Ziua Logo
  Nr. 3793 de miercuri, 29 noiembrie 2006 
 Cauta:  
  Detalii »

Politica

2006-11-29

Comentarii: 30, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

Davidescu vasile
2006-11-28 23:06:54

Politicianism: Easy Work,Great Pay!


Populatia,electoratul romanesc este bulversat de situatia in care s-a ajuns astazi in cadrul aliantei DA.Pare ,daca adaugam si experimentul CDR, ca politicienii care se pretind de dreapta sau democrati nu sunt capabili sa faca o politica care sa mearga in sensul sperantelor,zic eu,a grupurilor sociale progresiste si de dreapta ale electoratului.

Ba as merge chiar mai departe si as spune ca aceste asa zise forte democrate,politice se afla in incapacitatea de a intelege fenomenul social si politic din Romania,nu au nici un simt al masurii si al tolerantei si se comporta ca niste simpli agenti electorali.

CDR a cazut,dupa marea speranta cu care a fost adusa la putere,din cauza conflictelor permanente intre parteneri,din cauza uitarii ca au un program de guvernare care trebuia respectat,a megalomaniei presedintelui si a liderilor politici care o compuneau.

Promisiunile,idealismul cu care electoratul a adus CDR la putere s-au spulberat prin compromiterea ideilor de dreptate si democratie,in asaltul liderilor pentru imbogatire si bine inteles au devenit victime facile in fata PDSR,un partid criptocomunist,care a profitat de propagandistii profesionisti pe care ii avea.

Idealismul lui Coposu s-a dizolvat in noroiul intereselor materiale ale liderilor,in aroganta si lipsa de simt politic al celor care formau conducerea CDR,mai ales dupa disparitia liderului spiritual.

Din pacate istoria nu se invata si de aceea este nevoie sa o repetam.

Alianta DA a pornit,la fel,sub bune auspicii,dand viata permanentei sperante a electoratului si mai ales a tinerilor pentru democratie si dreptate sociala.

Mergand brat la brat,umar la umar,avand in Stolojan si Basescu inteligente politice de exceptie,Alianta DA a invins,mai ales prin cucerirea functiei prezidentiale si a inteligentei cu care Presedintele a reusit sa rastoarne fenomenul electoral,nu prea stralucit,in vistoria partidelor democrate,sau a celor pentru care democratia insemna ceva.

Dar politicienii au ramas aceiasi.In loc sa colaboreze au inceput sa se concureze. Fiecare s-a considerat ca detine adevarul si ca este singurul indreptatit sa-si adjudece avantajele puterii.
PNL s-a dovedit,pentru a cata oara in istorie,intr-un adevarat viespat ,prin infiltrarea sa cu grupuri de interese,pana la oligarhul care,din umbra,a inteles sa manipuleze puterea democrata obtinuta de popor si pe care a deturnat-o in scopuri de imbogatire.

Sfidand ierarhia dintre presedinte si premier,Dl.Tariceanu a inceput o lupta oarba,prin care deciziile politice trebuiau sa-i apartina in totalitate si sa-l anihileze pe presedinte.

PNL nu a putut sesiza marile momente politice,cum a fost propunerea pentru alegeri anticipate,in conjuctura favorabila in care se afla alianta DA d.p.v.electoral.

Propusa solidarizare a aliantei DA a fost transformata in frica de fuziune si de pierdere identitatii sub influenta unor liberali viciosi ca Orban, Campeanu, Hasoti,Antonescu etc.
Oligarhul,cu ambitii nemasurate,a inceput a conduce din umbra PNL pe calea permanentei contestari a Presedintelui si a partenerilor de coalitie,mai ales atunci cand juridic s-a vazut in mare primejdie.Alternativa aliantei cu un PSD mult mai intelegator cu oligarhii decat PD, a fost pusa in practica implicit sau explicit.

De aici au inceput certurile,insultarea presedintelui,invective fata de PD.Sigur,ca si acestia din urma au trebuit sa reactioneze.

Fara a testa adevarata putere electorala a lor,liberalii din grupul petroliberal au pierdut contactul cu realitatea,deciziile luate,aproape in totalitate au fost pripite daca nu gresite

Era suficient ca atmosfera preelectorala sa fie mentinuta,fauritorii aliantei DA sa fie respectati,sa se discute formarea unui pol de dreapta in care PNL sa-si mentina identitatea si astazi nu am fi fost pe marginea prapastiei.
In loc de aceasta vocalistii liberali ,cu aroganta si dispret au trecut la insulte,atacuri,ca si cum viata politica in alianta DA ar fi fost ca intr-o gradinita de copii,cu parteneri imaturi pe care trebuie doar sa-i dojenesti.

Astazi,dl.Stolojan incearca din nou sa aduca la realitate si la succes PNL,in spiritul sau democrat si tolerant.Exista piedici foarte mari,acapararea PNL de catre oligarhi,formarea unei nomenclaturi care si-a impartit functiile,avantajele in afaceri,toate fac procesul de curatire morala si doctrinara a PNL sa nu avanseze in mars fortat.
Totusi,trebuie sa realizam,PNL-ul de astazi se afla la o rascruce,se afla intr-un moment existential,in care daca nu invinge ratiunea il va astepta neantul pentru multa vreme.

cosor ion
2006-11-29 01:10:47

Mona Musca blazata

un cnsas cu un Dinescu gura mare,cum sa tina piept biata musca,cind trag de ea toate inscrisurile,marca,turnator.daca mona a intrat in SS,asa cum spune SRS la acest tandem,sigur se duce de ripa platforma SS

cosor ion
2006-11-29 01:24:02

D-le Davidescu

nu cred ca sunteti un tinar student,logica va tradeaza.in orice caz viziunea D-voastra este aproape perfecta si dupa o comparatie a cdr cu DA,aratati ca daca nu exista cale de impacare in rindul acestei aliante,drumul oaselor va fi acelasi ca si pentru cdr,iar tapul ispasitor va fi in cazul de fata pnl.daca SRS v-ar intelege si ar fi alaturi de adevar,poate si petroliberarii,ar mai ceda si ar intelege unde vor ajunge daca isi sustin numai grupul de interese.electoratul i-a votat sa respecte ceia ce au promis,dar din toate promisiunile nu a ramas decit praful uitarii si amnezia s-a asternut pe capetele celor prea mult imbuibati si aroganti.dar vine scadenta

catalin_mattei
2006-11-29 10:10:43

Re: Politicianism: Easy Work,Great Pay!

Vorbiti de dreapta domnule Davidescu si dati exemple de luminati conducatori ai curentului pe domnii basescu si stolojan... imi pare rau stimabile domn dar ma indoiesc de aparteneta lor la aceasta dreapta... oportunistii nu sunt de dreapta domnule Davidescu.. ei nu au doctrina ci au o mare dragoste: puterea! Un adevarat liberal este adeptul unui stat minimal (asa ne invata cartile)... din pacate TB nu poate supravietuii fara sa aiba la indemina pirghiile prin care sa se joace cu cine doreste.. acelasi presedinte ce il simpatizati da dovada de o totala lipsa de cunoastere a mecanismului economiei de piata si asta pentru ca o astfel de piata este contrara interesului sau de manipulare a unui electorat saracit (nu sarac)... PD-ul de care vorbiti dar spun ca nu il cunoasteti, a adus in administratia publica un val nesfirsit de personaje lipsite de profesionalism in domeniile in care activeaza dar care se bucura doar de carnetul portocaliu... dreapta de care vorbiti cu atita placere inseamna o anumita cernere a valorilor.. inseamna crearea mediului in care un om cu valoare sa poata urca cit de sus il tin puterile.. iar in cei 2 ani de putere a aliantei acest mediu nici macar nu a fost pus in discutie ca necesar a fi creat.. a te dezvolta inseamna a lucra cu realitati si nu cu imagini de tip Stolojan, Basescu, Musca si altii ca ei... oricite pacate ar avea cei ce dumneavoastra ii numiti petroliberali , ii prefer caci sunt adeptii unei societati libere in care sa tye dezvolti conform valorii personale..

Davidescu vasile
2006-11-29 11:13:16

Re: Politicianism: Easy Work,Great Pay! Oamenii sunt subisectivi,timpul decide

La 2006-11-29 10:10:43, catalin_mattei a scris:

> Poate ca aveti dreptate,poate nu.Este opnia dv.si trebuie respectata.

Nu putem,ca oameni sa fim exclusivisti si sa consideram ca ce spunem este drept.Nu suntem Dumnezei.

Ceea ce reiese clar din divergentele noastre si a altora este mai simplu:dece aceasta casatorie PNL/PD sa mai dureze.Basescu este rau,PD este fara ideologie,in timp ce figura proverbiala de politician este intruchipata de liberali.

Acuma nu inteleg dece tocmai la ei este situatie de divort si nu la cei pe care ii numiti rai.

dar tot ce gandesc oamenii este subiectiv.

Eu cred ca Stolojan si ai lui sa-si formeze partid si sa suporte consecintele bune sau rele,de asemenea PD sa-si vada de mediocritatea care spuneti ca o are si sa traga si el consecintele,in timp ce purul PNL,cu oameni minunati sa castige succesul electoral pe care spuneti ca il merita.

In realitate argumentele dv si ale mele sunt subiective.

dar timpul va spune cine are dreptate.

sa asteptam si sa punem pariu pe o bere.A cui ipoteza va castiga,celalalt va recunoaste si va da o bere.

Va prindeti?

cris de vis
2006-11-29 11:56:34

Tupeista Mona

La cererea oamenilor muncii turnatoarea cu angajament Dana Spermatozoid se alatura platformei SS la care de fapt aderase inca de la nasterea acesteia complotand inca de pe vremea cand era ministru alaturi de pucistii Stolo si Stoica cei care doresc cu toata puterea distrugerea PNL urland pe toate posturile, cu cuvinte grele de campanie electorala murdara, ca vor unitate...

gili
2006-11-29 12:23:29

Oare incepe purceaua din cotet sa dea oarece semne de ... He-he-he-heeeee !

Situatiunea nu prea -i roza pentru onorabilul prezident .
Aducerea Mustei pe puntea platformei si tendinta tot mai pronuntata de a infiinta un nou partid arata a semne de esec .
Daca pesedeii nu vor initia o motiune de cenzura putem spune ca Ba'secu si -a cam bagat mortul in casa punind la cale trasnaia cu platforma.
Ori pesedeii ar cam trebui sa fie batuti in cap sa se repeaza la scos din foc castanele lui Ba'secu , dupa care sa le si ofere gratuit si cu glazura pe tava.
Noul partidulet o sa ciupeasca din voturile destinate pedeilor , ceea ce o sa le dea oarece crampe la burtica acestora .
Daca Stolojan si Stoica nu reusesc sa preia cit mai repede PNL-ul , lucrusor care pe zi ce trece este din ce in ce mai departe de realizare , o sa-i vedem pe onorabilii ... sinucisi cu mina lui Ba'secu.
Asta chiar o sa fie distractia dracului , n'asa?
Sa vezi circus cind s-o pune prezidentul sa-si alerge conselerul cu maturoiul sa-i dea la cap mai abitir decit lui Taricenu , pe motiv de impotenta crasa si intinare a nobilelor idealuri ale feseneilor pedei.
D'aia zic , chiar daca inca nu-i moarta , purceaua din cotet nu mai are mult ... da semne ...
Doamne ajuta !
Si in curind ... intaritai drace , n'asa?

Nituc
2006-11-29 12:27:41

BOU CNSAS

Nituc
2006-11-29 12:38:17

MONA BROASCA TESTOASA, nJURNAL CNSAS

Nituc
2006-11-29 12:53:28

CRABUL CALUGAR CNSAS

Nituc
2006-11-29 13:10:32

FERICIRE PLATFORMISTA

Shadow
2006-11-29 14:48:33

Re: Politicianism: Easy Work,Great Pay! a deci "studintele davidescu" isi pune si intrebari

>Ceea ce reiese clar din divergentele noastre si a altora este mai simplu:dece >aceasta casatorie PNL/PD sa mai dureze.Basescu este rau,PD este fara >ideologie,in timp ce figura proverbiala de politician este intruchipata de liberali.

Nu e vorba de "figura de politician" ci doar de fapte. Care dintre cele doua "parti" a centralizat serviciile? Care a incalcat legea si a incercat sa-si abroge "competente" inexistente. Care dintre cele doua parti are deja exemple suficiente de "grup de interese" sustinut in guvernare(de legi, reguli, etc), care dintre cele doua parti mai mult "vocifereaza" decat face.

Si acolo ai presedentie cu "serviciile" ei cu incercarea de a le scoate si din "modestul" control parlamentar, tot acolo ai si incercarile de a "obtine" si/sau exercita competente "executive". Tot acolo ai si "incercarea serviciilor" de a-si face legi.
Tot acolo ai "grupurile de interese" de la golden bliz care si-au adjudecat atat "tronsoane de autostrada" ei fiind "specialisti" doar in plombe(schimbare caiete de sarcini la MT), tot acolo ai si "manevrele" din energetica, tot acolo ai si "afacerile" primariei capitalei". Tot acolo o sa ai si manevrele rafo si nu numai.

In timp ce la liberali. Cel acuzat ca sef al grupului de interese este in cercetare (nu exista nici un pd-ist cercetat), nici o lege sau regula nu a iesit de la guvern care sa sustina interesele acestuia cel putin pana acuma. In plus si-au eliminat macar "fosilele" care au primit de la cnsas "caracteristica" de "politie politica". Ceea ce alte "partide" nu au prea facut(sa nu uit ca pana si in psd stanoaia si dip s-au carat). Cam "pute" undeva la "putere" nu va zic unde. Prin codrii silvani ceea.

>Acuma nu inteleg dece tocmai la ei este situatie de divort si nu la cei pe care ii >numiti rai.

Pt simplu motiv ca SS apartine "partii" celeilalte. Tariceanu ar fi fost perfect daca executa ordinele si scotea din foc cu mana lui "castanele prezidentiale". Nefiind asa "brusc" a devenit "inamic".

> dar tot ce gandesc oamenii este subiectiv.

Exista si "logica" dar matale nu mi-ai demonstrat-o inca. Nu ca ai fi obligat.

>Eu cred ca Stolojan si ai lui sa-si formeze partid si sa suporte consecintele >bune sau rele,de asemenea PD sa-si vada de mediocritatea care spuneti ca o >are si sa traga si el consecintele,in timp ce purul PNL,cu oameni minunati sa >castige succesul electoral pe care spuneti ca il merita.

Exact asta o sa se intample. Astept cu interes sa vad partidul SS. Nu de alta ca de "facut partid" nu prea sunt in stare. Ei sunt doar "guristi".

> In realitate argumentele dv si ale mele sunt subiective.
>dar timpul va spune cine are dreptate.

Asteptam sa vedem cine are dreptate. Ceea ce nu inseamna ca cei care "cisatiga" au "neaparat" dreptate.

>sa asteptam si sa punem pariu pe o bere.A cui ipoteza va castiga,celalalt va >recunoaste si va da o bere.
>Va prindeti?

Eu m-am prins deja sa dau berea. Ceea ce astept e sa va demonstrez ca "corpusculul" ss nu este liberal. Atat. In rest au toate sansele sa castige alaturi de pd si basescu pt ca la noi nu conteaza doctrina ci "carisma lui tatuca".

In rest mesajul "initial" este "lipsit" de orice "umbra" de obiectivitate. Dar asta nu e o noutate.

Nitu Rodica
2006-11-29 15:22:09

Re: D-le Davidescu

La 2006-11-29 01:24:02, cosor ion a scris:

> nu cred ca sunteti un tinar student,logica va tradeaza.in orice caz
> viziunea D-voastra este aproape perfecta si dupa o comparatie a cdr cu
> DA,aratati ca daca nu exista cale de impacare in rindul acestei
> aliante,drumul oaselor va fi acelasi ca si pentru cdr,iar tapul
> ispasitor va fi in cazul de fata pnl.daca SRS v-ar intelege si ar fi
> alaturi de adevar,poate si petroliberarii,ar mai ceda si ar intelege
> unde vor ajunge daca isi sustin numai grupul de interese.electoratul
> i-a votat sa respecte ceia ce au promis,dar din toate promisiunile nu
> a ramas decit praful uitarii si amnezia s-a asternut pe capetele celor
> prea mult imbuibati si aroganti.dar vine scadenta
>
Domnule Cosor, viziunea dlui.Davidescu este perfecta pentru ca se suprapune perfect peste viziunea dumneavoastra, altfel, asa cum bine spune dl. Davidescu, numai timpul va valida cine are dreptate, cei pro-Basescu and PD sau cei anti-Basescu si PD.

Davidescu vasile
2006-11-29 16:35:49

Re: Dl shadow si altii

gili
2006-11-29 17:25:03

Vasalie , Vasalie ... pentru Shadow si ... altii ...

Vasalie asterne de cu noapte prepaganda la cearceaf dupa care astapta cu infrigurare s-o dea la vedere pe forumurile citor mai multe jurnale si nu numai.
Daca te pune dracul sa-i raspunzi nici ca te baga in seama oricit de argumentat ar fi raspunsul in cauza.
De oarece vreme pretenarul nostru Sadow se tot chinuie sa-i arate ca o ia pe aratura si vine cu argumente pertinente la trasnaile lui Vasilache .
Pai dragule chiar poti sa crezi ca prezinta frun enteres stradania ta pentru Vasalie ?
Iote ca ti-a trintit-o ... Vasalie o ia la ... hanaliza si-ti spune verde in fata ca toata stradania e curata labageala si nu oricum ci si cu tremurici si alte alea , n'asa?
Ceea ce este interesant ie ca tot dinsul se simte agresat .
Pe mine unul a incetat de foarte multa vreme sa ma ... agreseze postarile lui Vaslie si asta pentru simplul motiv ca nu le citesc si va propun sa faceti la fel .
Daca a doua zi o sa descopere ca nu a primit niciun raspuns la ... jurnalele de front , va garantez ca in doua saptamini da in bilbiiala si o sa-i piara somnul .
Hai , incercati , nici macar nu-i greu ...

Shadow
2006-11-29 18:01:35

Re: Dl shadow si altii bravo nea vasile ai invatat ca exista si radio erevan

Arogantu'
2006-11-29 19:16:33

Re: Vasalie , Vasalie ... pentru Shadow si ... altii ...

Foarte buna propunerea, Gilica ! Eu o aplic deja - si ma simt foarte bine !

PS Ca sa fiu sincer - ma mai maninca, din cind in cind, tastatura sa-i demonstrez lui Vasalie ca face pluta peste subiectele despre care bate cimpii; dar il las in plata domnului si citesc numai raspunsurile lui Shadow - si regret ca isi pierde vremea in zadar. Dar este placerea lui, nu-i asa ?!
Presupun ca Shadow spera sa obtina o recunoastere de genul "da, ai dreptate". Slabe sperante ! Tot ceea ce va obtine va fi "asa e, DAR ..." si urmeaza reluarea balmejelilor deja demontate !

La 2006-11-29 17:25:03, gili a scris:

> Vasalie asterne de cu noapte prepaganda la cearceaf dupa
> care astapta cu infrigurare s-o dea la vedere pe forumurile citor mai
> multe jurnale si nu numai.
> Daca te pune dracul sa-i raspunzi nici ca te baga in
> seama oricit de argumentat ar fi raspunsul in cauza.
> De oarece vreme pretenarul nostru Sadow se tot chinuie
> sa-i arate ca o ia pe aratura si vine cu argumente pertinente la
> trasnaile lui Vasilache .
> Pai dragule chiar poti sa crezi ca prezinta frun enteres
> stradania ta pentru Vasalie ?
> Iote ca ti-a trintit-o ... Vasalie o ia la ... hanaliza
> si-ti spune verde in fata ca toata stradania e curata labageala si nu
> oricum ci si cu tremurici si alte alea , n'asa?
> Ceea ce este interesant ie ca tot dinsul se simte agresat
> .
> Pe mine unul a incetat de foarte multa vreme sa ma ...
> agreseze postarile lui Vaslie si asta pentru simplul motiv ca nu le
> citesc si va propun sa faceti la fel .
> Daca a doua zi o sa descopere ca nu a primit niciun
> raspuns la ... jurnalele de front , va garantez ca in doua saptamini
> da in bilbiiala si o sa-i piara somnul .
> Hai , incercati , nici macar nu-i greu ...
>

gili
2006-11-29 19:33:56

IOTE COLEA CE O SA POSTEZE VASALIE LA JURNALUL DE MIINE ...

CINE DORESTE POATE SA SE SCRIE DE ACUM LA HANALIZA ...
ps
N-AI PENTRU CE VASILE !

" Talibanii PNL
Extremismul taliban liberal,in fata istoriei

PNL este unul dintre,daca nu ultimul dintre partidele-istorice- ramase pe eschierul politicii romanesti,motiv pentru care el ocupa o pozitie aparte in campul politicii romanesti.

Daca partile slabe ale liberalismului s-au exprimat repede-vezi numeroasele aripi si partide liberale dizidente-conducerea Stoica si apoi Stolojan a reuisit sa reuneasca toate aripile intr-un PNL puternic,azi chiar partid principal la guvernare.

Din pacate PNL a renuntat repede la o conducere liberala eficienta si o noua generatie-tanara-,de nuanta talibana,gata sa serveasca grupurile de afaceristi a preluat conducerea PNL.

Aripa Tariceanu,el personal,conform unui statut modificat,a preluat total conducerea,toti membrii de conducere ai PNL fiind agreati de dl. Tariceanu,existand organizatii judetiene in care s-au repetat alegeriile pana a reusit cel agreat de conducerea centrala.

Problema nu ar fi grava daca printre acestia nu ar fi incoltit ideea totalitarismului si a dictaturii,ideea superioritatii funciare a PNL.

In acest scop a aparut CINTEZISMUL,numit dupa ideologul sau principal Dl.Cinteza,senator PNL si membru al conducerii PNL,de fapt un fel de talibanism liberal detasat de realitatea sociala a Romaniei.

Talibanismul liberal ca ideologie,reprezinta un liberalism primitiv,de sec.19,cu lozinci de tipul�prin noi insine�,cu complexe de superioritate liberala,de aroganta si autoincredere care transcede realitatea unei tari ca Romania.

Talibanul liberal considera ,in cadrul conceptiei sale,ca liberalii sunt totul,ca ei si admiratorii lor sunt doar oamenii de afaceri-un fel de sarea pamantului-care trebuie sa conduca si sa fie neconditionat admirati si promovati in conducerea tarii,motiv pentru care lesne au intrat in conflict cu aliatii lor si mai ales cu PD si Institutia Prezidentiala.

Talibanismul liberal a fost cel mai mult evidentiat de fostul ministru al sanatatii,intr-un domeniu in care dispretul si inumanitatea ies cel mai mult in evidenta(morti la cozile de medicamente, diabetici, epileptici, cancerosi iesiti in strada de disperare,eliminarea medicilor pensionari-contrar legii din practica medicala privata,conditii mizerabile pentru medicii de familie).

Dar talibanii liberali au esuat lamentabil in practica,si acest lucru il dovedesc discursurile dlui Orban,Antonescu,Hasoti etc.

Desigur efectele talibanismului liberal se vad astazi in cota-de piata a PNL- care a scazut in sondaje,in permanentele cverulente antiprezidentiale si anti-PD,inclinatia de colaborare cu PSD,sau de a-si face aliati din AP sau PIN.
De fapt prin atitudinea sa antipopulara,talibanismul va avea in curand soarta PNTCD,atunci cand persoane benefice ca Dnii.Stolojan, Stoica,dna Musca etc au fost excluse din partid,si care a dus la aparitia acelei platforme liberale,care doreste readucerea PNL in locul meritat al istoriei sale.

Intr-un articol din ZIUA un autor avea pretentia de a fi gasit piatra filosofala:dece scade in sondaje PNL si dece creste PD.
De obicei orbirea talibana gaseste explicatia in cauze externe, nesemnificative,ca si cum presedintele,PD sau chiar PSD ar trebui sa ridice ratingul electoral liberal.

In primul rand PNL pierde din cauza propriilor greseli si orgolii.Acceptand in guvern oameni ca Cinteza,Antonescu,David etc,folosindu-se de trambite sparte ca Orban,eliminand din PNL partea inteleapta(Stolojan care i-a reorganizat,Dna Musca,Dl.Stoica,Boureanu,Turcanu,Radu F.Alexandru etc),actualul establishment adopta solutia arogantei si a orbirii in fata realitatii,imbatandu-se cu calitatile pretinse ale liberalului oligarh, care merita totul si care desconsidera pe saraci,pe cei care nu au avut noroc in viata,ca doar nu toata Romania trebuie sa fie formata din oameni de afaceri. In loc sa se adreseze unor mase mari de oameni ei se adreseaza la grupuri de 2-3% din populatie,adica la cei interesati in afaceri.

Masurile nepopulare,sfideaza limitele existentei umane,desconsiderarea pensionarilor,a varsnicilor in general dar si a tinerilor care mai pot alege calea emigarii,talibanii ne arata ca nu-i intereseaza nevoile si viitorul tarii
Daca cu acest tip de ministri si ideologi ai partidului PNL se mai mira ca sta prost in sondaje,inseamna ca a pierdut contactul cu realitatea.

Fireste ca PD,partid de profesionisti,stie sa exploateze si mai ales sa ia distanta fata de talibanismul liberal,iar in PNL o miscare puternica si in crestere tinde sa preia salvarea liberalismului real,cu toata opozitia acerba a petro-liberalilor.

Pentru talibanii liberali,servitorii grupurilor de interese,cei care au aservit politica oligarhilor,cred ca se apropie ora H.
Liberalii sunt oameni inteligenti,aproape fiecare intelectual roman se considera funciar liberal.Eu cred ca aceasta masa,astazi exclusa sau redusa la tacere va putea determina salvarea PNL

Viitorul platformistilor pare deci optimist. "

alwis46
2006-11-29 19:40:12

Re: Vasalie , Vasalie ... pentru Shadow si ... altii ...

Gilica nene,

Am avut si eu o perioada in care combateam cu Vasalie Davidescu chiar si cu postari kilometrice ca ale lui. Unele au aparut, vai, atat de putine, iar altele deloc. Am senzatia ca flacai d-astia cu tare sociopate trebuiesc ocrotiti iar uneori ZIUA aplica aceasta ocrotire.
In fata avalansei scribologice de neoprit a Davidescului am aplicat strabuna intelepciune populara si am capitulat, felicitandu-l ca a castigat.
O fi inteles ce-am vrut sa spun ? ?


La 2006-11-29 17:25:03, gili a scris:

> Vasalie asterne de cu noapte prepaganda la cearceaf dupa
> care astapta cu infrigurare s-o dea la vedere pe forumurile citor mai
> multe jurnale si nu numai.
> Daca te pune dracul sa-i raspunzi nici ca te baga in
> seama oricit de argumentat ar fi raspunsul in cauza.
> De oarece vreme pretenarul nostru Sadow se tot chinuie
> sa-i arate ca o ia pe aratura si vine cu argumente pertinente la
> trasnaile lui Vasilache .
> Pai dragule chiar poti sa crezi ca prezinta frun enteres
> stradania ta pentru Vasalie ?
> Iote ca ti-a trintit-o ... Vasalie o ia la ... hanaliza
> si-ti spune verde in fata ca toata stradania e curata labageala si nu
> oricum ci si cu tremurici si alte alea , n'asa?
> Ceea ce este interesant ie ca tot dinsul se simte agresat
> .
> Pe mine unul a incetat de foarte multa vreme sa ma ...
> agreseze postarile lui Vaslie si asta pentru simplul motiv ca nu le
> citesc si va propun sa faceti la fel .
> Daca a doua zi o sa descopere ca nu a primit niciun
> raspuns la ... jurnalele de front , va garantez ca in doua saptamini
> da in bilbiiala si o sa-i piara somnul .
> Hai , incercati , nici macar nu-i greu ...
>

gili
2006-11-29 19:41:09

Re: Vasalie , Vasalie ... pentru Shadow si ... altii ...

La 2006-11-29 19:16:33, Arogantu' a scris:

> Foarte buna propunerea, Gilica ! Eu o aplic deja - si ma simt foarte
> bine !
>
> PS Ca sa fiu sincer - ma mai maninca, din cind in cind, tastatura sa-i
> demonstrez lui Vasalie ca face pluta peste subiectele despre care bate
> cimpii; dar il las in plata domnului si citesc numai raspunsurile lui
> Shadow - si regret ca isi pierde vremea in zadar. Dar este placerea
> lui, nu-i asa ?!
> Presupun ca Shadow spera sa obtina o recunoastere de genul "da, ai
> dreptate". Slabe sperante ! Tot ceea ce va obtine va fi "asa e, DAR
> ..." si urmeaza reluarea balmejelilor deja demontate !


Ie prea destept Shadow ca sa spere de la Vasalie , cum bine zici si tu.
Numa ca azi l-a gratulat Vasalie pe dea dreptul cu calificativul drogat si onanist ... ce-i drept nu numa pe el ci pe toti aia care am indraznit sa nu fim de acord cu prapaganda transmisa prin cele jurnale de front de catre Vasalie.
Oricum io mi-am facut datoria sa pui la vedere inca de acum jurnalul de front al lui Vasalie la ziarul de ... miine .
Totusi ramin la convingerea ca daca-l ocolim da in galbinare in zece cinsprezece zile, n'asa?

Shadow
2006-11-29 19:51:55

Re: Vasalie , Vasalie ... pentru Rogy si Gigli

> Foarte buna propunerea, Gilica ! Eu o aplic deja - si ma simt foarte
> bine !
> PS Ca sa fiu sincer - ma mai maninca, din cind in cind, tastatura sa-i
> demonstrez lui Vasalie ca face pluta peste subiectele despre care bate
> cimpii; dar il las in plata domnului si citesc numai raspunsurile lui
> Shadow - si regret ca isi pierde vremea in zadar. Dar este placerea
> lui, nu-i asa ?!

Nu imi pierd vremea ma "distrez" si uneori invat. Asa ma distram si cu alt forumist pe numele lui rosa de luxemburg. Erau subiecte "usoare", subiecte de o cafea. Subiecte care nu necesitau "lupte" ci doar nitel "bun simt".

> Presupun ca Shadow spera sa obtina o recunoastere de genul "da, ai
> dreptate". Slabe sperante ! Tot ceea ce va obtine va fi "asa e, DAR
> ..." si urmeaza reluarea balmejelilor deja demontate !

Nu "sper" nimic Rogy. Nu am ce sa "sper". Sunt "rau" acuma stiu. Ce poate fi mai special decat "reinventarea" luptei de clasa? Eh "mentalitatea" asta. Vezi nici 17 ani trecuti in "ceva" mai mult libertate decat pe vremea lui ceasca nu ne-a apropiat de "libertate" dimpotriva ne-a "talibanizat"(radicalizat).

Cum spuneam mai si "invat" de pilda cum sa "NU FIU". E un bun exercitiu de "anti talibanizare" asta e "parerea mea" :-).

PS. Gilica esti superb:
"toata stradania e curata labageala si nu oricum ci si cu tremurici si alte alea , n'asa?"

Ai talent tata. O pastrez! Ai spus-o in atat de putine cuvinte ca te "invidiez".

gili
2006-11-29 19:58:00

Re: Vasalie , Vasalie ... pentru Shadow si ... altii ...

La 2006-11-29 19:40:12, alwis46 a scris:

> Gilica nene,
>
> Am avut si eu o perioada in care combateam cu Vasalie Davidescu chiar
> si cu postari kilometrice ca ale lui. Unele au aparut, vai, atat de
> putine, iar altele deloc. Am senzatia ca flacai d-astia cu tare
> sociopate trebuiesc ocrotiti iar uneori ZIUA aplica aceasta ocrotire.
> In fata avalansei scribologice de neoprit a Davidescului am aplicat
> strabuna intelepciune populara si am capitulat, felicitandu-l ca a
> castigat.
> O fi inteles ce-am vrut sa spun ? ?

Nu crez sa fi inteles pentru simplul motiv ca el nu intelege deict ce vrea sa inteleaga .
Cit despre cenzura , ca tot se vorbeste despre asta aici ... nu cred .
Si eu am trimis ravase in gol... o fi fost administratoru in pauza de masa , la imparatie , o fi cascat si el gura la fruna mai acatarii care se preumbla prin redactie .
Am incercat repetarea si pina la urma am reusit .
De doua , trei ori nu a trecut ... ma cam luam de ovrei la una ( nu-s antisemit , da chiar meritau sa-i scarmeni la chestia cu pricina ) si alta avea oarece indemnuri cam porcoase la adresa ... nu spui cui , sicret ... da pricepi tu , n'asa?

Arogantu'
2006-11-29 20:08:18

Re: Vasalie , Vasalie ... pentru Shadow si ... altii ...

Dupa insistenta aratata pina acum - s-ar putea sa dureze mai mult; dar finalul va fi acelasi - cind va vedea ca este ignorat il vor apuca toate pandaliile si va scrie si mai mult !
Tot raul spre bine: daca pierde vremea pe aici - macar concetatenii lui nu vor avea a se teme ca-i opreste pe strada si le toarna brasoave !

La 2006-11-29 19:41:09, gili a scris:

> La 2006-11-29 19:16:33, Arogantu' a scris:
>
> > Foarte buna propunerea, Gilica ! Eu o aplic deja - si ma simt foarte
> > bine !
> >
> > PS Ca sa fiu sincer - ma mai maninca, din cind in cind, tastatura sa-i
> > demonstrez lui Vasalie ca face pluta peste subiectele despre care bate
> > cimpii; dar il las in plata domnului si citesc numai raspunsurile lui
> > Shadow - si regret ca isi pierde vremea in zadar. Dar este placerea
> > lui, nu-i asa ?!
> > Presupun ca Shadow spera sa obtina o recunoastere de genul "da, ai
> > dreptate". Slabe sperante ! Tot ceea ce va obtine va fi "asa e, DAR
> > ..." si urmeaza reluarea balmejelilor deja demontate !
>
>
> Ie prea destept Shadow ca sa spere de la Vasalie , cum bine
> zici si tu.
> Numa ca azi l-a gratulat Vasalie pe dea dreptul cu
> calificativul drogat si onanist ... ce-i drept nu numa pe el ci pe
> toti aia care am indraznit sa nu fim de acord cu prapaganda transmisa
> prin cele jurnale de front de catre Vasalie.
> Oricum io mi-am facut datoria sa pui la vedere inca de acum
> jurnalul de front al lui Vasalie la ziarul de ... miine .
> Totusi ramin la convingerea ca daca-l ocolim da in galbinare in
> zece cinsprezece zile, n'asa?
>
>

octaaa
2006-11-29 20:10:41

Pt Davidescu Vasile

E adevarat ca marea majoritate a celor de pe forumul Ziua postam comentarii scurte. Printre acestia ma numar si eu. Dar care este toata chestia. Daca afisezi comentarii interminabile, risti sa nu le citeasca nimeni. Eu de multe ori asa fac; cand vad ca un comentariu are 3 monitoare...il las si trec la altul. BIne, nu intotdeauna.
Chestia cu anumite jigniri nu trebuie sa le iei neaparat in serios, exista si umor ca sa nu zic "misto" ca am vazut ca te deranjeaza. Altceva, am vazut ca tu scrii numai despre disensiunile din PNL. SI intr-adevar, scrii ceva. Dar la alte chestiuni nu prea te-am observat. Iar viata politica a Romaniei, si viata sociala in general, nu se limiteaza numai la certurile dintre Stolojan si Tariceanu. Altii, care scriu variat in ceea ce priveste subiectele nu au timpul si rabdarea de a scrie kilometri pentru fiecare comentariu.
Cred ca gresesti cand ne jignesti indirect. SI sincer, nu cred ca te refereai la mine, ci in special la cei ce i-ai nominalizat; sau la cei ce au pareri asemanatoare cu cei mentionati de tine. SI faptul ca gresesti ti-l spun eu, cel care e mereu in inferioritate numerica aici, pe forum. Eu, care am fost luat de multe ori la misto, dar dingluma, si nu din rautate; iar eu am primit-o ca atare si chiar ma amuzam si eu.

Asa ca, repet, tu esti cel care greseste. Nu numai in analize. Analizele tale sunt bine formulate. Pleci de la ipoteze, si demonstrezi ca Stolojan are mereu dreptate. TI-am mai spus parca odata ca imi place cum scrii, dar nu sunt de acord cu cele scrise de tine. Ce inseamna liberalism in Romania nu stiu bine(chiar daca tu incerci sa ne explici mereu ca Stolojan=liberalism); dar stiu bine ca adevaratii liberali(si mentionez ca nu ii apreciez) sunt liberalii cu state vechi in partid. Cum ar fi Radu Campeanu, Stolnici, Crin Antonescu, care.... vad ca nu sunt de aceeasi parere.

Giculica zbanghiul-turbat
2006-11-29 21:02:13

Intotdeauna mustele au sarit, zburat dintr-un loc in altul usor pentru ca au aripioare, la fel de la

CNSAS la platforme!

Giculica zbanghiul-turbat
2006-11-29 21:03:28

Zii musca si las-o sa bizie!

Sa bizie pa placul sefului ei!

gili
2006-11-29 21:22:59

BRAVO MA ASTA MICU ... AI CRESCUT MA , AI CRESCUT !

Ia uitati ma fratilor la asta micu !
Pai nici juma de an nu-i de cind era ... mascota noastra p'acilea si uitati-va la el cum creste in sase luni ca altul in sase ani.
Pas de-l mai cunoaste pe Octaaa peste fro trei , patru ani ...
Ma , da acuma vezi sa nu te spurci neica si sa incepi , iar toata ziulica cu ochii in calculator ca nu sade frumos la cophii sa caste gura la mascarile oamenilor mari , n'asa?
Ma sa stii ca si pesica ceea persiana de te momeam cu ea s-a facut baritai cotoiul ma.
Ha-ha-ha-haaaa , hai ma ca glumesc !
Sa traiesti !

PS

Cum ziceam si io la virsta ta am incercat cu stinga , da acuma sa stii ca pina la urma tot ... sora lu stinga a dat rezultate .
Pai o ... dreapta la timpu ei , face cit zece femei , n'asa?

gili
2006-11-29 22:04:57

Re: Vasalie , Vasalie ... pentru Rogy si Gigli ... Shadow ...

La 2006-11-29 19:51:55, Shadow a scris:

> Ai talent tata. O pastrez! Ai spus-o in atat de putine cuvinte ca te
> "invidiez".

Ai putintica rabdare frate , nu ma confundiza ... n-am zis-o io , a zis-o Vasalie , ie drept ca io am "concentrat" exprimarea astuia de la citeva fraze la citeva cuvinte.
In sfirsit , onorabilul facea cum ziceam oarece psihahanaliza cu trimiteri la Freud , masturbatie cronica cu bitiieli , sarea la Dostoievski cu droguri si alte alea.
Acuma crez io ca taman ce terminase o intrevedere cu ... sora lu stinga , ca doar o ... dreapta la timpu ei face cit zece femei si era chinuit de un profund simtamint de vinovatie fata de surioara stinga pe care o pregateste a fi luata in lucru in jurnalul de miine , daca nu cumva s-o pune sa faca bataturi la dreapta.
Sa nu te puie obejdia , Doamne feri , sa tragi concluzia ca asta ar fi parerea mea directa si personala , nu de alta , da am o parere prea buna despre ravasele tale pe care io unul le cetesc cu multa atentie si aplecare spre propria-mi luminare.
Gilica

gili
2006-11-29 22:26:10

2.350.000.000 leuti curati de la RAPPS

Ma fratilor ma , cea ca Lenuta ceea a lu Cocos a incasat mezelecul de 2,35 melearde de leuti de la RAPPS .
E , sa nu-ti vina ... sa traiesti bine ?!
Cu suma in cauza RAPPS-ul ar fi putut plati cu cite 25000000 lei lunar 8 (opt) juristi timp de un an .
Iote fratilor unde se duc impozitele platite de prostii de noi , le Lenuta in posete .
Aloooo ! Domnu prezidentu , ia frate de git pe Lenuta si da cu ea in sistemu cela ticalosit , mama si anafura lui de sistem , n'asa?

costy
2006-11-30 00:27:41

Re: Vasalie , Vasalie ... pentru Rogy si Gigli

La 2006-11-29 19:51:55, Shadow a scris:

> > Foarte buna propunerea, Gilica ! Eu o aplic deja - si ma simt foarte
> > bine !
> > PS Ca sa fiu sincer - ma mai maninca, din cind in cind, tastatura sa-i
> > demonstrez lui Vasalie ca face pluta peste subiectele despre care bate
> > cimpii; dar il las in plata domnului si citesc numai raspunsurile lui
> > Shadow - si regret ca isi pierde vremea in zadar. Dar este placerea
> > lui, nu-i asa ?!
>
> Nu imi pierd vremea ma "distrez" si uneori invat. Asa ma distram si cu
> alt forumist pe numele lui rosa de luxemburg. Erau subiecte "usoare",
> subiecte de o cafea. Subiecte care nu necesitau "lupte" ci doar nitel
> "bun simt".
>
> > Presupun ca Shadow spera sa obtina o recunoastere de genul "da, ai
> > dreptate". Slabe sperante ! Tot ceea ce va obtine va fi "asa e, DAR
> > ..." si urmeaza reluarea balmejelilor deja demontate !
>
> Nu "sper" nimic Rogy. Nu am ce sa "sper". Sunt "rau" acuma stiu. Ce
> poate fi mai special decat "reinventarea" luptei de clasa? Eh
> "mentalitatea" asta. Vezi nici 17 ani trecuti in "ceva" mai mult
> libertate decat pe vremea lui ceasca nu ne-a apropiat de "libertate"
> dimpotriva ne-a "talibanizat"(radicalizat).
>
> Cum spuneam mai si "invat" de pilda cum sa "NU FIU". E un bun
> exercitiu de "anti talibanizare" asta e "parerea mea" :-).
>
> PS. Gilica esti superb:
> "toata stradania e curata labageala si nu oricum ci si cu tremurici si
> alte alea , n'asa?"
>
> Ai talent tata. O pastrez! Ai spus-o in atat de putine cuvinte ca te
> "invidiez".
>
>

In ce cloaca ai intrat umbra, imi este mila de tine!!!!


« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Britney Spears fara chiloti (11391 afisari)
 Curat murdar tradare! (5146 afisari)
 Elena Udrea, avocat de milioane (3424 afisari)
 Abuz Plaza (3118 afisari)
 "In oglinda sunt eu" (2621 afisari)
 Romania, popas pentru un posibil spion rus arestat in Canada (497 afisari)
 Suie Paparude si Gojira, diseara, in B52 (159 afisari)
 Primele arestari in "dosarul privatizarilor" (88 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01531 sec.