Ziua Logo
  Nr. 3791 de luni, 27 noiembrie 2006 
 Cauta:  
  Detalii »

Magazin

2006-11-27

Comentarii: 11, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

Olga Khan
2006-11-27 06:46:41

"Astfel, ei au apelat la femei atragatoare"

Si cea din poza e atragatoare ???
Astept parerea specialistilor ca ce vad ochii mei, e altceva decat descrierea.

Vedasharma
2006-11-27 10:56:16

Videoclip

Mi-a trimis cineva un link la pagina cu știrea redată în italiană și videoclipul
:
http://www.magnaromagna.it/curiosita-europa/8529-sexy-spot-per-diminuire-la-velocita.html

Aș fi preferat să dau direct linkul din Google, dar văd că nu reușesc să accesez pagina, așa că va trebui să suportați și prezența textului italian. Cei care nu știu italiana pot trece peste el.

Vedasharma
2006-11-27 11:40:11

Re: "Astfel, ei au apelat la femei atragatoare"

La 2006-11-27 06:46:41, Olga Khan a scris:

> Si cea din poza e atragatoare ???
> Astept parerea specialistilor ca ce vad ochii mei, e altceva decat
> descrierea.
>
Am senzația că depinde de gusturile și preferințele estetice ale șoferilor. În prezentarea italiană (cfr. linkul la videoclip, postat separat) se zice că, de s-ar face așa ceva în Italia, s-ar putea că, mai degrabă să se încurce circulația (evident că redactorul știrii nu aflase că oprirea circulației deja se întâmplase în Danemarcă).
Ce mă întreb eu e, ce vor face în timpul iernii, cu temperaturile Danemarcii care se știe că seamănă chiar cu cele tropicale.
De fapt, nu mai amintesc dac-a fost tot în Danemarcă sau unde că se apelase la un asemenea escamotaj, cu duduițe goale ținînd indicațiile referitoare limitelor de viteză sau propunând alte ideii, precum cea de a nu conduce în stare de ebrietate și alte, dar e de spus că în cazul ăla se apelase la siluete cu fotografii, că să arăte ceva mai realistic. Am senzația, totuși că astfel de escamotaje intră mai degrabă în domeniul pansexualizării decât în cel al educației la o purtare corectă în timpul conducerii. O soluție alternativă a fost cea de a plasa în mod strategic siluete realistice cu poza unor agenți în posturi diferite, adesea chiar cu mașina după el. Este adevărat că un șofer, odată ce-i depășește își dă seamă de înșelaciunea, dar, între timp, a și micșorat viteza, de teamă să nu fie oprit și amendat și, cum de plasarea este făcută la întâmplare, schimbând continuativ locurile, înlocuind tot la întâmplare siluetele cu agenți adevărați, pe arterele acele circulația a devenit foarte disciplinată, neștiind șoferii când agentul la marginea străzii e o iluzie optică sau o prezență reală. Acest escamotaj s-a pus în aplicare în mai multe țări, mai ales acolo unde primăriile sau poliția rutieră nu dispune de un număr suficient de agenți și, astfel făcând, au reușit să disciplineze circulația, în acelaș timp folosind forțele ordini acolo unde era mai multa nevoie. O asemenea metodă e, după părerea mea mult mai practica decât cea de a distoarce atenția șoferilor, mai ales că și așa există multe afișe publicitare care, pentru a propune orice, de la o băutură până la telefoane portabile, apelează la femeii sau bărbați goi și care, atragând atenția șoferilor (dimensiunea lor fiind imensă având tocmai rolul de a o atrage cu orice chip și de multe ori interferează cu semnalele circulației), fie chiar pentru câteva clipe, o distorc de la țelul primar, conducerea unei mașini cu grija necesară pentru a nu provoca accidente.
Care va să zică, nu e vorbă de a fi sensibil sau nu la grație feminină, dar sunt convins că nu e contextul circulației rutiere cel mai portivit pentru a o etala, fie chiar cu pretenții "educative" așa cum a făcut doamna acea daneză de la Consiliul de Siguranță Rutieră și, în acest caz, trebuie să le dau dreptate feministelor daneze.

Oriana
2006-11-27 12:19:09

Videoclip Toplos fartkontrol

La 2006-11-27 10:56:16, Vedasharma a scris:

L-am afisat eu pe blog, pe 9 nov, gasit prima oara pe blogul Ire and Rage. Uite-l.

http://5x5m.com/files/speedbandits/

Aș fi preferat să dau direct linkul din Google, dar văd că nu reușesc
> să accesez pagina, așa că va trebui să suportați și prezența textului
> italian.
>

Seherezada
2006-11-27 12:54:40

Re: "Astfel, ei au apelat la femei atragatoare"

La 2006-11-27 11:40:11, Vedasharma a scris:

> Am senzația că depinde de gusturile și preferințele estetice ale
> șoferilor. În prezentarea italiană (cfr. linkul la videoclip, postat
> separat) se zice că, de s-ar face așa ceva în Italia, s-ar putea că,
> mai degrabă să se încurce circulația ...
----------------
draga Veda, ... de la o anumita paralela in sus a planetei Terra, sexul nu are aceeasi conotatie ca de la acea paralela in jos, ... nemaivorbind de paralele sub care se afla italienii ... e ca si cum am vorbi de 2 lucruri esentialmente diferite ...

In tarile nordice sexul este privit cu singe rece, aseptic si vindut precum pasta de dinti, si alte obiecte menagere, ... nu trezeste nici pe departe aceleasi frenezii si fantezii caracteristice meridionalilor cu singe fierbinte ...

Cred ca o amenda piperata ar fi mult mai sexy pentru danezi, olandezi etc etc si cum sint ei ascultatori si disciplinati, poate chiar ii va face sa respecte aceasta viteza de 50km la ora ...

Insa e CERT ca pe meridionali nu ii vei convinge niciodata sa respecte o astfel de viteza (oricit de nuda ar fi duduia, sau de piperata amenda) ... ca la nervii lor, ei depasesc 50km la ora chiar la pornirea motorului.

Vedasharma
2006-11-27 14:53:45

Re: "Astfel, ei au apelat la femei atragatoare"

La 2006-11-27 12:54:40, Seherezada a scris:

> > draga Veda, ... de la o anumita paralela in sus a planetei Terra,
> sexul nu are aceeasi conotatie ca de la acea paralela in jos, ...
> nemaivorbind de paralele sub care se afla italienii ... e ca si cum am
> vorbi de 2 lucruri esentialmente diferite ...
>
> In tarile nordice sexul este privit cu singe rece, aseptic si vindut
> precum pasta de dinti, si alte obiecte menagere, ... nu trezeste nici
> pe departe aceleasi frenezii si fantezii caracteristice meridionalilor
> cu singe fierbinte ...
>
> Cred ca o amenda piperata ar fi mult mai sexy pentru danezi, olandezi
> etc etc si cum sint ei ascultatori si disciplinati, poate chiar ii va
> face sa respecte aceasta viteza de 50km la ora ...
>
> Insa e CERT ca pe meridionali nu ii vei convinge niciodata sa respecte
> o astfel de viteza (oricit de nuda ar fi duduia, sau de piperata
> amenda) ... ca la nervii lor, ei depasesc 50km la ora chiar la
> pornirea motorului.
>
Delicioasa poanta cu amenda sexy: simpatică de tot!
Oricum, sunt cu totul de acord și cu versiunea ta. Dacă omul nu e disciplinat, sau, mai degrabă educat, degeabă pui duduițe goale la marginea drumului. Iar din câte am observat în Italia, de multe ori se aplică toleranța încalcărilor pentru că, atunci când au nevoie de a culege bani, sunt siguri că vor găsi mulți transgresori de amendat; ce-i rău, că unele ocazii de a capăta bani corespund și cu accidente rutiere soldate cu morți și răniți. Uneori că să facă bani, apelează la unele escamotaje, profitând că declarațiile de autoapărare ale pretinșilor transgresori nu valorează nimic față de declarațiile agenților. Care va să zică: ce zici, că detectarea e eronată? Da, da: toata lumea zice așa cănd o surprindem!. Citisem pe undeva că tocmai într-o localitatea italiană un semafor e reglat astfel încât semnalul galben durează câteva fracțiuni de secundă, așa că dacă ai trecut cu verde și cel care l-ai în față s-a oprit că s-o ia la stângă sau a încetinit prea mult că s-o ia la dreaptă, sau încă dacă e coadă, te vei afla la răscruce exact când semaforuil a trecut la roșu și numaidecât aparatul te fotografiază; exact ce s-a întâmplat acolo, unde primăria, într-un timp foarte scurt a capătat peste 3000 de Euri, și tot mai capătă, pentru că semaforul tot așa a rămas reglat și un cetățean care trece pe acolo riscă să fie amendat chiar de 2-3 ori pe zi; firește, mai pierde și puncte și riscă în scurt timp suspendarea sau chiar retragerea permisului de conducere. Firește, o asemenea atitudine nu e legală și nici măcar educativă. În rest, se pare că fiecare conduce cum îl duce capul, nerespectând limitele de viteză, direcțiile, semnalizările, parcările și ce o mai fi: haos total" Am sesizat că până și în cantonul Ticino au cam început să-și facă de cap (deși nu chiar ca în Italia): evident s-au molipsit.
Cât despre duduițele, în ce mă privește, independent de cât aș putea să fiu sedus de farmecul feminin, când conduc, îmi văd de drum și nu obișnuiesc să respect limitele de viteză; așa că, goale, negoale, dacă acele persoane mi se bagă în mijlocul străzii fără un motiv bine întemeiat, mai degrabă încurcă, mai ales dacă șoferul (sau șoferii) din mașina de față face pe prostul datorită prezenței lor, așa că, mai "sexy" dacă tot dorim să folosim termenul, este o arteră de circulație unde toata lumea merge regulat, respectând normele, fără să facă manevre aiurite, mă rog: niște condiții în care omul poate conduce atent, firește, dar atât de relaxat, cât trebuie să fie lucid și să nu acumuleze tensiuni inutile și stres. Nu cred că e o utopie, pentru c-am avut prilejul de a conduce și în asemenea situații.

Vedasharma
2006-11-27 17:24:10

Re: Videoclip Toplos fartkontrol

La 2006-11-27 12:19:09, Oriana a scris:

> La 2006-11-27 10:56:16, Vedasharma a scris:
>
> L-am afisat eu pe blog, pe 9 nov, gasit prima oara pe blogul Ire and
> Rage. Uite-l.
>
> http://5x5m.com/files/speedbandits/
>
> Aș fi preferat să dau direct linkul din Google, dar văd că nu
> reușesc
> > să accesez pagina, așa că va trebui să suportați și prezența textului
> > italian.
> >
>
>
Să trăiești, Oriano!
Iartă-mă dar n-am avut ocazia, în ultimele zile, să trec pe la blogul tău după ultima replica care ți-am dat-o (de fapt, nici pe la alde Sobek n-am trecut, după ultimele modificări și adăosuri, dar văd că nici tu n-ai mai trecut), așa c-am dat linkul care mi-a fost trimis de cineva.
Dar, cum de am cam zis ce era de zis privind subiectul de față, trec la subiectul "Papa la Istambul", pentru că trebuie să-ți postez o replică.

Shadow
2006-11-27 17:39:44

Bai sunt destepti danezii.

Zau daca mi-ar fi dat "prin cap". Si iti dai seama ce se intampla daca vor face "viteza variabila" functie de "trafic" :ppppp.

Atamild
2006-11-27 20:18:47

Si nu-i asta sfarsitul lumii?

Vai, de copiii nostri, la o adica.
Matilda

Atamild
2006-11-27 20:35:18

Re: "Astfel, ei au apelat la femei atragatoare"

La 2006-11-27 06:46:41, Olga Khan a scris:

> Si cea din poza e atragatoare ???
> Astept parerea specialistilor ca ce vad ochii mei, e altceva decat
> descrierea.
>
Atragatoare, neatragatoare, ce vezi cu ochii tai, este curata pornografie.
Matilda

Vedasharma
2006-11-27 20:35:20

Re: "Astfel, ei au apelat la femei atragatoare" - Errata corrige

La 2006-11-27 14:53:45, Vedasharma a scris:

> ................în ce mă privește, independent de cât aș putea
> să fiu sedus de farmecul feminin, când conduc, îmi văd de drum și nu
> obișnuiesc să respect limitele de viteză;
>
Firește a fost un refuz, pentru că intenționam să scriu că:
"îmi văd de drum și nu obișnuiesc să nu respect limitele de viteză"
spus altfel
"obisnuiesc să respect limitele de viteza".
_____________________
Cer iertare pentru greșeală: se știe că, scriind în grabă mai scapăm câte ună și de obicei se trece cu vedere, dar asta era chiar de corectat.


« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Arma secreta a KGB a devenit mai letala (4109 afisari)
 Urechea din cer (3733 afisari)
 Balbaieli la nivel foarte inalt (3231 afisari)
 Balul miliardarilor (3174 afisari)
 Avocatul diavolului (3074 afisari)
 Noi audieri in Dosarul tradare si spionaj (373 afisari)
 "Codul lui Da Vinci", partea a doua (194 afisari)
 Alergatura dupa functii in PSD, pe ultima suta de metri (181 afisari)
 Borat lanseaza un single de Craciun (117 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.28531 sec.