o discutie TEORETICA foarte importanta privind problema- sexului
> ingerilor.
> A doua constatare,ca sa zic asa care iti cade in ochii,este
> personalitatile din conducerea PNL si ideile exprimate.
> Iata pe Dl.Campeanu,care pretinde ca a studiat intens fenomenul
> platformistilor, dar nu gaseste decat ca aici este vorba de o
> lichelocratie si ca dl.Stolojan este bolnav mintal si ar trebui exclus
> din politica pe aceste criterii medicale. Concluzia,nici o bunavointa
> fata de platformisti,ei sunt doar niste alienati care si-au pierdut
> mintile.O asemenea concluzie de conducator este demna de cartea
> recordurilor,mai ales la o personalitate care pretinde a fi invatat
> democratia in Franta.
> Un alt ideolog PNL,dl.Orban constata,ceea ce predica si in public de
> cate ori cineva este obligat sa-l asculte ,ca motivul DESAGREGARII PNL
> nu consta in politica proprie si in greselile conducatorilor ca el,ci
> aici este implicat PD si Presedintele Tarii,cu care fara jena a vrut
> sa dea mana de Ziua Nationala a Romaniei,de aceea nu se pune problema
> de a discuta ci de a ignora cerintele platformistilor, care ,evident
> sunt perdante si nici nu trebuie sa ne temem.
> Pentru a nu deveni plictisitor subliniez ca toate personalitatile
> prost cotate in politica PNL au aceiasi atitudine:dl.David,Olteanu
> care cer sa fie schimbati presedintii de filiale neascultatori,Dl.Crin
> Antonescu care este si el bantuit de stafia lui Basescu si a PD si
> care recomanda un talibanism extrem liberal,iar dl.Atanasiu pur si
> simplu devine rasist cand recomanda ca toti moldovenii sunt de
> vina,mai ales cei cu oarece functii de conducere in PNL si cere
> imperios sa fie revocati sau exclusi,lucru aclamat de
> dl.Iorgulescu,care vede in platformisti niste mercenari.Intr-o gluma
> se spunea ca de vina pentru toate relele tarii sunt evreii si
> biciclistii,(aici a schimbat doar evreii cu moldovenii).
> Este limpede ca mergand cu asemenea politicieni, PNL va ajunge in
> istorie,asa cum se si considera,ca partid istoric,de aceasta data in
> neantul istoriei politice din Romania,tinand sigla in brate ca sub
> dl.Campeanu cand avea la alegeri 3%.
> Gasim si voci palide care fac apel la reconciliere asa cum o face
> Dl.Rasvan Ungureanu,dl.Melescanu,Norica Nicolae ,Vosganian,si chiar
> Dl.Stroe care isi dau seama de efectul de bumerang al excluderilor
> nesabuite si rar intanite la un partid democratic cum se pretinde
> PNL.
> Dar in toate cazurile aceste voci se exprima cu o timiditate
> extrema,cu multe precautiuni (nu trebuie sa ghicim,dece),in timp se
> vocea durilor este puternica si dominanta.
> In ceea ce il priveste pe presedintele PNL,rar am putut vedea o
> personalitate de astfel de nivel, fara o viziune politica
> clara,sclavul grupului dur si practic inconstient, din Comitetul
> executiv ,de la elucubrantul Dn.Campeanu care recomanda utilizarea
> psihiatriei(nu stiu dece nu a politiei care ar fi mai eficienta) ,pana
> la cunoscutii dni.Orban sau Atanasiu care ar putea fi eficienti
> oriunde, chiar in multe alte ocupatii onorabile,dar nu in conducerea
> unui partid de guvernamant democrat.
> Ceea ce apare pregnant atat la grupul dur cat si la cel moderat,si din
> pacate si la presedinte este ca acestia nu apreciaza gravitatea
> situatiei in care au adus partidul si se comporta ca niste copii care
> desi sunt in greseala sustin pueril ca nu au facut-o ei sau ca de fapt
> nici nu au gresit ei ci,un coleg de al lor.
> De altfel,platformistii le livreaza si un bun motiv pentru care
> PNL-Tariceanu nu va intra in viitorul parlament(ei sunt fie alienati
> mental,lichele,agentii unor forte politice oculte).
> In loc sa realizeze ca PNL ca partid istoric se afla in cea mai grea
> cumpana,mult mai mare decat atunci cand dnii.Patriciu si Tariceanu,sau
> dl.Campeanu divizau PNL in tot felul de aripi,deoarece acum,una dintre
> partile in discutie trebuie sa iasa din istorie.
> A discuta de pe pozitii de forta cand ai 5-7% din preferintele
> electorale,a intra in panica ca nu se vor mai putea baza pe alianta DA
> si PD pe care le-au demonizat,a acuza pe altii de greselile facute in
> politica de partid si de stat,repet,ne aduce inca odata aminte de
> teologii bizantini,care discutau problema sexului ingerilor,in timp ce
> turcii erau la poarta cladirii acestor atat de buni teologi, pe cat de
> buni politicieni sunt dnii.Orban,Campeanu,Atanasiu si chiar
> dl.Tariceanu
>
>

gili
2006-12-04 02:50:03

NU

La 2006-12-04 02:11:24, geek-a-contra a scris:

> cei care (mai) citesc romanele lui dom' doctor sa posteze un da, cine
> nu, nu. eu votez primu':
>
> NU

Hop si io ... NU

bibi Ionescu
2006-12-04 03:06:40

Aveti dreptate

Mi-ar place sa paraseasca si PNL-ul guvernarea si sa ii lase pe PD-isti si Stolojan sa conduca tara. Ca doar asta au vrut si asta vreau sa faca. Poate asa isi vor rupe gitul si vom scapa de ei pentru todeauna

Arogantu'
2006-12-04 03:20:53

Re: Aveti dreptate - O idee buna - dar e prea devreme !

Le-ar da motivul ideal sa se alieze cu PSD si sa spuna "ne-au obligat" !

Daca Voiculescu ar fi asteptat pina in apropierea alegerilor - era altceva ...

La 2006-12-04 03:06:40, bibi Ionescu a scris:

> Mi-ar place sa paraseasca si PNL-ul guvernarea si sa ii lase pe
> PD-isti si Stolojan sa conduca tara. Ca doar asta au vrut si asta
> vreau sa faca. Poate asa isi vor rupe gitul si vom scapa de ei pentru
> todeauna
>

cosor ion
2006-12-04 03:24:49

SRS

nu uita Basescu nu este presedintele pd.ci al Romaniei.daca imoralii pleaca din guvern,bine ar fi sa-i urmeze si santajistii si atunci vor apare anticipatele si vom vedea cine are dreptate.nu te bucura prea devreme,s-ar putea sa nu mai poti dormi de oful lui Basescu

cosor ion
2006-12-04 03:44:00

D-lor anti basisti

cum apreciati aroganta lui Cimpeanu,frantuzitul in toate smecheriile politice.a venit din Franta unde ducea o viata privata de multe si l-a bagat prostimea in parlament unde o duce bine si latra ca un ciobanesc.asta numai om politic nu se poate considera si iese in fata jignind,ca de altceva nu este in stare.ca sa combata platformisti pe baza de doctrina nici vorba,pentru ca el nu intelege ce -i aia doctrina liberara,este adeptul nu esti cu noi esti impotriva noastra si ca atare propune solutia finala.cu asemenea liberari,unde va ajunge pnlPacat de Tariceanu ca s-a lasat acaparat in plasa unor paianjeni veninosi,care-l vor devora in scurt timp

Ratacitul
2006-12-04 04:06:58

Re: propun un sondaj:

Nu

La 2006-12-04 02:11:24, geek-a-contra a scris:

> cei care (mai) citesc romanele lui dom' doctor sa posteze un da, cine
> nu, nu. eu votez primu':
>
> NU
>
> La 2006-12-03 23:33:37, Davidescu vasile a scris:
>
> >
> > Stenogramele PNL:amatorism politic periculos
> >
> > Recunosc ca sunt doar un amator in problemele politicii,dar cand
> > incompetenta si amatorismul se vad cu ochii liberi, defectul meu nu
> > mai este atat de vizibil.
> > Prima impresie pe care am avut-o este ca in cadrul conducerii PNL se
> > repeta vestita patanie a teologilor bizantini,care,desi stiau ca
> > turcii ocupau in acel moment Constantinopole,ei erau intens implicati
> > intr-o discutie TEORETICA foarte importanta privind problema- sexului
> > ingerilor.
> > A doua constatare,ca sa zic asa care iti cade in ochii,este
> > personalitatile din conducerea PNL si ideile exprimate.
> > Iata pe Dl.Campeanu,care pretinde ca a studiat intens fenomenul
> > platformistilor, dar nu gaseste decat ca aici este vorba de o
> > lichelocratie si ca dl.Stolojan este bolnav mintal si ar trebui exclus
> > din politica pe aceste criterii medicale. Concluzia,nici o bunavointa
> > fata de platformisti,ei sunt doar niste alienati care si-au pierdut
> > mintile.O asemenea concluzie de conducator este demna de cartea
> > recordurilor,mai ales la o personalitate care pretinde a fi invatat
> > democratia in Franta.
> > Un alt ideolog PNL,dl.Orban constata,ceea ce predica si in public de
> > cate ori cineva este obligat sa-l asculte ,ca motivul DESAGREGARII PNL
> > nu consta in politica proprie si in greselile conducatorilor ca el,ci
> > aici este implicat PD si Presedintele Tarii,cu care fara jena a vrut
> > sa dea mana de Ziua Nationala a Romaniei,de aceea nu se pune problema
> > de a discuta ci de a ignora cerintele platformistilor, care ,evident
> > sunt perdante si nici nu trebuie sa ne temem.
> > Pentru a nu deveni plictisitor subliniez ca toate personalitatile
> > prost cotate in politica PNL au aceiasi atitudine:dl.David,Olteanu
> > care cer sa fie schimbati presedintii de filiale neascultatori,Dl.Crin
> > Antonescu care este si el bantuit de stafia lui Basescu si a PD si
> > care recomanda un talibanism extrem liberal,iar dl.Atanasiu pur si
> > simplu devine rasist cand recomanda ca toti moldovenii sunt de
> > vina,mai ales cei cu oarece functii de conducere in PNL si cere
> > imperios sa fie revocati sau exclusi,lucru aclamat de
> > dl.Iorgulescu,care vede in platformisti niste mercenari.Intr-o gluma
> > se spunea ca de vina pentru toate relele tarii sunt evreii si
> > biciclistii,(aici a schimbat doar evreii cu moldovenii).
> > Este limpede ca mergand cu asemenea politicieni, PNL va ajunge in
> > istorie,asa cum se si considera,ca partid istoric,de aceasta data in
> > neantul istoriei politice din Romania,tinand sigla in brate ca sub
> > dl.Campeanu cand avea la alegeri 3%.
> > Gasim si voci palide care fac apel la reconciliere asa cum o face
> > Dl.Rasvan Ungureanu,dl.Melescanu,Norica Nicolae ,Vosganian,si chiar
> > Dl.Stroe care isi dau seama de efectul de bumerang al excluderilor
> > nesabuite si rar intanite la un partid democratic cum se pretinde
> > PNL.
> > Dar in toate cazurile aceste voci se exprima cu o timiditate
> > extrema,cu multe precautiuni (nu trebuie sa ghicim,dece),in timp se
> > vocea durilor este puternica si dominanta.
> > In ceea ce il priveste pe presedintele PNL,rar am putut vedea o
> > personalitate de astfel de nivel, fara o viziune politica
> > clara,sclavul grupului dur si practic inconstient, din Comitetul
> > executiv ,de la elucubrantul Dn.Campeanu care recomanda utilizarea
> > psihiatriei(nu stiu dece nu a politiei care ar fi mai eficienta) ,pana
> > la cunoscutii dni.Orban sau Atanasiu care ar putea fi eficienti
> > oriunde, chiar in multe alte ocupatii onorabile,dar nu in conducerea
> > unui partid de guvernamant democrat.
> > Ceea ce apare pregnant atat la grupul dur cat si la cel moderat,si din
> > pacate si la presedinte este ca acestia nu apreciaza gravitatea
> > situatiei in care au adus partidul si se comporta ca niste copii care
> > desi sunt in greseala sustin pueril ca nu au facut-o ei sau ca de fapt
> > nici nu au gresit ei ci,un coleg de al lor.
> > De altfel,platformistii le livreaza si un bun motiv pentru care
> > PNL-Tariceanu nu va intra in viitorul parlament(ei sunt fie alienati
> > mental,lichele,agentii unor forte politice oculte).
> > In loc sa realizeze ca PNL ca partid istoric se afla in cea mai grea
> > cumpana,mult mai mare decat atunci cand dnii.Patriciu si Tariceanu,sau
> > dl.Campeanu divizau PNL in tot felul de aripi,deoarece acum,una dintre
> > partile in discutie trebuie sa iasa din istorie.
> > A discuta de pe pozitii de forta cand ai 5-7% din preferintele
> > electorale,a intra in panica ca nu se vor mai putea baza pe alianta DA
> > si PD pe care le-au demonizat,a acuza pe altii de greselile facute in
> > politica de partid si de stat,repet,ne aduce inca odata aminte de
> > teologii bizantini,care discutau problema sexului ingerilor,in timp ce
> > turcii erau la poarta cladirii acestor atat de buni teologi, pe cat de
> > buni politicieni sunt dnii.Orban,Campeanu,Atanasiu si chiar
> > dl.Tariceanu
> >
> >
>
>

mcollan
2006-12-04 04:08:24

Coalitiile nu vor da rezultate

Inca din 1996 am afirmat ca guvernele de coalitie nu dau rezultate. Nu este atat vina partidelor, cat a alegatorilor care nu se concentreaza numai pe doua ideologii, una liberala si una conservatoare pentru a exclude partidele mici care nu pot trai decat prin coalitii. Lipsa de educatie politica a politicienilor si a alegatorilor da castig de cauza fostilor comunisti care au mai multa experienta politica si relatii internationale cu care impreuna jefuiesc fostele tari comuniste.
Numai o noua revolutie mai poate salva Romania din saracia in care a adus-o vulpea Iliescu, Roman si Brucan, Nastae si Dana lui cu care am copilarit la Slobozia pe cand tatal ei era inginer sef la IAS Andrasesti, director la IAS Perieti si mai tarziu ministru la Agricultura.

Agentura
2006-12-04 04:10:43

NU

Nici eu.

akimote
2006-12-04 04:23:54

Re: VINOVATII: PSIHIATRIA,MOLDOVENII SI BICICLISTII

De ce n-o roiesti un pic pa la cheile Bicazului ?
Cica-i minunat acum iarna...
Vorbeste si cu oriana...cic-ar vrea sa se marite ....
O luuuuuuuuuuunga luna da mere ar face fericita toata lumea ....


La 2006-12-03 23:33:37, Davidescu vasile a scris:

>
> Stenogramele PNL:amatorism politic periculos
>
> Recunosc ca sunt doar un amator in problemele politicii,dar cand
> incompetenta si amatorismul se vad cu ochii liberi, defectul meu nu
> mai este atat de vizibil.
> Prima impresie pe care am avut-o este ca in cadrul conducerii PNL se
> repeta vestita patanie a teologilor bizantini,care,desi stiau ca
> turcii ocupau in acel moment Constantinopole,ei erau intens implicati
> intr-o discutie TEORETICA foarte importanta privind problema- sexului
> ingerilor.
> A doua constatare,ca sa zic asa care iti cade in ochii,este
> personalitatile din conducerea PNL si ideile exprimate.
> Iata pe Dl.Campeanu,care pretinde ca a studiat intens fenomenul
> platformistilor, dar nu gaseste decat ca aici este vorba de o
> lichelocratie si ca dl.Stolojan este bolnav mintal si ar trebui exclus
> din politica pe aceste criterii medicale. Concluzia,nici o bunavointa
> fata de platformisti,ei sunt doar niste alienati care si-au pierdut
> mintile.O asemenea concluzie de conducator este demna de cartea
> recordurilor,mai ales la o personalitate care pretinde a fi invatat
> democratia in Franta.
> Un alt ideolog PNL,dl.Orban constata,ceea ce predica si in public de
> cate ori cineva este obligat sa-l asculte ,ca motivul DESAGREGARII PNL
> nu consta in politica proprie si in greselile conducatorilor ca el,ci
> aici este implicat PD si Presedintele Tarii,cu care fara jena a vrut
> sa dea mana de Ziua Nationala a Romaniei,de aceea nu se pune problema
> de a discuta ci de a ignora cerintele platformistilor, care ,evident
> sunt perdante si nici nu trebuie sa ne temem.
> Pentru a nu deveni plictisitor subliniez ca toate personalitatile
> prost cotate in politica PNL au aceiasi atitudine:dl.David,Olteanu
> care cer sa fie schimbati presedintii de filiale neascultatori,Dl.Crin
> Antonescu care este si el bantuit de stafia lui Basescu si a PD si
> care recomanda un talibanism extrem liberal,iar dl.Atanasiu pur si
> simplu devine rasist cand recomanda ca toti moldovenii sunt de
> vina,mai ales cei cu oarece functii de conducere in PNL si cere
> imperios sa fie revocati sau exclusi,lucru aclamat de
> dl.Iorgulescu,care vede in platformisti niste mercenari.Intr-o gluma
> se spunea ca de vina pentru toate relele tarii sunt evreii si
> biciclistii,(aici a schimbat doar evreii cu moldovenii).
> Este limpede ca mergand cu asemenea politicieni, PNL va ajunge in
> istorie,asa cum se si considera,ca partid istoric,de aceasta data in
> neantul istoriei politice din Romania,tinand sigla in brate ca sub
> dl.Campeanu cand avea la alegeri 3%.
> Gasim si voci palide care fac apel la reconciliere asa cum o face
> Dl.Rasvan Ungureanu,dl.Melescanu,Norica Nicolae ,Vosganian,si chiar
> Dl.Stroe care isi dau seama de efectul de bumerang al excluderilor
> nesabuite si rar intanite la un partid democratic cum se pretinde
> PNL.
> Dar in toate cazurile aceste voci se exprima cu o timiditate
> extrema,cu multe precautiuni (nu trebuie sa ghicim,dece),in timp se
> vocea durilor este puternica si dominanta.
> In ceea ce il priveste pe presedintele PNL,rar am putut vedea o
> personalitate de astfel de nivel, fara o viziune politica
> clara,sclavul grupului dur si practic inconstient, din Comitetul
> executiv ,de la elucubrantul Dn.Campeanu care recomanda utilizarea
> psihiatriei(nu stiu dece nu a politiei care ar fi mai eficienta) ,pana
> la cunoscutii dni.Orban sau Atanasiu care ar putea fi eficienti
> oriunde, chiar in multe alte ocupatii onorabile,dar nu in conducerea
> unui partid de guvernamant democrat.
> Ceea ce apare pregnant atat la grupul dur cat si la cel moderat,si din
> pacate si la presedinte este ca acestia nu apreciaza gravitatea
> situatiei in care au adus partidul si se comporta ca niste copii care
> desi sunt in greseala sustin pueril ca nu au facut-o ei sau ca de fapt
> nici nu au gresit ei ci,un coleg de al lor.
> De altfel,platformistii le livreaza si un bun motiv pentru care
> PNL-Tariceanu nu va intra in viitorul parlament(ei sunt fie alienati
> mental,lichele,agentii unor forte politice oculte).
> In loc sa realizeze ca PNL ca partid istoric se afla in cea mai grea
> cumpana,mult mai mare decat atunci cand dnii.Patriciu si Tariceanu,sau
> dl.Campeanu divizau PNL in tot felul de aripi,deoarece acum,una dintre
> partile in discutie trebuie sa iasa din istorie.
> A discuta de pe pozitii de forta cand ai 5-7% din preferintele
> electorale,a intra in panica ca nu se vor mai putea baza pe alianta DA
> si PD pe care le-au demonizat,a acuza pe altii de greselile facute in
> politica de partid si de stat,repet,ne aduce inca odata aminte de
> teologii bizantini,care discutau problema sexului ingerilor,in timp ce
> turcii erau la poarta cladirii acestor atat de buni teologi, pe cat de
> buni politicieni sunt dnii.Orban,Campeanu,Atanasiu si chiar
> dl.Tariceanu
>
>

Mark
2006-12-04 04:31:11

Basescu in ofsaid defintiv

Habar n-are Popey ce-l asteapta, anticipate a vrut , anticipate va avea . Are impresia ca sondajele shmenuite de loialii agenturilor vor confirma cifrele speculate in ultima vreme? Basescu stie foarte bine cifrele reale si teama i se citeste pe figura schimonsita. A castigat prezidentialele la limita datorita voturilor nord americane in general. Ele nu vor mai fi la urmatoarea confruntare electorala. Cine seamana vantu' culege muste pe pereti.
pd-ul de buzunar al marinarului va obtine cam aceeasi cifra din 2000 , sa nu ne asteptam la o campanie eleganta ,ticalositii trebuiesc loviti din toate partile pentru a se evita un remake 2000 cand sefu' base a adus pesedeaua la putere . Suntem pregatiti de confruntare sa-l vad dupa publicarea exit poll urilor daca mai ranjeste .Sa-i vad pe Davidescu , Costy si Cosorul pe unde-si mai impart limbile ascutite.

Mark
2006-12-04 04:31:59

Re: propun un sondaj: Eu il citesc ca-mi ajuta digestia si purgatia.(democratic deh)

La 2006-12-04 02:11:24, geek-a-contra a scris:

> cei care (mai) citesc romanele lui dom' doctor sa posteze un da, cine
> nu, nu. eu votez primu':
>
> NU
>
> La 2006-12-03 23:33:37, Davidescu vasile a scris:
>
> >
> > Stenogramele PNL:amatorism politic periculos
> >
> > Recunosc ca sunt doar un amator in problemele politicii,dar cand
> > incompetenta si amatorismul se vad cu ochii liberi, defectul meu nu
> > mai este atat de vizibil.
> > Prima impresie pe care am avut-o este ca in cadrul conducerii PNL se
> > repeta vestita patanie a teologilor bizantini,care,desi stiau ca
> > turcii ocupau in acel moment Constantinopole,ei erau intens implicati
> > intr-o discutie TEORETICA foarte importanta privind problema- sexului
> > ingerilor.
> > A doua constatare,ca sa zic asa care iti cade in ochii,este
> > personalitatile din conducerea PNL si ideile exprimate.
> > Iata pe Dl.Campeanu,care pretinde ca a studiat intens fenomenul
> > platformistilor, dar nu gaseste decat ca aici este vorba de o
> > lichelocratie si ca dl.Stolojan este bolnav mintal si ar trebui exclus
> > din politica pe aceste criterii medicale. Concluzia,nici o bunavointa
> > fata de platformisti,ei sunt doar niste alienati care si-au pierdut
> > mintile.O asemenea concluzie de conducator este demna de cartea
> > recordurilor,mai ales la o personalitate care pretinde a fi invatat
> > democratia in Franta.
> > Un alt ideolog PNL,dl.Orban constata,ceea ce predica si in public de
> > cate ori cineva este obligat sa-l asculte ,ca motivul DESAGREGARII PNL
> > nu consta in politica proprie si in greselile conducatorilor ca el,ci
> > aici este implicat PD si Presedintele Tarii,cu care fara jena a vrut
> > sa dea mana de Ziua Nationala a Romaniei,de aceea nu se pune problema
> > de a discuta ci de a ignora cerintele platformistilor, care ,evident
> > sunt perdante si nici nu trebuie sa ne temem.
> > Pentru a nu deveni plictisitor subliniez ca toate personalitatile
> > prost cotate in politica PNL au aceiasi atitudine:dl.David,Olteanu
> > care cer sa fie schimbati presedintii de filiale neascultatori,Dl.Crin
> > Antonescu care este si el bantuit de stafia lui Basescu si a PD si
> > care recomanda un talibanism extrem liberal,iar dl.Atanasiu pur si
> > simplu devine rasist cand recomanda ca toti moldovenii sunt de
> > vina,mai ales cei cu oarece functii de conducere in PNL si cere
> > imperios sa fie revocati sau exclusi,lucru aclamat de
> > dl.Iorgulescu,care vede in platformisti niste mercenari.Intr-o gluma
> > se spunea ca de vina pentru toate relele tarii sunt evreii si
> > biciclistii,(aici a schimbat doar evreii cu moldovenii).
> > Este limpede ca mergand cu asemenea politicieni, PNL va ajunge in
> > istorie,asa cum se si considera,ca partid istoric,de aceasta data in
> > neantul istoriei politice din Romania,tinand sigla in brate ca sub
> > dl.Campeanu cand avea la alegeri 3%.
> > Gasim si voci palide care fac apel la reconciliere asa cum o face
> > Dl.Rasvan Ungureanu,dl.Melescanu,Norica Nicolae ,Vosganian,si chiar
> > Dl.Stroe care isi dau seama de efectul de bumerang al excluderilor
> > nesabuite si rar intanite la un partid democratic cum se pretinde
> > PNL.
> > Dar in toate cazurile aceste voci se exprima cu o timiditate
> > extrema,cu multe precautiuni (nu trebuie sa ghicim,dece),in timp se
> > vocea durilor este puternica si dominanta.
> > In ceea ce il priveste pe presedintele PNL,rar am putut vedea o
> > personalitate de astfel de nivel, fara o viziune politica
> > clara,sclavul grupului dur si practic inconstient, din Comitetul
> > executiv ,de la elucubrantul Dn.Campeanu care recomanda utilizarea
> > psihiatriei(nu stiu dece nu a politiei care ar fi mai eficienta) ,pana
> > la cunoscutii dni.Orban sau Atanasiu care ar putea fi eficienti
> > oriunde, chiar in multe alte ocupatii onorabile,dar nu in conducerea
> > unui partid de guvernamant democrat.
> > Ceea ce apare pregnant atat la grupul dur cat si la cel moderat,si din
> > pacate si la presedinte este ca acestia nu apreciaza gravitatea
> > situatiei in care au adus partidul si se comporta ca niste copii care
> > desi sunt in greseala sustin pueril ca nu au facut-o ei sau ca de fapt
> > nici nu au gresit ei ci,un coleg de al lor.
> > De altfel,platformistii le livreaza si un bun motiv pentru care
> > PNL-Tariceanu nu va intra in viitorul parlament(ei sunt fie alienati
> > mental,lichele,agentii unor forte politice oculte).
> > In loc sa realizeze ca PNL ca partid istoric se afla in cea mai grea
> > cumpana,mult mai mare decat atunci cand dnii.Patriciu si Tariceanu,sau
> > dl.Campeanu divizau PNL in tot felul de aripi,deoarece acum,una dintre
> > partile in discutie trebuie sa iasa din istorie.
> > A discuta de pe pozitii de forta cand ai 5-7% din preferintele
> > electorale,a intra in panica ca nu se vor mai putea baza pe alianta DA
> > si PD pe care le-au demonizat,a acuza pe altii de greselile facute in
> > politica de partid si de stat,repet,ne aduce inca odata aminte de
> > teologii bizantini,care discutau problema sexului ingerilor,in timp ce
> > turcii erau la poarta cladirii acestor atat de buni teologi, pe cat de
> > buni politicieni sunt dnii.Orban,Campeanu,Atanasiu si chiar
> > dl.Tariceanu
> >
> >
>
>

Arogantu'
2006-12-04 05:13:51

Re: propun un sondaj:Buna idee ! === N U ===

Esti elegant numind "romane" diareea verbala acuta deja cronicizata !

La 2006-12-04 02:11:24, geek-a-contra a scris:

> cei care (mai) citesc romanele lui dom' doctor sa posteze un da, cine
> nu, nu. eu votez primu':
>
> NU
>

alias
2006-12-04 05:24:27

DA ! Re: propun un sondaj:

La 2006-12-04 02:11:24, geek-a-contra a scris:

> cei care (mai) citesc romanele lui dom' doctor sa posteze un da, cine
> nu, nu. eu votez primu':
>
> NU
>


DA !

Davidescule nu te lasa ca mai cu interes te citesc pe tine decat articolul.
> La 2006-12-03 23:33:37, Davidescu vasile a scris:
>
> >
> > Stenogramele PNL:amatorism politic periculos
> >
> > Recunosc ca sunt doar un amator in problemele politicii,dar cand
> > incompetenta si amatorismul se vad cu ochii liberi, defectul meu nu
> > mai este atat de vizibil.
> > Prima impresie pe care am avut-o este ca in cadrul conducerii PNL se
> > repeta vestita patanie a teologilor bizantini,care,desi stiau ca
> > turcii ocupau in acel moment Constantinopole,ei erau intens implicati
> > intr-o discutie TEORETICA foarte importanta privind problema- sexului
> > ingerilor.
> > A doua constatare,ca sa zic asa care iti cade in ochii,este
> > personalitatile din conducerea PNL si ideile exprimate.
> > Iata pe Dl.Campeanu,care pretinde ca a studiat intens fenomenul
> > platformistilor, dar nu gaseste decat ca aici este vorba de o
> > lichelocratie si ca dl.Stolojan este bolnav mintal si ar trebui exclus
> > din politica pe aceste criterii medicale. Concluzia,nici o bunavointa
> > fata de platformisti,ei sunt doar niste alienati care si-au pierdut
> > mintile.O asemenea concluzie de conducator este demna de cartea
> > recordurilor,mai ales la o personalitate care pretinde a fi invatat
> > democratia in Franta.
> > Un alt ideolog PNL,dl.Orban constata,ceea ce predica si in public de
> > cate ori cineva este obligat sa-l asculte ,ca motivul DESAGREGARII PNL
> > nu consta in politica proprie si in greselile conducatorilor ca el,ci
> > aici este implicat PD si Presedintele Tarii,cu care fara jena a vrut
> > sa dea mana de Ziua Nationala a Romaniei,de aceea nu se pune problema
> > de a discuta ci de a ignora cerintele platformistilor, care ,evident
> > sunt perdante si nici nu trebuie sa ne temem.
> > Pentru a nu deveni plictisitor subliniez ca toate personalitatile
> > prost cotate in politica PNL au aceiasi atitudine:dl.David,Olteanu
> > care cer sa fie schimbati presedintii de filiale neascultatori,Dl.Crin
> > Antonescu care este si el bantuit de stafia lui Basescu si a PD si
> > care recomanda un talibanism extrem liberal,iar dl.Atanasiu pur si
> > simplu devine rasist cand recomanda ca toti moldovenii sunt de
> > vina,mai ales cei cu oarece functii de conducere in PNL si cere
> > imperios sa fie revocati sau exclusi,lucru aclamat de
> > dl.Iorgulescu,care vede in platformisti niste mercenari.Intr-o gluma
> > se spunea ca de vina pentru toate relele tarii sunt evreii si
> > biciclistii,(aici a schimbat doar evreii cu moldovenii).
> > Este limpede ca mergand cu asemenea politicieni, PNL va ajunge in
> > istorie,asa cum se si considera,ca partid istoric,de aceasta data in
> > neantul istoriei politice din Romania,tinand sigla in brate ca sub
> > dl.Campeanu cand avea la alegeri 3%.
> > Gasim si voci palide care fac apel la reconciliere asa cum o face
> > Dl.Rasvan Ungureanu,dl.Melescanu,Norica Nicolae ,Vosganian,si chiar
> > Dl.Stroe care isi dau seama de efectul de bumerang al excluderilor
> > nesabuite si rar intanite la un partid democratic cum se pretinde
> > PNL.
> > Dar in toate cazurile aceste voci se exprima cu o timiditate
> > extrema,cu multe precautiuni (nu trebuie sa ghicim,dece),in timp se
> > vocea durilor este puternica si dominanta.
> > In ceea ce il priveste pe presedintele PNL,rar am putut vedea o
> > personalitate de astfel de nivel, fara o viziune politica
> > clara,sclavul grupului dur si practic inconstient, din Comitetul
> > executiv ,de la elucubrantul Dn.Campeanu care recomanda utilizarea
> > psihiatriei(nu stiu dece nu a politiei care ar fi mai eficienta) ,pana
> > la cunoscutii dni.Orban sau Atanasiu care ar putea fi eficienti
> > oriunde, chiar in multe alte ocupatii onorabile,dar nu in conducerea
> > unui partid de guvernamant democrat.
> > Ceea ce apare pregnant atat la grupul dur cat si la cel moderat,si din
> > pacate si la presedinte este ca acestia nu apreciaza gravitatea
> > situatiei in care au adus partidul si se comporta ca niste copii care
> > desi sunt in greseala sustin pueril ca nu au facut-o ei sau ca de fapt
> > nici nu au gresit ei ci,un coleg de al lor.
> > De altfel,platformistii le livreaza si un bun motiv pentru care
> > PNL-Tariceanu nu va intra in viitorul parlament(ei sunt fie alienati
> > mental,lichele,agentii unor forte politice oculte).
> > In loc sa realizeze ca PNL ca partid istoric se afla in cea mai grea
> > cumpana,mult mai mare decat atunci cand dnii.Patriciu si Tariceanu,sau
> > dl.Campeanu divizau PNL in tot felul de aripi,deoarece acum,una dintre
> > partile in discutie trebuie sa iasa din istorie.
> > A discuta de pe pozitii de forta cand ai 5-7% din preferintele
> > electorale,a intra in panica ca nu se vor mai putea baza pe alianta DA
> > si PD pe care le-au demonizat,a acuza pe altii de greselile facute in
> > politica de partid si de stat,repet,ne aduce inca odata aminte de
> > teologii bizantini,care discutau problema sexului ingerilor,in timp ce
> > turcii erau la poarta cladirii acestor atat de buni teologi, pe cat de
> > buni politicieni sunt dnii.Orban,Campeanu,Atanasiu si chiar
> > dl.Tariceanu
> >
> >
>
>

basarab
2006-12-04 07:00:46

Isterie anti-basescu

Am vazut ca unii au declansat o isterie anti-basescu.

Basescu a lovit puternic in grupurile de interese.

Nitu Rodica
2006-12-04 08:18:39

Re:NICI VORBA !

La 2006-12-03 23:33:37, Davidescu vasile a scris:

>
> Stenogramele PNL:amatorism politic periculos
>
> Recunosc ca sunt doar un amator in problemele politicii,dar cand
> incompetenta si amatorismul se vad cu ochii liberi, defectul meu nu
> mai este atat de vizibil.
> Prima impresie pe care am avut-o este ca in cadrul conducerii PNL se
> repeta vestita patanie a teologilor bizantini,care,desi stiau ca
> turcii ocupau in acel moment Constantinopole,ei erau intens implicati
> intr-o discutie TEORETICA foarte importanta privind problema- sexului
> ingerilor.
> A doua constatare,ca sa zic asa care iti cade in ochii,este
> personalitatile din conducerea PNL si ideile exprimate.
> Iata pe Dl.Campeanu,care pretinde ca a studiat intens fenomenul
> platformistilor, dar nu gaseste decat ca aici este vorba de o
> lichelocratie si ca dl.Stolojan este bolnav mintal si ar trebui exclus
> din politica pe aceste criterii medicale. Concluzia,nici o bunavointa
> fata de platformisti,ei sunt doar niste alienati care si-au pierdut
> mintile.O asemenea concluzie de conducator este demna de cartea
> recordurilor,mai ales la o personalitate care pretinde a fi invatat
> democratia in Franta.
> Un alt ideolog PNL,dl.Orban constata,ceea ce predica si in public de
> cate ori cineva este obligat sa-l asculte ,ca motivul DESAGREGARII PNL
> nu consta in politica proprie si in greselile conducatorilor ca el,ci
> aici este implicat PD si Presedintele Tarii,cu care fara jena a vrut
> sa dea mana de Ziua Nationala a Romaniei,de aceea nu se pune problema
> de a discuta ci de a ignora cerintele platformistilor, care ,evident
> sunt perdante si nici nu trebuie sa ne temem.
> Pentru a nu deveni plictisitor subliniez ca toate personalitatile
> prost cotate in politica PNL au aceiasi atitudine:dl.David,Olteanu
> care cer sa fie schimbati presedintii de filiale neascultatori,Dl.Crin
> Antonescu care este si el bantuit de stafia lui Basescu si a PD si
> care recomanda un talibanism extrem liberal,iar dl.Atanasiu pur si
> simplu devine rasist cand recomanda ca toti moldovenii sunt de
> vina,mai ales cei cu oarece functii de conducere in PNL si cere
> imperios sa fie revocati sau exclusi,lucru aclamat de
> dl.Iorgulescu,care vede in platformisti niste mercenari.Intr-o gluma
> se spunea ca de vina pentru toate relele tarii sunt evreii si
> biciclistii,(aici a schimbat doar evreii cu moldovenii).
> Este limpede ca mergand cu asemenea politicieni, PNL va ajunge in
> istorie,asa cum se si considera,ca partid istoric,de aceasta data in
> neantul istoriei politice din Romania,tinand sigla in brate ca sub
> dl.Campeanu cand avea la alegeri 3%.
> Gasim si voci palide care fac apel la reconciliere asa cum o face
> Dl.Rasvan Ungureanu,dl.Melescanu,Norica Nicolae ,Vosganian,si chiar
> Dl.Stroe care isi dau seama de efectul de bumerang al excluderilor
> nesabuite si rar intanite la un partid democratic cum se pretinde
> PNL.
> Dar in toate cazurile aceste voci se exprima cu o timiditate
> extrema,cu multe precautiuni (nu trebuie sa ghicim,dece),in timp se
> vocea durilor este puternica si dominanta.
> In ceea ce il priveste pe presedintele PNL,rar am putut vedea o
> personalitate de astfel de nivel, fara o viziune politica
> clara,sclavul grupului dur si practic inconstient, din Comitetul
> executiv ,de la elucubrantul Dn.Campeanu care recomanda utilizarea
> psihiatriei(nu stiu dece nu a politiei care ar fi mai eficienta) ,pana
> la cunoscutii dni.Orban sau Atanasiu care ar putea fi eficienti
> oriunde, chiar in multe alte ocupatii onorabile,dar nu in conducerea
> unui partid de guvernamant democrat.
> Ceea ce apare pregnant atat la grupul dur cat si la cel moderat,si din
> pacate si la presedinte este ca acestia nu apreciaza gravitatea
> situatiei in care au adus partidul si se comporta ca niste copii care
> desi sunt in greseala sustin pueril ca nu au facut-o ei sau ca de fapt
> nici nu au gresit ei ci,un coleg de al lor.
> De altfel,platformistii le livreaza si un bun motiv pentru care
> PNL-Tariceanu nu va intra in viitorul parlament(ei sunt fie alienati
> mental,lichele,agentii unor forte politice oculte).
> In loc sa realizeze ca PNL ca partid istoric se afla in cea mai grea
> cumpana,mult mai mare decat atunci cand dnii.Patriciu si Tariceanu,sau
> dl.Campeanu divizau PNL in tot felul de aripi,deoarece acum,una dintre
> partile in discutie trebuie sa iasa din istorie.
> A discuta de pe pozitii de forta cand ai 5-7% din preferintele
> electorale,a intra in panica ca nu se vor mai putea baza pe alianta DA
> si PD pe care le-au demonizat,a acuza pe altii de greselile facute in
> politica de partid si de stat,repet,ne aduce inca odata aminte de
> teologii bizantini,care discutau problema sexului ingerilor,in timp ce
> turcii erau la poarta cladirii acestor atat de buni teologi, pe cat de
> buni politicieni sunt dnii.Orban,Campeanu,Atanasiu si chiar
> dl.Tariceanu
>
>

eugen chicioreanu
2006-12-04 08:36:18

dar daca...

....totusi cu ocazia asta scapam de seful tau voiculescu domnule satnescu?

Raquel
2006-12-04 08:38:29

Sigur ca mori de mila lui Tariceanu....

La 2006-12-04 03:44:00, cosor ion a scris:

> cum apreciati aroganta lui Cimpeanu,frantuzitul in toate smecheriile
> politice.a venit din Franta unde ducea o viata privata de multe si l-a
> bagat prostimea in parlament unde o duce bine si latra ca un
> ciobanesc.asta numai om politic nu se poate considera si iese in fata
> jignind,ca de altceva nu este in stare.ca sa combata platformisti pe
> baza de doctrina nici vorba,pentru ca el nu intelege ce -i aia
> doctrina liberara,este adeptul nu esti cu noi esti impotriva noastra
> si ca atare propune solutia finala.cu asemenea liberari,unde va ajunge
> pnlPacat de Tariceanu ca s-a lasat acaparat in plasa unor paianjeni
> veninosi,care-l vor devora in scurt timp
>

Raquel
2006-12-04 08:42:34

Re: Basescu in ofsaid defintiv

Din pacate, draga Mark, nu vor fi anticipate anul viitor, ci abia in 2008, cand sunt programate, dar MAI ALES nu vor fi alegeri prezidentiale pana in 2009 ! Decat daca intervine ceva "surprinzator" si preaiubitul se va retrage de bunavoie(putin probabil, caci pentru asta iti trebuie macar un dram de bunsimt) sau fortat.

acv99
2006-12-04 08:53:19

spera

Baselu spera ca daca vor fi anticipate va avea o majoritate confortabila (probabil si cu PSD)desi nu as crede dupa cum la scamosat pe Nastase,majoritate care ii va asigura si al doilea mandat de prezidel,fapt care ii va mai prelungi aminarile in flota.Dar am impresia ca toate planurile sale se vor prabusi si va ajunge acolo unde ii este locul.

gili
2006-12-04 09:16:13

Re: SRS

La 2006-12-04 03:24:49, cosor ion a scris:

> nu uita Basescu nu este presedintele pd.ci al Romaniei.daca imoralii
> pleaca din guvern,bine ar fi sa-i urmeze si santajistii si atunci vor
> apare anticipatele si vom vedea cine are dreptate.nu te bucura prea
> devreme,s-ar putea sa nu mai poti dormi de oful lui Basescu
>
Ai oarece informatii de la sursa Ioane ... pleaca imediat si feseneii pedei de la guvernare?
Da io nu crez sa faca asa pustiu de bine ciolanistii astia de santajisti , cum bine le zici .

GCP
2006-12-04 09:19:12

S-A FACUT DREPTATERe: Basescu este de vina !

Bine ca au iesit mamelucii de PC de la guvernare. Nu conteaza prin ce mijloace. Totusi eu cred ca o mare problema este la Seres.
Acum vor fi anticipate si rezultatul va fi un guvern mai puternic.
La 2006-12-04 00:05:20, mds a scris:

> Basescu este initiatorul si creatorul acestui adevarat balamuc
> politic.
> El trebue sa plateasca pentru toate relele. Actualul guvern nu a putut
>
> sa-si faca treaba asa cum era de dorit din cauza intrigilor si
> strambelor
> prezidentiale. Basescu este un adevarat blestem pentru Romania !!!
>

GCP
2006-12-04 09:21:34

A venit Mos Niculae

eu cred ca am primit un cadou de Mos Nicolae nemaipomenit. Acum sper sa recuperam timpul pierdut. Vom avea alegeri anticipate. Apoi vom avea un guvern putenic(PD-PNL-Platformisti) eventual UDMR. Si totul va fi bine

gili
2006-12-04 09:33:16

Re: Coalitiile nu vor da rezultate

La 2006-12-04 04:08:24, mcollan a scris:

> Inca din 1996 am afirmat ca guvernele de coalitie nu dau rezultate. Nu
> este atat vina partidelor, cat a alegatorilor care nu se concentreaza
> numai pe doua ideologii, una liberala si una conservatoare pentru a
> exclude partidele mici care nu pot trai decat prin coalitii. Lipsa de
> educatie politica a politicienilor si a alegatorilor da castig de
> cauza fostilor comunisti care au mai multa experienta politica si
> relatii internationale cu care impreuna jefuiesc fostele tari
> comuniste.
> Numai o noua revolutie mai poate salva Romania din saracia in care a
> adus-o vulpea Iliescu, Roman si Brucan, Nastae si Dana lui cu care am
> copilarit la Slobozia pe cand tatal ei era inginer sef la IAS
> Andrasesti, director la IAS Perieti si mai tarziu ministru la
> Agricultura.
>
Ma fratele meu ia zi talica nu cumva stii pe basarabeanu Ungureanu Toader , a lucrat pe la Perieti , fusese deportat din Timis , ca basarabean refugiat , cu domitiliu obligator ?
A murit , Dumnezeu sa-l ierte , cancer la prostata , da il cunosc bine pe baiatul lui care-mi este prieten .
Mosu mi-a povestit cum in trei zile fro 53000 de romani au fost deportati in Baragan .
Prin zona pe la Fundata , linga Perieti a fost si Cornel Coposu , Cimpeanu , ba chair si sotia maresalului .

gili
2006-12-04 09:39:32

Re: Basescu in ofsaid defintiv ... da , dar si noi ...

La 2006-12-04 04:31:11, Mark a scris:

> Habar n-are Popey ce-l asteapta, anticipate a vrut , anticipate va
> avea . Are impresia ca sondajele shmenuite de loialii agenturilor vor
> confirma cifrele speculate in ultima vreme? Basescu stie foarte bine
> cifrele reale si teama i se citeste pe figura schimonsita. A castigat
> prezidentialele la limita datorita voturilor nord americane in
> general. Ele nu vor mai fi la urmatoarea confruntare electorala. Cine
> seamana vantu' culege muste pe pereti.
> pd-ul de buzunar al marinarului va obtine cam aceeasi cifra din 2000 ,
> sa nu ne asteptam la o campanie eleganta ,ticalositii trebuiesc loviti
> din toate partile pentru a se evita un remake 2000 cand sefu' base a
> adus pesedeaua la putere . Suntem pregatiti de confruntare sa-l vad
> dupa publicarea exit poll urilor daca mai ranjeste .Sa-i vad pe
> Davidescu , Costy si Cosorul pe unde-si mai impart limbile ascutite.
>
Bine , bine , da ce dracu facem daca astia pun de antecepate tot in aleanta ?
Mascariciul o sa forteze nota ca sa primeasca si PLAT_FOMISTII ceia pe liste si iote asa ramin cum am stabilit , adeca ca in gara si o luam de la cap , n'asa?
Acuma poa sa-i incurce dracul si sa faca liberalii liste comune cu taranistii sa stiu si io dracului cu cine sa votez , ca aleanta cu pedeii nu pupa votul meu.
Da sa stii ca io nu ma grabesc cu antecepatele ...

gili
2006-12-04 09:44:07

Re: Isterie anti-basescu

La 2006-12-04 07:00:46, basarab a scris:

> Am vazut ca unii au declansat o isterie anti-basescu.
>
> Basescu a lovit puternic in grupurile de interese.
>
>
Ca care grupuri de enterese veicule , alea de fura de rup la primarie , alea de fura de prin sistemul energetic , alea de fura de la ministerul apararii ca iote Frunza Verdea ala nu s-a dus sa taie frunza la ciini si cum l-a pus la menester a si pus de taiat oarece verzisori pentru buzunarasele dinsului , ori cele grupuri de pe la Jafo , mai nou de cind sta Stolojan prin preajma Rafo si ... legitime , n'asa?
Ca doar cind furi ca la carte si mai stai si in oarece scaune de ale puterii se cheama ca legitim ie grupul , nu o gasca amarita de fsenei pedei , n'asa?

gili
2006-12-04 09:45:35

Re: dar daca...

La 2006-12-04 08:36:18, eugen chicioreanu a scris:

> ....totusi cu ocazia asta scapam de seful tau voiculescu domnule
> satnescu?
>
Acuma daca tot esti pus pe lucrusoare bune , n-ai putea talica sa ne scapi si de Ba'secu ... ca tot s-a scapat pe el Voiculescu , n'asa?

gili
2006-12-04 09:48:23

Re: spera

La 2006-12-04 08:53:19, acv99 a scris:

> Baselu spera ca daca vor fi anticipate va avea o majoritate
> confortabila (probabil si cu PSD)desi nu as crede dupa cum la scamosat
> pe Nastase,majoritate care ii va asigura si al doilea mandat de
> prezidel,fapt care ii va mai prelungi aminarile in flota.Dar am
> impresia ca toate planurile sale se vor prabusi si va ajunge acolo
> unde ii este locul.
>
Ce vrai pentru ca sa zici vericule cu alte cuvinte ?
Ca domnu prezidentu sa fie oarecum la oala cu hotii ceia de vampoare si ca locul dinsului sa fie la Rahova si nu la Cotroceni ?!
Iote ... da sa stii ca ai dreptate , n'asa?

gili
2006-12-04 09:53:31

Re: A venit Mos Niculae

La 2006-12-04 09:21:34, GCP a scris:

> eu cred ca am primit un cadou de Mos Nicolae nemaipomenit. Acum sper
> sa recuperam timpul pierdut. Vom avea alegeri anticipate. Apoi vom
> avea un guvern putenic(PD-PNL-Platformisti) eventual UDMR. Si totul va
> fi bine
>
Da un guvern FSN spre gloria inaintasilor ce are ?
Ce nu ie bun ?
Ce , nu feseneii ne-au scapat pe noi de pecerei , transformindu-se peste noapte din una in alta ?
Si nu tot feseneii ne-au dat noua ca sa avem , sa nu ducem lipsa , fesenei de stinga , cum ar veni pesedeii si fesenei de dreapta , cum ar veni pedeii .
E , acuma da fuguta la vot ca indiferent ce votezi , din palarie tot securisto-pecerei o sa iasa, n'asa?

Giculica zbanghiul-turbat
2006-12-04 09:55:11

Re: VINOVATII: PSIHIATRIA,MOLDOVENII SI BICICLISTII / Bai vericule Vasilii iar postezi carti intregi

pa post da comentarii, oari are rabdare cienzorul sa-ti ceteasca bre tot ce postezi, haaa?


La 2006-12-03 23:33:37, Davidescu vasile a scris:

>
> Stenogramele PNL:amatorism politic periculos
>
> Recunosc ca sunt doar un amator in problemele politicii,dar cand
> incompetenta si amatorismul se vad cu ochii liberi, defectul meu nu
> mai este atat de vizibil.
> Prima impresie pe care am avut-o este ca in cadrul conducerii PNL se
> repeta vestita patanie a teologilor bizantini,care,desi stiau ca
> turcii ocupau in acel moment Constantinopole,ei erau intens implicati
> intr-o discutie TEORETICA foarte importanta privind problema- sexului
> ingerilor.
> A doua constatare,ca sa zic asa care iti cade in ochii,este
> personalitatile din conducerea PNL si ideile exprimate.
> Iata pe Dl.Campeanu,care pretinde ca a studiat intens fenomenul
> platformistilor, dar nu gaseste decat ca aici este vorba de o
> lichelocratie si ca dl.Stolojan este bolnav mintal si ar trebui exclus
> din politica pe aceste criterii medicale. Concluzia,nici o bunavointa
> fata de platformisti,ei sunt doar niste alienati care si-au pierdut
> mintile.O asemenea concluzie de conducator este demna de cartea
> recordurilor,mai ales la o personalitate care pretinde a fi invatat
> democratia in Franta.
> Un alt ideolog PNL,dl.Orban constata,ceea ce predica si in public de
> cate ori cineva este obligat sa-l asculte ,ca motivul DESAGREGARII PNL
> nu consta in politica proprie si in greselile conducatorilor ca el,ci
> aici este implicat PD si Presedintele Tarii,cu care fara jena a vrut
> sa dea mana de Ziua Nationala a Romaniei,de aceea nu se pune problema
> de a discuta ci de a ignora cerintele platformistilor, care ,evident
> sunt perdante si nici nu trebuie sa ne temem.
> Pentru a nu deveni plictisitor subliniez ca toate personalitatile
> prost cotate in politica PNL au aceiasi atitudine:dl.David,Olteanu
> care cer sa fie schimbati presedintii de filiale neascultatori,Dl.Crin
> Antonescu care este si el bantuit de stafia lui Basescu si a PD si
> care recomanda un talibanism extrem liberal,iar dl.Atanasiu pur si
> simplu devine rasist cand recomanda ca toti moldovenii sunt de
> vina,mai ales cei cu oarece functii de conducere in PNL si cere
> imperios sa fie revocati sau exclusi,lucru aclamat de
> dl.Iorgulescu,care vede in platformisti niste mercenari.Intr-o gluma
> se spunea ca de vina pentru toate relele tarii sunt evreii si
> biciclistii,(aici a schimbat doar evreii cu moldovenii).
> Este limpede ca mergand cu asemenea politicieni, PNL va ajunge in
> istorie,asa cum se si considera,ca partid istoric,de aceasta data in
> neantul istoriei politice din Romania,tinand sigla in brate ca sub
> dl.Campeanu cand avea la alegeri 3%.
> Gasim si voci palide care fac apel la reconciliere asa cum o face
> Dl.Rasvan Ungureanu,dl.Melescanu,Norica Nicolae ,Vosganian,si chiar
> Dl.Stroe care isi dau seama de efectul de bumerang al excluderilor
> nesabuite si rar intanite la un partid democratic cum se pretinde
> PNL.
> Dar in toate cazurile aceste voci se exprima cu o timiditate
> extrema,cu multe precautiuni (nu trebuie sa ghicim,dece),in timp se
> vocea durilor este puternica si dominanta.
> In ceea ce il priveste pe presedintele PNL,rar am putut vedea o
> personalitate de astfel de nivel, fara o viziune politica
> clara,sclavul grupului dur si practic inconstient, din Comitetul
> executiv ,de la elucubrantul Dn.Campeanu care recomanda utilizarea
> psihiatriei(nu stiu dece nu a politiei care ar fi mai eficienta) ,pana
> la cunoscutii dni.Orban sau Atanasiu care ar putea fi eficienti
> oriunde, chiar in multe alte ocupatii onorabile,dar nu in conducerea
> unui partid de guvernamant democrat.
> Ceea ce apare pregnant atat la grupul dur cat si la cel moderat,si din
> pacate si la presedinte este ca acestia nu apreciaza gravitatea
> situatiei in care au adus partidul si se comporta ca niste copii care
> desi sunt in greseala sustin pueril ca nu au facut-o ei sau ca de fapt
> nici nu au gresit ei ci,un coleg de al lor.
> De altfel,platformistii le livreaza si un bun motiv pentru care
> PNL-Tariceanu nu va intra in viitorul parlament(ei sunt fie alienati
> mental,lichele,agentii unor forte politice oculte).
> In loc sa realizeze ca PNL ca partid istoric se afla in cea mai grea
> cumpana,mult mai mare decat atunci cand dnii.Patriciu si Tariceanu,sau
> dl.Campeanu divizau PNL in tot felul de aripi,deoarece acum,una dintre
> partile in discutie trebuie sa iasa din istorie.
> A discuta de pe pozitii de forta cand ai 5-7% din preferintele
> electorale,a intra in panica ca nu se vor mai putea baza pe alianta DA
> si PD pe care le-au demonizat,a acuza pe altii de greselile facute in
> politica de partid si de stat,repet,ne aduce inca odata aminte de
> teologii bizantini,care discutau problema sexului ingerilor,in timp ce
> turcii erau la poarta cladirii acestor atat de buni teologi, pe cat de
> buni politicieni sunt dnii.Orban,Campeanu,Atanasiu si chiar
> dl.Tariceanu
>
>

Giculica zbanghiul-turbat
2006-12-04 09:59:26

Re: spera / Cu ''justitia'' noastra, mai va!

Doar daca sa-timpla vreo mare minune si sa reformeaza''justitia''!


La 2006-12-04 08:53:19, acv99 a scris:

> Baselu spera ca daca vor fi anticipate va avea o majoritate
> confortabila (probabil si cu PSD)desi nu as crede dupa cum la scamosat
> pe Nastase,majoritate care ii va asigura si al doilea mandat de
> prezidel,fapt care ii va mai prelungi aminarile in flota.Dar am
> impresia ca toate planurile sale se vor prabusi si va ajunge acolo
> unde ii este locul.
>

Aelectrostivuitoritei
2006-12-04 10:00:58

Re: D-lor anti basisti

La 2006-12-04 03:44:00, cosor ion a scris:

> cum apreciati aroganta lui Cimpeanu,frantuzitul in toate smecheriile
> politice.a venit din Franta unde ducea o viata privata de multe si l-a
> bagat prostimea in parlament unde o duce bine si latra ca un
> ciobanesc.asta numai om politic nu se poate considera si iese in fata
> jignind,ca de altceva nu este in stare.ca sa combata platformisti pe
> baza de doctrina nici vorba,pentru ca el nu intelege ce -i aia
> doctrina liberara,este adeptul nu esti cu noi esti impotriva noastra
> si ca atare propune solutia finala.cu asemenea liberari,unde va ajunge
> pnlPacat de Tariceanu ca s-a lasat acaparat in plasa unor paianjeni
> veninosi,care-l vor devora in scurt timp
>

Cosorule, ce studii ai si cu ce te ocupi, omule? Intreb asa, pentru statistica...

Giculica zbanghiul-turbat
2006-12-04 10:02:40

Re: Basescu in ofsaid defintiv / deh muica de, io nu mai zic nimica caci le zisesi matale pa toate,

foartie frumos!La 2006-12-04 04:31:11, Mark a scris:

> Habar n-are Popey ce-l asteapta, anticipate a vrut , anticipate va
> avea . Are impresia ca sondajele shmenuite de loialii agenturilor vor
> confirma cifrele speculate in ultima vreme? Basescu stie foarte bine
> cifrele reale si teama i se citeste pe figura schimonsita. A castigat
> prezidentialele la limita datorita voturilor nord americane in
> general. Ele nu vor mai fi la urmatoarea confruntare electorala. Cine
> seamana vantu' culege muste pe pereti.
> pd-ul de buzunar al marinarului va obtine cam aceeasi cifra din 2000 ,
> sa nu ne asteptam la o campanie eleganta ,ticalositii trebuiesc loviti
> din toate partile pentru a se evita un remake 2000 cand sefu' base a
> adus pesedeaua la putere . Suntem pregatiti de confruntare sa-l vad
> dupa publicarea exit poll urilor daca mai ranjeste .Sa-i vad pe
> Davidescu , Costy si Cosorul pe unde-si mai impart limbile ascutite.
>

Raquel
2006-12-04 10:07:11

Vrabia malai viseaza, si PD-stii praznicul !

Nu ve mai bucurati atat, ca Mos Nicolae v-a adus doar un batz lung ! Avei grija ce faceti cu el si unde-l bagati...
Nu vor fi nici alegeri anticipate, si nici o urma de alt guvern. Pregatiti-va psihologic sa-l suportati pe acesta prezent pana in 2008.

teddy bear
2006-12-04 10:07:57

Pe usa din dos !

Tot ce se cladeste pe minciuna se prabuseste la cel mai mic seism.Basescu si-a demonstrat caracterul conflictual in care risca sa se autodizolve.Duca-se...

VALIN
2006-12-04 10:26:13

Re: Basescu nu a inteles si nu intelege rolul lui de presedinte,

La 2006-12-04 00:02:22, GGane a scris:

In orice caz
> ceeace se intampla in Romania la acest nivel inalt produce in
> cercurile inalte politice ale UE atitudini hilarice fata de aceasta
> politica romaneasca.

>
Eu cred ca nu produce nici un fel de reactie !!! Ne stiu prea bine si nu dau doi bani pe politica "damboviteana".Iar Basescu stie pre bine ce prerogative are : DE A NUMI PE PRIMUL MINISTRU CONFORM CONSULTARILOR CU FORTELE POLITICE PARLAMENTARE. Italia a avut in 50 de ani postbelici vreo 38 de guverne ,cel mai longeviv avand vreo 2 ani jumate,iar cel mai scurt vreo trei luni.Nu e nevoie de alegeri anticipate ci ATENTIE : DE O NOUA MAJORITATE PARLAMENTARA !!! ADICA ADUNA-I DRACE SI-I INCAERA !!! ESTE EXACT CE-I PLACE LUI BASEASCU SI DE ACEEA CRED CA NICI PE DEPARTE NU ESTE ATAT DE IN OFF-SIDE !!!!

Giculica zbanghiul-turbat
2006-12-04 10:26:22

Re: A venit Mos Niculae / Socateala da acasa nu sa potriveste cu aceia din tirg, vericule!

La 2006-12-04 09:21:34, GCP a scris:

> eu cred ca am primit un cadou de Mos Nicolae nemaipomenit. Acum sper
> sa recuperam timpul pierdut. Vom avea alegeri anticipate. Apoi vom
> avea un guvern putenic(PD-PNL-Platformisti) eventual UDMR. Si totul va
> fi bine
>

gili
2006-12-04 10:26:56

Re: Vrabia malai viseaza, si PD-stii praznicul !

La 2006-12-04 10:07:11, Raquel a scris:

> Nu ve mai bucurati atat, ca Mos Nicolae v-a adus doar un batz lung !
> Avei grija ce faceti cu el si unde-l bagati...
> Nu vor fi nici alegeri anticipate, si nici o urma de alt guvern.
> Pregatiti-va psihologic sa-l suportati pe acesta prezent pana in 2008.
>
Da ce te face sa crezi Raseluta ca n-as fi pregatit ... pisihologic ?
Pai , ce nu ne pregateste Vasalie zilnic ?

Giculica zbanghiul-turbat
2006-12-04 10:28:55

Re: Basescu este de vina ! Matale ai direptate dar cei multi si fraieri nu vad adevarul!

La 2006-12-04 00:05:20, mds a scris:

> Basescu este initiatorul si creatorul acestui adevarat balamuc
> politic.
> El trebue sa plateasca pentru toate relele. Actualul guvern nu a putut
>
> sa-si faca treaba asa cum era de dorit din cauza intrigilor si
> strambelor
> prezidentiale. Basescu este un adevarat blestem pentru Romania !!!
>

VALIN
2006-12-04 10:38:44

Re: A venit Mos Niculae

La 2006-12-04 09:21:34, GCP a scris:

> eu cred ca am primit un cadou de Mos Nicolae nemaipomenit. Acum sper
> sa recuperam timpul pierdut. Vom avea alegeri anticipate. Apoi vom
> avea un guvern putenic(PD-PNL-Platformisti) eventual UDMR. Si totul va
> fi bine
>
Revin cu acelasi comentariu : NU VOR FI NICI UN FEL DE ALEGERI ANTICIPATE ,PENTRU CA TOTI STIU CA TOATE SONDAJELE SUNT MASLUITE !!! VA FI ALTA MAJORITATE GUVERNAMENTALA SI UN ALT PRIM MINISTRU NUMIT PERFECT CONSTITUTIONAL TOT DE BASESCU !!!

octaaa
2006-12-04 10:44:59

Un moment crucial - alegeri anticipate.

Iesirea PUR-ului de la guvernare inainte de 1 ianuarie 2007, trebuie sa recunosc ca m-a luat pe neasteptate. Si cred ca nu numai pe mine.
Niciodata nu am fost adeptul anticipatelor. Acum insa, trebuie sa recunosc ca este cazul. Aceasta coalitie poate fi comparata cu o casnicie destramata, in care sotul isi bate zilnic nevasta, aceasta cheama zillnic politia; ce sa mai numai necazuri. In aceasta situatie, este clar ca divortul este cea mai buna solutie. Cam asa stau lucrurile si in Coalitia de guvernamant. PUR-ul si PD-ul sunt la cutite; PNL-ul si PD-ul, desi "aliati" sunt rivalii cei mai mari; PNL-ul este si el intr-un razboi intern(cu implicatii externe), iar UDMR-ul se situeaza si el in anumite momente pe picior de opozitie cu toate celelalte 3 partide de guvernamant(cum este cazul autonomiei etnice). Pai, in asemenea situatii mai trebuie argumentate beneficile snticipatelor?
Problema este ca nici un partid sau Alianta nu va fi in stare sa formeze o majoritate parlamentara. Nici macar alaturi de PNG-ul lui Gigi Becali, care pare a intra in Parlament.
Cum spuneam, PUR-ul a iesit de la guvernare, si bine a facut. Dar ce motive invoca ei? LIpsa sprijinului aliatilor de coalitie in votarea unor legi cum ar fi cea a scaderii TVA-ului cu 10 procente la produsele agricole si agroalimentare de baza. Sau in cazul legii de control al averilor. SI ei au explicat ca nu trebuie sa fie vorba numai de vaerile politicienilor ci a tuturor oamenilor bogati, caci daca va uitati in Top300 sau fiecare in orasele voastre, bogatasii nu au de cele mai multe ori culoare politica. Nu au facut politica ij mod oficial; au fost doar profitorii coruptiei din institutii. NIste legi foarte bune de altfel. Dar nu cred ca asta este singurul motiv(adevaratul motiv) pentru care au iesit de la guvernare. Probabil ca anticipat tot ar fi avut loc in lunile ce urmeaza. Asa ca tot nu s-ar mai fi aflatla guvernare. Dan Voiculescu spera, ca prin lovitura de ieri sa atraga cateva voturi ale nehotaratilor, care sunt multi, trimitandu-le mesajul : uitati, noi nu ne cramponam de putere. SI nu este exclus ca PUR-ul sa obtina 5% la anticipate. In plus, este o lovitura grea la adresa lui Basescu. Rolul presedintelui este de a media, iar al lui Basescu pare a fi de a destrama, de a provoca cearta, lupte intre partide si institutii. Probabil ca aceasta este cea mai mare gresala a presedintelui Basescu; una de neiertat insa.
In cazul anticipatelor insa, cei mai mari beneficiari par a fi PRM-ul lui Vadim. Si asta nu numai pentru ca sondajele le atesta un numar mai mare de voturi dcat in 2004, dar sa nu uitam, numai la Camera au pierdut 1/3 din numarul deputatilor; si PNG-ul, care (riscam) sa intre pentru prima data in Parlament.
De partea perdantilor se afla PSD-ul si PNL-ul; partide ce par lovite de lipsa credibilitatii, inca bantuite de eticheta de partide corupte si , nu in ultimul rand, de luptele interne, care par a nu se mai opri.

PS : Inca ma gandesc daca viitorul Congres PSD are vre-o treaba cu declaratiile de ieri. In conditile in care, despre Adrian Nastase si nu numai se zvonea trecerea in randul umanistilor.

sorge
2006-12-04 10:57:13

PC a plecat din alte motive,

Daca Seres raminea ministru instrumentare dosarului cu energie ieftina ar fi mers mult mai repede,ca deputat sistemul de derulare al procesului va fi mai greoi ,cu aprobari de la camera si alte aminari care s au vazut in alte cazuri.
Sa nu uitam ca firme ale lui Voiculescu au primit energie ieftina si au vindut o scump;nu mai vorbim de recentul caz cu ALRO Slatina care si ea a primit energie ieftina.Sint destule motive ca IMORALUL sa se teama pt pielea lui.

Gigi Hamar
2006-12-04 10:57:42

DOM' STANESCU

CU COMENTARII DE GENUL ACESTA, DUMNEATA RISTI SA RAMII, DEFINITIV, IN OFF SIDE...CHIAR ASA, PUTEM "CONFUNDA" REALITATILE CU DORINTELE (MATALE)...?

     Pagina  din 3      Pagina urmatoare

« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Sorin ROSCA STANESCU: Presedinte in ofsaid (4312 afisari)
 Sabotarea PD (3713 afisari)
 Otrava perfecta din Rusia (2811 afisari)
 Flutur s-a transformat in Vultur (2626 afisari)
 "Caracatita Bold-Bucur" (2211 afisari)
 Dupa ABN Amro, si Leo Burnett se gandeste sa intre in lumea virtuala din Second Life (523 afisari)
 Doar sapte conservatori au demisionat dintr-o lovitura! (151 afisari)
 Cazul Litvinenko, in dezbaterea ministrilor Uniunii Europene (145 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.02015 sec.