Ziua Logo
  Nr. 3791 de luni, 27 noiembrie 2006 
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2006-11-27
crusho din Bucuresti (...@hotmail.com, IP: 84.232.160...)
2006-11-27 04:55
Degeaba ai arma daca nu ai oameni capabili sa o utilizeze...

Sarind peste faptul de un an jumate este folosita si de romani, ma apuca rasul cand ma gandesc la capacitatea romanilor de a analiza informatiile oferite. Cand niste incompetenti intrati prin nu stiu ce conexiuni se afla in fata unor date concrete primite prin intermediul MONSAT nu stiu de ce da' tare mi-e teama ca datele sunt prost interpretate. Am ajuns o tara condusa haotic si din cauza incapacitatii de interpretare de a informatiilor oferite, o tara in care vorbele au valoare si faptele sunt formale, fara valoare. O explicatie prea banala: incompetenta, dar aceasta e realitatea, fie ca va convine sau nu.
Teoretic MONSAT este o arma defensiva, preventiva, practic nu are valoare pentru romani, exista foarte multe motive care ma fac sa cred acest lucru. Am ajuns sa avem niste oameni in serviciile secrete care fac cu greu fata si provocarilor serviciilor bulgare. De ani buni tot postez pe forum cum ca FSB (Federalnaia Slujba Bezopasnosti), 3 cuvinte pe care romanii de abia acum le invata, este cel mai puternic serviciu din lume. E..uite ca a impus respectul la nivel mondial. E uite ca a pus la pamant toate serviciile europene si nu numai europene. Ce credeti ca pot face impotriva FSB cei de la SRI si cu ce oameni, cu "tinerii prieteni" ai lui Nicu Gheara?
Apoi, legat de MONSAT si supravegherea nationala, chiar credeti ca mai impresioneaza pe cineva, in afara de oamenii simpli? Sunt atatea modalitati de fentare a sistemului de supraveghere. "Cine stie, cunoaste". Pe mine unu', ma lasa indiferent un astfel de sistem. Poa' sa intre si pe webcam si messenger si sa-mi intercepteze si telefoanele, ca tot nu inteleg nimic.
Prin 2004-2005 cand vorbeam prin State la tel, le mai auzeam vocile alor nostri (vb in romaneste) si bagam tot felul de aiureli in conversatii care in mod sigur si-au atins tinta, credeti ca MONSAT nu poate fi utilizat, la fel pentru a denatura in mod voit, stiindu-se de aceasta interceptare?
Sa fie clar criticile mele, ca tot vb de capacitatea de interpretare, se doresc a fi constructive. Eu ca roman am nevoie de structuri puternice si capabile sa preintampine amenintarile impotriva Romaniei.


     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariilePentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Arma secreta a KGB a devenit mai letala (4109 afisari)
 Urechea din cer (3733 afisari)
 Balbaieli la nivel foarte inalt (3231 afisari)
 Balul miliardarilor (3174 afisari)
 Avocatul diavolului (3074 afisari)
 Noi audieri in Dosarul tradare si spionaj (373 afisari)
 "Codul lui Da Vinci", partea a doua (194 afisari)
 Alergatura dupa functii in PSD, pe ultima suta de metri (181 afisari)
 Borat lanseaza un single de Craciun (117 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01567 sec.