Ziua Logo
  Nr. 3766 de sambata, 28 octombrie 2006 
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2006-10-28

Comentarii: 5, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

Ratacitul
2006-10-27 23:00:21

S-a terminat ca elefantul

"In privinta informatiilor potrivit carora s-ar afla pe "statul de plata" al unor magnati, senatorul liberal a declarat ca exista o diferenta intre finantarea unei formatiuni politice si finantarea unei persoane." (VV dicere)

Cand ma asezai mai bine sa vad cum e diferenta cu shpaguiala, hop ca se schimba canalul pe emiziunea "Castravetele, din neamul cucurbitaceelor..."

costy
2006-10-27 23:26:12

Nu am nimic cu varu jean...

... tipul pare a fi un baiat de treaba, la locul lui, dar - vorba sa - dintr-un
amarat de merceolog la Bragadiru sa ajungi reprezentantul Romaniei
nou aderate la EU e cale lunga, chiar daca in drumul sau a intalnit
si absolvit experienta a doua facultati!
A clocit-o, cat a clocit-o, problemeanu, dar si cand a ouat-o....

PS: Mai curiosi indivizi decat cei din conducerea liberala actuala rar
intalnesti. Le explica varu desemnat ca scandalul e intern, ca
Geoana e cel care e implicat, insa ei nu si nu, popularii si Basescu
i-au lucrat!! Ura intuneca ratiunea, asa ca nu ma mira de nici un fel
miopia colegilor liberali de pe forum.

baciul_cibiniensis
2006-10-28 04:31:17

pierdere de vreme

(pentru cazul ca postarea de fata mi se va trece, iata ce as avea de observat:) Stimati domni, ne pierdem vreme degeaba cu Varu Jean, fiindca gresala de fond este a PM-ului: nici-un sef de guvern nu face o asemenea gresala incit sa trimita la UE in calitate de CEL DINTII - in ordine istorica -reprezentant al Romaniei o persoana asupra careia planeaza chiar si o UMBRA de banuiala. Chiar si faptul ca partidul d-sale a acceptat "sponsorizarea" din partea lui Vantu ar fi fost de-ajuns sa se evite o asemenea propunere. Aici e vorba de interesele Romaniei, care, insa, sunt puse pe planul al doilea de PNL, care tine gaia-matzu sa aiba el primul comisar european "romaneasc" din istorie. Si va avea, poate, dar nu ceea ce doreste el, chiar si in cazul cind se va accepta pina la urma candidatura lui Varu Jean la Brussel. In istorie, insa, PNL va intra cu "stampila" cum ca, da, a furnizat el primul comisar... etc., dar cu ce scandal, domnule ! Un prim ministru TREBUIE se prevada asta si sa evite CU ORICE PRETZ, chiar si cu cel de a nu trimite un liberal acolo - presupunind ca numai Varu... cutare ar fi putut "corespunde" (sic!) - orice samintza de scandal la adresa Romaniei. A Romaniei, domnilor, dupa cum se vede, deja, in presa internationala !! Dar se pare ca asta nu conteaza pt. d-l PM, pentru care "loialitatea" este mai importanta. Da, dar nu fata de interesele tarii ! Si Varu Jean nu este primul exemplu de incapatzinare (a se citi: incompetenta) a PM-ului; exisra si alti membri ai guvernului "d-sale" care sunt mentinuti cu incapatinare in functii pt. care se dovedesc in mod clar incompetenti (ca sa nu spun mai mult). Biata tara romaneasca !!

Serlan Dinus
2006-10-28 14:10:29

Vosganian

sa-si manance painea in alta parte nu in PNL unde membri vechi nu au loc de Melescani turisti ca el si ca tanarul Patriciu inaripatul . . . PNL sa ramana al clasei mijlocii nu al magnatilor si smenarilor care fac legii prin care distrug libertatea cuvantului si a liberei initiative . . .

texanu
2006-10-29 09:45:12

UNDE ESTE TURCU........ESTE SI PISTOLU

Nu stie Basescu si Dinescu......ce stie Turcu,,,,,,,asa ca va renuntza cit de curind....declaratia lui Boc.....este clara.....PD vrea sa ia totul suncontrol......asa ca Turcu.......mNu stiu daca Turcu este cel care aduce la atentia Romaniei dosarele de secu ale actualilor politicieni, dar daca el o face, are tot respectul meu. El face mai mult pentru tara ast, prin campania lui de curatare a societatii de javre securiste si comunisti mirsavi decat fac toate partidele si presa impreuna. Omul asta ar merita o decoratieine poimine va vi Directorul SS comunist


« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Neamurile DNA (7213 afisari)
 Liberi si periculosi (3802 afisari)
 O nestemata pe coroana prezidentiala (3565 afisari)
 O revolutie neterminata: Ungaria 1956 (2273 afisari)
 Ioan GROSAN: Varza de Bruxelles (1567 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00649 sec.